Dodaj do ulubionych

Spodnie zmierzone

24.06.19, 01:36
Pamiętacie może moje wątki o szkodliwości spodni dla mężczyzn? Na pewno pamiętacie. No i były tu takie niedowiarczynie, które uparcie twierdziły, że to tylko kilku profesorów, no i przecież faceci noszą spodnie i mimo to wciąż, przynajmniej niektórzy żyją.

właśnie, tych profesorów jest coraz więcej, jeden nawet wpadł na pomysł, żeby spodnie zmierzyć. Dokładniej, zmierzyć temperaturę maltretowanych w nich jaj.

Link

Polecam stronę 17. Wynik dla mnie jest oczywisty, opracowałem ten temat teoretycznie z 10 lat temu, jednak dla niedowiarczyń to chyba ostateczny dowód szkodliwości spodni. Od siebie dodam, że badacze skupili się na płodności, jednak powszechnie wiadomo, że temperatura uszkadza DNA nasienia, spodnie więc powodują także nasieniaka (nowotwór złośliwy), zwiększają prawdopodobieństwo wad genetycznych u dzieci, oraz, co jest tylko teorią acz dość prawdopodobną, destabilizują układ hormonalny, czyli mogą spowodować lub nasilić rawie każdą chorobę, od problemów z prostatą do nadciśnienia tętniczego czy cukrzycy.
Obserwuj wątek
    • obrotowy Przecie w kiltach wolno juz chodzic i nikt Cie... 25.06.19, 13:34
      z tego powodu nie pobije.

a co Cie obchodza jaja u innych facetow ?

bo mnie interesuja tylko krocza damskie - a te rzeczywiscie w spodniach lepiej sie prezentuja.
      • mariuszg2 Re: Przecie w kiltach wolno juz chodzic i nikt Ci 25.06.19, 15:07
        krocza damskie są nieapetyczne i obrzydliwe
        • obrotowy tu zdania sa podzielone. 25.06.19, 15:30
          mariuszg2 napisał:
          > krocza damskie są nieapetyczne i obrzydliwe

tu zdania sa podzielone.
          moja Slubna wprawdzie tez tak twierdzi, ze to przeciez "zwykle farfocle" i... czuje sie zakompleksiona z powodu braku... no wiadomo - tego co my mamy...

jednakowoz twierdze, ze uroda "Trojkacika" nie polega tylko na jego zewnetrznym wygladzie, ale na tym, co w srodku w sobie zawiera...
          • mariuszg2 Re: tu zdania sa podzielone. 25.06.19, 17:04
            Fuj.
          • mariuszg2 Re: tu zdania sa podzielone. 25.06.19, 17:04
            Fuj.
            • obrotowy no - co kto lubi... 25.06.19, 17:11
              ja aktualnie przedkladam polskie piwo Tyskie

nad slawnego czeskiego Pilsnera.
              • mariuszg2 Re: no - co kto lubi... 25.06.19, 17:18
                Ja tylko bezalkoholowe
                • obrotowy czyli de facto... 25.06.19, 18:05
                  nie zyjesz.
                  ale dodaj do tego bezalkoholowego
                  odrobine chili...
                  i od razu poczujesz sie lepi.

Wankowicz /1936/
    • mariuszg2 Re: Spodnie zmierzone 25.06.19, 15:06
      Jeśli chodzenie bez majtek w kiltach będzie legalne w temperaturze pow 30 stopni C to ja poproszę o link gdzie internetową nabedę takowe.

Ile kosztuje kilkt bez fajerwerków z przesyłką do Polski?
      • obrotowy dej se piva i dej pokoj. 25.06.19, 15:36
        mariuszg2 napisał:
        > Ile kosztuje kilkt bez fajerwerków z przesyłką do Polski?

dej se piva i dej pokoj.

przemysl odziezowy w upadlej Lodzi - wreszcie sie podniesie.
        • ultimate.strike Re: dej se piva i dej pokoj. 26.06.19, 11:20
          Nie sądzę, oni będą próbowali sprzedawać dalej spodnie.
          • obrotowy bzdety... 26.06.19, 11:50
            ultimate.strike napisał:
            > Nie sądzę, oni będą próbowali sprzedawać dalej spodnie.

bzdety.
            kilty dzis nikomu nie przeszkadzaja
            mozesz je zalozyc i spokojnie w nich chodzic.
            psa z kulawa noga to nie interesuje.

• ultimate.strike Re: bzdety... 28.06.19, 15:02
              Zdajesz sobie sprawę ze to głównie dzięki mojej działalności?

Po drugie, spróbuj przyjść w kilcie będąc pracownikiem ZUS, US, spółdzielni mieszkaniowej, banku, hipermarketu itd.

Po trzecie, niżej napisałem, teraz Art 160 par 1 i 2 KK nabiera pełnej kiltoworewolucyjnej mocy.
              • obrotowy Re: bzdety... 28.06.19, 17:12
                ultimate.strike napisał:
                Zdajesz sobie sprawę ze to głównie dzięki mojej działalności?

- gratulujemy i wspieramy Cie.

Po drugie, spróbuj przyjść w kilcie będąc pracownikiem ZUS, US, spółdzielni mie
                > szkaniowej, banku, hipermarketu itd.

instytucje panstwowe i niektore prywatne maja swoj "code dress" i muszisz to zrozumiec
                • ultimate.strike Re: bzdety... 28.06.19, 23:57
                  Przykro mi, dress code to taka trochę przeterminowana moda i nie mogę zgodzić się na to, żeby w imię mody narażano pracowników na trwały uszczerbek na zdrowiu lub nawet śmierć.
                  • obrotowy Re: bzdety... 29.06.19, 01:47
                    mozesz sie nie zgadzac, ale to wlasciciel firmy ma prawo do okreslenia ubioru pracownikow.

kodeks pracy w to nie wnika.

• ultimate.strike Re: bzdety... 29.06.19, 22:36
                      Za to Kodeks Karny jak najbardziej, przypominam, Art 160 par 1.
      • ultimate.strike Re: Spodnie zmierzone 26.06.19, 11:24
        Jest legalne.

A ile kosztuje to zależy czego oczekujesz jeśli chodzi o jakość i własności użytkowe.

Najtańszy pewnie za 60 z wysyłką kupisz ale będzie lekki, chodzenie w czasie burzy niewskazane, może się też źle układać przy siadaniu i będziesz musiał uważać jak kobiety. Taki za 200, 250zł, ciężki wiskozowy ma już pełne właściwości porządnego kiltu.
        • ultimate.strike Re: Spodnie zmierzone 26.06.19, 11:35
          "Jest legalne."

Aktualnie walka toczy się o to by było też zgodne z firmowymi dresskodami i zasadami BHP.

Aha od kilku dni Chińczycy, ewnie w związku z najnowszą moją akcją (w zbiegi okoliczności staram się nie wierzyć) zarzucają rynek kiltami po 9 Dolarów ale nie wiem ile ta chińszczyzna jest warta.
    • ultimate.strike Re: Spodnie zmierzone 28.06.19, 14:53
      Wrzuciłem temat na Emamę, niknął po kilku godzinach.

Widać, kochające swoich synków na śmierć (oczywiście synków, nie swoją) Emamusie, wpadły w popłoch. Teraz zgodnie z Art 160 par 2 KK pójdą do kicia. I żadnych złagodzeń kary nie będzie, zmuszanie syna do noszenia spodni to czyn o wyjątkowo wysokiej szkodliwości społecznej, zbrodnia przeciw nieletnim i świadczy o wysokim stopniu demoralizacji, zwyrodnialstwie oskarżonych.
      • mariuszg2 Re: Spodnie zmierzone 01.07.19, 10:37
        mamy mogły skorzystać z tego samego paragragrafu z jakiego Kaczyński pozwał Gazetę (220 zdaje się) o naruszenie, pogwałcenie i zszarganie dobrego imienia.

Słowem cnota cnót. Przecież w matriarchacie kiecka to wyłącznie atrybut kobiety - porządnej matki polki.
        • j-k Spodnie zAmierzone 01.07.19, 11:09
          je tesz wole spodnie zAmierzone u partnerek.

latwiej sie zdejmuja - nizli te zle zmierzone.
          • ultimate.strike Re: Spodnie zAmierzone 03.07.19, 02:28
            Źle zmierzone mogą spaść same, a spódnicy w ogóle zdejmować nie trzeba, czyli oszczędność energii, ekologia.
        • ultimate.strike Re: Spodnie zmierzone 03.07.19, 02:32
          Mogłyby ale by przegrały.

Jeżeli w matriarchacie mężczyznom spódnic nosić nie wolno to nie ma się co tym ustrojem przejmować, wyginie sam.
    • ultimate.strike Re: Spodnie zmierzone 31.07.19, 00:52
      Lewy Struś, shrink to kill.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka