Gość: andy IP: 212.76.35.* 23.04.02, 16:53 CO WY NA TO?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: borowy Re: A JA JESTEM SKROMNYM IP: *.dtvk.tpnet.pl 23.04.02, 16:58 wszystkie Byki to fajne chłopaki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANDY Re: A JA JESTEM SKROMNYM IP: 212.76.35.* 23.04.02, 17:06 oj tak... nie wierzycie?? zapytajcie moich koleżanek... Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: A JA JESTEM też Byczkiem 23.04.02, 17:26 i Byczki są the best, a niektóre mają w piątek urodziny, co pewnie zabrzmiało mocno nieskromnie... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: A JA JESTEM też Byczkiem IP: *.acn.waw.pl 23.04.02, 19:15 ptasia napisał(a): > i Byczki są the best, a niektóre mają w piątek urodziny, co pewnie zabrzmiało > mocno nieskromnie... :-))) Ja też mam w piątek urodziny. Ale chyba nie będę się cieszyć. Kolejny rok na karku... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: A JA JESTEM też Byczkiem - do Io 23.04.02, 20:05 będę świętować z koleżanką też ur. 26.04, która chyba nie bardzo lubi urodziny, ale ja wiem, że zestarzeję się dop. wtedy, gdy nie będę się cieszyć z urodzin. Zazwyczaj jest ładna pogoda, prezenty, wszyscy są dla mnie mili, baluję cały weekend, żyć nie umierać. Czasem niewiele potrzeba do szczęścia. Zawsze się zastanawiam, co będzie za rok, i to tak optymistycznie, nawet w tym roku, naznaczonym jakoś depresją. Przecież właściwie nie ma powodów żeby się NIE cieszyć. Pozdrawiam urodzinowo i ogólnie! Swoją drogą to jakaś plaga, jesteś kolejną osobą urodzoną 25. lub 26 kwietnia, z jaką się zetknęłam. Ci nasi rodzice to chyba musieli mieć gremialnie urlop... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ptasi Re: A JA JESTEM też Byczkiem - do Io IP: *.acn.waw.pl 23.04.02, 22:28 Dzięki za pozdrowienia i optymistyczne słowa. Życzę Wam udanej zabawy. Nie znam nikogo urodzonego w tym dniu, a chciałabym wiedzieć, czy coś nas łączy. Może potwierdzisz (lub zaprzeczysz), że Ty i twoja koleżanka uwielbiacie przyrodę - zwierzęta, rośliny itd., lubicie smaczne i wyszukane potrawy, lubicie czasami poleniuchować i macie jakieś talenty artystyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: A JA JESTEM też Byczkiem - do Ptasi IP: *.acn.waw.pl 23.04.02, 22:29 Przepraszam, pochrzaniłam rubryki Autor i Temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ptasia Re: A JA JESTEM też Byczkiem - do Ptasi 24.04.02, 09:53 no więc z tymi cechami wspólnymi ... natura i zwierzątka - raczej bardziej koleżanka niż ja (tj. lubię, ale nie jets to moją pasją), jedzenie, zwł. ciekawe potrawy - OCZYWIŚCIE, leniuchowanie - jw, ale skłonności artystyczne to raczej ja niż koleż. Właściwie to my w ogóle jesteśmy do siebie mało podobne, jedyną cechę wspólną taką wyraźną, jaką zauważyłam, to silna wola. Zresztą, to wszystko też zależy od godz. urodzenia (podobno). Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lo Re: A JA JESTEM też Byczkiem - do Ptasi IP: *.acn.waw.pl 24.04.02, 10:39 Dzięki za odpowiedź. No tak, znaczenie daty urodzenia, to jednak mit. Wg najnowszych badań większość cech charakteru, skłonności i uzdolnień dziedziczy się genetycznie. Trochę szkoda, że astrologia to tylko taka miła, nieszkodliwa zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magnolia Re: A JA JESTEM SKROMNYM IP: 195.205.73.* 24.04.02, 08:24 Gość portalu: andy napisał(a): > CO WY NA TO?? a byki sa zmysłowe - podobno, łagodne ...i lubię, PA! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A JA JESTEM SKROMNYM 24.04.02, 10:56 Za kobietami spod Byka nie przepadam. Oszczędne do nieprzyzwoitości i ta ich dobroć dla mężczyzn. Aż mdło się robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taa... Re: A JA JESTEM SKROMNYM IP: *.com.pl 24.04.02, 17:39 byk.... 28.04, może ktoś ? Odpowiedz Link Zgłoś