Dodaj do ulubionych

JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ??????

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:10
chciałbym skończyć z mitem, że pierwszy raz jest najgorszy.... ;D
Obserwuj wątek
    • sopla Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 26.01.05, 19:14
      koszmar! ale pozniej było lepiej..... bys moze gdyby 2osoba była doświadczona w
      tych sprawach byłoby inaczej
      • Gość: .................. Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.01.05, 19:51
        Jak tak sobie dzis wspomne, to najlepiej nie bylo, choc wcale nie
        tak zle. Poprawki, poprawki...........i teraz jestem mistrz. Racje maja
        ci, ktorzy mowia ze trening czyni mistrza. Oby sie tylko nie
        przetrenowac, bo to juz pachnie roztrenowywaniem sie.
    • eeela Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 26.01.05, 23:05
      Małe masz szanse.
    • Gość: kidd0 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:12
      heh ja swojego nie pamiętam, mam tylko jakieś flashbacki hehe - za dużo %%%%
      % ;) troche żałuje, ale dodam, że miałam wówczas 20 lat, więc nie byłam
      smarkulą, no i z tym facetem byłam póżniej jeszcze przez 3 lata
    • Gość: jba Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:48
      Nie tak jak to sobie wyobrażałam, ale było całkiem nieźle. Najważneijsze było
      dla mnie to, że zrobiłam to z kims kto mnie baardzo kochał( ach, te
      wspomnienia:) ), ja zrobiłam t bardziej z ciekawości( 24 lata- boże ile mozna
      czekać??:D)
      PZDR.
    • spazmus Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 27.01.05, 12:43
      Moj pierwszy raz był fatalny partnerka była nie domyta ,po zdjęciu majtasów
      czułem się jak w w smażalni ryb,poprosiłem o natychmiastowe umycie się w tym
      momencie zabrakło wody.Po czym wpadłem na wspaniały pomysł ab podmyła się wodą
      z butelki do podlewania kwiatków,zabrała sie żwawo do roboty lecz zapomniałem
      iż wtej butelce była odzywka do kwiatków i biednej wypaliło cipke.Na tym
      skończyły sięmoje relacje z tą kobietą.Musiałem szukac innej ..........
      • Gość: .................. Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.01.05, 04:24
        "Broszka" to tez kwiat. Co to za odzywka, ktora na nia zle
        podzialala. Z takim twoim podejsciu do sprawy wcale sie nie dziwie, ze
        dziewczynie sie "tam" wszystko przepalilo.
    • rachela180 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 27.01.05, 12:47
      Było miło, przede wszystkim czułam się bardzo bezpiecznie. Mój chłop naprawdę
      zapewnił mi 100% komfortu psychicznego - co prawda wcześniej już próbowaliśmy
      pieszczot, więc byłam "oswojona" :))))) bolało, ale byłam zachwycona i pół
      godziny potem wołałam o jeszcze :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • Gość: Ciota ciekawe? IP: 213.25.168.* 27.01.05, 13:51
        • rachela180 Re: ciekawe? 27.01.05, 13:53
          Mój chłop jest wyjątkowy pod każdym względem.
          • Gość: .................. Re: ciekawe? IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.01.05, 04:27
            Raczej kazdej chlop jest wyjatkowy. Moze z ta roznica, ze nie pod
            kazdym wzgledem. Twoj to jakis szczegol.
    • Gość: 0na32 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.c151.petrotel.pl 27.01.05, 13:13
      Nie było tak żle, co prawda 0 orgazmu i krótko to twało. Njaważniejsze że
      zaczyna sie z osobą którą kochasz i która cię kocha. Rada nie robić pod wpływem
      %%% lub innych specyfków po których tracisz kontole nad nawet najmniejszymi
      doznaniami ze strony swoiego ciała, zabezpieczyć się i nie spieszyć. Ja miałam
      20 lat i wcale nie żałuje że nie było tego wcześniej. 8-)
      • Gość: lisek Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.icpnet.pl 27.01.05, 13:57
        Tak naprawdę pójście z kimś po raz pierwszy do łóżka to pestka w porównaniu z
        koniecznością zmierzenia się z tym następnego dnia i myślę, że ta umiejętność
        świadczy o tym, czy decyzja była dobra.
        Trochę kręcę, ale nie wiem, jak to wyjaśnić. Chodzi o to, że kiedy uświadomiłam
        sobie, że mam to już za sobą, wkroczyłam w jakiś nowy, nieznany dotąd świat i
        naturalną konsekwencją tego kroku będzie UPRAWIANIE SEKSU, wystraszyłam się.
        Związek potrwał jeszcze dwa tygodnie.
        Pospieszyłam się z decyzją i chyba ten człowiek też nie był dobrym wyborem. Nie
        żałuję, w żadnym wypadku, taka mnie po prostu naszła refleksja:)
        • rachela180 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 27.01.05, 14:01
          A tak, poranek po jest pełen refleksji i przemyśleń.

U mnie było jeszcze tak,że pierwsza noc zakończyła się na pieszczotach i
          pocałunkach, a rano... o Boże, chciałam uciekać, byłam przerażona samym
          przełamaniem tej granicy. Mój chłop (wtedy jeszcze nie bylśmy ze sobą)
          powiedził wtedy że mnie rozumie i że jeśli odejdę - będzie mu bardzo żal że
          traci kogoś wyjątkoweg :)))) tym mnie ujął :)))) a potem samo
          poszło :)))))))))))))))))))
          • Gość: lisek Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.icpnet.pl 27.01.05, 14:09
            To miałaś prawdziwe szczęście:) I Chłopa mądrego:)

• rachela180 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 27.01.05, 14:10
              Oj tak :))))))
    • Gość: ddd Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:07
      Klimat wspaniały,kolacja,swiece,muzycz ka.Najpierw rozluźniajaca kąpiel a poźniej przystapilismy do dziela.Troche bolalo ale było warto.Czekalismy z tym 2 lata i nadal jestesmy razem :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka