Gość: BeataCh IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 14:08 zgdadnij jakie ma cycki -gra meph.eu.org/other/guessher.swf Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boski.zawodowiec a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:19 trzeba było jeszcze dopisac ze meiszkasz za granica. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:21 nie bardzo wiem o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:25 dyskutowalismy nt. dzieciatych mezatek i twierdziałas jaka to przedsiebiorcza ejstes a tu teraz widac po IP ze meiszkasz za granicą. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:28 No bo tez mieszkam. I co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:29 i twoje wywody o przedsiebiorczosci odrazu zniekształacaja cały ten obraz. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:31 No to male sprostowanie. Mieszkam w Niemczech, ale moja firma dziala na terenie Polski ;), gdzie b. czesto bywam. Milego dnia __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:36 Rozumiem cie lepiej zwiac niz dalej robic z siebie głupia a i niemieckiego sponsora tez lepiej przemilczeć. Do tego jeszcze teraz dochodzi to ze jak na niemieckie warunki to kiepskie majtki nosisz:) W sumie niemki są niezbyt piekne wiec sie chociaz tam dowartosciujesz ze faktycznie jak na dzieciata to wygladasz w miare ok. tez pozdrawiam cie:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:43 Mylisz, ze sie odgryzles. Bardzo sie kolego mylisz :P Moj maz jest Polakiem. Nie mam niemieckich sponsorow. A moon jest dobra firma. Po za tym g.... Ci do tego ile wydaje na siebie. A podobam sie zarowno facetom w Polsce jak i tutaj. Chcesz zdjecie? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja tylko ci uswiadamiam ze wczesniej kłamałas 10.01.05, 14:45 teraz jesteś wsciekła bo wszystko wyszło na jaw stąd te chamskie odzywki typu: g... ci do tego ile wydaje. Za co sie mam odgryzac na tobie? pewnie przeslij jesli sie nie boisz prawdziwego osadu. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: ja tylko ci uswiadamiam ze wczesniej kłamałas 10.01.05, 14:46 wiesz co, jestes zalosny. Wyczuwam tu po prostu zazdrosc... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec a czego ja ci mam zazdroscic? no powiedz czego? 10.01.05, 14:53 pieniedzy? mam pod dostatkiem swoich, , majtek? stac mnie na lepsze. Zycia w niemczech? moge tam jechac kiedy chce a szczegolnie do monachium. firmy? mam swoją, wyglądu? jestem przystojny i nie narzekam na brak powodzenia, samochodow i innych rzeczy tez nie zazdroszcze bo wszystko posiadam. Nie mam ci czego zazdroscic tylko wdałas sie w ostrą dyskusje a teraz sie okazało ze kłamiesz i bujasz. Do tego te opisy jaka to jestes przedsiebiorcza i jakie to masz powodzenie tez sie zawaliły. Tez uwazam ze załosna jesteś:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a czego ja ci mam zazdroscic? no powiedz czeg 10.01.05, 14:56 Wiesz, chyba z niczego nie musze sie Tobie tlumaczyc. Bo tez nie wiem z czego :P. Jestem jaka jestem i nic tego nie zmieni. A co wczesniej pisalam, to wszystko prawda. I czy fakt, ze mieszkam w Niemczech cos zmienia? Moim zdaniem nic c nic..... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: a czego ja ci mam zazdroscic? no powiedz czeg 10.01.05, 14:57 aj zmienia zmienia pani szczegolnie jesli chodzi o przedsiebiorczosc oraz o to podobanie sie facetom:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: a czego ja ci mam zazdroscic? no powiedz czeg 10.01.05, 15:00 W Twoim mniemaniu. Z ciekawosci, przeslij mi prosze swoje zdjecie. Chce widziec, jak wyglada "przystojny" mezczyzna ;). __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja jakos nie widze obiecanego mi piekna na swojej 10.01.05, 15:02 skrzynce mailowej, jakos pewnie sie boisz przesłac bo okazało by sie ze nawet po porodzie twoje koncowki twoich włosow zaczeły sie rozdwajać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: ja jakos nie widze obiecanego mi piekna na sw 10.01.05, 15:03 Juz Ci przesylam i czekam na Twoje ;P Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: ja jakos nie widze obiecanego mi piekna na sw 10.01.05, 15:06 nic nie ma ale moze sie pojawi to wtedy zobaczysz jak powinine wygladac mezczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec odbierz poczte a co do zdjecia to brunetka 10.01.05, 15:16 czyli juz nie to zreszta wiekszosc facetow tez woli blondynki. Widac tez oznaki tego ze rodziłas , poszerzone biodra, na udach tez widac oznaki badz porodu bądz tego ze zawsze miałas troche grube:))) Twarz tez juz nie jest pierwszej młodosci u ciebie, moja wyglada na fotce staro bo jest tam zaraz po wakacjach i stad taka opalenizna i postarzenie sie. Sadełko tez skarbie widze masz:) ale po urodzeniu dziecka to normalne chyba no i rece są dosc takie nazwijmy to przy kosci:) badzmy w koncu szczerzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: odbierz poczte a co do zdjecia to brunetka 10.01.05, 15:20 Tos Ty chyba przez lupe mnie ogladal ;P. Nawet moj trener z fitnesu nigdy tak drastycznie mnie nie ocenil. Ale to Twoje zdanie. A co do Ciebie, nie jestes w moim typie. Wcale , a wcale i faktycznie wygladasz bardzo staro i masz takie niczyste rysy twarzy. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec jestem tam katastrofalnie spalony i przyznaje sie 10.01.05, 15:23 do tego na innych wygladam 10 lat młodziej, zreszta moja fryzura tez była fatalna na tym zdjeciu ale trudno. Co to sa nieczyste rysy twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: jestem tam katastrofalnie spalony i przyznaje 10.01.05, 15:24 Wiesz, na moich innych zdjeciach, tez wygladam zupelnie inaczej i szczuplej ;P Nie tlumacz sie... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: jestem tam katastrofalnie spalony i przyznaje 10.01.05, 15:25 Masz kartoflowaty nochal i świńskie oczka, Boski ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: rachela przeciez mnie nie widziałas wiec ? 10.01.05, 15:28 Ciebie konkretnie nie, ale widziałam tłumy Twoich braci-zawodowców - żaden ładny nie był. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: jestem tam katastrofalnie spalony i przyznaje 10.01.05, 15:27 rachela180 napisała: > Masz kartoflowaty nochal i świńskie oczka, Boski ;))))))))) Zgadza sie. A po za tym, wygladasz jakbys przeszedl ciezka ospe. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec teraz juz ty przesadzasz ja oceniłem co widziałem 10.01.05, 15:28 ty oceniasz emocjami , wyslij inne to zobaczysz inne. wnioskuje ze pokazałas racheli w takim razie tez zdjecie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: teraz juz ty przesadzasz ja oceniłem co widzi 10.01.05, 15:30 Racheli zdjecia nie pokazalam. I dodam, ze nie mam z nia kontaktu. Boski, badz szczery, juz nie raz pokazywales tutaj to zdjecie i nie tylko mnie. Po za tym nie zlosc sie, bo ponoc zlosc pieknosci szkodzi ..... Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec ja tam widzac sibie widze fajnego faceta 10.01.05, 15:32 ty byc moze co innego zobaczyłas i takie zycie. Ale nie mow bo biodra masz nie zaszczupłe. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: ja tam widzac sibie widze fajnego faceta 10.01.05, 15:36 Moze i mam. Ale wole miec takie, nizeli byc prosta i cienka. A teraz zmykam, bo ide na fitness. Milogo dnia Boski Ci zycze. __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 mało jak na takiego znawce:))))))))0 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:33 Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: mało jak na takiego znawce:))))))))0 10.01.05, 15:36 A czy to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: mało jak na takiego znawce:))))))))0 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:38 po tym co mówi na forum boski myślałam że będzie przynajmniej 99 na 100. skale zaniedbania polskich kobiet ocenił na 99% Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec zdjecie kiedy pokarzesz? przypomniało mi sie tez 10.01.05, 15:42 teraz co sie miesci na nowohuckiej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: zdjecie kiedy pokarzesz? przypomniało mi sie IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:43 nie wiesz, przecież ostatnio kupowałes tam czerwone majtki z siatki. A zdjecia nie pokarze bo ty rozeslesz po necie czy nie wiem co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski zapytaj kogolowiek czy rozesłałem zdjecia kogos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:48 co innego ten mail ktory tu wkleiłem raz bo mnie tak ta osoba atakowała a co innego zdjecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 a jak ja cie wkurze to zrobisz to samo IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:52 i co wtedy:)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski no to ja mam fote tej co mnie tak atakowała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:55 i jakos mimo tego wszystkiego zdjecia nikomu nie pokazałem a jedynie ten mail zamiesciłem. Nie boj sie i pokaz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: no to ja mam fote tej co mnie tak atakowała IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:59 tak naprawde to nie mam. zostały mi tylko takie sprzed kilku lat kiedy bylam piękna i młoda:) Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: no to ja mam fote tej co mnie tak atakowała 10.01.05, 16:00 Boski, czekam na inne zdjecia .... __________________________________ Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna ze stron przyjacielem. Bias z Prieny (VI / V w. p.n.e.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski to ty tez cos wyslij:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:09 dlaczego ja mam pierwszy wysyłac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 boski wyslałam IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:17 ale jak to pójdzie w eter to znajde cie nie tylko w krakowie ale i na końcu świata:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski obie pieknie mnie zasłałyscie zdjeciami:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:18 ale ty to ta z dłuzszymi włosami czy z krotszymi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: obie pieknie mnie zasłałyscie zdjeciami:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:22 z krótszymi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: boski wyslałam IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:23 chyba grubościa albumu pobijesz rekord guinessa:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 z czego sie smiejesz? swinia:( IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski to jest usmiech a nie śmanie się:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:27 poprostu ogladam z kim rozmawiałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 a prześwietliłes już swoim rentgenem IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:31 ze pod spodem jest bielizna BAZARMANI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski Re: a prześwietliłes już swoim rentgenem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:32 bielizny nie widac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:38 nie spodziewałam sie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:40 mozesz wysłąc nagie jesli masz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:43 nie mam nagiego. a teraz np. skad wiesz ze nie mialam na sobie wyzolklej bielizny i zacerowanej bo gumka w majtkach sie odprula Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:45 musiałbym zobaczyć z bliska, wyslij cos jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xy2 Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:49 z bliska też nie zobaczysz. trenowalam na zajeciach z choreografii jak sie poruszac zeby ukryc wyzołkla bielizne nawet z bliska Odpowiedz Link Zgłoś
boski.zawodowiec Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) 10.01.05, 16:59 nie badz taka pewna:) a na dzis to ja juz uciakam od kompa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski a wyslij cos z bliska:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:31 napisałąs wysyłam ale nic nie doszło:( chyba ze tylko jedno wysłałas? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski Re: no to ja mam fote tej co mnie tak atakowała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:08 to wyslij te z młodosci xy2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boski zgoda zgoda :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:26 a inne foty wysle jak zeskanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
beatach1 Re: zgoda zgoda :) 10.01.05, 16:28 No to sie ciesze. Teraz spokojnie moge isc potrenowac. Do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś