Dodaj do ulubionych

Dupa a nie facet

18.02.19, 23:46
Nie znam się na relacjach międzyludzkich (całe zycie samotnik) ale nie wiem o co chodzi temu facetowi.
Ze wszystkimi innymi dziewczynami rozmawia. Mnie ignoruje. Mi cześć powiedział to akurat jak byłam sama z dala od dziewczyn. Myślałam że coś do chłopaków gadał (koło mnie akurat pracowali) ale oni nic.
Nie wiem naprawdę co mu zrobiłam. Nawet nie rozmawiam z dziewczynami na tematy damsko-męskie. Jedynie mi jest przykro, że ze wszystkimi innymi rozmawia a mnie olewa.
Jak nikogo nie ma w okolicy to się staje bardziej odważniejszy choć to dziwne że z koleżankami z pracy to konwersuje jak z kumplami.
A nie jestem z tych nachalnych lecz też na tematy typu dzieci czy coś ze mną się nie pogada. Nie rajcuje mnie to.
A wcześniej to się gapił na mnie. Jak wystartowałam w runmageddonie (bieg z przeszkodami) to się nagle odważył. Potem się gapił, obserwował, czaił kiedy zagadać jak nikt nie widzi. Od czasu jak więcej dziewczyn w pracy się pojawiło to bardziej z nimi gada.
Obserwuj wątek
    • katalonja Re: Dupa a nie facet 19.02.19, 23:02
      Nie przejmuj się. Z nimi gada, a Ty mu się po prostu podobasz. I myślę, że o tym wiesz ;)
      • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 00:20
        Nie wiem. Nie jestem taka domyślna w takich sprawach.
        Po koleżeńsku do niego napisze na komunikatorze to nie raczy odpisać.
      • otoon Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 16:05
        katalonja napisała:

> Nie przejmuj się. Z nimi gada, a Ty mu się po prostu podobasz. I myślę, że o ty
        > m wiesz ;)

ona wie, ale oczekuje że ktoś to jeszcze 'przyklepie', pogłaszcze ego ....
      • otoon Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 16:07
        albo po prostu go wk*wia :) i nie chce chłopak się irytować. Ja tak zlewam laski poniżej 175 cm.
        • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 22:27
          Jakbym go wkurzała to chyba by coś mówił. A nie.
          • otoon Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 22:32
            A nie?
            • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 23:36
              Nie wiem bo z sobą nawet nie rozmawiamy to skąd mam wiedzieć czy coś mu zrobiłam.
              Zresztą on woli towarzystwo koleżanek z pracy a mnie to ignoruje.
              • otoon Re: Dupa a nie facet 22.02.19, 00:22
                Zapewne mają większe cycki. Większe nie oznacza rozmiaru tylko atrakcyjność. Mleczarni też nikt nie lubi.
                • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 22.02.19, 23:55
                  A co mam se cycki powiekszyc?.
                  • otoon Re: Dupa a nie facet 23.02.19, 21:14
                    Ty decydujesz w swoim życiu, Ty ustawiasz priorytety.
                    • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 24.02.19, 23:16
                      Bo tak to brzmi ze faceci leca tylko na wieksze cycki.
                      • otoon Re: Dupa a nie facet 25.02.19, 11:43
                        Tłuste babsko które myśli że jest atrakcyjne bo ma duże cycki, to tak jakby bezrobotny mówił że ma dużo czasu.
                        • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 25.02.19, 17:36
                          To tak sie odnosi do tego watku ze bardziej maja szanse dziewczyny o kobiecych ksztaltach niz chlopczyce tak jak ja
                          • otoon Re: Dupa a nie facet 01.03.19, 21:11
                            Więc może jakąś koleżankę zapoznaj. Tylko też z tych mniej kobiecych.
                            • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 01.03.19, 21:27
                              Takich nie ma.
                              Zreszta sprawa tego goscia jest dla mnie zamknieta. Ze mna nie chce gadac trudno. Ja sie nie narzucam.
                              • otoon Re: Dupa a nie facet 02.03.19, 17:11
                                sylwia66 napisał(a):

> Takich nie ma.
                                > Zreszta sprawa tego goscia jest dla mnie zamknieta. Ze mna nie chce gadac trudn
                                > o. Ja sie nie narzucam.

I tak Ci długo z tym zeszło. Babska jednak za wszelką cenę chcą być gwiazdeczkami, zamiast po ludzku się odpi*lić.
                                • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 02.03.19, 19:14
                                  Nie wiem naprawde o co mu chodzi. Facet zapewne jaja sobie ze mnie robil. Nie lubi mnie zapewne i tyle. A ja nie potrafie podrywac.
                                  • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 02.03.19, 19:16
                                    Poza tym nie jestem osoba domyslna. Mnie nigdy zaden facet mnie nie podrywal. On tylko cos odpierdala.
    • derff Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 13:53
      Macie się ku sobie ale ktoś musi przerwać sytuację bo życie jest krótkie i szkoda go marnowac na konwenanse.
      • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 22:26
        Jak ku sobie. On ze mną w sprawach prywatnych nawet nie rozmawia a z innymi dziewczynami jak najbardziej.
        Jedynie się odważniejszy zrobi jak sam jest i coś trzeba mu pożyczyć.
    • kartofelek_94 Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 15:03
      przecież to pewne jak słoneczko ^^ się podobacie sobie i tyle. ty zwracasz na niego uwagę i jego zachowanie, a on na twoje, ale tez nie zgadacie do siebie :D ktoś musi być pierwszy :D
      • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 21.02.19, 22:26
        W jakim sensie pierwszy ?
    • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 24.02.19, 23:15
      A co mnie dziwi jest czasem za bardzo chetny do pomocy.
      • caramel.ki Re: Dupa a nie facet 26.02.19, 13:54
        jeszcze nie zadzialalas...? .) .P
        • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 26.02.19, 17:12
          Niby z czym ?
          • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 26.02.19, 18:33
            A poza tym to tylko w pracy sie dzieje.
      • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 28.02.19, 18:42
        A cos do niego napisze to mnie ignoruje i niby jak mam zadzialac?
        • stokrotka_a Re: Dupa a nie facet 28.02.19, 21:47
          sylwia66 napisał(a):

> A cos do niego napisze to mnie ignoruje i niby jak mam zadzialac?

Zrób coś dramatycznie głupiego - wtedy zareaguje...
          • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 28.02.19, 23:16
            A niby co takiego ?.
            On to mnie ma gdzieś. Jak inna koleżanka by do niego napisała to od razu miło fajnie a mnie to jak powietrze traktuje.
    • maly_fiolek Re: Dupa a nie facet 05.03.19, 09:56
      Może jesteś problematyczną dzewczyną? Moja koleżanka feministka miała trudny charakter i nadwrażliwość na męske zaczepki. Finalnie wszyscy faceci w pracy traktowali ją jak powietrze, doszło nawet do tego że gdy wchodziła do kuchni na kawę to mężczyźni wychodzili.
      • sylwia66 Re: Dupa a nie facet 06.03.19, 22:31
        Ja jedynie nie widzę tego jak jakiś facet jest mną zainteresowany. Jak w jego przypadku.
        Widze że dziwnie się zachowuje względem mnie. Pisze do niego. Nawet się chwaliłam egzaminem udetowskim zdanym na wózek widłowy a on ani be ani me.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka