Gość: Patryk IP: 217.98.119.* 25.04.02, 07:29 Tak , mimo problemow i przeciwnosci losu no i nie ukrywam zawisci ze strony innych ludzi, ona mnie poprostu kocha. Czyż to nie jest piekne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rak Re: Jestem szczesliwy, Agnieszka mnie kocha!!!!! IP: *.talnet.pl 25.04.02, 08:07 No to gratuluję. Ciekawe kiedy do nas napiszesz, że "Agnieszka już tu nie mieszka - pomóżcie!", albo coś w tym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: rak IP: 217.98.119.* 25.04.02, 08:20 Mysle ze ewentualnie moge napisac ze zgodzila sie zostac moja zona, ale skoroTwoj poglad jest inny to nie moge z nim polemizowac:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Jestem szczesliwy, Agnieszka mnie kocha!!!!! 25.04.02, 08:30 No to gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Gratulacje!!! 25.04.02, 08:57 Agnieszki to porządne kobitki. Wiem, bo sama jestem w porzo Agnieszką... Cieszę się, że ktoś jest taki radosny na tym forum... Z Twojego postu aż tryska szczęście. Pozdrowionka dla Ciebie i Agnieszki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: gratulacje IP: 217.98.119.* 25.04.02, 09:04 Dziekuje za dobre slowo i zyczenia powodzenia. Przydadza sie, a tak na marginesie to wiem ze Agnieszki to fajne dziewczyny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Agnieszki są super 25.04.02, 09:05 Jedna taka chciała mi odebrać męża po 10 latach, bo jej się przypomniało, że był kiedyś jej narzeczonym, którego zostawiła dla innego. Jak ten inny kopnął ją w tyłek to zaczęła wydzwaniać do mojego szczęśliwego domu. Na szczęście dostała drugiego kopa , tym razem od mojego męża. I od tej pory mam awersję do tego imienia. Sorry wszystkie Agnieszki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 25.04.02, 09:40 Wiesz nie ma reguly na to czy imie jest odnosnikiem tego czy ktos jest fajny czy tez nie, ale wszystko zalezy od sytuacji i od tego jak ja rozpatrujemy :-) Tobie Agnieszki kojarza sie zle bo daly sie Tobie we znaki, a mnie dobrze , bo nie zaznalem od kobiety o takim imieniu jeszcze zadnego urazu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Patryka 25.04.02, 09:46 Gość portalu: Patryk napisał(a): > Wiesz nie ma reguly na to czy imie jest odnosnikiem tego czy ktos jest fajny > czy tez nie, ale wszystko zalezy od sytuacji i od tego jak ja rozpatrujemy :-) > Tobie Agnieszki kojarza sie zle bo daly sie Tobie we znaki, a mnie dobrze , bo > nie zaznalem od kobiety o takim imieniu jeszcze zadnego urazu:-) Jak to nie ma reguły? Przed chwilą jedna z nosicielek tegoż imienia powiedziała, że wszystkie są fajne, a Ty potwierdziłeś to. Teraz odwracasz "kota ogonem"? Mój post był właśnie przykładem na wyjątki od reguł. A co do tej przeze mnie opisanej Agnieszki to bardziej oceniam ją przez pryzmat znaku horoskopu (zapisana mściwość do końca życia) niż imienia. Byłoby głupotą w moim wieku utożsamiać charakter człowieka z imieniem. Chociaż wielu ludzi przy wyborze imienia dla swego dziecka kierują się charakterystyką tegoż, opisaną w księdze imion. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Patryka 25.04.02, 09:50 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Mnie tez kocha Jak to ? To macie wspólną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Patryka IP: 62.233.139.* 25.04.02, 09:52 NIe wiem, Nie interesuje mnie czy jeszcze kogos kocha (nawet bylby to plus), wazne, ze mnie kocha.:) I nie miej awersji do Agnieszek. Sa naprawde niesamowite (jak ich krecone wlosy) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Patryka 25.04.02, 10:02 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > NIe wiem, Nie interesuje mnie czy jeszcze kogos kocha (nawet bylby to plus), > wazne, ze mnie kocha.:) > I nie miej awersji do Agnieszek. Sa naprawde niesamowite (jak ich krecone > wlosy) Ale przecież to nie Ty zabronisz mi nie lubić Agnieszek. Ja do Twojej nic nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Patryka IP: 62.233.139.* 25.04.02, 10:04 A skad wiesz, ze to nie ta moja dzownila do ciebie? No ale oczywiscie nie zabraniam ci niczego, jeno prosze:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Patryka 25.04.02, 10:05 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > A skad wiesz, ze to nie ta moja dzownila do ciebie? > No ale oczywiscie nie zabraniam ci niczego, jeno prosze:)) No to od razu kondolencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mała Re: Patryka IP: 195.117.18.* 26.04.02, 12:53 Z góry wszystkich przepraszam za wyrażenie, ale w życiu nikt mnie tak nie rozpieprzała jak Agnieszki. Jeszcze nie spotkałam takiej, która by mnie nie rozp************ Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Patryka 29.04.02, 14:15 Wiesz, co? Ja na przykład mam nieszczęście do Monik, ale czy to powód, żeby kogoś nienawidzieć tylko z powodu imienia? Bzdura!!! Napisałam tylko powyżej, że do siebie i swoich imienniczek nic nie mam (taka "imienna" solidarność), a tu od razu posypały się krytyczne uwagi. Cieszmy sie poprostu czyimś szczęściem. Jadu na tym forum i tak nie brakuje, moi drodzy więc... Odpowiedz Link Zgłoś