Dodaj do ulubionych

Uderzyłem żone...nie pierwszy raz....

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 12:58
Wiem, że to źle
Chce sobie pomóc....jesteśmy po pierwszej sprawie rozwodowej...ale nie chce w
przyszłości już tego nigdy robic
Gdzie może mi ktos pomóc w Warszawie??
Znacie jakis dobry osrodek psychoterapii????
Obserwuj wątek
    • six_a Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... 29.12.04, 13:23
      znamy :)
      Emilii Plater 14/19, tel. 621 59 03
      • Gość: Ana Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 14:59
        Tak, a zastanawialś sie dlaczego? Czy mocno ją udeżyłeś? kurcze nie rozumiem
        takich jak Ty, ale moze mi wyjaśnisz. Bogu dzięki że ona cie zostawia, mam
        nadzieje że wiesz o tym. Moze musisz miec kogos kogo mógłbys ponizac zeby sam
        czuc sie lepszym, wazniejszym.
        • maretina Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... 29.12.04, 15:06
          terapia to krok do przodu. trzymaj sie tego, zeby nie zmarnowac reszty zycia.
    • Gość: red Psychoterapia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:07
      Instytut Psychologii Zdrowia, na Jelonkach w Warszawie
      ul. Szczotkarska 48a, tel. (+48) 22 666 10 36; 0-801-1200-02
      Są fachowcami w tym temacie, koniecznie zadzwoń
    • edzia-fredzia Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... 29.12.04, 15:10
      Ze ona Ci nie oddala to mnie dziwi :P
    • Gość: mm Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.12.04, 15:11
      Wejdz na forum dla AA i tam moze Ci podadza gdzie sa organizowane grupy
      wsparcia dla takich osób jak Ty.No i terapia..koniecznieee:-)
    • Gość: Ulka Rabnij w morde postawnego sasiada zamiast zony IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.12.04, 17:05
      Dobrze ze chcesz sie leczyc. Bez tego nie masz przyszlosci z zadna kobieta.
      Najlepiej abys w przyszlosci gdybys chcial znowu podniesc reke na slabszego
      czlowieka pomyslal sobie o jakims postawnym sasiedzie. Zapukaj do jego drzwi i
      rabnij go piescia w twarz, moze kopnij pare razy. Napewno nie bedziesz chcial
      tego wiecej powtorzyc
    • Gość: waw Uderz mnie - 195cm/130kg - powodzenia gnojku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.04, 21:15
    • padre_di_merda Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... 29.12.04, 22:00
      Ja ci pomogę i nie musimy jechać wcale do Warszawy.Mógłbym ci poradzić abyś
      rozpędził się bardzo mocno i p.i.e.r.d.o.l.n.ą.ł tym pustym z.a.j.e.b.a.n.y.m
      łbem o scianę aż ci resztki tego sita które pozostały pod tą kopułą rozprysną
      się na mordzie nieszczęśliwej kobiety która cię urodziła to będzie chyba godne
      twoich czynów Gnoju.
      • Gość: a Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... IP: *.LKSnet.org / *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.04, 01:22
        moj przedmowca to burak zakompleksiony ciekawe jak wyglada....
        • padre_di_merda Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... 30.12.04, 23:50
          Słuchaj i ucz się BURAKIEM to ty sam jesteś,na dodatek bardzo
          zakompleksionym.A moim wyglądem to się nie interesuj,śmieciu.
      • Gość: Marek Re: Uderzyłem żone...nie pierwszy raz.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 22:58
        Jestes kompletnym idiotą i nie rozumiesz tematu
        To nie jest takie proste, a ja naprawdę chcę sobie pomóc i szukam tu osób,
        które mogą coś doradzić
        • padre_di_merda Re: Marek 30.12.04, 23:37
          Według ciebie jestem kompletnym idiotą,ponieważ wyrażam swoją opinię na ten
          temat ?.Ty natomiast jesteś kompletnym prymitywem szukającym usprawiedliwienia
          na forum !!!!Nie mam litości dla damskich bokserów, ludzi o twoim pokroju
          powinno poddawać się kastracji, która pozwoliłaby "UGASIĆ" agresję wobec
          słabszych.
    • Gość: symulacrum centrum psychoterapii adeste IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.04, 23:43
      www.adeste.waw.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka