wierna1 21.05.02, 09:20 ...bo nie mamy możliwości odpowiedzenia sobie. Kto komu pierwszy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: Już nie możemy! 21.05.02, 09:45 Chyba, że ktoś bardzo chce. Jest tu taki jeden, nie będę pokazywała palcem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza ja kcem !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:25 np. taki Szanowny Pan Liver, ja bym mu kciaua wytknonc jego guupie upszedzenia (temat 'bogaty i biedny') oki, to tyle jesli chodzi o mnie, hehhe btw. ten temacik to chyba taka Ksiega Skarg i Zazalen Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ja kcem !!! 21.05.02, 17:33 oki, ja też mam coś do powiedzenia: - mam Cię głęboko w ... i nawet mnie do szału nie doprowadzasz swoją obecnością (do kolegi z pokoju) - Ty natomiast jesteś na moje czarnej liście i z chęcią bym Ci ryj obiła ale nie za bardzo mogę..... NIE LUBIĘ CIĘ TY MAŁY PALANCIE (do mojego szefa) - dzisiaj przegięłaś pałę moja droga sister informując mnie, że na wyjazd na ZE MNĄ mazury zabierasz ze sobą 8 dodatkowych osób, które są męcząco hałaśliwe.... - a Ciebie niech pekło pochłonie sk...za cofnięcie refundacji leków mojej Mamie chorej na cukrzycę (do ministra zdrowia) - qrwa, qrwa... (do agencji reklamowek, która mi zawaliła projekt)... uffff................... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik.... 21.05.02, 17:35 i wezmę ten mały niebieski proszeczek......:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik.... 21.05.02, 17:40 agick napisał(a): > i wezmę ten mały niebieski proszeczek......:)) > a tutaj masz łózeczko....no..połóż się....wygodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik.... 21.05.02, 17:42 ale wiesz... ja miałam strasznie cięzki dzień... oo..podusia... i kordełka..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik.... 21.05.02, 17:45 agick napisał(a): > ale wiesz... ja miałam strasznie cięzki dzień... oo..podusia... > i kordełka..... i marchewa! i marchewa! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik.... 21.05.02, 17:50 agick napisał(a): > i marchewa !! > > a buzi na dobranoc to pies...? bój się boga, jaki pies///? :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik.... 21.05.02, 17:52 z kulawą nogą...:) (boję się boję... zwłaszcza sprawdzić saldo na rachunku....ałć...) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: kwik.... 21.05.02, 17:52 agick napisał(a): > z kulawą nogą...:) > (boję się boję... zwłaszcza sprawdzić saldo na rachunku....ałć...) ktroś Cię szczypie? co za szczypawa wredna, no... :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik.... 21.05.02, 17:54 pijawa... mówię Ci - o losie.. dawaj tej wody - trzepnę jeszcze jeden proszeczek, tym razem czerwony.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a tu nagle... spod kolderki... 21.05.02, 17:54 kto wychodzi...? no kto...? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a tu nagle... spod kolderki... 21.05.02, 17:56 czyżby schody? te zagubione w akcji? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ale mi tu dziewczyny... 21.05.02, 17:58 ... piepszycie... ze tak powiem wprost i niewyraznie... foka... foka... czy jak wygladam jak foka??? ze mi zelu troche za duzo kaplo to od razu foka... no ale dobra... no no fjufju... agick... ty calkiem calkiem w tych koronkach i falbanakach... no chodzze... niech cie przytule... foka... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ale mi tu dziewczyny... 21.05.02, 18:00 a paszoł won, że tak powiem..... bimbru sie ojciec opiłeś.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ale mi tu dziewczyny... 21.05.02, 18:01 no dobra.... ewentualnie jedno kolanko i masażyk plecków.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: ale mi tu dziewczyny... 21.05.02, 18:03 agick napisał(a): > no dobra.... ewentualnie jedno kolanko i masażyk plecków.... zdrada! zdrada! zdrada na okręcie Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ale mi tu dziewczyny... 21.05.02, 18:05 ciiichooo... ja ma stres... wiesz o co chodzi - niech mnie pomasuje.. Ty mi buzi nie chciałaś dać.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ehe... ehe... 21.05.02, 18:05 (tu bukowski sie ordynarnie - jak to bukowski - zaslinil i powiedzial: bl bl bl...* po czym dodal jakby wyrazniej: bl**) * teraz nie moge... ide juz do domu... ** ale lubie was. i mysle ze polska na mundialu jednak nie wyjdzie z grupy. a jak wczoraj ogladalem gwiezden wojny - mroczne widmo, to sie czulem jakbym jazona z gwiezdengo patrolu ogladal. czolem. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ehe... ehe... 21.05.02, 18:07 też oglądałam.... i podzielam zdanie, że nasi z grupy nie wyjdą - no chyba że do mac donaldsa na colówę...strzała.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza ale siem przestrashyuam .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:42 agick napisał(a): > oki, ja też mam coś do powiedzenia: > > - mam Cię głęboko w ... i nawet mnie do szału nie doprowadzasz swoją obecnością > > (do kolegi z pokoju) > rety, jak to czytac zaczeuam to siem przestraszyuam ze to sieu do mnie odnosi, hehe :):) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ale siem przestrashyuam .... 21.05.02, 17:49 eeee... nie.... "co się boisz guuuupia..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza Re: ale siem przestrashyuam .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:53 agick napisał(a): > eeee... nie.... > > "co się boisz guuuupia..." ja sieu niczego nie bojeu, bo ja jestem dzielna i odwazna dzieffczynka :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza Re: ale siem przestrashyuam .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:58 agick napisał(a): > to jakiś slang...? niom... netowy Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: ale siem przestrashyuam .... 21.05.02, 18:00 tia... to ja opóżniona jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza Re: ale siem przestrashyuam .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 18:05 agick napisał(a): > tia... to ja opóżniona jestem... nie tyle opóżniona, co po prostu chyba rdst nie sluchasz... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wiesz agick... 21.05.02, 18:07 schiza ma pania wychowawczynie... liga mlodziezowa... ale zapraszam ciebie do klubu dzialkowca... dzisiaj ma byc instruktor krzewienia kultury fizycznej i wychowania w trezzwosci. bedzie mial pogadanke... a potem jak zwykle.. strzelimy z chlopakami z bata...* * bat - w podanaich i legendach ludzi powyzej 30 roku zycia kojarzy sie nieodmiannie z ulanska fantazja.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza Re: wiesz agick... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 18:11 bukowski27 napisał(a): > schiza ma pania wychowawczynie... liga mlodziezowa... a co, cos tobie nie pasi ???!!! ty juz pewnie nawet ne pamietasz tych czasow kiedy do szkoly chodziles, no nie ???????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: oj tam... 21.05.02, 18:14 buki jest w wieku węgla kamiennego ot cała prawda... jasne, że nie pamięta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza Re: oj tam... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 18:18 agick napisał(a): > buki jest w wieku węgla kamiennego ot cała prawda... jasne, że nie pamięta... mhmm.. nie da sie ukryc... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wiesz buki... 21.05.02, 18:14 a może to zakład wychowawczy.....?? batem ją... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wiesz buki... 21.05.02, 18:15 agick napisał(a): > a może to zakład wychowawczy.....?? > > batem ją... i marchewa! i marchewa! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wiesz buki... 21.05.02, 18:18 kwik... chcesz proszeczek..? mam jeszcze jednego czerwońca....:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wiesz buki... 21.05.02, 18:20 agick napisał(a): > kwik... chcesz proszeczek..? mam jeszcze jednego czerwońca....:)) dawaj, bo się właśnie........ZDENERWOWAŁAM! Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: wiesz buki... 21.05.02, 18:25 a proszę bardzo.... ej.. nie popijaj tego koniaczkiem..!!! nie..!!!!!!!!!!!! no dobra.. tego no... to ja idę do domu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schiza Re: ja kcem !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.05.02, 17:40 o rety, jeszcze mam zastrzezenia do paru osob... LECK MICH AM ARSCH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to sie odnosi do : -mojego kochanego kolegi, ktory zawsze depcze moje idealy -mojej wspanialej kolezanki, ktora jest najwiekszom lizuskom tego sfiata -mojej wychowawczyni, ktora jest totalnie wrednom kobietom -wszystkich tych, ktorzy uwazaja, ze to ja jestem prymitywna :P:P Odpowiedz Link Zgłoś