wierna1 21.05.02, 11:47 Czy macie odwagę opisać szczerze na forum, jak wyglądacie? Może niektórych akcje wzrosłyby tutaj? Na pewno byłoby śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bukowski27 j ana przyklad jestem fantatsycznym kochankiem... 21.05.02, 11:51 raz... albo nie... nie bede opowiadal... i tak by mi nikt nie uwierzyl... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: j ana przyklad jestem fantatsycznym kochankiem... 21.05.02, 11:55 bukowski27 napisał(a): > raz... albo nie... nie bede opowiadal... i tak by mi nikt nie uwierzyl... Nie chodzi o to, co robisz w łóżku tylko o twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: j ana przyklad jestem fantatsycznym kochankiem... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 11:57 lepiej nie wiedziec, co robi z twarza w lozku, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aaaa... no to jestem ardzo przystojny... 21.05.02, 11:59 i mam zrosniete brwi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: aaaa... no to jestem ardzo przystojny... IP: 157.25.84.* 21.05.02, 12:06 Jak kiedyś Breżniew ? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 liver. 21.05.02, 12:13 no;))))) tylko mniej krzaczaste... znaczy sie nie zachodza mi za glowe... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: aaaa... no to jestem ardzo przystojny... 21.05.02, 12:09 bukowski27 napisał(a): > i mam zrosniete brwi... Czyli do wyskubania. Była tu taka jedna, co skubie między oczami swojego. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Nasze fizis 21.05.02, 11:53 Może zacznij od siebie, na zachętę? Skądinąd wiem, że masz niewielki brzuszek, ale brzuszek to nie fizys. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Nasze fizis 21.05.02, 11:55 Ja ponoc jestem podobna do postaci z japonskiej kreskowki:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: Nasze fizis IP: 157.25.84.* 21.05.02, 12:07 Kolejny Pokemon :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kaska... ty mnie zaczynasz niepokoic... 21.05.02, 12:14 co to znaczy jak japonska kreskowka??? a ja powiedzialem ze sie z toba ozenie... no i jak ja teraz wygladam... ty japonska kreskowka... ja jak brezniew... no normalnie ksiadz umrze ze smiechu na slubie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Bukowski IP: *.daimler-benz.com 21.05.02, 12:21 No to niech sie ksiadz smieje, w koncu co to: slub czy pogrzeb bedzie?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no wlasnie... a pozatym... 21.05.02, 12:27 sie upijemy... wiec kto by tam dbal o takie szczegoly... Odpowiedz Link Zgłoś
wmr11 Re: Nasze fizis-kini 21.05.02, 11:55 No tak, spotkały się dwie kobiety. I o czymbyło pierwsze ? oczywiście , jedna nie zapomniała powiedzieć drugiej o zbyt dużym brzuszku. Co będzie dalej ????? A ja lubię brzuszki. Wystające, płaskie i każde inne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis-kini IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 11:56 jak to mówi moja koleżanka z pracy (ale to się tyczy panów) 'każdy ptaszek musi mieć swój daszek' Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis-kini 21.05.02, 11:59 wmr11 napisał(a): > No tak, spotkały się dwie kobiety. I o czymbyło pierwsze ? oczywiście , jedna > nie zapomniała powiedzieć drugiej o zbyt dużym brzuszku. Co będzie dalej ????? > A ja lubię brzuszki. Wystające, płaskie i każde inne. Dzięki, ale Kini już taka jest. Ma charakterek! Typowa babska złośliwość. Pytam o twarz, a ta mi z brzuchem wyjeżdża. Czekać tylko aż ktoś pomyli twarz z tyłkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Nasze fizis-kini 21.05.02, 12:02 wierna1 napisał(a): > Dzięki, ale Kini już taka jest. Ma charakterek! Typowa babska złośliwość. Jaka tam złośliwość! :))) Nie ma nic przeciwko brzuszkom. Pytam > o > twarz, a ta mi z brzuchem wyjeżdża. Czekać tylko aż ktoś pomyli twarz z tyłkiem > . Może niektórzy mają ładniejszy tyłek, niż twarz! :))))) Albo przynajmniej mniej pryszczaty. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Ja tam jestem prymitywny 21.05.02, 11:55 i dlatego nie wiem, co to jest "fizis" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 11:55 pytanie do k czy do m? forum jest od tego, zeby nie wygladac, czy sie zgadza? bo tu wyglad nie ma znaczenia.. a moze ktos ma www ze swoimi piksami? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: DO anE 21.05.02, 12:03 Gość portalu: anE napisał(a): > pytanie do k czy do m? > > forum jest od tego, zeby nie wygladac, czy sie zgadza? > bo tu wyglad nie ma znaczenia.. > > a moze ktos ma www ze swoimi piksami? Oczywiście, ale moglibyśmy się z siebie pośmiać, nie uważasz? Bo nigdy opis nie oddałby wiernie realnego obrazu. Ja bym o sobie napisała tak: twarz owalna, z zaznaczonymi kośćmi policzkowymi, nos wydatny, ale prosty, oczy szaroniebieskie z regularnymi, normalnymi brwiami, usta przeciętnej wielkość, całość zdobią gustowne okulary, piszę "zdobią", bo wyjątkowo dobrze wyglądam w tym sprzęcie; włosy blond, krótko ostrzyżone, uszy przylegające; znaków szczególnych brak.Ufff! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: DO anE IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:16 ok. ja mam duze oczy - zielono-szaro-brazowe, kiedys ktos powiedzial, ze podobne do jakiegos kamienia szlachetnego (ach, jak milo sie sluchalo.. hi hi) nos w sam raz, o rany - na szczescie usta duze podluzna troche ta moja twarz (jajo w sensie) brazowe geste wlosy, w pn bylam u fryzjera, mial byc 1cm, a skonczylo sie na 2cm!!! wiec nie sa juz takie dlugie jak byly w zeszlym tyg. hi hi, do ramion, jak jest wilgotno to sie kreca, a jak sobie wyprostuje, to mam proste.. czasem wygladaja jak siano okulary w moim przypadku to tez element ozdobny, prostokaciki male, brazowe, jestem z nich super zadowolona (oczywiscie tanszych ladnych nie bylo) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:02 widze u was brak odwagi moze ja zaczne blond wlosy, oczy niebieskie, wzrost 165, waga 59 co wiecej? Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:04 b_a_c_h_a napisał(a): > widze u was brak odwagi > moze ja zaczne > blond wlosy, oczy niebieskie, wzrost 165, waga 59 > co wiecej? Mmmmmmm... miodzio... okrągła, gdzie trzeba... duże niebieskie oczy... i blondynka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:08 z takiego opisu to niewiele mozna powiedziec. nie sugeruje bynajmniej, ze z b a c h a jest cos nie tak.. pierwszy koles, z ktorym sie umowilam przez NET (jakies 5 lat temu) mowil mi przez tel. jak wyglada: mial niebieskie oczy i blad wlosy (juz o tym pisalam) jak go zobaczylam, nie wiedzialam, gdzie sie schowac, taki obrzydliwie nieladny byl Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:11 Gość portalu: anE napisał(a): > z takiego opisu to niewiele mozna powiedziec. > nie sugeruje bynajmniej, ze z b a c h a jest cos nie tak.. > > pierwszy koles, z ktorym sie umowilam przez NET (jakies 5 lat temu) mowil mi > przez tel. jak wyglada: mial niebieskie oczy i blad wlosy (juz o tym pisalam) > jak go zobaczylam, nie wiedzialam, gdzie sie schowac, taki obrzydliwie nieladny > > byl To chyba większość facetów udających maczo na forum jest brzydka. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 o nie!!! j ajestem 21.05.02, 12:20 fantastycznym kochankiem... aha... pamietam pamietam... chcialem powiedziec ze jestem bardzo przystojny!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: o nie!!! j ajestem IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:24 ale bylo o twarzy.. moze zalozymy watek p.t.: jaka jest Twoja propozycja na udaną grę wstępną? :-) i się wykazesz? hi h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Bukowski IP: 157.25.84.* 21.05.02, 12:32 O tym czy jesteś dobrym kochankiem mogą raczej opowiedzieć kobitki. Skoro Ty sam o tym trąbisz to są raczej kompleksy. Co i raz wypisujesz o tym. Po za tym, czy Breżniew był przystojny :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Bukowski 21.05.02, 12:36 Gość portalu: Liver napisał(a): > Po za tym, czy Breżniew był przystojny :))) Przystojny to może i nie, ale za to jaki MĘSKI! :) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie.. no liver... troche masz racje... 21.05.02, 12:45 bylo kilkanascie nie do konca zadowolonych... ale ja przeciez mowie w imieniu tej milczacej wiekszosci!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:11 Gość portalu: anE napisał(a): > pierwszy koles, z ktorym sie umowilam przez NET (jakies 5 lat temu) mowil mi > przez tel. jak wyglada: mial niebieskie oczy i blad wlosy (juz o tym pisalam) > jak go zobaczylam, nie wiedzialam, gdzie sie schowac, taki obrzydliwie nieladny > > byl Kochana, jest ryzyko, jest zabawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:19 przez tel. i w mailach byl cu-do-wny! to potem stwierdzialam, ze wyglad, owszem, znaczenie ma! a ja na to nasze spotkanie sie wypindrzyłam jak 150! dekolty, spodnie, makijaże, wlosy, perfumy, klęska totalna! Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:23 he he he ja tez to przezylam gadka przez net - ciekawa glos - niezwykle pocigajacy, seksowny jak przyszlo do spotkania - totalna porazka nie wiedzialam jak sie wycofac strasznie duzo wysilku mnie to kosztowalo powiedzialam sobie - nigdy wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:13 he he he niby masz racje ale paskuda nie jestem moze lepiej oceniamy sie w SKALI? np 1-10 aha! mam 26 lat,a le ostatnio jak byl u mnie rachmistrz to Ona: PUK PUK .... Czy jest mama? Ja: Nie. Ona: A kiedy bedzie? Ja: Tu nie mieszka mama Ona: To w takim razie mozna z kims doroslym? Ja: Hi hi Ja jestem DOROSLA Ona: O jeju. Przepraszam. Pani tak mlodo wyglada. Pzrepraszam bardzo. itd itd z jednej strony uciesyzlam sie, ale z drugiej strony bylo mi smutno, ze wygladam jak dziecko ma ktos podobny problem? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:17 b_a_c_h_a napisał(a): > he he he > niby masz racje > ale paskuda nie jestem > moze lepiej oceniamy sie w SKALI? np 1-10 > > aha! mam 26 lat,a le ostatnio jak byl u mnie rachmistrz to > Ona: PUK PUK .... Czy jest mama? > Ja: Nie. > Ona: A kiedy bedzie? > Ja: Tu nie mieszka mama > Ona: To w takim razie mozna z kims doroslym? > Ja: Hi hi Ja jestem DOROSLA > Ona: O jeju. Przepraszam. Pani tak mlodo wyglada. Pzrepraszam bardzo. > itd itd > z jednej strony uciesyzlam sie, ale z drugiej strony bylo mi smutno, ze wyglada > m > jak dziecko > ma ktos podobny problem? Miałam długo, a i teraz muszę kłaniać się nieraz młodszym ode mnie matronom, bo niektóre mają po trzydzieści parę lat (ja 40), a wyglądają po 40-tce i taka pierwsza sie nie ukłoni. A do tego urodzilam wzglednie późno dziecko, a one mają już dorosłe dzieci. To już wolę pierwsza powiedzieć dzień dobry niż wyglądać , jak stara klempa. Odpowiedz Link Zgłoś
wmr11 Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:26 Mam ten problem. mam 36 lat, a nie wyglądam nawet na 30. Jak miałem 23, nie wpuszczono mnie do kina na film od 18 lat Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:30 aaa! mi 3 lata temu nie sprzedano w sklepie piwa a jak mialam 21 lat to nie wpuscili mnie do dziadka do szpitala bo Pani powiedziala "na oddzial zakazny od 16 lat" ZALAMKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:34 ale macie problemy! to SUPER jak bedziecie mialy 70 lat, to beda mysleli, ze dopiero za kilka lat na emeryture przechodzicie, :-))) ja mam 23 i na tyle (nie)stety wygladam. bylam wsciekla, kiedy kupowalam winsko w supermarkecie i babka poprosila mnie o dowod Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:35 ale pomysl ile KOBIT nam zazdrosci??? ja jak ide gdzies w "wazne miejsce" to zawsze staraj sie POSTARZEC tj. maluje slipka, paznokcie, czesze inaczej fryz o kurcze - mam nadzieje, ze nie obraze tych malujacych oczy i paznokcie na CODZIEN :( Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:37 Ja maluję się praktycznie codziennie. Wiem, że tak lepiej wyglądam, to uskuteczniam makijaż. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:39 zazdroszcze ja ostatnio kupilam sobie chyba 1 raz w zyciu szminke lepszej jakosci a jak mam impreze typu wesele, slub to ide do kosmetyczki no ale gdybym miala problemy z cera to pewnie probowalabym to ukryc, a, ze nie mam problemow wiec nie chce mi sie wysilac poza tym trzeba wstawac 10 minut wczesniej :( Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Nasze fizis 21.05.02, 13:03 b_a_c_h_a napisał(a): > zazdroszcze > ja ostatnio kupilam sobie chyba 1 raz w zyciu szminke lepszej jakosci > a jak mam impreze typu wesele, slub to ide do kosmetyczki > > no ale gdybym miala problemy z cera to pewnie probowalabym to ukryc, a, ze nie > mam problemow wiec nie chce mi sie wysilac > poza tym trzeba wstawac 10 minut wczesniej :( A mnie się chce wysilać. Powiedziałabym nawet, że jak w biurze widzę kobietę, która nie ma nawet rzęs pomalowanych, a za to jest w eleganckim kostiumiku, to wygląda dla mnie trochę tak, jakby była nieubrana. Taka "niedorobiona". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:42 ja też się maluje, lubie to! ale nie makijaż w stylu 'ala Nowogrodzka w W-wie', tylko tak subtelnie.. jak widze w autobusie starą babę wymalowaną jak strach na wróble, to nie ustępuje, jak chce tak "młodo" wyglądać, niech stoi (usta do dołu - rezultat życiowej zgryzoty, mina jakby miała pretensje do całego świata) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:43 a ja mam nadzieje, ze bede zawsze PIEKNA I MLODA Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:56 wmr11 napisał(a): > Mam ten problem. mam 36 lat, a nie wyglądam nawet na 30. > Jak miałem 23, nie wpuszczono mnie do kina na film od 18 lat To ty dzidziuś jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Nasze fizis IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 21.05.02, 12:07 No, na podstawie tego precyzyjnego opisu, każdy bezbłędnie odnajdzie Cię w tłumie... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:12 Gość portalu: Remo napisał(a): > No, na podstawie tego precyzyjnego opisu, każdy bezbłędnie odnajdzie Cię w > tłumie... Tia, zaraz po pracy leee na deptak wypatrywać forumowiczów. Tylko, że nie o to chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a co to, tajemnica? 21.05.02, 12:04 wzrost JESZCZE ROSNĘ waga SZALKOWA, ZGUBIONY ODWAŻNIK 3 KG włosy SĄ oczy TEŻ rozmiar obuwia NIE WIEM BO NIE NOSZĘ ps. rozum jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no czarlee 21.05.02, 12:07 > z tym rozumem to przesdazilas... ja swojego nie przesadzam ale zdaje się, że na Śląsku inne zwyczaje :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no oczywiscie... 21.05.02, 12:12 bo u nas rozumy rosna w doniczkach na balkonach... chcesz to ci moge opchnac pare tuzinow... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: no oczywiscie... 21.05.02, 12:14 nie wiem czy wiesz ale u nas też są balkony, sa i doniczki a i rozum jakiś można czasem znaleźć. zwłaszcza, że lato się zbliża. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remo Re: a co to, tajemnica? IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 21.05.02, 12:08 Wzrost: piwny Oczy: nie ma Znaki szczególne: 185 cm :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a co to, tajemnica? 21.05.02, 12:09 przecież to wypisz, wymaluj: ja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: a co to, tajemnica? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:22 jurand ze spychowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Nasze fizis IP: 2.4.STABLE* 21.05.02, 12:20 O rany, ale sie szczypiecie. 164cm, 53 kg, szczupła, drobna blondynka, włosy do ramion, szaroniebieskie oczy, całkiem fajna mordka. I co? nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:27 włosy - zależy od nastroju - obecnie rude, oczy zielone, twarz drobna i w ogóle wszystko drobne. Rysy regularne, wzrost niewielki, waga niewielka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:38 nie lalka, tylko laleczka... :-) jak na mnie ktos mowi mala, to ja odpowiadam: 'no, co Ty, tylko nie mala!!!' i smiech. 60kg, 170cm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Nasze fizis IP: *.desy.de 21.05.02, 12:44 teraz ja :) twarz okragla, czesto usmiechnieta - wygladam wtedy jak ksiezyc w pelni [tak twierdzi moja siostra] wlosy rude [tycjan... :)], walcze o dlugie, na razie do ramion, lekko krecone trwala [juz sie rozkreca...] oczy zielonkawe, nos normalny, usta raczej mniejsze niz wieksze, pyzie cera bardzo blada, nie lubie slonca, brr... uszy male, przylegajaca, jak mowi moja mama - bardzo zgrabne :) z dziurkami - uwielbiam kolczyki poza tym jestem z tych wiekszych i pulchniejszych :) ciezkie kosci, jeszcze nie gruba, ale szanse sa wiec walcze :) pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis 21.05.02, 12:57 Gość portalu: sagan napisał(a): > teraz ja :) > > twarz okragla, czesto usmiechnieta - wygladam wtedy jak > ksiezyc w pelni [tak twierdzi moja siostra] > wlosy rude [tycjan... :)], walcze o dlugie, na razie do > ramion, lekko krecone trwala [juz sie rozkreca...] > oczy zielonkawe, nos normalny, usta raczej mniejsze niz > wieksze, pyzie > cera bardzo blada, nie lubie slonca, brr... > uszy male, przylegajaca, jak mowi moja mama - bardzo > zgrabne :) z dziurkami - uwielbiam kolczyki > > poza tym jestem z tych wiekszych i pulchniejszych :) > ciezkie kosci, jeszcze nie gruba, ale szanse sa wiec > walcze :) > > pozdrawiam :) No, i o to chodzi! Tu nie handluje się żywym towarem, bo niektóre kobitki podają wagę ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 13:01 to handel z full informacja zeby nie kupowac kota w worku, :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis 21.05.02, 13:05 Gość portalu: anE napisał(a): > to handel z full informacja > zeby nie kupowac kota w worku, :-) Jaki full, jak któraś podała wzrost i wagę, a o krzywym nosie czy zajęczej wardze nie wspomniała. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Nasze fizis 21.05.02, 13:07 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: anE napisał(a): > > > to handel z full informacja > > zeby nie kupowac kota w worku, :-) > > Jaki full, jak któraś podała wzrost i wagę, a o krzywym nosie czy zajęczej ward > ze > nie wspomniała. > CO NIE WSPOMNIAŁA!!!! A ja to co? poczytaj sobie niżej!!! buuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 13:35 no dobra, ale waga i wzrost to juz duzo.. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No dobra niech wam będzie 21.05.02, 12:58 No to ja napiszę jak ja wyglądam: Wzrost całe 173 włosy farbowana blondina długość takie miej wiencej po pachi, musze kręcić koncówki bojak są proste to wyglądają jak druty. waże tak coś kole 60 kg twarz mam raczej okrągłą oczy niebieskie usta pełne i ciągle uśmiechniętą gębkę. Włosy czasami upinam. Staro nie wyglądam chociaż mam 27 lat na tyle nie wygladam tzn. tak mi mówią (ale może chcą być mili? ) No tylko nosek mam taki sobie ale ogólnie nie jest żle!!! Może być! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No dobra niech wam będzie 21.05.02, 13:06 lastka napisał(a): > No to ja napiszę jak ja wyglądam: > Wzrost całe 173 > włosy farbowana blondina długość takie miej wiencej po pachi, musze kręcić > koncówki bojak są proste to wyglądają jak druty. waże tak coś kole 60 kg twarz > mam raczej okrągłą oczy niebieskie usta pełne i ciągle uśmiechniętą gębkę. > Włosy czasami upinam. Staro nie wyglądam chociaż mam 27 lat na tyle nie > wygladam tzn. tak mi mówią (ale może chcą być mili? ) No tylko nosek mam taki > sobie ale ogólnie nie jest żle!!! Może być! W ogóle Raczyce są urodziwe! Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: No dobra niech wam będzie 21.05.02, 13:08 Baaaaaaaa to sie wie i widzi nieee, wierna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver No to teraz ja... IP: 157.25.84.* 21.05.02, 12:51 174 cm, 36 lat ( wierna kiedyś odgadła), włosy ciemny blond lekko przyprószone sreberkiem,lekka nadwaga, twarz owalna, obrączka na prawej ręce Omega na lewej, buty czarne wiązane, spodnie z kantem, koszulka, krawat, marynarka a w kieszeni scyzoryk. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: No to teraz ja... 21.05.02, 12:53 > a w kieszeni scyzoryk. uwazaj, zeby sie nie otworzyl bo wtedy Ci utnie ..... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No to teraz ja... 21.05.02, 12:54 No ja jako prymityw: 1,45 m, 75 kg wagi, twarz pokryta wągrami, obleśny, ślinię się, roztaczam zapachy i przydepuję sobie sznurowki. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to teraz ja... 21.05.02, 13:07 matrek napisał(a): > No ja jako prymityw: > 1,45 m, 75 kg wagi, twarz pokryta wągrami, obleśny, ślinię się, roztaczam zapac > hy > i przydepuję sobie sznurowki. > Jak piszesz na forum kobieta to się stosuj do regulaminu, a ty ciągle żartujesz. Wiem, że masz ciemne włosy z wazeliną, a co z resztą? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: No to teraz ja... 21.05.02, 13:12 > Jak piszesz na forum kobieta to się stosuj do regulaminu, a ty ciągle żartujesz > . > Wiem, że masz ciemne włosy z wazeliną, a co z resztą? a moze by narobic dymu na FORUM MEZCZYZNA? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: DO BOJU!!!!! 21.05.02, 13:24 b_a_c_h_a napisał(a): > > a moze by narobic dymu na FORUM MEZCZYZNA? Do boooju, do boooju, do booojuuuuu biegniemy wszyscy szturmem na forum mężczyzna kto jest za!!!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: DO BOJU!!!!! IP: 157.25.84.* 21.05.02, 13:29 Do bojuuu Polsko oooooo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: No to teraz ja... IP: 157.25.84.* 21.05.02, 13:16 Mnie się kojarzy wazelina z.... Eeee, nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: No to teraz ja... 21.05.02, 15:04 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > No ja jako prymityw: > > 1,45 m, 75 kg wagi, twarz pokryta wągrami, obleśny, ślinię się, roztaczam > zapac > > hy > > i przydepuję sobie sznurowki. > > > > Jak piszesz na forum kobieta to się stosuj do regulaminu, a ty ciągle żartujesz > . > Wiem, że masz ciemne włosy z wazeliną, a co z resztą? Co z resztą ? Nie mierzyłem, ale wszystko na swoim miejscu :) Oczy, nos, usta, język, uszy, nogi, ręce i kaleką tez nie jestem. Acha, włosy mi nie lśnią jak psu jajca... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: No to teraz ja... 21.05.02, 13:27 matrek napisał(a): > No ja jako prymityw: > 1,45 m, 75 kg wagi, twarz pokryta wągrami, obleśny, ślinię się, roztaczam zapac > hy > i przydepuję sobie sznurowki. > A ja zawsze myślałam, że rozmawiam z jakimś super-przystojniakiem... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: No to teraz ja... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 12:55 to Ty z tymi kieszeniami burżuja? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to teraz ja... 21.05.02, 12:59 Gość portalu: Liver napisał(a): > 174 cm, 36 lat ( wierna kiedyś odgadła), włosy ciemny blond lekko przyprószone > sreberkiem,lekka nadwaga, twarz owalna, obrączka na prawej ręce Omega na lewej, > buty czarne wiązane, spodnie z kantem, koszulka, krawat, marynarka > a w kieszeni scyzoryk. > To Ty Liver nie jesteś za przystojny, co? Ale swój urok na forum masz. Tylko po co się chwalisz tą Omegą? Mnie na markę zegarka nie weźmiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: No to teraz ja... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 13:08 i tak nie sprawdzimy, czy to podróba! Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 i tak mi nikt nie uwierzy, ale powiem. 21.05.02, 13:11 bo czuje potrzebe wyekschibicjonizowania sie... jestem blondynem o niebieskich oczach, mam zrosniete brwi, piegi, okulary, mam 188 cm wzrostu i 80 kilo... mam wlosy na nogach... i nie gole sie... kolnierzyk 41. but 44. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: i tak mi nikt nie uwierzy, ale powiem. 21.05.02, 13:13 > bo czuje potrzebe wyekschibicjonizowania sie... jestem blondynem o niebieskich > oczach, mam zrosniete brwi, piegi, okulary, mam 188 cm wzrostu i 80 kilo... mam > wlosy na nogach... i nie gole sie... kolnierzyk 41. but 44. moj IDEAL faceta. bedziesz mi sie snil po nocach. Juz zaczynam marzyc o Tobie ah, oh, eh Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: i tak mi nikt nie uwierzy, ale powiem. 21.05.02, 13:18 zapomniałeś o przedziałku na lewą stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: i tak mi nikt nie uwierzy, ale powiem. 21.05.02, 13:20 i czarnych wasikach pod nosem - szerokosc 2 cm Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: i tak mi nikt nie uwierzy, ale powiem. 21.05.02, 13:27 bukowski27 napisał(a): > bo czuje potrzebe wyekschibicjonizowania sie... jestem blondynem o niebieskich > oczach, mam zrosniete brwi, piegi, okulary, mam 188 cm wzrostu i 80 kilo... mam > > wlosy na nogach... i nie gole sie... kolnierzyk 41. but 44. fiu fiu no bukowski jesteś mój, a owłosionymi nogami nic się nie martw jak będziesz miał zbyt bujne owłosienie wydepilujemy cie woskiem mhhhmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: No to teraz ja... IP: 157.25.84.* 21.05.02, 13:19 Jak napiszę ile kosztowała to wyjdę albo na rozrzutnika albo chwalącego się błazna ( wierna ).:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to teraz ja... 21.05.02, 13:25 Gość portalu: Liver napisał(a): > Jak napiszę ile kosztowała to wyjdę albo na rozrzutnika albo chwalącego się > błazna ( wierna ).:)))) > A po co masz pisać o zegarku, jeszcze raz pytam? Nie zegarek świadczy o mężczyźnie, ale czas, jaki poswięca kobiecie. A do tego niepotrzebny zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: No to teraz ja... IP: 157.25.84.* 21.05.02, 13:27 "...ale czas, jaki poswięca kobiecie." Ale jak mam się zorientować ile czasu poświęcam, gdy nie będę miał zegarka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to teraz ja... 21.05.02, 13:30 Gość portalu: Liver napisał(a): > "...ale czas, jaki poswięca kobiecie." > Ale jak mam się zorientować ile czasu poświęcam, gdy nie będę miał > zegarka :)))) 36 lat, a taki niedoświadczony? Czasu poświęconego kobiecie nigdy za wiele, upływa, nawet nie wiesz kiedy. Na ten przykład mój mąż przez wiele, wiele lat nie miał zegarka, bo na drogi go nie stać, a "badziewia" nie będzie nosił. Ot, prawdziwa mężczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: No to teraz ja... IP: 157.25.84.* 21.05.02, 13:34 Pozdrów męża. Ja tak postępuję w sprawie samochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: No to teraz ja... 21.05.02, 13:28 > A po co masz pisać o zegarku, jeszcze raz pytam? Nie zegarek świadczy o > mężczyźnie, ale czas, jaki poswięca kobiecie. A do tego niepotrzebny zegarek. ja juz wiem do czego mu ten zegarek potrzebny ma w pudeleczku do zapalek takie niebeiskie tabletki bierze, sprawdza czas, bierze sie do roboty no i oczywiscie konczy w odpowiednim momencie, zeby nie bylo za pozno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: No to teraz ja... IP: 157.25.84.* 21.05.02, 13:32 Czy Marlow, Bond, Sztyrlic i J23 to twoi idole ?:)))) Rozszyfrowałaś mnie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: No to teraz ja... 21.05.02, 13:34 > Czy Marlow, Bond, Sztyrlic i J23 to twoi idole ?:)))) > Rozszyfrowałaś mnie :)))) moim idolem jest ten, no.... no..... ten.... ten z ... Bayer Full. Zapomnialam nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: No to teraz ja... IP: 157.25.84.* 21.05.02, 13:11 Sama się pytałaś jak mnie rozpoznać na plaży :)))) Jak by nie patrzeć, uważam się za przystojnego ( opinia innyc osób) ale każdy ma jakiś gust. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: No to teraz ja... 21.05.02, 13:26 Gość portalu: Liver napisał(a): > Sama się pytałaś jak mnie rozpoznać na plaży :)))) > Jak by nie patrzeć, uważam się za przystojnego ( opinia innyc osób) > ale każdy ma jakiś gust. > I tak trzymaj! Ja też się sobie podobam (ale czasami, ha, ha). Na plaży to sami przystojni więc podaj jakiś znak szczególny. Tylko, proszę, bez rozmiarów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Nasze fizis IP: 62.233.139.* 21.05.02, 13:34 Widze, ze tu sie zebralo towarzystwo z salonu piekosci, no moze z wyjatkiem Matreka. Ja troche nie pasuje do tego, wiec sie nie bede "chwalil". Ale jestem pod wrazeniem opisow niektorych pan:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis 21.05.02, 13:36 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Widze, ze tu sie zebralo towarzystwo z salonu piekosci, no moze z wyjatkiem > Matreka. Ja troche nie pasuje do tego, wiec sie nie bede "chwalil". Ale jestem > pod wrazeniem opisow niektorych pan:)) Czy mógłbyś uchylić rąbka? Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: Nasze fizis 21.05.02, 13:36 > Widze, ze tu sie zebralo towarzystwo z salonu piekosci, no moze z wyjatkiem > Matreka. Ja troche nie pasuje do tego, wiec sie nie bede "chwalil". Ale jestem > pod wrazeniem opisow niektorych pan:)) TAKIE IDEALNE CZY TAKIE PASKUDNE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Nasze fizis IP: 62.233.139.* 21.05.02, 13:41 Nie, no nie moge sie tak uizewnetrzniac ze swoimi zachwytami:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re:Frisky 21.05.02, 13:43 Gość portalu: frisky2 napisał(a): > Nie, no nie moge sie tak uizewnetrzniac ze swoimi zachwytami:) Eee tam, przecież wszytskie zostanie w twardym dysku, czyli wewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 13:44 a jaką masz buziulkę? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nasze fizis 21.05.02, 13:46 Gość portalu: anE napisał(a): > a jaką masz buziulkę? Kochanie, czyżbyś pytała mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 14:20 nie, nie Twoją już przecie poznaliśmy, pytam Frisky.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: Nasze fizis IP: 62.233.139.* 21.05.02, 14:24 Ane, juz pisalem, ze nie mam sie czym chwalic. Za to ty jestes sliczna:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nasze fizis IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 14:44 tak, tak. Ty tu nie mydlij, tylko pisz o swej buziulce!!! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Konkurs na miskę 21.05.02, 13:42 b_a_c_h_a napisał(a): > > Widze, ze tu sie zebralo towarzystwo z salonu piekosci, no moze z wyjatkie > m > > Matreka. Ja troche nie pasuje do tego, wiec sie nie bede "chwalil". Ale je > stem > > pod wrazeniem opisow niektorych pan:)) > > TAKIE IDEALNE CZY TAKIE PASKUDNE? > Co za pytanie! Toż z opisu wynika, że same piękności. Jutro ogłaszam konkurs na MISS FORUM więc dziewczyny śpieszcie się. Oczekuję propozycji , kto zasiądzie w żiri. Czy są chętni Panowie, ewentualnie transwestyci? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 ja jestem chetny. 21.05.02, 13:45 chce siedziec w pierwszym rzedzie... potem wam opowiem jak to raz ja i krystyna... ale to jutro jutro... frisky. napisz ze jestes wysokim proporcjonalnie zbudowanym brunetem. z zielonymi oczami... tylko o zegarku nie pisz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frisky2 Re: ja jestem chetny. IP: 62.233.139.* 21.05.02, 13:49 bukowski27 napisał(a): > frisky. napisz ze jestes wysokim proporcjonalnie zbudowanym brunetem. z > zielonymi oczami... tylko o zegarku nie pisz... To sie zgadza Bukowski:) O zegraku tez nie wspomne, bo go nie mam. Za to moj syn ma. Jak juz bedzie po tych wyborach, to daj znac ktora jest godna szczegolnej uwagi, OK?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: ja jestem chetny. 21.05.02, 13:51 No jak to która? Przecież waidomo ze jest tu kilka fajnych babeczek ze mną na czele no co ty nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A ja to sie jednak wstydze... 21.05.02, 14:06 ... i nie powiem jak wygladam... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kaska... 21.05.02, 14:17 e. to wez mi na priva przyslij... ja wiem ze i tak cie poznam po sukni slubnej... ale mimo wszystko... dobrze wiedziec z kim sie chajtac bede... Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: A ja to sie jednak wstydze... 21.05.02, 14:17 Cześć wszystkim ! Widze, że Wierna postanowiła kontynuować katalog uczestników forum. Czego się tu wstydzić (do Kasiulka)... Ja się nie wstydzę, nigdy nie byłam wstydliwa... ..a jeżeli chodzi o mnie to: wzrost 170 cm, waga ok 60 kg (zależy czy się własnie odchudzam, głodzę itp...), włosy blond (farbowany niestety)do ramion, oczy brązowe...no i mam 34 lata niestety ... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: A ja to sie jednak wstydze... 21.05.02, 14:25 sonija napisał(a): > no i mam 34 lata > niestety ... Niestety??? Jesteś w szczycie swoich możliwości seksualnych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: ja jestem chetny. 21.05.02, 14:22 lastka napisał(a): > No jak to która? > Przecież waidomo ze jest tu kilka fajnych babeczek ze mną na czele no co ty nie > > wiesz? Czy na czele to się okaże po wyborach. Chyba, że już masz obcykane żiri? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: ja jestem chetny. 21.05.02, 14:28 Ja już dawno mam wszystko obcykane wiesz bywa się tu i tam...zna się tego i tamtego now i wiesz tego ten .... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: ja jestem chetny. 21.05.02, 14:30 lastka napisał(a): > Ja już dawno mam wszystko obcykane wiesz bywa się tu i tam...zna się tego i > tamtego now i wiesz tego ten .... No tak. Jak z wyborami do parlamentu. To wyborów miski nie budziet, bo istnieje prawdopodobieństwo matactwa! Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek A jezeli nie podam danych.... 21.05.02, 14:31 ... to czy mam szanse w konkursie na miske? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: A jezeli nie podam danych.... 21.05.02, 14:32 Nie nie nie nie i jeszcze raz nie ja tam wszystkie dane podałma nawet z wielkością stopy a ty co? Pewnie chciałoby się tak ,łatwo cyk i już nie ma nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kaska.. no wiesz... 21.05.02, 14:33 ja zasiadam w ziri... to sama wiesz... a wymiray to wez mi na skrzynke wrzuc... zebym cie poznal na naszym slubie... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: kaska.. no wiesz... 21.05.02, 14:36 bukowski27 napisał(a): > ja zasiadam w ziri... to sama wiesz... a wymiray to wez mi na skrzynke wrzuc... > > zebym cie poznal na naszym slubie... Już nie zasiadasz, bo wybory odwołane z powodu matactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: A jezeli nie podam danych.... 21.05.02, 14:34 kasiulek napisał(a): > ... to czy mam szanse w konkursie na miske? Tak, ale tak zwykłą. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: ja jestem chetny. 21.05.02, 14:31 Dobrze, ze mi Kini powiedziałaś(eś ?) bo najpiękniejsze lata by mi umknęły w siną dal...powiedz to mojemu mężowi..... Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: ja jestem chetny. 21.05.02, 14:34 sonija napisał(a): > Dobrze, ze mi Kini powiedziałaś(eś ?) bo najpiękniejsze lata by mi umknęły w > siną dal...powiedz to mojemu mężowi..... Daj mi jego maila, to go ostro obsztorcuję!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_c_h_a Re: ja jestem chetny. 21.05.02, 14:36 ja CHCE WYGRAC (wszedzie slychowac jak to misski przekupuja żiri by wygrac. Czy mam szanse?) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Nie mylić miski z miednicą 21.05.02, 14:39 Co ma już miejsce wśród niektórych uczestniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Nie mylić miski z miednicą IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.05.02, 14:46 miseczki od stanika? A, B, C.. Odpowiedz Link Zgłoś