Gość: Patryk IP: 217.98.119.* 26.04.02, 07:51 My faceci mimo ze bardzo czesto Was ranimy, to jednak nie wyobrazamy sobie bez was zycia...Kochamy was i wybaczcie nam prostym i nieokrzesanym takie zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nikki Re: Kobiety, czy wy wiecie ze....... IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.04.02, 07:55 A Tobie co sie stalo tak z rana ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Kobiety, czy wy wiecie ze....... IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:12 Gość portalu: Nikki napisał(a): > A Tobie co sie stalo tak z rana ...? Nic mi sie nie stalo....tak tylko wyrwalo sie z glebi serca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikki Re: Kobiety, czy wy wiecie ze....... IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.04.02, 08:16 A to bardzo milo:o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: nikki IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:38 Gość portalu: Nikki napisał(a): > A to bardzo milo:o) Ciesze sie ze spowodowalo to usmiech na Twojej twarzy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lyche1 Re: Kobiety, czy wy wiecie ze....... 26.04.02, 08:27 Gość portalu: Patryk napisał(a): > Nic mi sie nie stalo....tak tylko wyrwalo sie z glebi serca. Z nie bolało za bardzo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: lyche1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:31 lyche1 napisał(a): > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > Nic mi sie nie stalo....tak tylko wyrwalo sie z glebi serca. > > Z nie bolało za bardzo? Nie bolalo, a nawet sprawilo przyjemnosc:-) > Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Kobiety, czy wy wiecie ze....... 26.04.02, 09:15 qrcze, to mi jakimś podstępem pachnie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: agick IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:18 agick napisał(a): > qrcze, to mi jakimś podstępem pachnie...... Nie ma w tym zadnego podstepu, tylko szczerosc , ale widze ze i tutaj nie ma szans na bycie szczerym... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Kobiety, czy wy wiecie ze....... 26.04.02, 08:26 Patryku, bardzo przyjemnie na tym forum usłyszeć słowa uznania, ale Ci wybaczamy, bo jesteś zakochany, o czym nie omieszkałeś poinformować wszystkich nas we wczorajszym wątku. Serdecznie pozdrawiam - Stuprocentowa Kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:29 wierna1 napisał(a): > Patryku, bardzo przyjemnie na tym forum usłyszeć słowa uznania, ale Ci > wybaczamy, bo jesteś zakochany, o czym nie omieszkałeś poinformować wszystkich > nas we wczorajszym wątku. > Serdecznie pozdrawiam - Stuprocentowa Kobieta. Dziekuje za wybaczenie:-) zwlaszcza z ust Stuprocentowej Kobiety. Nie tylko dlatego ze jestem zakochany tak uwazam jak to napisalem w dzisiejszym watku. Ale milo mi slyszec ze i Tobie jest milo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikki Re: IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.04.02, 08:37 Patryk, radze wiecej nie pisac milych slow. Teoria, ze kobiety od ich uslyszenia glupieja moze sie potwierdzic.:-p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: nikki IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:51 Gość portalu: Nikki napisał(a): > Patryk, radze wiecej nie pisac milych slow. Teoria, ze kobiety od ich > uslyszenia glupieja moze sie potwierdzic.:-p Ale w Twoim przypadku chyba sie nie potwierdzi, chociaz z kobietami bywa bardzo roznie..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikki Re: nikki IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.04.02, 08:53 no wlasnie sama nie wiem, tym bardziej ze za 5 min koncze prace:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: nikki IP: 217.98.119.* 26.04.02, 08:57 Gość portalu: Nikki napisał(a): > no wlasnie sama nie wiem, tym bardziej ze za 5 min koncze prace:-) Zazdroszcze Tobie tego ze idziesz do domu....ja jeszcze troche posiedze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nikki Re: nikki IP: *.syd.connect.com.au / 210.9.62.* 26.04.02, 08:59 Nie zazdrosc mi, dojazd do domu to ponad 40km do przejechania a ze piatek utkne gdzies w korku i moze na 19 sie wyrobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: nikki IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:03 Gość portalu: Nikki napisał(a): > Nie zazdrosc mi, dojazd do domu to ponad 40km do przejechania a ze piatek utkne > > gdzies w korku i moze na 19 sie wyrobie. To dokad jedziesz ze tak katastroficznie przedstawiasz dojazd do domu:-)? miedzy 9.00 a 19.00 nie ma duzo korkow,poza tym nie przesadzaj, i tak Tobie zazdroszcze Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nikki 26.04.02, 08:59 Gość portalu: Nikki napisał(a): > Patryk, radze wiecej nie pisac milych slow. Teoria, ze kobiety od ich > uslyszenia glupieja moze sie potwierdzic.:-p A to co się dzieje z mężczyzną kiedy go pochwalisz, to jest dopiero cyrk! Mężczyzna w swej naturze już jest próżny, a ja mu puścisz wiochę komplementów, to każde głupstwo dla kobiety popełni. Przypomnij sobie może takie właśnie sytuacje z życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: do wierna1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:09 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Nikki napisał(a): > > > Patryk, radze wiecej nie pisac milych slow. Teoria, ze kobiety od ich > > uslyszenia glupieja moze sie potwierdzic.:-p > > A to co się dzieje z mężczyzną kiedy go pochwalisz, to jest dopiero cyrk! > Mężczyzna w swej naturze już jest próżny, a ja mu puścisz wiochę komplementów, > to > każde głupstwo dla kobiety popełni. Przypomnij sobie może takie właśnie sytuacj > e > z życia. > Wierna , albo jestes zyciowo pokrzywdzona , albo zbyt jaskrawo i realnie patrzysz na zycie. Nie generalizuj i nie ustawiaj wszystkich facetow w jednym rzedzie. Przypomnij sobie sytuacje z zycia, kiedy mezczyzna po uslyszeniu"wiachy komplementow" nie popelnil zadnego glupstwa, ale poprostu poczul sie doceniony i potrzebny Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Nikki... 26.04.02, 09:00 To ty jesteś babą, chłopem czy "2 w 1"? Bo raz piszesz , jak facet, a innym razem jako kobieta. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Patryka 26.04.02, 09:19 Jakie mordercze instynkty chłopie? Stuprocentowa matka i kobieta, może mieć takie instynkty? To jest dobrze rozwinięty instynkt samozachowawczy samicy broniącej swego stada. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do Patryka IP: 217.98.119.* 26.04.02, 09:27 wierna1 napisał(a): > Jakie mordercze instynkty chłopie? Stuprocentowa matka i kobieta, może mieć > takie instynkty? > To jest dobrze rozwinięty instynkt samozachowawczy samicy broniącej swego > stada. I tyle. Instynkt samozachowawczy rowniez mowi o instynkcie mordzerzcym , wlasnie w kontekscie obrony wlasnego "stada" , ale to juz wiesz:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Patryka 26.04.02, 09:51 Gość portalu: Patryk napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Jakie mordercze instynkty chłopie? Stuprocentowa matka i kobieta, może mie > ć > > takie instynkty? > > To jest dobrze rozwinięty instynkt samozachowawczy samicy broniącej swego > > stada. I tyle. > > > Instynkt samozachowawczy rowniez mowi o instynkcie mordzerzcym , wlasnie w > kontekscie obrony wlasnego "stada" , ale to juz wiesz:-) No tak, ale mówiąc samica nie miałam na myśli np. wilczycy. W przyrodzie samica może zabić w obronie dziecka, ale my mamy rozum, i to przeważnie w celu używania go. Rozumna kobieta nie zabije świadomie w nawet w obronie dziecka. W moim wypadku, nie chodzi, jak wspomniałam, tylko o dziecko, ale ogólnie o dobro rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do WIERNA1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 10:42 A Ty dalej swoje, mordercze instynkty w rozumieniu awersji do slowa Agnieszka , mialy byc przenosnia, ale dlaczego zaraz reagujesz na moje slowa jakbym chcial za wszelka cene cos Tobie udowadniac. Przeciez te posty to tylko luzna wymiana spostrzezen a nie walka na noze(znowu przenosnia:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Patryka 26.04.02, 11:29 Gość portalu: Patryk napisał(a): > A Ty dalej swoje, mordercze instynkty w rozumieniu awersji do slowa Agnieszka , > > mialy byc przenosnia, ale dlaczego zaraz reagujesz na moje slowa jakbym chcial > za wszelka cene cos Tobie udowadniac. Przeciez te posty to tylko luzna wymiana > spostrzezen a nie walka na noze(znowu przenosnia:-)) Następny, który odbiera moje posty, jakbym cięła nożem. Taka jestem. Reaguję emocjonalnie. Dzięki takiej reakcji wyszlam parę razy w życiu z opresji min.napad). Nie jestem bożą krówką, takich na tym forum pod dostatkiem. I się nie zmienię! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do WIERNA1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 12:30 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > A Ty dalej swoje, mordercze instynkty w rozumieniu awersji do slowa Agnies > zka , > > > > mialy byc przenosnia, ale dlaczego zaraz reagujesz na moje slowa jakbym ch > cial > > za wszelka cene cos Tobie udowadniac. Przeciez te posty to tylko luzna wym > iana > > spostrzezen a nie walka na noze(znowu przenosnia:-)) > > > Następny, który odbiera moje posty, jakbym cięła nożem. Taka jestem. Reaguję > emocjonalnie. Dzięki takiej reakcji wyszlam parę razy w życiu z opresji > min.napad). Nie jestem bożą krówką, takich na tym forum pod dostatkiem. I się > nie zmienię! I TAKA POZOSTAN , WCALE NIE MAM ZAMIARU MOWIC tOBIE ZE MASZ SIE ZMIENIAC.Taka jestes wspaniala :-)Ptrzynajmniej wiesz czego chcesz i robisz tak zeby Tobie bylo dobrze. Pozdrawiam i dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Patryk 26.04.02, 12:55 Gość portalu: Patryk napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > > > A Ty dalej swoje, mordercze instynkty w rozumieniu awersji do slowa A > gnies > > zka , > > > > > > mialy byc przenosnia, ale dlaczego zaraz reagujesz na moje slowa jakb > ym ch > > cial > > > za wszelka cene cos Tobie udowadniac. Przeciez te posty to tylko luzn > a wym > > iana > > > spostrzezen a nie walka na noze(znowu przenosnia:-)) > > > > > > Następny, który odbiera moje posty, jakbym cięła nożem. Taka jestem. Reagu > ję > > emocjonalnie. Dzięki takiej reakcji wyszlam parę razy w życiu z opresji > > min.napad). Nie jestem bożą krówką, takich na tym forum pod dostatkiem. I > się > > nie zmienię! > > > I TAKA POZOSTAN , WCALE NIE MAM ZAMIARU MOWIC tOBIE ZE MASZ SIE ZMIENIAC.Taka > jestes wspaniala :-)Ptrzynajmniej wiesz czego chcesz i robisz tak zeby Tobie by > lo > dobrze. Pozdrawiam i dziekuje Robię tak, żeby dobrze było mi i moim bliskim. Nie jestem masochistką. I wcale nie wiem czego chcę. To był zawsze mój problem . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 zaraz zaraz... 26.04.02, 11:29 chwileczka... anim prosty anim nieokrzesany... no. i faceci co ich znam to tez ani prosci ani nieokrzesani... no. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: do sylwia29 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 12:31 sylwia29 napisał(a): > Slodko ! Tak czuje , tak mysle i tak jest:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: do sylwia29 26.04.02, 12:58 Gość portalu: Patryk napisał(a): > sylwia29 napisał(a): > > > Slodko ! > > Tak czuje , tak mysle i tak jest:-) Słodko, aż mdli, a taka Wierna włazi ze swoją kroplą goryczki.Sorry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do WIERNA1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 14:50 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > sylwia29 napisał(a): > > > > > Slodko ! > > > > Tak czuje , tak mysle i tak jest:-) > > Słodko, aż mdli, a taka Wierna włazi ze swoją kroplą goryczki.Sorry! > Wierna , musialas to powiedziec :-) tak wlasnie czulenm ze nie pozostawisz tego bez komentarza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do WIERNA1 26.04.02, 14:51 Gość portalu: Patryk napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Gość portalu: Patryk napisał(a): > > > > > sylwia29 napisał(a): > > > > > > > Slodko ! > > > > > > Tak czuje , tak mysle i tak jest:-) > > > > Słodko, aż mdli, a taka Wierna włazi ze swoją kroplą goryczki.Sorry! > > > > Wierna , musialas to powiedziec :-) tak wlasnie czulenm ze nie pozostawisz tego > > bez komentarza:-) No coments! Patryku! Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do WIERNA1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 14:57 Pa do zobaczenia w poniedzialek, przy jakiejs innej rownie zawzietej dyskusji Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do Patryk 26.04.02, 14:59 Gość portalu: Patryk napisał(a): > Pa do zobaczenia w poniedzialek, przy jakiejs innej rownie zawzietej dyskusji Łatwo powiedzeieć -trudniej wykonać. Jak my się zobaczymy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk Re: Do WIERNA1 IP: 217.98.119.* 26.04.02, 15:04 Mialem na mysli "zobaczenie" sie wirtualne, tutaj na forum, ale moze zamiast udawac taka zasadnicza , zaczniesz rozumiec przenosnie i podteksty? :-) Oj wierna , zaczynasz mi sie podobac :-)Tylko tego tez nie bierz za barzdo na serio:-) Odpowiedz Link Zgłoś