Gość: Melba IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.02, 22:05 Cześć, jesteś jakąś nową forumową duszyczką, czy ja Cię przegapiłam? Fajnie sie Ciebie czyta :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wierna1 Re: Cześć Melba! 24.05.02, 08:20 To ktoś pewnie , który wpadł na chwilę, i pomylił pewnie schizofrenię z schizofremią. A może to jakąs nowa choroba, taka odmiana schizo-forumowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: Cześć Wierna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.02, 08:27 Ale na razie fajnie "bredzi" :) Pozdrawiam wszystkich, normalnych i nie z pochmurnego Mzaowsza. Miało byc jezioro, będzie komputer... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Cześć Wierna 24.05.02, 08:28 Gość portalu: Melba napisał(a): > Ale na razie fajnie "bredzi" :) Pozdrawiam wszystkich, normalnych i nie z > pochmurnego Mzaowsza. Miało byc jezioro, będzie komputer... Muszę się zapoznać. Ale ona pewnie pisze z domu. Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia wypraszam to sobie !!! 25.05.02, 18:46 Gość portalu: Melba napisał(a): > Ale na razie fajnie "bredzi" :) Pozdrawiam wszystkich, normalnych i nie z > pochmurnego Mzaowsza. Miało byc jezioro, będzie komputer... co bredzi, jakie bredzi ? wypraszam sobie takie uwagi ! :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melba Re: wypraszam to sobie !!! IP: *.chello.pl 25.05.02, 22:54 O odezwałaś się, schizolku :) Cześć i pozdrówki, lecę po watkach poszukac Twoich schizolskich postów, hi hi :) Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: wypraszam to sobie !!! 26.05.02, 11:38 Gość portalu: Melba napisał(a): > O odezwałaś się, schizolku :) Cześć i pozdrówki, lecę po watkach poszukac > Twoich schizolskich postów, hi hi :) tez Ciebie pozdrawiam i milych poszukiwan zycze :):) Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia no bez przesady 25.05.02, 18:44 wierna1 napisał(a): > To ktoś pewnie , który wpadł na chwilę, i pomylił pewnie schizofrenię z > schizofremią. A może to jakąs nowa choroba, taka odmiana schizo-forumowa? no bez przesady, ja nic tutaj nie pomylilam, ja jestem schizofreniczna sfizofremia i tyle :P:P Odpowiedz Link Zgłoś