Gość: Damian IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.05, 15:01 Fajne światło! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gosiak Re: Suknie karnawałowe polskich projektantów IP: 80.53.137.* 09.01.05, 11:09 ktoś może mi powiedzieć ile kosztują takie bransoletki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: errata Dopasowana, opływowa linia dla kobiety z anoreksją IP: 62.233.214.* 10.01.05, 19:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Zdjęcie czy suknia? IP: *.bos.east.verizon.net 10.01.05, 23:13 Zdjęcia bardzo ladne, ale fotograf chyba zapomnial, że mialy slużyć pokazaniu sukni. A tu nic w takim ustawieniu nie widać! Wyglądają jak lususowe chusty luźno zarzucone na modelkę! A może te suknie są tylko do leżenia? ;-) (i kuszącego wicia się? Nie mówię, że powinny być forografowane na manekinach, ale chcialabym widzieć jaki mają krój! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kas Re: Zdjęcie czy suknia? IP: *.toya.net.pl 11.01.05, 10:40 To prawda,sukni na takich zdjęciach po prostu nie widać!!!!A w końcu ma to być reklama polskich projektantów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okropne zdjecia okropne zdjecia!!!!!!!!!!!!!! IP: *.houston.rr.com 11.01.05, 07:21 okropne zdjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala a mnie się bardzo podobają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 12:38 moim zdaniem bardzo fajny pomysl, piekna naprawde piekna dziewczyna zadna anoreksja, no wkoncu to modelka i sukienki tez ładne, jak sie chce to sie zobaczy wszystko, zreszta to zdjecia artystyczne Odpowiedz Link Zgłoś
agata.z3 Re: a mnie się bardzo podobają 11.01.05, 13:00 modelka owszem, ale anorektyczna! a mnie sie wydaje, że takie suknie ładnie wyglądają tylko na zdjęciach, starannie ułożone na modelce jak kij od szczotki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: a mnie się bardzo podobają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.05, 23:45 ale z ciebie wieśniara skad Ty sie urwałaś?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: degusta te lala, bucik ci siem rozwala... IP: 62.233.214.* 12.01.05, 00:38 iiiii... "poziom" sie znalazł... :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lala Re: te lala, bucik ci siem rozwala... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.05, 17:41 przepraszam poniosło mnie oczywiscie przyznaje racje nie pokazałam poziomu wstyd jeszcze raz sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realgirl kocham Dawida wolińskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 13:24 jestem wielka oddana fanka dawida wolinskiego uwielbiam jego ciuchy i on sam jest taki boski!!!! gdybym wiecej zarabiala ubieralabym sie tylko u niego te rzeczy sa magiczne ekskluzywne i mozna poczuc sie jak bogini dawidzie kocham cie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Suknie karnawałowe polskich projektantów IP: *.ksiaznica.szczecin.pl 19.01.05, 12:52 rzeczy pozbawione szyku, szyte z tanich materiałów, kalka zachodnich kolekcji z szybko przekartkowanego vogue italia jak zwykle nasi "projektanci" udowodnili , że ludziom można wcisnąć każdą tandetę paprocki i brzozowski oraz gosia baczyńska- jak na ich poprzednie kolekcje- tym razem obciach, obciach woliński? jaki woliński- to zwykły kopista, a jak coś zrobi od siebie, to dobrze w tym wygląda tylko modelka zdjęcia? na pierwszym roku fotografii studentki blondynki robią lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr.big Suknie karnawałowe polskich projektantów!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 14:55 ojej!!!!!! cóż za zblazowanie????? a Ty co potrafisz???? pewnie dobrze kawę robisz co???? Odpowiedz Link Zgłoś
dori7 Re: Suknie karnawałowe polskich projektantów 21.01.05, 01:06 Fajne zdjecia tylko sukien nic a nic nei widac!! :(( Odpowiedz Link Zgłoś