Gość: ZGIEŁK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:10 chciałbym skończyć z mitem, że pierwszy raz jest najgorszy.... ;D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sopla Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 26.01.05, 19:14 koszmar! ale pozniej było lepiej..... bys moze gdyby 2osoba była doświadczona w tych sprawach byłoby inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.dialup.sprint-canada.net 26.01.05, 19:51 Jak tak sobie dzis wspomne, to najlepiej nie bylo, choc wcale nie tak zle. Poprawki, poprawki...........i teraz jestem mistrz. Racje maja ci, ktorzy mowia ze trening czyni mistrza. Oby sie tylko nie przetrenowac, bo to juz pachnie roztrenowywaniem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 26.01.05, 23:05 Małe masz szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kidd0 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 00:12 heh ja swojego nie pamiętam, mam tylko jakieś flashbacki hehe - za dużo %%%% % ;) troche żałuje, ale dodam, że miałam wówczas 20 lat, więc nie byłam smarkulą, no i z tym facetem byłam póżniej jeszcze przez 3 lata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jba Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 11:48 Nie tak jak to sobie wyobrażałam, ale było całkiem nieźle. Najważneijsze było dla mnie to, że zrobiłam to z kims kto mnie baardzo kochał( ach, te wspomnienia:) ), ja zrobiłam t bardziej z ciekawości( 24 lata- boże ile mozna czekać??:D) PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
spazmus Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 27.01.05, 12:43 Moj pierwszy raz był fatalny partnerka była nie domyta ,po zdjęciu majtasów czułem się jak w w smażalni ryb,poprosiłem o natychmiastowe umycie się w tym momencie zabrakło wody.Po czym wpadłem na wspaniały pomysł ab podmyła się wodą z butelki do podlewania kwiatków,zabrała sie żwawo do roboty lecz zapomniałem iż wtej butelce była odzywka do kwiatków i biednej wypaliło cipke.Na tym skończyły sięmoje relacje z tą kobietą.Musiałem szukac innej .......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.01.05, 04:24 "Broszka" to tez kwiat. Co to za odzywka, ktora na nia zle podzialala. Z takim twoim podejsciu do sprawy wcale sie nie dziwie, ze dziewczynie sie "tam" wszystko przepalilo. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 27.01.05, 12:47 Było miło, przede wszystkim czułam się bardzo bezpiecznie. Mój chłop naprawdę zapewnił mi 100% komfortu psychicznego - co prawda wcześniej już próbowaliśmy pieszczot, więc byłam "oswojona" :))))) bolało, ale byłam zachwycona i pół godziny potem wołałam o jeszcze :DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: ciekawe? 27.01.05, 13:53 Mój chłop jest wyjątkowy pod każdym względem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: ciekawe? IP: *.dialup.sprint-canada.net 28.01.05, 04:27 Raczej kazdej chlop jest wyjatkowy. Moze z ta roznica, ze nie pod kazdym wzgledem. Twoj to jakis szczegol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 0na32 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.c151.petrotel.pl 27.01.05, 13:13 Nie było tak żle, co prawda 0 orgazmu i krótko to twało. Njaważniejsze że zaczyna sie z osobą którą kochasz i która cię kocha. Rada nie robić pod wpływem %%% lub innych specyfków po których tracisz kontole nad nawet najmniejszymi doznaniami ze strony swoiego ciała, zabezpieczyć się i nie spieszyć. Ja miałam 20 lat i wcale nie żałuje że nie było tego wcześniej. 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.icpnet.pl 27.01.05, 13:57 Tak naprawdę pójście z kimś po raz pierwszy do łóżka to pestka w porównaniu z koniecznością zmierzenia się z tym następnego dnia i myślę, że ta umiejętność świadczy o tym, czy decyzja była dobra. Trochę kręcę, ale nie wiem, jak to wyjaśnić. Chodzi o to, że kiedy uświadomiłam sobie, że mam to już za sobą, wkroczyłam w jakiś nowy, nieznany dotąd świat i naturalną konsekwencją tego kroku będzie UPRAWIANIE SEKSU, wystraszyłam się. Związek potrwał jeszcze dwa tygodnie. Pospieszyłam się z decyzją i chyba ten człowiek też nie był dobrym wyborem. Nie żałuję, w żadnym wypadku, taka mnie po prostu naszła refleksja:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 27.01.05, 14:01 A tak, poranek po jest pełen refleksji i przemyśleń. U mnie było jeszcze tak,że pierwsza noc zakończyła się na pieszczotach i pocałunkach, a rano... o Boże, chciałam uciekać, byłam przerażona samym przełamaniem tej granicy. Mój chłop (wtedy jeszcze nie bylśmy ze sobą) powiedził wtedy że mnie rozumie i że jeśli odejdę - będzie mu bardzo żal że traci kogoś wyjątkoweg :)))) tym mnie ujął :)))) a potem samo poszło :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.icpnet.pl 27.01.05, 14:09 To miałaś prawdziwe szczęście:) I Chłopa mądrego:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? 27.01.05, 14:10 Oj tak :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: JAK WYGLĄDAŁ WASZ PIERWSZY RAZ?????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 15:07 Klimat wspaniały,kolacja,swiece,muzycz ka.Najpierw rozluźniajaca kąpiel a poźniej przystapilismy do dziela.Troche bolalo ale było warto.Czekalismy z tym 2 lata i nadal jestesmy razem :-) Odpowiedz Link Zgłoś