Dodaj do ulubionych

Cos dla naszych Panow ;)

IP: *.proxy.aol.com 10.01.05, 14:08
zgdadnij jakie ma cycki -gra
meph.eu.org/other/guessher.swf

Pozdrawiam
Beata
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec beatach1 to ty? 10.01.05, 14:09

• beatach1 Re: beatach1 to ty? 10.01.05, 14:18
        Tak to ja, a co?
        • boski.zawodowiec a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:19
          trzeba było jeszcze dopisac ze meiszkasz za granica.
          • beatach1 Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:21
            nie bardzo wiem o co chodzi?
            • boski.zawodowiec Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:25
              dyskutowalismy nt. dzieciatych mezatek i twierdziałas jaka to przedsiebiorcza
              ejstes a tu teraz widac po IP ze meiszkasz za granicą.
              • beatach1 Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:28
                No bo tez mieszkam. I co z tego?
                • boski.zawodowiec Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:29
                  i twoje wywody o przedsiebiorczosci odrazu zniekształacaja cały ten obraz.
                  • beatach1 Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:31
                    No to male sprostowanie. Mieszkam w Niemczech, ale moja firma dziala na terenie
                    Polski ;), gdzie b. czesto bywam.

Milego dnia
                    Bias z Prieny
                    (VI / V w. p.n.e.)
                    • boski.zawodowiec Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:36
                      Rozumiem cie lepiej zwiac niz dalej robic z siebie głupia a i niemieckiego
                      sponsora tez lepiej przemilczeć.
                      Do tego jeszcze teraz dochodzi to ze jak na niemieckie warunki to kiepskie
                      majtki nosisz:)
                      W sumie niemki są niezbyt piekne wiec sie chociaz tam dowartosciujesz ze
                      faktycznie jak na dzieciata to wygladasz w miare ok.

tez pozdrawiam cie:)
                      • beatach1 Re: a zdobyłem 46 punktow a i koneser pozdrawia 10.01.05, 14:43
                        Mylisz, ze sie odgryzles. Bardzo sie kolego mylisz :P
                        Moj maz jest Polakiem. Nie mam niemieckich sponsorow. A moon jest dobra firma.
                        Po za tym g.... Ci do tego ile wydaje na siebie.
                        A podobam sie zarowno facetom w Polsce jak i tutaj.
                        Chcesz zdjecie? ;P
                        • boski.zawodowiec ja tylko ci uswiadamiam ze wczesniej kłamałas 10.01.05, 14:45
                          teraz jesteś wsciekła bo wszystko wyszło na jaw stąd te chamskie odzywki typu:
                          g... ci do tego ile wydaje.
                          Za co sie mam odgryzac na tobie?

pewnie przeslij jesli sie nie boisz prawdziwego osadu.
                          • beatach1 Re: ja tylko ci uswiadamiam ze wczesniej kłamałas 10.01.05, 14:46
                            wiesz co, jestes zalosny. Wyczuwam tu po prostu zazdrosc...
                            • boski.zawodowiec a czego ja ci mam zazdroscic? no powiedz czego? 10.01.05, 14:53
                              pieniedzy? mam pod dostatkiem swoich, , majtek? stac mnie na lepsze. Zycia w
                              niemczech? moge tam jechac kiedy chce a szczegolnie do monachium. firmy? mam
                              swoją, wyglądu? jestem przystojny i nie narzekam na brak powodzenia, samochodow
                              i innych rzeczy tez nie zazdroszcze bo wszystko posiadam.
                              Nie mam ci czego zazdroscic tylko wdałas sie w ostrą dyskusje a teraz sie
                              okazało ze kłamiesz i bujasz.
                              Do tego te opisy jaka to jestes przedsiebiorcza i jakie to masz powodzenie tez
                              sie zawaliły.

Tez uwazam ze załosna jesteś:))
                              • beatach1 Re: a czego ja ci mam zazdroscic? no powiedz czeg 10.01.05, 14:56
                                Wiesz, chyba z niczego nie musze sie Tobie tlumaczyc. Bo tez nie wiem z
                                czego :P. Jestem jaka jestem i nic tego nie zmieni. A co wczesniej pisalam, to
                                wszystko prawda. I czy fakt, ze mieszkam w Niemczech cos zmienia? Moim zdaniem
                                nic c nic.....
                                • boski.zawodowiec Re: a czego ja ci mam zazdroscic? no powiedz czeg 10.01.05, 14:57
                                  aj zmienia zmienia pani szczegolnie jesli chodzi o przedsiebiorczosc oraz o to
                                  podobanie sie facetom:))
                                  • beatach1 Re: a czego ja ci mam zazdroscic? no powiedz czeg 10.01.05, 15:00
                                    W Twoim mniemaniu.
                                    Z ciekawosci, przeslij mi prosze swoje zdjecie. Chce widziec, jak
                                    wyglada "przystojny" mezczyzna ;).

Bias z Prieny
                                    (VI / V w. p.n.e.)
                                    • boski.zawodowiec ja jakos nie widze obiecanego mi piekna na swojej 10.01.05, 15:02
                                      skrzynce mailowej, jakos pewnie sie boisz przesłac bo okazało by sie ze nawet
                                      po porodzie twoje koncowki twoich włosow zaczeły sie rozdwajać:))
                                      • beatach1 Re: ja jakos nie widze obiecanego mi piekna na sw 10.01.05, 15:03
                                        Juz Ci przesylam i czekam na Twoje ;P
                                        • boski.zawodowiec Re: ja jakos nie widze obiecanego mi piekna na sw 10.01.05, 15:06
                                          nic nie ma ale moze sie pojawi to wtedy zobaczysz jak powinine wygladac
                                          mezczyzn.
                                        • beatach1 wyslane 10.01.05, 15:08
                                          I powiem, ze kazdy ma swoj gust ;P
                                          • boski.zawodowiec juz sie usprawiedliwiasz:)))))) 10.01.05, 15:08

• beatach1 Re: juz sie usprawiedliwiasz:)))))) 10.01.05, 15:09
                                              Nie
                                              • boski.zawodowiec odbierz poczte a co do zdjecia to brunetka 10.01.05, 15:16
                                                czyli juz nie to zreszta wiekszosc facetow tez woli blondynki.
                                                Widac tez oznaki tego ze rodziłas , poszerzone biodra, na udach tez widac
                                                oznaki badz porodu bądz tego ze zawsze miałas troche grube:)))
                                                Twarz tez juz nie jest pierwszej młodosci u ciebie, moja wyglada na fotce staro
                                                bo jest tam zaraz po wakacjach i stad taka opalenizna i postarzenie sie.

Sadełko tez skarbie widze masz:) ale po urodzeniu dziecka to normalne chyba no
                                                i rece są dosc takie nazwijmy to przy kosci:)

badzmy w koncu szczerzy:)
                                                • beatach1 Re: odbierz poczte a co do zdjecia to brunetka 10.01.05, 15:20
                                                  Tos Ty chyba przez lupe mnie ogladal ;P. Nawet moj trener z fitnesu nigdy tak
                                                  drastycznie mnie nie ocenil. Ale to Twoje zdanie.
                                                  A co do Ciebie, nie jestes w moim typie. Wcale , a wcale i faktycznie wygladasz
                                                  bardzo staro i masz takie niczyste rysy twarzy.
                                                  __________________________________
                                                  Chetnie rozsadzam sprawy miedzy wrogami niz miedzy przyjaciolmi, bo z
                                                  przyjaciol w kazdym razie jedna strona stanie sie moim wrogiem, z wrogow jedna
                                                  ze stron przyjacielem.
                                                  Bias z Prieny
                                                  (VI / V w. p.n.e.)
                                                  • boski.zawodowiec jestem tam katastrofalnie spalony i przyznaje sie 10.01.05, 15:23
                                                    do tego na innych wygladam 10 lat młodziej, zreszta moja fryzura tez była
                                                    fatalna na tym zdjeciu ale trudno.

Co to sa nieczyste rysy twarzy?
                                                  • beatach1 Re: jestem tam katastrofalnie spalony i przyznaje 10.01.05, 15:24
                                                    Wiesz, na moich innych zdjeciach, tez wygladam zupelnie inaczej i szczuplej ;P
                                                    Nie tlumacz sie...
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                    (VI / V w. p.n.e.)
                                                  • boski.zawodowiec a co to sa te nieczyste rysy? 10.01.05, 15:25
                                                    hmm:)?
                                                  • rachela180 Re: jestem tam katastrofalnie spalony i przyznaje 10.01.05, 15:25
                                                    Masz kartoflowaty nochal i świńskie oczka, Boski ;)))))))))
                                                  • boski.zawodowiec rachela przeciez mnie nie widziałas wiec ? 10.01.05, 15:26

• rachela180 Re: rachela przeciez mnie nie widziałas wiec ? 10.01.05, 15:28
                                                    Ciebie konkretnie nie, ale widziałam tłumy Twoich braci-zawodowców - żaden
                                                    ładny nie był.
                                                  • beatach1 Re: jestem tam katastrofalnie spalony i przyznaje 10.01.05, 15:27
                                                    rachela180 napisała:

> Masz kartoflowaty nochal i świńskie oczka, Boski ;)))))))))

Zgadza sie. A po za tym, wygladasz jakbys przeszedl ciezka ospe.
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                    (VI / V w. p.n.e.)
                                                  • boski.zawodowiec teraz juz ty przesadzasz ja oceniłem co widziałem 10.01.05, 15:28
                                                    ty oceniasz emocjami , wyslij inne to zobaczysz inne.
                                                    wnioskuje ze pokazałas racheli w takim razie tez zdjecie.
                                                  • beatach1 Re: teraz juz ty przesadzasz ja oceniłem co widzi 10.01.05, 15:30
                                                    Racheli zdjecia nie pokazalam. I dodam, ze nie mam z nia kontaktu. Boski, badz
                                                    szczery, juz nie raz pokazywales tutaj to zdjecie i nie tylko mnie.
                                                    Po za tym nie zlosc sie, bo ponoc zlosc pieknosci szkodzi .....
                                                  • boski.zawodowiec ja tam widzac sibie widze fajnego faceta 10.01.05, 15:32
                                                    ty byc moze co innego zobaczyłas i takie zycie.
                                                    Ale nie mow bo biodra masz nie zaszczupłe.
                                                  • beatach1 Re: ja tam widzac sibie widze fajnego faceta 10.01.05, 15:36
                                                    Moze i mam. Ale wole miec takie, nizeli byc prosta i cienka.

A teraz zmykam, bo ide na fitness.

Milogo dnia Boski Ci zycze.
                                                    ze stron przyjacielem.
                                                    Bias z Prieny
                                                    (VI / V w. p.n.e.)
          • Gość: xy2 mało jak na takiego znawce:))))))))0 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:33
            • beatach1 Re: mało jak na takiego znawce:))))))))0 10.01.05, 15:36
              A czy to dobrze?
              • Gość: xy2 Re: mało jak na takiego znawce:))))))))0 IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:38
                po tym co mówi na forum boski myślałam że będzie przynajmniej 99 na 100. skale
                zaniedbania polskich kobiet ocenił na 99%
                • boski.zawodowiec xy2 a kiedy ty sie w koncu pokarzesz? 10.01.05, 15:39

• Gość: xy2 gdzie sie pokarze?:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:40
                    • boski.zawodowiec zdjecie kiedy pokarzesz? przypomniało mi sie tez 10.01.05, 15:42
                      teraz co sie miesci na nowohuckiej:)
                      • Gość: xy2 Re: zdjecie kiedy pokarzesz? przypomniało mi sie IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:43
                        nie wiesz, przecież ostatnio kupowałes tam czerwone majtki z siatki.
                        A zdjecia nie pokarze bo ty rozeslesz po necie czy nie wiem co
                        • Gość: boski zapytaj kogolowiek czy rozesłałem zdjecia kogos IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:48
                          co innego ten mail ktory tu wkleiłem raz bo mnie tak ta osoba atakowała a co
                          innego zdjecie:)
                          • Gość: xy2 a jak ja cie wkurze to zrobisz to samo IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:52
                            i co wtedy:)?
                            • Gość: boski no to ja mam fote tej co mnie tak atakowała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 15:55
                              i jakos mimo tego wszystkiego zdjecia nikomu nie pokazałem a jedynie ten mail
                              zamiesciłem.
                              Nie boj sie i pokaz:)
                              • Gość: xy2 Re: no to ja mam fote tej co mnie tak atakowała IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 15:59
                                tak naprawde to nie mam.
                                zostały mi tylko takie sprzed kilku lat kiedy bylam piękna i młoda:)
                                • beatach1 Re: no to ja mam fote tej co mnie tak atakowała 10.01.05, 16:00
                                  Boski, czekam na inne zdjecia ....

Bias z Prieny
                                  (VI / V w. p.n.e.)
                                  • Gość: boski to ty tez cos wyslij:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:09
                                    dlaczego ja mam pierwszy wysyłac?
                                    • Gość: xy2 boski wyslałam IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:17
                                      ale jak to pójdzie w eter to znajde cie nie tylko w krakowie ale i na końcu
                                      świata:)
                                      • Gość: boski obie pieknie mnie zasłałyscie zdjeciami:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:18
                                        ale ty to ta z dłuzszymi włosami czy z krotszymi?
                                        • Gość: xy2 Re: obie pieknie mnie zasłałyscie zdjeciami:) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:22
                                          z krótszymi
                                      • Gość: xy2 Re: boski wyslałam IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:23
                                        chyba grubościa albumu pobijesz rekord guinessa:)))))))))))
                                        • Gość: boski :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:25
                                          • Gość: xy2 z czego sie smiejesz? swinia:( IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:26
                                            • Gość: boski to jest usmiech a nie śmanie się:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:27
                                              poprostu ogladam z kim rozmawiałem
                                              • Gość: xy2 to już wiesz IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:30
                                                • Gość: xy2 a prześwietliłes już swoim rentgenem IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:31
                                                  ze pod spodem jest bielizna BAZARMANI?
                                                  • Gość: boski Re: a prześwietliłes już swoim rentgenem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:32
                                                    bielizny nie widac:(
                                                  • Gość: xy2 to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:38
                                                    nie spodziewałam sie:)
                                                  • Gość: boski Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:40
                                                    mozesz wysłąc nagie jesli masz:)
                                                  • Gość: xy2 Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:43
                                                    nie mam nagiego.

a teraz np. skad wiesz ze nie mialam na sobie wyzolklej bielizny i zacerowanej
                                                    bo gumka w majtkach sie odprula
                                                  • Gość: boski Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:45
                                                    musiałbym zobaczyć z bliska, wyslij cos jeszcze.
                                                  • Gość: xy2 Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) IP: .48.242.* / 80.51.176.* 10.01.05, 16:49
                                                    z bliska też nie zobaczysz. trenowalam na zajeciach z choreografii jak sie
                                                    poruszac zeby ukryc wyzołkla bielizne nawet z bliska
                                                  • boski.zawodowiec Re: to ty nie masz rentgena?:)))))))))) 10.01.05, 16:59
                                                    nie badz taka pewna:) a na dzis to ja juz uciakam od kompa:)
                                                • Gość: boski a wyslij cos z bliska:) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:31
                                                  napisałąs wysyłam ale nic nie doszło:( chyba ze tylko jedno wysłałas?
                                • Gość: boski Re: no to ja mam fote tej co mnie tak atakowała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:08
                                  to wyslij te z młodosci xy2.
                                  • beatach1 Boski..... 10.01.05, 16:25
                                    no to jak, zgoda????
                                    • Gość: boski zgoda zgoda :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:26
                                      a inne foty wysle jak zeskanuje.
                                      • beatach1 Re: zgoda zgoda :) 10.01.05, 16:28
                                        No to sie ciesze. Teraz spokojnie moge isc potrenowac.

Do jutra.
                                        • Gość: boski :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.05, 16:31
                                          do jutra

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka