ultimate.strike
24.06.19, 01:36
Pamiętacie może moje wątki o szkodliwości spodni dla mężczyzn? Na pewno pamiętacie. No i były tu takie niedowiarczynie, które uparcie twierdziły, że to tylko kilku profesorów, no i przecież faceci noszą spodnie i mimo to wciąż, przynajmniej niektórzy żyją.
właśnie, tych profesorów jest coraz więcej, jeden nawet wpadł na pomysł, żeby spodnie zmierzyć. Dokładniej, zmierzyć temperaturę maltretowanych w nich jaj.
Link
Polecam stronę 17. Wynik dla mnie jest oczywisty, opracowałem ten temat teoretycznie z 10 lat temu, jednak dla niedowiarczyń to chyba ostateczny dowód szkodliwości spodni. Od siebie dodam, że badacze skupili się na płodności, jednak powszechnie wiadomo, że temperatura uszkadza DNA nasienia, spodnie więc powodują także nasieniaka (nowotwór złośliwy), zwiększają prawdopodobieństwo wad genetycznych u dzieci, oraz, co jest tylko teorią acz dość prawdopodobną, destabilizują układ hormonalny, czyli mogą spowodować lub nasilić rawie każdą chorobę, od problemów z prostatą do nadciśnienia tętniczego czy cukrzycy.