Gość: Stefan IP: *.chello.pl 15.12.04, 10:44 Proszę o wpisy kobiet, które NIGDY nie zdradziły swojego chłopaka/partnera/męża. Obawiam się, że wątek pozostanie nienaruszony;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niedzwiedzica_sousie Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:45 obecnego męża - never i nie zamierzam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: E... Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: 193.0.70.* 15.12.04, 15:04 Nigdy nie zdradziłam i nigdy tego nie zrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:48 ja tez meza nigdy przenigdy, i zadnego wczesniejszego chlopaka. Najpierw zakonczylam jedno a potem zaczynalam drugie. Ale to byly szczeniackie czasy:) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:51 Gość portalu: Stefan napisał(a): > Proszę o wpisy kobiet, które NIGDY nie zdradziły swojego > chłopaka/partnera/męża. Obawiam się, że wątek pozostanie nienaruszony;) Nawet w myśli nie:-) Zawsze kieruję je ku mojemu ukochanemu. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:52 Widzę, że żyjesz, to dobrze :) Zdrada jest równie powszechna jak kłamstwo, a nieliczne chlubne przypadki tylko potwierdzają reguł. Lepiej nauczyć się z tym żyć, niż się zadręczać. No i: wybaczanie to taka fajna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 10:52 A ja co trafiam na tzw. "cnotkę - niewydymkę" to się potem okazuje, że to ku.. zwyczajna co zdradzi mnie z innym po tygodniu znajomości (z nim po tygodniu oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:54 to po co się oglądasz za cnotkami? Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:58 Nie wart za nią nawet ... ć. Zapomnij i ciesz się, że tak szybko poznałeś się na niej. Szkoda czasu. Spotkasz tą, dla której będziesz jedyny i najwspanialszy. Na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm jednak watek naruszony:P IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 10:53 tez nie i nie zamierzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:55 Ja nie zdradziłam. I co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 10:57 To powiedzcie mi, wszystkie wierne, GDZIE TAKIE KOBIETY SĄ??? ciągle szukam i nic:( a cnotkę chciałem, bo mi się wydawało, że takie nie zdradzają :( Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 10:59 dużo jest wartościowych dziewcząt i bez cnoty. Takich, które są lojalne, wierne... warunek - rozkochaj je w sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 10:59 Ludzie, czuję, że my się wszyscy dobrze znamy ;) Poznają mnie normalnie po wątkach ;) Może by tak zorganizować jakieś spotkanie forumowiczów, zobaczylibyśmy, jak kto wygląda itp? :D Co wy na to? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: stefan, ze spotkania nici 15.12.04, 11:04 wtedy byś się zorientował dlaczego nie zdradzamy.... :PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
viola2 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:00 a no np w gdansku, ale ja to juz zajeta jestem:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stef Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:01 Nie no, myślałem o Wawce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niedzwiedzica_sousie 2 warunki 15.12.04, 11:03 jeśli spełnione będą 2 poniższe warunki, to choćby kobieta miała wcześniej setki kochanków to bedzie ci wierna: 1. odwzajemniona, prawdziwa miłość 2. jeśli jesteś dobry w łóżku i kropka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziecha1 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:19 wiesz co, bez sensu jesteś. Jak kogoś poznajesz, to pytasz czy dziewica? Nie dziwię się, że trafiasz w puddło za kazdym razem. Wogóle co to za priorytety??? Wierność jako podstawowy warunek znajomości? Wiernośc WYNIKA z tego, co człowiek do siebie czuje, jest pochodną uczucia a nie jego źródłem. Nie ma uczucia, nie bedzie wiernosci.Jak kogoś poznajesz, zwróc uwagę najpierw na to, czy możesz się z tą osobą zaprzyjaźnić, czy sie dobrze rozumiecie, macie o czym ze soba rozmawiac, macie ten sam system wartosci. Jeśli do tego zagra chemia, można mówić o dobrym początku miłości. Wiernosć jest już naturalną kosekwencją tego stanu rzeczy. Przestań już narzekać cierpieć i obrzucac błotem swoją byłą. Daj se na luz, dobrze, ze wyszło to teraz a nie po 10 latach. Zamknij sprawę, patrz w przyszłosć i zmień priorytety. I nic na siłę. Odpowiedz Link Zgłoś
listek_a Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:01 wpisuję się Steafnie! Uwierz w kobiety! Jak jedna zdradziła to nie znaczy, ze wszytskie są takie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 15.12.04, 11:01 ja nie zdradzałam, ani nie zostałam nigdy zdradzona (no mam taką nadzieję) Odpowiedz Link Zgłoś
dede1 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:11 Czesc Stefan. Widze, ze nadal sie szarpiesz z wlasnymi emocjami! No tak. To bylo do przewidzenia. Pewnie jeszcze potrwa jakis czas. Wpisuje sie na twoja liste oczywiscie. No i dodatm jeszcze - jedna kobieta i jej poczynania nie sa dowodem na to, ze wszystkie kobiety sa takie jak ona. Nie generalizuj!! Swieta ida!!! Wyluzuj sie wreszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:12 BTW: wy wszystkie takie mądre byłyście, żebym ją rzucił. a niech mi ktoś teraz powie, gdzie ja znajdę dziewczynę, która zechce niezbyt przystojnego, w miarę inteligentnego 20 latka z Warszawy? jak na razie, jedna się zdarzyła. :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:14 a co powiesz na rudą_z_jednym_cyckiem_i_piegami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:14 Może być ,byle by wierna była ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=18465351 Stefan to szykuj obrączki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 11:20 I ja mam to wszystko czytać? :) a może wcześniej jakoś się poznamy chociaż? :D Odpowiedz Link Zgłoś
true_oveja Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 11:22 nie zdradzilam, nie zdradzam ani zdradzac nie zamierzam, chociaz raz zdradzona zostalam - ale tamtemu panu juz dawno podziekowalam, natomiast moj obecny starcza mi za wszystkich :)))))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.zin.lublin.pl 15.12.04, 11:37 A co to w ogole znaczy zdradzic? Glupi pocalunek to zadna zdrada wedlug mnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 12:02 No to niech twój facet całuje się z każdą laską, przecież to żadna zdrada Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 12:02 Słuchaj, a czy Ty zastanawiałeś się kiedyś dlaczego to zrobiła? Może za słabo się starałeś, żeby potrafiła myśleć tylko o Tobie? Może ją zaniedbywałeś, może to była zemsta? Hehe. A dlaczego faceci zdradzają swoje kobiety? Bez powodu? Nie sądze. Zawsze się tłumaczą, że kobiety po jakimś czasie przestają o siebie dbać, nie zależy im na tym, żeby być atrakcyjnymi, że cigle "boli je głowa" itd. Ale to działa też w drugą stronę. Nie marudzisz czasem cięgle, że jesteś strasznie zmęczony, bo w pracy od świtu do nocy harujesz jak wół i bardzo Ci przykro, ale nie masz ochoty na przytulanki, czy seks częściej niż raz w tygodniu? W każdym razie jakiś powód musiał być. Choćby chwila zapomnienia, albo może była pijana... Think about it. Pozdro, hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 12:04 Nie była pijana. A ja starałem się jak mogłem! Nigdy nie marudziłem (nie mogłem, bo od razu była zła). Starałem się, jeździłem do niej w każdej wolnej chwili, zaniedbywałem na jej rzecz swoje obowiązki, nie miałem dla siebie kasy (wszystko szło na nią), starałem się urozmaicać nasze spotkania, gotowałem dla niej, gdy do mnie przyjeżdżała, spełniałem każdą jej zachciankę itd. Nie starałem się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneczka Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 13:49 hmmm, to moze byles za dobry!??? i wiedziala, ze cokolwiek nie zrobi, to i tak jej predzej czy pozniej wybaczysz (bo w koncu tak ci zalezy)... pozwol, zeby dziewczyna troche postarala sie o ciebie (ale tylko troche, nie za duzo!:) ja wiem jedno: jak kocha nie zdradzi!!!!!! w Warszawie tez sa wierne - jestem tego przykladem!:) Odpowiedz Link Zgłoś
bzz_bzz Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 13:53 Powiem tak - z całą pewnością powód musiał być. Ja się na listę nie wpiszę, bo to zrobiłam, ale czuję się podle i mam nadzieję, że nigdy więcej do tego nie dopuszczę, chociaż wydaje mi się, że potrafiłabym zrozumieć i wybaczyć zdradę mojemu facetowi. Czasem poprostu się stanie i wszystko zależy od tego, co było przyczyną i jak się to dalej potoczy... Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 13:46 ja nie zdradzialm Bo mnie zdradzono i bardzo bolalo i nie zrobilam tego nigdy i mam szczera nadzieje,ze nie zrobie, ba, nawet wiem (nie moge powiedziec, ze nigdy, bo nigdy nie wiadomo na 100% ale na 99% tak) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.238.83.86.adsl.inetia.pl 15.12.04, 13:56 nie zdradziłam i nie mam zamiaru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.... Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.crowley.pl 15.12.04, 14:08 Nigdy go nie zdradziłam, ale on to zrobił, więc nie wiem jak to teraz będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truskawka Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.kki.krakow.pl 15.12.04, 14:14 Ja nigdy. A co to za generalizowanie i prowokowanie, że wątek pozostanie pusty? Jak będziesz miał takie podejście, to se nie znajdziesz tej baby jednej jedynej. Może masz niewłaściwe kryteria. Miałam kolegę, który najpierw zawsze się zakochiwał w loliszonach, a potem miał do świata pretensje, że nie ma prawdziwej partnerki tylko barbisię u boku. . A tak poważnie: na luziku, bez ciśnienia, rozejrzyj się wokół. Ja tam widzę pełno fajnych bab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ROCCO Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:16 NIGDY NIE ZDRADZIŁAM ZADNEGO SWOJEGO MĘŻCZYZNY!!! Odpowiedz Link Zgłoś
megww Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 15:57 no i chyba się pomyliłeś z nienaruszeniem tego wątku, też się wpisuję:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
barbarella10 Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** 15.12.04, 16:47 Ja się wpisuję , jeszcze nigdy nie zdradziłam. Jestem z nim 17 lat:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psi Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.gwozdzie.dhs.org / *.acn.waw.pl 15.12.04, 18:59 Nie zdradzilam i nie zamierzam zdradzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juanita Re: *** DO WSZYSTKICH KOBIET*** IP: *.chello.pl 15.12.04, 19:10 nigdy mi sie zdrada nie zdarzyla:) Odpowiedz Link Zgłoś