espresso.bar1 06.02.23, 16:53 Kiedyś ćwiczyłam i po miesiącu mogłam szpagat zrobić 🤪teraz już po 40 więc więcej mi to zajmie. Czy macie problem z wykonywaniem ćwiczenia na miednicę? Masakra Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
okruchlodu Re: Czy ktoś ćwiczy Callanetics 06.02.23, 20:04 Ja nie ćwiczyłam ale moja mama tak i owszem. Pamiętam ją właśnie koło 40. Była niesamowicie rozciągnięta, szpagat też robiła. Dzięki kwarantannie zaczełam zastanawiać się nad tymi ćwiczeniami. Fajnie byłoby mieć jakiś zestaw ćwiczeń, który można wykonywać w domu. Tyle miejsca też uda mi się zagospodarować. Wcześniej próbowałam ćwiczyć z appkami ale nie wszystkie ćwiczenia mi odpowiadały. Odpowiedz Link Zgłoś
tt-tka Re: Czy ktoś ćwiczy Callanetics 08.02.23, 20:52 ja cwicze, a latek mam ciut wiecej na szpagacie mi nie zalezy, ale elastyczna rzeczywiscie jestem i dobrze mi z tym PS kiedy zaczelam znowu po kilkuletniej przerwie, to po pierwszym-drugim dniu myslalam, ze na pietro bede wpelzac po poreczy, bo po schodach nie dam rady wejsc. Ale jakos poszlo :) Odpowiedz Link Zgłoś