Gość: :) IP: *.cu.com.pl / 193.24.24.* 28.12.04, 16:56 Czy ktoś z Was może polecić poradnie kształcenia głosu? nie zależy mi na kształceniu głosu do jakiś wokaliz ale tak dla siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
six_a Re: głos 28.12.04, 17:01 ostatnio było coś o mruczeniu do penisa w trakcie oralu. Do tego to kształcenie? ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: głos 28.12.04, 17:04 nieee, mario podawał linka do szkoły oralu wg cosmo (chyba) i tam było, że musowo trzeba mruczeć, bo powietrze wibruje no i sam wiesz... ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: głos 29.12.04, 10:40 six_a napisała: > ostatnio było coś o mruczeniu do penisa w trakcie oralu. Do tego to > kształcenie? ;))))) heheheh:) zapewne, facet bedzie wniebowziety:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: głos IP: *.cu.com.pl / 193.24.24.* 29.12.04, 09:35 tia i pomogli ... w sytuacja intymnych zazwyczaj mam całkiem miły i ciepły głos. Chodziło mi o sztukę panowania nad głosem (żadnych piskiliwości). Z natury mam dość charakterystyczny czytaj mocny głos i muszę ze względu na pracę go trochę poskromić - wiem, że śą specjalne ćwiczenia i sposoby na to. Odpowiedz Link Zgłoś
nina37 Re: głos 29.12.04, 12:47 Poszukaj pedagoga ze szkoly aktorskiej.Moja znajoma zajmuje sie takimi rzeczami. Raczej kosztowna przygoda:) Odpowiedz Link Zgłoś