Dodaj do ulubionych

*** DO WSZYSTKICH KOBIET***

IP: *.chello.pl 15.12.04, 10:44
Proszę o wpisy kobiet, które NIGDY nie zdradziły swojego
chłopaka/partnera/męża. Obawiam się, że wątek pozostanie nienaruszony;)
Obserwuj wątek
    • niedzwiedzica_sousie Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:45
      obecnego męża - never i nie zamierzam :)
      • Gość: E... Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: 193.0.70.* 15.12.04, 15:04
        Nigdy nie zdradziłam i nigdy tego nie zrobię.
    • viola2 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:48
      ja tez meza nigdy przenigdy, i zadnego wczesniejszego chlopaka. Najpierw
      zakonczylam jedno a potem zaczynalam drugie. Ale to byly szczeniackie czasy:)
    • sagis Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:51
      Gość portalu: Stefan napisał(a):

> Proszę o wpisy kobiet, które NIGDY nie zdradziły swojego
      > chłopaka/partnera/męża. Obawiam się, że wątek pozostanie nienaruszony;)

Nawet w myśli nie:-)
      Zawsze kieruję je ku mojemu ukochanemu.
    • lena_zienkiewicz Re: obecna nt 15.12.04, 10:52
    • six_a Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:52
      Widzę, że żyjesz, to dobrze :)
      Zdrada jest równie powszechna jak kłamstwo, a nieliczne chlubne przypadki tylko
      potwierdzają reguł. Lepiej nauczyć się z tym żyć, niż się zadręczać. No i:
      wybaczanie to taka fajna sprawa...
    • Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 10:52
      A ja co trafiam na tzw. "cnotkę - niewydymkę" to się potem okazuje, że to ku..
      zwyczajna co zdradzi mnie z innym po tygodniu znajomości (z nim po tygodniu
      oczywiście)
      • pierozek_monika Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:54
        to po co się oglądasz za cnotkami?
      • sagis Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:58
        Nie wart za nią nawet ... ć. Zapomnij i ciesz się, że tak szybko poznałeś się
        na niej. Szkoda czasu. Spotkasz tą, dla której będziesz jedyny i najwspanialszy.
        Na 100%
    • Gość: mm jednak watek naruszony:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:53
      tez nie i nie zamierzam :-)
    • trzydziecha1 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:55
      Ja nie zdradziłam. I co?
    • Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 10:57
      To powiedzcie mi, wszystkie wierne, GDZIE TAKIE KOBIETY SĄ??? ciągle szukam i
      nic:( a cnotkę chciałem, bo mi się wydawało, że takie nie zdradzają :(
      • pierozek_monika Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:59
        dużo jest wartościowych dziewcząt i bez cnoty. Takich, które są lojalne,
        wierne... warunek - rozkochaj je w sobie.
      • Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 10:59
        Ludzie, czuję, że my się wszyscy dobrze znamy ;) Poznają mnie normalnie po
        wątkach ;) Może by tak zorganizować jakieś spotkanie forumowiczów,
        zobaczylibyśmy, jak kto wygląda itp? :D Co wy na to? :D
        • lena_zienkiewicz Re: stefan, ze spotkania nici 15.12.04, 11:04
          wtedy byś się zorientował dlaczego nie zdradzamy.... :PPPPPPPPPPP
          • niedzwiedzica_sousie dobre! :))) n/t 15.12.04, 11:10
      • viola2 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:00
        a no np w gdansku, ale ja to juz zajeta jestem:-)
        • Gość: Stef Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:01
          Nie no, myślałem o Wawce ;)
      • niedzwiedzica_sousie 2 warunki 15.12.04, 11:03
        jeśli spełnione będą 2 poniższe warunki, to choćby kobieta miała wcześniej
        setki kochanków to bedzie ci wierna:
        1. odwzajemniona, prawdziwa miłość
        2. jeśli jesteś dobry w łóżku
        i kropka ;)
      • trzydziecha1 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:19
        wiesz co, bez sensu jesteś. Jak kogoś poznajesz, to pytasz czy dziewica? Nie
        dziwię się, że trafiasz w puddło za kazdym razem. Wogóle co to za priorytety???
        Wierność jako podstawowy warunek znajomości?
        Wiernośc WYNIKA z tego, co człowiek do siebie czuje, jest pochodną uczucia a
        nie jego źródłem. Nie ma uczucia, nie bedzie wiernosci.Jak kogoś poznajesz,
        zwróc uwagę najpierw na to, czy możesz się z tą osobą zaprzyjaźnić, czy sie
        dobrze rozumiecie, macie o czym ze soba rozmawiac, macie ten sam system
        wartosci. Jeśli do tego zagra chemia, można mówić o dobrym początku miłości.
        Wiernosć jest już naturalną kosekwencją tego stanu rzeczy.
        Przestań już narzekać cierpieć i obrzucac błotem swoją byłą. Daj se na luz,
        dobrze, ze wyszło to teraz a nie po 10 latach.
        Zamknij sprawę, patrz w przyszłosć i zmień priorytety. I nic na siłę.
    • listek_a Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:01
      wpisuję się Steafnie! Uwierz w kobiety! Jak jedna zdradziła to nie znaczy, ze
      wszytskie są takie!
    • Gość: Anusia Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 15.12.04, 11:01
      ja nie zdradzałam, ani nie zostałam nigdy zdradzona (no mam taką nadzieję)
    • dede1 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:11
      Czesc Stefan. Widze, ze nadal sie szarpiesz z wlasnymi emocjami! No tak. To
      bylo do przewidzenia. Pewnie jeszcze potrwa jakis czas. Wpisuje sie na twoja
      liste oczywiscie. No i dodatm jeszcze - jedna kobieta i jej poczynania nie sa
      dowodem na to, ze wszystkie kobiety sa takie jak ona. Nie generalizuj!! Swieta
      ida!!! Wyluzuj sie wreszcie.
    • Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:12
      BTW: wy wszystkie takie mądre byłyście, żebym ją rzucił. a niech mi ktoś teraz
      powie, gdzie ja znajdę dziewczynę, która zechce niezbyt przystojnego, w miarę
      inteligentnego 20 latka z Warszawy? jak na razie, jedna się zdarzyła. :/
      • pierozek_monika Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:14
        a co powiesz na rudą_z_jednym_cyckiem_i_piegami?
        • Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:14
          Może być ,byle by wierna była ;)
          • pierozek_monika Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:17
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=18465351
            Stefan to szykuj obrączki :)
            • Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:20
              I ja mam to wszystko czytać? :) a może wcześniej jakoś się poznamy chociaż? :D
    • true_oveja Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:22
      nie zdradzilam, nie zdradzam ani zdradzac nie zamierzam, chociaz raz zdradzona
      zostalam - ale tamtemu panu juz dawno podziekowalam, natomiast moj obecny
      starcza mi za wszystkich :)))))))).
    • Gość: aga Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.zin.lublin.pl 15.12.04, 11:37
      A co to w ogole znaczy zdradzic?
      Glupi pocalunek to zadna zdrada wedlug mnie;)
      • Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 12:02
        No to niech twój facet całuje się z każdą laską, przecież to żadna zdrada
    • bzz_bzz Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 12:02
      Słuchaj, a czy Ty zastanawiałeś się kiedyś dlaczego to zrobiła? Może za słabo
      się starałeś, żeby potrafiła myśleć tylko o Tobie? Może ją zaniedbywałeś, może
      to była zemsta? Hehe. A dlaczego faceci zdradzają swoje kobiety? Bez powodu?
      Nie sądze. Zawsze się tłumaczą, że kobiety po jakimś czasie przestają o siebie
      dbać, nie zależy im na tym, żeby być atrakcyjnymi, że cigle "boli je głowa"
      itd. Ale to działa też w drugą stronę. Nie marudzisz czasem cięgle, że jesteś
      strasznie zmęczony, bo w pracy od świtu do nocy harujesz jak wół i bardzo Ci
      przykro, ale nie masz ochoty na przytulanki, czy seks częściej niż raz w
      tygodniu? W każdym razie jakiś powód musiał być. Choćby chwila zapomnienia,
      albo może była pijana... Think about it.
      Pozdro, hej!
      • Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 12:04
        Nie była pijana. A ja starałem się jak mogłem! Nigdy nie marudziłem (nie
        mogłem, bo od razu była zła). Starałem się, jeździłem do niej w każdej wolnej
        chwili, zaniedbywałem na jej rzecz swoje obowiązki, nie miałem dla siebie kasy
        (wszystko szło na nią), starałem się urozmaicać nasze spotkania, gotowałem dla
        niej, gdy do mnie przyjeżdżała, spełniałem każdą jej zachciankę itd. Nie
        starałem się?
        • Gość: Aneczka Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 13:49
          hmmm, to moze byles za dobry!??? i wiedziala, ze cokolwiek nie zrobi, to i tak
          jej predzej czy pozniej wybaczysz (bo w koncu tak ci zalezy)... pozwol, zeby
          dziewczyna troche postarala sie o ciebie (ale tylko troche, nie za duzo!:)
          ja wiem jedno: jak kocha nie zdradzi!!!!!! w Warszawie tez sa wierne - jestem
          tego przykladem!:)
        • bzz_bzz Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 13:53
          Powiem tak - z całą pewnością powód musiał być. Ja się na listę nie wpiszę, bo
          to zrobiłam, ale czuję się podle i mam nadzieję, że nigdy więcej do tego nie
          dopuszczę, chociaż wydaje mi się, że potrafiłabym zrozumieć i wybaczyć zdradę
          mojemu facetowi. Czasem poprostu się stanie i wszystko zależy od tego, co było
          przyczyną i jak się to dalej potoczy...
    • clk Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 13:46
      ja nie zdradzialm
      Bo mnie zdradzono i bardzo bolalo
      i nie zrobilam tego nigdy
      i mam szczera nadzieje,ze nie zrobie, ba, nawet wiem (nie moge powiedziec, ze
      nigdy, bo nigdy nie wiadomo na 100% ale na 99% tak)
    • Gość: ona Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.238.83.86.adsl.inetia.pl 15.12.04, 13:56
      nie zdradziłam i nie mam zamiaru
      • Gość: A.... Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.crowley.pl 15.12.04, 14:08
        Nigdy go nie zdradziłam, ale on to zrobił, więc nie wiem jak to teraz będzie
      • Gość: Truskawka Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.kki.krakow.pl 15.12.04, 14:14
        Ja nigdy. A co to za generalizowanie i prowokowanie, że wątek pozostanie pusty?
        Jak będziesz miał takie podejście, to se nie znajdziesz tej baby jednej
        jedynej. Może masz niewłaściwe kryteria. Miałam kolegę, który najpierw zawsze
        się zakochiwał w loliszonach, a potem miał do świata pretensje, że nie ma
        prawdziwej partnerki tylko barbisię u boku. . A tak poważnie: na luziku, bez
        ciśnienia, rozejrzyj się wokół. Ja tam widzę pełno fajnych bab.
    • Gość: ROCCO Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:16
      NIGDY NIE ZDRADZIŁAM ZADNEGO SWOJEGO MĘŻCZYZNY!!!
    • megww Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 15:57
      no i chyba się pomyliłeś z nienaruszeniem tego wątku, też się wpisuję:))))
    • barbarella10 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 16:47
      Ja się wpisuję , jeszcze nigdy nie zdradziłam. Jestem z nim 17 lat:)
    • alpepe jeszcze ;) n/t 15.12.04, 17:10
    • Gość: psi Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.gwozdzie.dhs.org / *.acn.waw.pl 15.12.04, 18:59
      Nie zdradzilam i nie zamierzam zdradzic.
    • Gość: Juanita Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 19:10
      nigdy mi sie zdrada nie zdarzyla:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka