aise_ 09.05.02, 09:26 niech to szlag... dzisiaj tylko leżę w cieniu i piję mnóstwo płynów... witam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwik Re: (B)o ranki (b)ywają (b)ardzo trudne... 09.05.02, 09:34 (b)o chyba (b)yło (b)ardzo (b)ombowo? :)))) cześć aise, to jeszcze zimny kompresik,ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aise_ bardzo zimny poproszę... IP: 217.153.27.* 09.05.02, 09:39 i do tego przepędź tego kota - strasznie skurczybyk tupie... było bombowo... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik siostra kwik zawsze służy pomocą 09.05.02, 09:48 kocie, hoho tutaj. nie zakłócaj połączeń mózgowych aise. no..daj spokój, kocie. kamon, mam dla ciebie niespodziankę.... aise, już zmieniam Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ dzieki siostro 09.05.02, 09:57 doskonale sobie siostrzyczka radzi z weteranami gemiszta a jak siostry samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik pełna 09.05.02, 10:05 rewelka. aż do 19 :)))))))))))))))))))))). a później zaczynam żyć. bagno ostatnio jakieś przyciszone. remanenty, inwentaryzacje... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no nic dziwnego 09.05.02, 10:10 zobacz ile się różnych śmieci na dnie nazbierało pelen submarin nawet już nie ma gdzie galerników trzymać trzeba troche posprzątać Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no nie, no oczywiście 09.05.02, 10:19 że nie dzisiaj oczywiście, że samo sie posprząta przecież kupiliśmy samosprzątającey się model bagna o ile pamiętam masz gdzies gwarancję i instrukcję obsługi czy su gdzies posiała? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jasne 09.05.02, 10:25 gwarancji i instrukcji u nas dostatek. nie martw się. tylko kurna gdize serwisanci się podziali? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ może to był ten kot 09.05.02, 10:27 co tak strasznie tupał? wiesz jacy są ci dzisiejsi serwisanci... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik chyba nie 09.05.02, 10:30 kto został oddelegowany do ważnych zadań (ten kot to znany skądinąd szarak1 - kojarzysz?) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no to gdzie są serwisanci???? 09.05.02, 10:50 ktoś porwał serwisantów??? Ktoś porwał serwisantów!!!!! tetektywie kwik - prosze o interwencyję Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no to gdzie są serwisanci???? 09.05.02, 10:51 po długim i wnikliwym śledztwie stwierdzam, że serwisanci zakopali się w mule bagiennym, a że on prawie jak beton - nie da rady, nie da rady.. trzeba poszukać kogoś do posprzątania bagna. aise- może zostainesz dziś starszym szukającym? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ dzisiaj???? 09.05.02, 10:53 eeee... no tego... to może jutro jak ze mnie opary gemisztu wywietrzeją? bo dzisiaj pani kapitan to ja nie bardzo mogie... rozumie pani, pani kapitan, ja to dzisiaj jezdem trochie tentego... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a kiedy???? 09.05.02, 10:56 kurna, i znowu wszystko na mej biednej głowie? nie moge z wami dziewczyny, nie moge normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ ale pani kapitan... 09.05.02, 11:02 nie mozna tej usterki usunąć jutro na ten przykład? no poza tym to miało być bagno samoserwisujące się o ile sie nie myle chyba trzeba zadzwonic do producenta albo może bukoś (zniknął coś ostatnio) podmienił nasz bagno i sprzedał za calvadosa? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ale pani kapitan... 09.05.02, 11:07 no można. przecież mamy mnóstwo czasu :)))) a tymczasem musze na chwil kilka się rozpłynąć... mam nadzieję, że wrócę niedługo. czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
wasia do kwisia 09.05.02, 10:12 > bagno ostatnio jakieś przyciszone. Przyciszone?? A kto bezwstydnie podrywa gutka, odrywając go od jego wirtualnej?? Masz wszystkie potrzebne autoryzacje?? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik waśka, nie wnerwiaj mie kurna 09.05.02, 10:14 że niby ja gutka? waśka, przeczytaj sobie uwaznie, co ...? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Kwik, ja też się cieszę ;-)))) 09.05.02, 10:18 kwik napisał(a): > że niby ja gutka? waśka, przeczytaj sobie uwaznie, co ...? > :))) > Moje wstępne oględziny wykazały, że zawiniły obie strony, a więc i Kwik. Po mondurowej spodziewałam się większej lojalności ;-))))) blondina Odpowiedz Link Zgłoś
kwik waśka, ustalmy coś 09.05.02, 10:23 jestem mundurowa, tak? tak. mam specjalizację z tetektywistyki, tak? tak. jestem starszy śledczy, tak? tak. czy teraz już wszystko jasne? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia czyli gutek jest wszystkiemu winien?? 09.05.02, 10:26 kwik napisał(a): > czy teraz już wszystko jasne? :)))))) > Jasne jak słońce nad Warszawą, kapitanie Kwik :-)))) (szeregowa wasia służalczo wypina pierś ;-))))) i czeka na komendę "Odmaszerować" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik no skądże znowu 09.05.02, 10:28 e tam od razu winien. był po prostu na przesłuchaniu :))) nie będzie komendy odmaszerować, będzie za to komenda: wypiąć pierwś i do odznaczenia wystąp! Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Melduję, że chcę, pani Kapitan!! n/t) 09.05.02, 10:33 kwik napisał(a): > wasia napisał(a): > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ok, waśka. 09.05.02, 10:37 mianuje cię pupilem kapitana. a może chcesz zostać moim osobistym adiutantem, łaczą się z tym różne fajne przywileje? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia tak, tak, tak!! (ekstaza) 09.05.02, 10:51 kwik napisał(a): > mianuje cię pupilem kapitana. a może chcesz zostać moim osobistym adiutantem, > łaczą się z tym różne fajne przywileje? I'm a sucker for privilages ;-))) especially the cool ones ;-))))) Osobisty adiutant kapitana Kwika melduje gotowość do korzystania z rozlicznych przywilejów!! st. szereg. blondina Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ołkej wasina :)) 09.05.02, 10:55 pierwszy przywilej - adiutant ma zawsze wolne. nawet wtedy gdy nie ma :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: Melduję, że chcę, pani Kapitan!! n/t) 09.05.02, 10:37 dzieci kochane - melduję się na bagnie ale zaraz muszę spadać - kwik wie jaki wieniec chcę na m grób - wczoraj umarłam a nikt pslamów nie śpiewał... jak się drugi raz narodzę - idę na zasiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik... 09.05.02, 11:11 składam reklamację - nic nie dojechało..... jak mnieniam - ta pieśń co ja teraz słyszę (4 pijaczków rozebrało jabola nie jest moim sonecikiem....) proszę uprzejmie sprawdzić czy przesyłka wyszła z Pani firmy - inaczej ropoczynam straszenie... na początek - brzękanie talerzami po 23:00 - opcja dla samotnych... delikatne przejście do kontrolowanego spychania ze schodów nie stanowi problemu...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik DO WAŚKI 09.05.02, 10:49 waśka, a wczoraj był 8.05 dlatego jesteś taka szczenśliwa? gratulacje Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Oficjalne stanowisko Wasi dot. jej euforii 09.05.02, 10:56 kwik napisał(a): > waśka, a wczoraj był 8.05 dlatego jesteś taka szczenśliwa? gratulacje > Moja euforia niestety nie ma nic wspólnego z 8.05. Pogodziłam się już z faktem, że będę bronić się we wrześniu, ale jestem baaardzo zakochana i zachowuję się jak naiwna pietnastolatka... Te hormony ;)))))) hihihihi wasia Odpowiedz Link Zgłoś
kwik gratulejszyns 09.05.02, 11:00 kapitan przyjął do wiadomości. w związku z tym doniosłym wydarzeniem kapitan kwik daje dziś st. szeregowej blondinie przepustkę z powodu rozbujanych hormonów. w takim stanie służby pełnić nie można. i kapitan to rozumie (he he he wyrozumiały kapitan) :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Mogę poświęcić się marzeniom... 09.05.02, 11:06 A wszystko dzięki kapitanowi Kwikowi. Dla pani kapitan mogłabym nawet umrzeć w okopach ;-))) rozmarzona blondina Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ok 09.05.02, 11:08 w wojsku musi być jasny podział rół. waśka: ku marzeniom. kapitan do roboty! takie życie, panie, takie życie... ps. o okopach zanotowałam. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wasia do boju!! 09.05.02, 11:14 > ps. o okopach zanotowałam. :))) Kapitanie, szykuje się jakaś kampania?? ;-)))) blondina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia Re: ?! IP: *.wcp.pl 09.05.02, 11:03 waśka, no proszę, proszę... :-))) A będziemy się bronić chyba razem, chociaż wczoraj pan W. podejrzewał Cię o podarowanie mu całej pracy a 'la Ryjówka... Dostałaś Venice francuską??? Odezwij się! Odpowiedz Link Zgłoś
wasia Czarny wrzesień ;-))))) 09.05.02, 11:11 Gość portalu: ptasia napisał(a): > waśka, no proszę, proszę... :-))) A będziemy się bronić chyba razem, chociaż > wczoraj pan W. podejrzewał Cię o podarowanie mu całej pracy a 'la Ryjówka... > Dostałaś Venice francuską??? Odezwij się! Dzieki za Venise, oczywiście dotarła... Pan W. jak zwykle żyje w mylnym przeświadczeniu, że twardo pracuję nad magisterką (ma się tę umiejetność wprowadzania przeciwnika w błąd), a nie siedzę w biurze cała happy, wspominam i marzę ;-))))) pzdr, wasia PS-za tydzień na Joyce'a już dojdę. Który rozdział teraz czytamy?? w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptasia co ten maj robi z ludźmi :-)))) IP: *.wcp.pl 09.05.02, 11:15 a wydawałoby się, że rozsądna jednostka... ech. Co do Joyce'a: nie byłam tydzień temu, ale chyba już jakaś głęboka noc jest, tzn. Circe lub i dalej. A Jomonna nie była last week? Odpowiedz Link Zgłoś
wasia paskudny ten maj :-)))) 09.05.02, 11:24 Gość portalu: ptasia napisał(a): > a wydawałoby się, że rozsądna jednostka... ech. Co do Joyce'a: nie byłam > tydzień temu, ale chyba już jakaś głęboka noc jest, tzn. Circe lub i dalej. A > Jomonna nie była last week? Joanna była, kończymy Circe, plus dwa następne... ostatnie zajęcia Penelopa ;))) (w)asia Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: (B)o ranki (b)ywają (b)ardzo trudne... 09.05.02, 14:03 ranki? a i owszem, owszem ale teraz mamy już popołudnie i co, nadal ciężko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia popołudnia są zabójcze... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 14:44 kwik napisał(a): > ranki? a i owszem, owszem > ale teraz mamy już popołudnie > i co, nadal ciężko? euforia troche jakby mi minęła... przywilejów jak nie było, tak nie ma... jeszcze tylko 2, 3 godziny... bądźmy odważni... you can do it, Wasia pzdr, w. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: popołudnia są zabójcze... 09.05.02, 14:48 popołudnia są senne ale za to te wieczory:))))))))))))))))))))))))))))))))) waśka, jak to przywilejów nie ma miałaś tyle czasu na marzenia to teraz proszę, adiutancie, zimnego drina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Cokolwiek pani kapitan sobie życzy... (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 14:50 kwik napisał(a): > popołudnia są senne > ale za to te wieczory:))))))))))))))))))))))))))))))))) > waśka, jak to przywilejów nie ma > miałaś tyle czasu na marzenia to teraz proszę, adiutancie, zimnego drina? > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik naprawde, waśka spełnisz moje maszenia?(n/txt) 09.05.02, 14:53 :)))))))))))))))))) nie wszystkie, nie wszystkie :) to na początek poproszę o 2 tygodnie urlopu(płatnego po 300%), da się zrobić? Gość portalu: wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > popołudnia są senne > > ale za to te wieczory:))))))))))))))))))))))))))))))))) > > waśka, jak to przywilejów nie ma > > miałaś tyle czasu na marzenia to teraz proszę, adiutancie, zimnego drina? > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia zauważyłam :))))))))))) (ntxt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:16 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Jeden płatny urlop coming right up ;-))) (n/txt) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:15 kwik napisał(a): > :)))))))))))))))))) > nie wszystkie, nie wszystkie :) > > to na początek poproszę o 2 tygodnie urlopu(płatnego po 300%), da się zrobić? > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > popołudnia są senne > > > ale za to te wieczory:))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > waśka, jak to przywilejów nie ma > > > miałaś tyle czasu na marzenia to teraz proszę, adiutancie, zimnego dr > ina? > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a nie left ;-))) (n/txt) 09.05.02, 15:23 Gość portalu: wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > :)))))))))))))))))) > > nie wszystkie, nie wszystkie :) > > > > to na początek poproszę o 2 tygodnie urlopu(płatnego po 300%), da się zrob > ić? > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > popołudnia są senne > > > > ale za to te wieczory:))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > > waśka, jak to przywilejów nie ma > > > > miałaś tyle czasu na marzenia to teraz proszę, adiutancie, zimne > go dr > > ina? > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia mosze być i left... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:28 ... "left" jak na przykład: "sorry, there's no more left" ;-P blondie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia seler?? to na pewno nie była rzepa?? ;)))) (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:48 kwik napisał(a): > a to szkoda, westchnął seler :))) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik ja tam wolę marchew albo buraki ;)))) (n/t) 09.05.02, 15:49 Gość portalu: wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > a to szkoda, westchnął seler :))) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia marchewka ok, ale seler też dobry ;)))) (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 15:54 kwik napisał(a): > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > a to szkoda, westchnął seler :))) > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia nie mówiąc już o kalarepie :)))) (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:06 kwik napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
kwik dawać mięcho:)))) (n/t) 09.05.02, 16:08 Gość portalu: wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Kwik, ty z kunchem czy bez, jak ja?? ;-)))) (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:28 kwik napisał(a): > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia Errata: lunch, chodziło mi o lunch... (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:29 Gość portalu: wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik po lunchu alem still głodna :)))))))... (n/t) 09.05.02, 16:33 Gość portalu: wasia napisał(a): > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wasia a ja po prostu głodna :)))))))... (n/t) IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.05.02, 16:36 kwik napisał(a): > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik to szklanke wody, działa :))))))) (n/t) 09.05.02, 16:37 Gość portalu: wasia napisał(a): > kwik napisał(a): > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: wasia napisał(a): > > > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś