Dodaj do ulubionych

przebranie na sylwestra

IP: *.cu.com.pl / 193.24.24.* 28.12.04, 11:36
Na imprezie sylwestrowej na która sie wybieram zarządzono bal przebierańców
w temacie prostytutki i alfonsi. Proszę o podpowiedzi jak fajnie i tanim
kosztem takie ubranie przygotować:))
Obserwuj wątek
    • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 11:46
      a kim chcesz być?:)
      • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 11:47
        Sorry, nie chciałam być złośliwa, ale przeszło mi przez myśl, aby Kopova
        zapytała się:-))))
        • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 11:54
          pisałem Ci o sile Twojej telepatii:)))))))))))
          • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 11:59
            Właśnie w tym wątku byłam:-)))
            A, może Ty masz jakieś zdolności?:-)
            • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:01
              aaaaa i wszystko jasne, mam szereg zdolnosci w zależności od potrzeb:)
              • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:03
                :-)))
                Na wszystko jesteś przygotowany.
                • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:09
                  :) no szkoda tylko, ze zima mnie zaskoczyła wysoka temperaturą:)))))
                  • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:09
                    A, co szykowałeś?:-)
                    • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:14
                      czapkę basebolówke z nausznikami króliczymi i kozuszek z koscioła:))))))
                      • Gość: mm dziwne,ja tez jak przeczytałam ten watek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:17
                        to pomyslałam ze już Kopov jej coś wymyśli;-)))
                        • kopov Re: dziwne,ja tez jak przeczytałam ten watek 28.12.04, 12:18
                          znacie mnie juz trochę:) - to ponad rok:)))))
                      • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:18
                        :-))))Przecież zawsze możesz je ponosić. Nawet latem, tylko będziesz komicznie
                        wyglądał i będzie Ci bardzo gorąco:-)A, w kosza to ciężko będzie grało Ci się.
                        Fajnie wyglądałbyś biegając i skacząc w takiej czapce z fruwającymi
                        nausznikami:-)))
                        • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:21
                          nie zawsze bo za ciepło jest teraz i uszy mi sie pocą:)
                          a na koszu to chyba bym już sie ugotował?;)
                          • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:23
                            Para uszami by Ci szła:-))))
                            Możesz podnieść nauszniki do góry:-)
                            • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:31
                              powinno byc Cip.ara by szła uszami:)
                              opadną
                              • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:34
                                :-))Ci tylko Ci...ra w oczach mieni się:-))))
                                Możesz je sznureczkiem u góry związać:-)
                                • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:36
                                  A, dlatego tak napisałeś to:-)))
                                  Miało być inaczej, a tu system wykropkował to:-)))
                                • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:40
                                  tego moja czaszka nie wytrzyma, woda się zagotuje:(
                                  • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:41
                                    możesz sobie zrobić wywietrzniki:-))))
                                    • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:44
                                      za duzo roboty, wole czapki nie zakładać:)
                                      • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:48
                                        Wolisz nie nosić swojej ulubionej czapki?:-)
                                        • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:51
                                          z nausznikami juz nie jest ulubiona:(
                                          • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:55
                                            No, to odpruj nauszniki i jak znalazł masz fajną czapkę na tą pogodę:-) I w
                                            kosza będziesz mógł w niej pograć. A, mama nie będzie martwić się, że Ci uszy
                                            marzną, bo przecież nie ma mrozu.
                                            • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:57
                                              zabiłaby mnie jakby to zrobił, dwa króliki na to poszły ( bo ja oprócż rąk i
                                              nóg mam takze dwa lewe ucha:))))))
                                              • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:03
                                                Dwa lewe ucha:-))))
                                                W czym przekłada się ta większa ilość?:-)
                                                • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:05
                                                  tak samo jak dwa lewe jajka:)
                                                  • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:11
                                                    :-))))
                                                    A, co było pierwsze? Jajo, czy kura?:-)
      • ania_z_zielonego Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 11:53
        No tak to podstawowe pytanie ...jeszcze nie rozstrzygnęłam, ale mam ułatwione
        zadanie będę jedyną nie sparowaną uczestniczką imprezki więc mogę wybierać
        swobodnie;)pociąga mnie chyba bardziej strój alfonsa ...
        A tak na marginesie donoszę, że nie jest to prowokacja w stylu kopova tylko
        rzeczywisty temat przebrań sylwestrowych :)
        • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 11:55
          chcesz błyszczeć i nie jestes sparowana to moze za burdel mamę?;)
        • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 11:57
          A, kto pisze, że to jest prowokacja Kopova?
          Może właśnie po to, aby sprowokować Kopova.
          I już pojawiła się jako zalogowana:-)))
          Swoją drogą to "Ania z Zielonego Wzgórza" jest fajną książką. Dla mnie
          przynajmniej w dzieciństwie była.
    • ania_z_zielonego Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:05
      no nie błyszczeć raczej nie chcę po co psuć fajną atmosferę i humory ... mam
      zamiar sie dobrze bawić ale tylko swoim kosztem .... swoją drogą co do kopova
      tak poprostu pomyślałam, gdyż zawsze zjawia się tam gdzie pojawia się napis
      dozwolone od lat 18 ;)
      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:10
        czyli burdel mama odpada?:( to moze za klienta?;)
        a co z tym dozwolone od lat 18tu? sylwester chyba jest dla wszystkich?:)
        • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:13
          kopov napisała:

> a co z tym dozwolone od lat 18tu? sylwester chyba jest dla wszystkich?:)

No, tak ale dzieci w tym czasie bawią się w domu, a po 12-tej i przywitaniu
          Nowego Roku lampką lemoniady idą spać:-))))
          • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:15
            a o 1 wszej wstaja zeby wysikac lemoniadę?;)
            • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:25
              a, co po sikaniu?:-)
              • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:28
                moze film dla dorosłych?;)
                • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:31
                  :-))Musisz wcześniej uśpić rodziców:-)))Albo, zafundować im sylwestra:-)))

Zauważyłeś, jak wątek namieszał się. Trudno się w nim odszukać:-))
                  • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:40
                    pewnie pójda do dozorcy pić:)
                    ja się tam znajduję:)
                    • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:44
                      Widzę, jak uwijasz się. Jak pszczółka, albo pszczółek:-))
                      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:47
                        truteń - tak brzmi prawidłowa odpowiedź:))))))))))
                        • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:49
                          Tylko, że trutnie to lenie:-))))
                          A, Ty jesteś tutaj bardzo pracowity.
                          • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:52
                            to zależy o jaka robotę chodzi?:))))
                            przy niektórej sa pracowite:)
                            • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:02
                              Jak większość mężczyzn:-)
                              Bo, są inni też w innych sprawach pracowici:-)
                              • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:06
                                nie prowokuj bójek asik:)
                                a w jakich np?:)))))
                                • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:12
                                  Chodziło mi, że jedni tylko w jednym, a inni we wszystkim:-)
                        • Gość: E Re: przebranie na sylwestra IP: *.dyn.optonline.net 06.01.05, 02:05
                          Kopov to TY masz juz 5-ty raz te 12 lat?:)
        • ania_z_zielonego Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:13
          tak oczywiście chociaż dzieci powinny spać o 22 ;) chodziło raczej o
          rozmowy ... można Cię spotkać wszedzie tam gdzie pewne doswiadczenie potrzebne
          jest
          • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:15
            ania_z_zielonego napisała:

> tak oczywiście chociaż dzieci powinny spać o 22 ;) chodziło raczej o
            > rozmowy ... można Cię spotkać wszedzie tam gdzie pewne doswiadczenie
            potrzebne
            > jest

To jestem lepsza dla 12-sto latków, bo pozwalam im przywitać Nowy Rok:-)
          • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:17
            nie dopiero wpadłem na forum i poniewaz nikt nie odpisywał to ja sie podjąłem
            tego przerastającego moje mozliwości zadania:)
            • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:19
              a co wczorajsze Cię męczy???;-))))))))))))))))
              • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:24
                ????? co wczorajsze;)
                • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:25
                  no jak to co??? no to.... co miałam załować i zazdrościć;-)))
                  • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:27
                    aaaaaa nie , jestem ok.:)))
                    • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:29
                      a juz myślałam ze kacyk mały;-))
                      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:35
                        jakoś nie miewam:)
            • ania_z_zielonego Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:20
              dziękuję Ci bardzo za chęci;) opowiem Ci w ramach bajki jak było
            • ania_z_zielonego Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:21
              a swoją drogą zapytam ...jak według 12 latka wygląda burdel mama?
              • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:27
                przyklejony w kaciku ust papieros, niechlujne blond włosy, halka (podarta)
                grube uda i nieprzyjemny zapach z ust:)))))
                a i jeszcze rozczłapane burdelówki (kapcie z pomponem)
                • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:27
                  to chyba za Grubą Jolkę;-)))
                  • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:29
                    ??????? o c.ipsach nic nie pisałem:)
                    • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:30
                      O ci..ach nie ale z opisu tej martony wynika ze to moze być GJ;-)))
                      • ania_z_zielonego Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:34
                        Gruba Jolka odpada za duzo charakteryzacji potrzeba;)
                        • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:35
                          Ona ma dobrze bo chyba tak wygląda,dlatego Kopov przed nią ucieka;-))))
                      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:37
                        eeeee ona w halce nie chodzi:)))))
                        • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:38
                          To jak...bez halki?Czy w sukience?;-)))
                          A wogóle to skąd wiesz,podgladasz ją???:-)
                          • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:41
                            na Wu-eFie widziałem:))))) nie ma halki, ale grube uda sie zgadzają:)
                            • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:43
                              to po tych ci..ach co pod śmietnikiem wchrzania,one ida w uda...ja ich nie
                              jadam:PPP
                              • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:46
                                to pewnie masz zgrabne uda?;)
                                a halke nosisz?:)
                                • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:48
                                  :)))))))))))))))))))),nie halki nie noszę:PPP
                                  • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:53
                                    to na razie tylko uda was różnia:) i niechęć do c.ipsów:)
                                    • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:56
                                      przeciez ona lubi ci..y,a ja nie mam rozczochranych i brudnych kudłów,nie palę
                                      wiec nie mam tego czegoś w ustach i nie mam klapek z pomponem :PPPPPPPPP
                                      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:59
                                        część z cech ma burdel mama a nie jolka pomieszałaś:))))))ale dobrze to o tobie
                                        swiadczy chociaz takie burdelówki z puszkiem to musz byc seksi nie?:))))))))
                                        • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:05
                                          no..i do tego zwiewny szlafroczek:-))))
                                          • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:06
                                            masz?????????:)))))))))
                                            • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:09
                                              jeszcze nie ale mam w planach;-)))
                                              • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:10
                                                moze pod nastepna choinke?:)
                                                • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:11
                                                  na Walentego;-)))
                        • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:40
                          To teraz tak młodzież w szkole wygląda?:-)))
                          • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:41
                            wiesz jest rózna młodzież ;-)))
                            • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:43
                              I akurat Kopov chodzi do takiej szkoły:-)))
                              • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:44
                                to GJ żle trafiła....w ramach integracji z trudną młodzieżą;-)))
                                • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:50
                                  A, kto jest tą trudną młodzieżą? Kopov nad wiek rozwinięty?:-)
                                  • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:51
                                    nie GJ..Kopov jest ok:-))
                                    • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:59
                                      Kopov nad wiek rozwinięty może sprawiać trudność nauczycielom ze swoimi mądrymi
                                      pytaniami. Nauczyciele nie lubią zbyt dociekliwych dzieci:-)
                                      • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:59
                                        Jego geografica lubi...zaprasza go do schowka na mapy;-)))
                                        • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:04
                                          I razem tam je studiują:-)))
                                          • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:06
                                            tego nie wiem:(
            • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:29
              Wątek dopiero co pojawił się. Szybko znajdujesz się tam, gdzie Ciebie
              potrzebują.
              Przypadek, czy masz jakiś inny zmysł?:-)
              • ania_z_zielonego Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:35
                Myślę, że stara się być tam gdzie dziewcze w potrzebie:) a Ty zawsze tam gdzie
                on;)
                • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:38
                  ania_z_zielonego napisała:

> Myślę, że stara się być tam gdzie dziewcze w potrzebie:) a Ty zawsze tam
                  gdzie
                  > on;)

nie zawsze:-)
              • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:36
                mysle, że to dzisiejsza nuda forumowiczek:)
                • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:40
                  Taaak,od kilku tygodni jak wchodze na FK to mam wrazenie ze jestem na Cosmo...:>
                  • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:43
                    i co sugerujesz, zebym sie tam przeniósł?:))))))))))))mogłoby byc śmniesznie
                    juz zaczynam rozważac tę mysl:)
                    • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:46
                      nic nie sugeruję....tam wkółko o grubościach penisów,pochewek,wygolonych
                      ci..ach,jedni sa za inni lubią kudły....albo inne debilne teksty:>
                      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:50
                        :)))) duze pole do popisu:)
                        • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:52
                          tak,dla niedorosłych 12 latków;-))))
                          • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:56
                            i dla dorosłych podlotków:)
                            • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:11
                              sugerujesz coś:>>??
                • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:42
                  kopov napisała:

> mysle, że to dzisiejsza nuda forumowiczek:)

A, Ty nam ją twórczo zabijasz:-)))
                  • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:48
                    aja jaj:) miód na serce, skoro juz jesteśmy przy temacie pszczółków:)
                    • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:50
                      chyba sie wszystko poplatało;-))))
                      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:54
                        chyba nie?
                      • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:57
                        Gość portalu: mm napisał(a):

> chyba sie wszystko poplatało;-))))

My wszystko kontrolujemy:-))
                    • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:52
                      czyli jednak pszczółek:-)))
                      Wolałbyś z małolatami na Cosmo pisać?:-)
                      • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:54
                        taaak....jako 12 latek bedzie wzdychał do za waskich pochewek;-)))
                      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:55
                        to nie kwestia wieku tylko treści:)))))
                        • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:00
                          Czyli nie tylko rozmiar jest ważny?:-)))
                          • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:11
                            jaki rozmiar?
                            • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:14
                              czyli jednak pogubiłeś się?:-)
                              • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:17
                                nie, nie doczytałem, że "nie" tylko:)) myslałem ze tylko
                                odpowiadam - pewnie ze nie:))))))
                                • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:21
                                  Ten wątek jest tak wciągający, że nawet nie wiem, co dzieje się na całym forum.

Miłego dzionka. Muszę już zmykać stąd.
                                  • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:22
                                    ja wiem, niejaka marchewka ma dylemat:))))
                                    • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:26
                                      Taki jesteś szybki:-)
                                      • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:28
                                        w ręcach:)
      • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:11
        Bo, on jest 12 latek, a lubi wszystko co dozwolone jest tylko dla dorosłych:-)
        • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 12:42
          moze za szybko się rozwijał;-))
          • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:46
            albo nam tutaj wciska te 12 lat:-))))
            O jego trzynastych urodzinach już wiemy:-)))
    • ania_z_zielonego Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 12:48
      no i tak kolejny wątek zatopiony a miało być całkiem poważnie ... poddaję sie
      miłej rozmowy ;)
      • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:08
        Właśnie zastanawiałam się, gdzie jest nasza autorka wątku:-)
        Taaak, miało być poważnie:-)))
        Czego można spodziewać się po takim temacie:-))))
        Udanej zabawy sylwestrowej. Nie musisz mieć pary. Na pewno dobierzesz się w
        jakiś trójkąt:-)
        • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:12
          albo pięciokąt?:)
          • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:16
            Jak kto woli:-)
            Na koniec takiej imprezy to pewnie będzie wielokąt:-))
            • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:18
              z nieparzysta ilością boków i katów:)))))) chyba ze ktos odpadnie?;)
              • sagis Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:24
                A, może pomieszają się i podzielą w mniejsze wielokąty:-)
                • kopov Re: przebranie na sylwestra 28.12.04, 13:27
                  jakie znasz mniejsze od trójkata?:)
                  moze daszek?:)
    • Gość: chicarica Re: przebranie na sylwestra IP: 213.199.221.* 28.12.04, 13:02
      Idź do lumpeksu, kup czarny kostium kąpielowy jednoczęściowy. Doszyj do niego
      pomponik z tyłu i obszyj kawałkami różowego futerka, do tego kołnierzyk i
      muszka od białej męskiej koszuli (muszka czarna), rajstopy kabaretki, jak Ci
      łyso tak ganiać z gołym tyłkiem to załóż czarną minispódniczkę i do niej
      pomponik. Na nogi szpilki, na głowę uszka (usztywniane drutem, przyczepiane do
      opaski na włosy). Będziesz króliczkiem Playboya.
      • Gość: mm Re: przebranie na sylwestra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.04, 13:08
        Kopov ma do tego czapeczkę z uszkami królka:))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka