Gość: władek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 21:20 1,24mlrd za pół roku. Za rok 2,5mlrd Czyli 2,5zł/akcje zysku netto. 2,5 * 15 = 37,5 cena/akcje Aktualnie akcja kosztuje 53zł. Ja bym powiedział, że ciut za mało zarobił. :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient PKO BP zarabia krocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 22:52 Wszystkie banki to złodzieje i krwiopijcy.Pazerni na zyski biorą słone opłaty za wszystko oferując marne grosze za lokaty.Ropzumiem dlaczego żydzi i ubecy siedzą przede wszystkim w bankach.W Polsce za uczciwe prace zarabia się grosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dawi Re: PKO BP zarabia krocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 23:01 to może podaj jeszcze wycenę innych banków np. pko sa czy fortis, ciekawe co ci wyjdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: germanik PKO BP zarabia krocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.07, 23:13 co znaczy "bank zarabia". Banki po prostu okradaja klientow. Odpowiedz Link Zgłoś
ja20034 Re: PKO BP zarabia krocie 08.08.07, 23:17 PKO BP juz kilkakrotnie zciagnal mi z konta 1zl. Za nic. Niby nic, ale zawsze po mojej reklamacji zwracal bez problemu ("pomyłka"). Ciekawe ilu bylo takich co to 1zl reklamowali. Przy 8mln klientow wychodzi niezla sumka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gene11 Re: PKO BP zarabia krocie IP: *.idk.net.pl 09.08.07, 08:48 tu się zgadzam zamykałęm w kwietniu konto znajomego który wyemigrował wpłaciłem w okienku brakujące 12 zł - otrzymałem potwierdzenie że konto zamknięte po miesiący otrzymuję wyciąg z zamkniętego konta - okazało się że ktoś jeszcze wpłacił 28 zł i co robi bank, zamiast zwrócić pieniądze zaczyna potrącać opłaty za coś - tak aby wyzerować konto / właśnie wczoraj przyszedł taki zerujący dokument cóż pieniądz " cudzy" nie śmierdzi - a wszystko w pko bp /o szczecin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sknera nie mam nic w PZU ani w pocztowym wali mie to IP: 80.50.233.* 08.08.07, 23:28 wali mie to po sam sufit a głupki trzymaja kase w jakims miernym banku pocztowym i daja sie robic w rogi i z PZU też heheheeh a tyle mozna zaoszczedzic tylko checi i wiedza potrzebna. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu żeby oszczędzic trzeba zarabiać :-) 09.08.07, 07:56 jak dziecko skończysz gimnazjum to moze podzielisz sie swoja wiedza na temat oszczędzania. A teraz przygotuj tronister i worek na kapcie bo rok szkolny zbliża się :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek można oszczędzić ale po co ? IP: 80.50.233.* 08.08.07, 23:30 to cos jak z telefonia internetową mozna mieć za darmoche polaczenie z rodziną ale po co lepiej wykupić jakiś voip i zapłacić.taka gupota ludzka ale co tam niech se czymaja konto w pko bp i pocztowym i ubezpieczenia w PZu i bedo mieli wszystko czyli g.uwno Odpowiedz Link Zgłoś
duck74 ROR 08.08.07, 23:31 Jak to możliwe że w I półroczu ilość RORów zwiększyła się o 241 tys? Kto je tam otwiera? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf Re: ROR IP: *.chello.pl 08.08.07, 23:59 duck74 napisał: > Jak to możliwe że w I półroczu ilość RORów zwiększyła się o 241 tys? Kto je tam > otwiera? Nowi legalni pracownicy w polskich firmach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kongo Re: można oszczędzić ale po co ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 01:13 A ty co palancie, raz misiek, raz sknera. I w jednym, i drugim walisz parobku byki ortograficzne. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu misiek dziecko, skończ chociaż pięć klas 09.08.07, 07:58 popracuj nad gramatyką i składnią, ale mocno. A nade wszystko pamiętaj, żeby sę wypowiadać trzeba miec cos do powiedzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: graf PKO BP zarabia krocie IP: *.chello.pl 08.08.07, 23:53 Po kłamliwym (nie bójmy się użyć tego słowa) artykule o udanym debiucie jwconstruction na wszystkie artykuły GW o giełdzie trzeba brać poprawkę o 80% - w przypadku tego artykułu z tytułu zostanie "PKO BP" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ale z was debile Re: PKO BP zarabia krocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wlasnie Re: PKO BP zarabia krocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 00:35 Bo przeciez macie cos do bankow kazy moze sam zobie zalozy konto gdzi chce to dlaczego sie dowalacie do tego czy tamtego. Te firmy ktore tak krytykujecie przerosna jeszcze nie jeden bank zachodni czy ubezpieczalnie a jakim kosztem waszym :P. Przeciez panstwowe :P a panstwo skad ma kase od was :P Wiec ja bym sie zastanowil czy sie ubezpieczyc w pzu czy jaki axa :P Tak czy siak jak pzu bedzie slabo slzo ty doplacisz do interesu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskojęzyczny "walka o prymat lidera" IP: *.84-47-28.t-com.sk 09.08.07, 00:52 naucz się pan polskiego panie Bojanowski PS. Kogo wy tam zatrudniacie w tej Gazecie? Analfabetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brenta@wp.pl PKO BP zarabia krocie IP: 89.118.189.* 09.08.07, 01:45 wiec teraz pytanie Kto i za ile ? sprzedal Wloskiemu Caritro czesc PKO jaki minister wziol do kieszeni ? jesli nie to zapytam wkrotce wlochow ile to kosztowalo. zycze milych wakacji Lapowkarskim Urzedasom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: PKO BP zarabia krocie IP: *.srg.vectranet.pl 09.08.07, 05:38 ile zarabia przecietny pracownik w tym banku w niektórych placówkach nawet ochroniarzy nie ma /oszczedności/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit dzieki Bogu jeszcze nie srzedany IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:31 jak np. PEKAO SA, czy BPH, na ktorych wszyscy - tylko nie skarb panstwa - zarabiaja krocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek PKO ? Nigdy !!! IP: *.eranet.pl 09.08.07, 09:39 Kiedyś miałem tam konto i trochę pieniędzy. Teraz żałuję, że tak długo się z nimi "woziłem". Moim zdaniem ten bank żyje z emerytów, rencistów i ludzi bojących się przejść (albo zbyt leniwych do tego) do innych banków. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: PKO ? Mam tam konto od 16 lat 09.08.07, 11:19 i kredyt hipoteczny. Nie widze zadnego powodu dla którego miałbym zmieniac bank, choc na przykład City Bank próbował mnie podchodzic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SA Re: PKO BP zarabia krocie IP: *.it-austria.net 09.08.07, 09:37 Matematyka finansowa dlöa przedszkolakow O modelu dywidendowym i dyskontowaniu to sie nie slyszalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeszcze pracownik PKO BP zarabia krocie IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.07, 09:42 szkoda,tylko że pracownicy zarabiają takie grosze. no chyba,że mają układy to wtedy mają premie i podwyżki. *ygać sie chce na to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient PKO BP zarabia krocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 09:52 Jak braknie zyskow to podniesie sie oplaty.Konkurencje z zachodu dalej bedzie sie blokowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: donald Re: PKO BP zarabia krocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.07, 10:38 to całe wyliczenie możesz o kant d..y rozbić.wartośc akcji odnosi się do wartości całego banku a nie tylko do zysku netto. analityk się znalazł Odpowiedz Link Zgłoś
mankut400 A ja rok temu zlikwidowałem konto w PKO BP 09.08.07, 11:25 Miałem je dobrych kilka lat - ale ile czasu można być "rżniętym" na opłatach? Bodajże 5,40 / mc za prowadzenie konta, 1,50 / każde stałe zlecenie, paskarski koszt przelewu dowolnego a do tego GENIALNE oprocentowanie: 0,01% Gorąco zachęcam innych, którzy jeszcze się trzymają PKO BP do pójścia w moje ślady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: parawroclaw Re: A ja rok temu zlikwidowałem konto w PKO BP IP: *.chem.uni.wroc.pl 09.08.07, 11:48 Tak, taka prowizja to czyste zlodziejstwo. Gdyby nie kredyt juz bym dawno bank zmienil. Odpowiedz Link Zgłoś
guyritchie a niech zarabia ile wlezie 09.08.07, 13:20 tak sobie czytam i dumam nad glupota częsci internautów, bo leja krokodyle łzy i ciskaja przekleństwa na liberałów, zydów i złodziei za prywatyzację banków bo zarabiaja one dla "obcego" kapitału a nie dla rządu (tak jakby normalnym miało być, że skarb państwa prowadzi bank). Z drugiej strony jak bank, którego właścicielem jest owy nieszczesny skarb państwa zarabia to znów sie go wyzywa od złodziei bo ma czelność ZARABIAĆ! Ludzie czy wy wiecie czego chcecie!? Akurat od niedawna jestem klientem PKO BP SA i sobie to chwale. Tylko, ża ja akurat wiem czego od banku oczekuję, korzystam z najbardziej przyjaznych kanałów dostępu-internet, zapewnilem sobie dostęp do bankowości prywatnej, nie boje się przyjmować np. kart kredytowych, jeśli wiem, że w perspektywie mam kredyt i bede mógł uniknąć prowizji... Po prostu wiem czego chcę od banku. Odpowiedz Link Zgłoś