Dodaj do ulubionych

czy tylko po ciemku?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 11:19
ostatnio poczytalam sobie trochę brytyjskich kolorowych babskich magazynów, i
kilkakrotnie natrafiłam tam na problem kobiet które wstydzą się sexu i
nagości przy świetle (i to z własnym partnerem, nie tam jakiś 1szy raz).
wygląda tez na to że większość pań ma problem ze spojrzeniem na siebie nago w
lustrze, bo jest to dla nich frustrujace i dołujące doswiadczenie.
muszę przyznać że mnie to zdziwiło, i smutne to trochę.

nie wiem jak jest u nas, to ciekawe.
a Wy - lubicie siebie?

ja się jeszcze wypowiem:)
pzdr
Obserwuj wątek
    • tralalumpek Re: czy tylko po ciemku? 07.11.04, 11:21
      a znasz bajkę o rusałce?
    • Gość: rusałka Re: czy tylko po ciemku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:14
      uuch, drogie panie,czyżbyście krępowały się odpowiedzi czy też uwazacie moje
      pytania za niestosowne?
      a może sam temat za niewart zainteresowania?
      no cóż...
    • Gość: dziewczyna Re: czy tylko po ciemku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.04, 13:17
      Nigdy nie mialam takich obiekcji. Moze za pierwszym razem z pierwszym facetem
      pojawil sie jakis cien niepokoju, ale szybko przestalam sie nad tym
      zastanawiac. Zreszta bardzo pomoglo kilka entuzjastycznych komplementow z jego
      strony. Jak uslyszalam, ze mam niesamowite cialko, to juz zupelnie zapomnialam
      o wszystkich glupich kompleksach.
    • Gość: pixi Re: czy tylko po ciemku? IP: *.rato.pl / *.rato.pl 07.11.04, 14:06
      Panie te znają wrażliwość estetyczną meżczyzn i chcą im zaoszczędzić
      horrorów.
      • odrey Re: czy tylko po ciemku? 07.11.04, 14:10
        panie te mają wysoką wrażliwość estetyczną i chcą zaoszczędzić sobie
        horrorów ;))))
        • alpepe Re: czy tylko po ciemku? 07.11.04, 22:39
          no, zawsze jeszcze można zamknąć oczy niby to, żeby głęęęębiej przeżyć ;)
    • Gość: Spoza Re: czy tylko po ciemku? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.04, 17:21
      Sama nigdy nie zaznałam, więc nie wiem, jak to będzie w praktyce. Wiem tyle, że
      jestem wyjątkowo wstydliwa i NIKT nie widział mnie bez ubrania od czasu, gdy
      miałam 13 lat i złamaną nogę i moja mama mnie pielęgnowała. Oczywiście, jak
      piszę, nie wiem... być może w "sytuacji miłosnej" okazałoby się, że nie tylko
      na bycie widzianą nie mogę się zgodzić, ale i na sam akt... naprawdę nie ma
      obowiązku tego umieć, nie ma obowiązku bycia szczęśliwym.
      • alpepe Re: czy tylko po ciemku? 07.11.04, 22:42
        Spoza! Nie wierzę, że jesteś aż tak szpetna! Nie wstydź się aż tak bardzo, w
        końcu wszyscy mamy ciała!
        • Gość: Spoza Re: czy tylko po ciemku? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.11.04, 10:53
          Akurat faktycznie naprawdę mam brzydkie ciało, ale czuję, że nawet gdybym była
          piękna, byłabym też wstydliwa.
    • niedzwiedzica_sousie Re: czy tylko po ciemku? 08.11.04, 09:35
      ja to robię wyłącznie przy świetle, oczywiście nie 100watowa żarówa, tylko
      jakieś takie miękkie i ciepłe
      jak latem spaliśmy u rodziny i kochaliśmy się po ciemku to czułam się bardzo
      dziwnie...
    • Gość: mm Re: czy tylko po ciemku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:25
      Jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co się ma ;-)))))
      Zdecydowanie lampka nocna z 40v żaróweczką,kremowy abażurek..albo tylko lampka
      solna :-))
    • Gość: mm Re: czy tylko po ciemku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.04, 10:29
      Pewnie jak bym była wyblakłą brytyjką tez bym miała takie kłopoty;-))))
      • Gość: rusałka Re: czy tylko po ciemku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.04, 23:14
        Gość portalu: mm napisał(a):

> Pewnie jak bym była wyblakłą brytyjką tez bym miała takie kłopoty;-))))

he, złośliwa jesteś....;)

mnie tam nie różnica,jasno czy ciemno, zalezy na co się ma ochotę w danym
        momencie...
        bardziej zaskoczył mnie ten totalny i powszechny brak samoakceptacji, jakieś
        porównania z pieprzonym "ideałem" który nie wiadomo jaki jest...
        nie wyglądam jak modelka, ale w lustro na golasa mogę spojrzeć bez przykrości.
        pzdr
    • Gość: Siwiec Są grube!!! IP: *.icpnet.pl 08.11.04, 10:29
      • Gość: beata Re: Są grube!!! IP: *.zax.pl 08.11.04, 14:43
        kiedy ktoś decyduje się na sex to chyba nie ma a przynajmniej nie powinien mieć
        na uwadze tego czy jest jasno czy ciemno; czy dziewczyny które się wstydzą nie
        uprawiają sexu w dzień? głupota, dla mnie jest to obojętne czy jest ciemno czy
        jasno, choć pociemku gdy się mało co widzi zaczynają działać lepiej inne
        zmysły i to jest fajne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka