Dodaj do ulubionych

po co kobiecie dziecko??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:01
czytam tu opinie niektorych kobiet jakie to one sa nieszcesliwe, zmeczone i
chore po musza sie uzerac z dziecmi, a przeciez same chcialysciemiec dzieci,
czy moze sa kobiety ktore nie chca miec dzieci i sdlaczego? a co z instynktem
maciezynskim? po prawdae jest taka ze kobieta jet zajeta wychowaniem dziecka
a facet znajduje kochanke na boku, i wy mozecie nawet o tyum nie wiedziec.
Obserwuj wątek
    • kaja72 Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 19:11
      Cześć 1 Wiesz czemu kobiety są tak zmęczone etatem domowym a maż ugania sie za
      innymi? Otóż dlatego,ze częśc facetow uważa ,ze ich rola ojcowska to było
      przede wszystkim poczęcie! No i potem on ma luz a kobitkarobi wszystko sama.
      Jakbys tego posmakował to też byłbyś zmęczony itd. Ale wiesz coś jeszcze Ci
      powiem: otóż ja też bywam zmeczona ( corka 4 latka + praca zawodowa) ale
      przedewszystkim SZCZĘŚLIWA
    • kaja72 Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 19:16
      CZEŚĆ! Kobiety byłyby mniej zmęczone a faceci nie uganialiby się za dupeczkami
      gdyby ich rola ojca nie ograniczała się tylko do poczęcia hahaha. Jak byś
      popróbował kobiecych obowiązkow to byś zrozumiał. Ale wiesz co ja jestem czasem
      zmęczona bywało,że baaaardzo (4 letnia córeczka+praca zawodowa+ mąż
      uwielbiający tapczan!) i mimo to szczęścliwa bo macierzyństwo to coś
      niepowtarzalnego!!! Szkoda,ze panowie czasem tak mało czasu poświęcają swoim
      pociechą - to takie niesamowite uczestniczyć w ich rozwoju i w czasie zabawy i
      nauki i zwykłych codziennych czynnosci.Pozdrawiam.
    • kaja72 Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 19:18
      Ale numer napisałam do Ciebie raz i wydawało mi się ,ze przypadkowo kliknełam i
      skasowałam to co pisałam , stworzyłam liscik jeszcze raz i okazało się,że są
      dwa. Cóż tak bywa.Hej!
    • romina_m Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 19:18
      ja pier....te watki coraz to glupsze sa...:/
      • kaja72 Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 19:21
        to znikaj!
        • romina_m Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 19:39
          kaja72 napisała:

> to znikaj!

a ty co? adwokat mena? :DDD
          • kaja72 Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 19:43
            Mówię tylko i wyłącznie w swoim imieniu.Poprostu skoro Ci się tu nie podoba to
            sie nie męcz i już!Pa
            • romina_m Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 19:44
              kaja72 napisała:

> Mówię tylko i wyłącznie w swoim imieniu.Poprostu skoro Ci się tu nie podoba
              to
              > sie nie męcz i już!Pa

hahaha...zabawna jestes :DD
    • Gość: bezdzietna Re: po co kobiecie dziecko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 19:48
      Ja dzieci nie mam i mić nie chcę.
      • kaja72 Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 20:05
        Nie wiesz co tracisz. Choć oczywiscie masz prawo do swoich decyzji.Pozdrawiam
        • Gość: bezdzietna Re: po co kobiecie dziecko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 20:12
          Może i nie wiem.Za bardzo się boję potencjalnych niebezpieczeństw czyhających
          na maleństwo żeby się decydować na powoływanie go do zycia.
          • kaja72 Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 20:20
            Ja też mam wiele obaw o przyszłość małej ale naprawdę ten strach jest mniejszy
            niż miłośc do niej i radość ,ze jest na świecie. Nikt z nas nie wie co bedzie
            za dzień, miesiąc czy rok, ale to nie powód aby rezygnować z czegokolwiek czego
            pragniemy. Nie uważasz?
            • Gość: bezdzietna Re: po co kobiecie dziecko?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 20:21
              czasem strach jest większy.Po co dawać komuś życie po to,by później był
              nieszczęsliwy?
              • kaja72 Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 20:36
                Widze,że przemawia przez Ciebie smutek i pesymizm! Czy mam rację?
    • diablo1987 dla zabicia nudów 18.11.04, 20:14
      • Gość: rozalka olaboga Re: dla zabicia nudów IP: 80.53.160.* 18.11.04, 20:20
        A może żeby chlopa złapać
        • Gość: helusia Re: dla zabicia nudów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 20:31
          Żałosne są kobiety, które uciekają się do takich sposobów. Jest ich niemało w
          dzisiejszym świecie i im bardziej obyte w świecie - Londyn, Paryż tym bardziej
          wyrachowane i z desperacji gotowe zrobić wszystko - nawet zajść w ciąże i w ten
          sposób mieć faceta przy sobie.
          • kaja72 Re: dla zabicia nudów 18.11.04, 20:37
            Masz rację te które faktycznie robią tak z premedytacją są okropne, ale czasem
            tak się zdarza mimo starań aby nie.
    • Gość: real men hahaHAHA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:19
      smieszna jestes , mnei wlasnie tak kobieta chciala zatrzymac przy sobie a wiec
      kiedy zaszla w ciaze ja jej powiedzialem spier,,, i poszedlem do innej a ta
      glupia teraz se sama wychowujebahora , dla mnie dzieci to bezwartoscowe kawalki
      gowna
      • Gość: myszszara Re: hahaHAHA IP: w3cache.* / *.2-0.pl 19.11.04, 01:29
        Chyba jesteś trochę dziecinny.
      • kaja72 Re: hahaHAHA 19.11.04, 09:47
        jesteś żałosny, nic nie warty niedojrzały dupek! sorki ale to mi przyszło do
        głowy po przecztaniu tego co nasmarowałeś
        • e-xtaza Re: stworzono nas do rodzenia. Nadszedł czas bunt 19.11.04, 10:03
          Chcemy same o sobie decydować a faceci muszą się mocno starać o nasze względy.!!
      • Gość: rene Re: hahaHAHA IP: 212.160.172.* 19.11.04, 12:13
        Gość portalu: real men napisał(a):

> smieszna jestes , mnei wlasnie tak kobieta chciala zatrzymac przy sobie a
        wiec
        > kiedy zaszla w ciaze ja jej powiedzialem spier,,, i poszedlem do innej a ta
        > glupia teraz se sama wychowujebahora , dla mnie dzieci to bezwartoscowe
        kawalki gowna

aha, to znaczy, że spłodziłeś bahora, który jest kawałkiem gówna. Cóż - z
        pewnością jest to wykapany tatuś!

nie wiem, czy wiesz, ale normalni, zdrowi mężczyźni to płodzą dzieci, a nie
        bahory czy gówna...
    • uubawiona Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 22:25
      Ty tu o zdradach i kochankach na boku... a pojecia nie masz o niczym.
      Kobiecie dziecko jest po to, zeby kupic mu psa. A jak kupi mu psa, to jest po
      to, zeby z tym psem na spacer chodzic. A maz cale szczescie, ze u kochanki,
      zeby mu jeszcze kolacje zrobila, to juz bedzie niezle :-) A wiedziec, to ja
      akurat lubie malo...
    • triss_merigold6 To wszystko z nudów Wysoki Sądzie... 18.11.04, 22:30
      Ja mam dziecko po to, żeby za parę lat kupić mu konia i mieć pretekst żeby
      codziennie chodzić do stajni... i żeby pies miał kogo ciągnąć na sankach...
    • reniatoja Re: po co kobiecie dziecko?? 18.11.04, 22:47
      Gość portalu: men napisał(a):

> czytam tu opinie niektorych kobiet jakie to one sa nieszcesliwe, zmeczone i
      > chore po musza sie uzerac z dziecmi,

Moglbys wskazac, o ktore wypowiedzi ci chodzi? Nie spotkalam tu takich "opinii"
      (nawiasem mowiac zapoznaj sie ze znaczeniem rzeczownika "opinia", bo chyba jest
      Ci obce) i uwazam, ze w zwiazku z tym gadasz jakies glupoty i swoje frustracje
      probujesz wkladac w usta innych osob, a to niezbyt ladnie z Twojej strony.
      Polecam tez zgłebianie tajnikow ortografii zamiast zajmowania sie problemami, o
      ktorych nie masz pojecia.
    • Gość: ... Re: po co kobiecie dziecko?? IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 12:43
      chyba po to żeby nadać życiu sens
    • Gość: real men Re: po co kobiecie dziecko?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 13:27
      sens to nadaje zyciu facet a nei bachor!!!! inaczej facet znajdzie sobie mlod
      aciasna kochanke i juz
      • Gość: ... Re: po co kobiecie dziecko?? IP: *.anwa.com.pl / *.anwa.com.pl 19.11.04, 14:28
        jego wybór
    • Gość: obierzyna tez tak mysle IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 14:20
      dziecko przeszkadza tez w oddawaniu sie czatowaniu. uwazam, ze matkom
      spedzajacym wiecej niz godzine w necie, powonno sie odbierac dzieci.
      "nic dwa razy sie nie zdarza" i ten słodki okres niemowlectwa nie wroci.
      zamiast wiec cieszyc sie tym czasem, mimo zmeczenia, Matki Polki wola plesc
      androny w necie.
      • kasiek5 Re: tez tak mysle 19.11.04, 14:32
        Obierzyna ! nie przesadzaj z tym dowcipkowaniem bo Cie zlinczuja ....
      • six_a Re: tez tak mysle 19.11.04, 18:59
        ja tam nie jestem matką polką, to sobie mogę pleść i nic innym do tego.

ps. czy zamierzasz popularyzować ten temat we wszystkich możliwych postach?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka