grogreg 19.10.04, 09:53 Czy wiece ze nijaki Max Factor zbudowal swoja pozycje w Hollywood wykaszajac konkurecje rekoma Chicagowskiej Mafii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: Brudny MAX FACTOR 19.10.04, 11:59 dlaczego, no pytam się, dlaczego to nikogo nie interesuje???? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miawalles Re: Brudny MAX FACTOR 19.10.04, 12:03 wielkie rzeczy - prezydent JFK tez wspierał się mafią i co z tego?! Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Brudny MAX FACTOR 19.10.04, 12:14 Dlaczego to nikogo nie interesuje? Pewnie z tego samego powodu dla ktorego kupujemy chinskie produkty, wiedziac ze w Chinskiej Republice Ludowej sa lamane prawa czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Brudny MAX FACTOR 19.10.04, 12:22 Ciekawe, co masz na sobie, hipokryto! Pewnie markowe gówno wyprodukowane za grosze w krajach trzeciego świata? A może polskie wyroby z fabryki, której właściciel nie płaci szwaczkom? I po co aż do Chin sięgać? Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: Brudny MAX FACTOR 19.10.04, 12:54 zgadlas. Made in Poland. O ile dobrze pamietam Wolczanka placi swoim pracownikom. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Brudny MAX FACTOR 19.10.04, 12:58 Wólczanka i to wszystko? To mi się podoba :))) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Brudny MAX FACTOR 19.10.04, 15:37 mam to gdzieś, ma super podkład i będę go używać noszę też staniki triumfa mimo że produkują je głodne dzieci nie będę naprawiać świata w taki sposób a tak w ogóle to ineteresuje mnie tylko los zwierząt, bo one są niewinne, ludzie sami stworzyli sobie ten świat, nie obchodzi mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KY Re: Brudny MAX FACTOR IP: *.aster.pl 19.10.04, 15:47 Staniki triumfa produkują głodne dzieci? 8D Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie Re: Brudny MAX FACTOR 19.10.04, 15:52 tak, na zachodzie jest silny ruch antytriumfowy. czytałam takie artykuły na kursach angielskiego, otworzyli fabrykę w jakimś zapyziałym kraju azjatyckim i wykorzystują najtańszą siłę roboczą. no i te artykuły nakłaniały w związku z tym do bojkotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KY Re: Brudny MAX FACTOR IP: *.aster.pl 19.10.04, 16:04 Sorry, no, ale... ładnie szyją... Odpowiedz Link Zgłoś