muszek0 27.05.02, 14:06 jest to cholernie poważny temat, na cholernie wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fornarina Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wódę 27.05.02, 14:07 nie ma tych shopów, polecam podróż do Amsterdamu muszek0 napisał(a): > jest to cholernie poważny temat, na cholernie wysokim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droppie Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wódę IP: *.speed.planet.nl 27.05.02, 14:11 fornarina napisał(a): > nie ma tych shopów, polecam podróż do Amsterdamu a co wy chcecie od tej Holandii,tu i tak jest przeludnienie,od tych obcokrajowców... Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wódę 27.05.02, 14:13 Hmmm, Holenderski Droppie, nadajesz z Amsterdamu? Gość portalu: droppie napisał(a): > fornarina napisał(a): > > > nie ma tych shopów, polecam podróż do Amsterdamu > > a co wy chcecie od tej Holandii,tu i tak jest przeludnienie,od tych > obcokrajowców... > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droppie Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wódę IP: *.speed.planet.nl 27.05.02, 14:16 fornarina napisał(a): > Hmmm, Holenderski Droppie, nadajesz z Amsterdamu? obok...znasz Haarlem.. Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wódę 27.05.02, 14:20 nie znam, tylko przejeżdżałam, mam sentyment do Holandii, spedziłam tam trochę czasu, zatem -pozdrowienia dla Ciebie, wiatraków, tulipanów, Madam'e Tissot i Rembranta itd. Gość portalu: droppie napisał(a): > fornarina napisał(a): > > > Hmmm, Holenderski Droppie, nadajesz z Amsterdamu? > > > > obok...znasz Haarlem.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droppie, Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wódę IP: *.speed.planet.nl 27.05.02, 14:23 fornarina napisał(a): > nie znam, tylko przejeżdżałam, mam sentyment do Holandii, spedziłam tam trochę > czasu, > zatem -pozdrowienia dla Ciebie, wiatraków, tulipanów, Madam'e Tissot i Rembrant > a > itd. dzieki,pozdrowienia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wó IP: *.extern.kun.nl 27.05.02, 14:22 droppie, witaj, fajnie, ze sie odezwalas :-) A odnosnie tematu, to lepiej uwazajcie chlopcy (i dziewczeta), ostatnio taki jeden 4 kg chcial przewiez w reklamowkach, w autokarze pod siedzeniami i zle sie to dla niego skonczylo hehe :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droppie Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wó IP: *.speed.planet.nl 27.05.02, 14:26 Gość portalu: Pola napisał(a): > droppie, witaj, fajnie, ze sie odezwalas :-) no cześć Pola..jak tam zdrówko,takie pytanko,ty to też z Holandii nadajesz,masz męza,holendra czy polaka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wó IP: *.extern.kun.nl 27.05.02, 14:29 nie mam meza, zdrowko w porzadku, a w srode wyruszam do Polski na dwa tygodnie :-))) Moze odezwiesz sie do mnie na priva? bebe@gmx.co.uk Nie mam w tej chwili czasu tutaj siedziec, duzo sie spraw nazbieralo do zalatwienia przed wyjazdem (kilka dni temu dostalam pasje :-)) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droppie Re: coffee shopy w polsce ? nie, hipokryci wolą wó IP: *.speed.planet.nl 27.05.02, 14:40 Gość portalu: Pola napisał(a): > nie mam meza, zdrowko w porzadku, a w srode wyruszam do > Polski na dwa tygodnie :-))) > Moze odezwiesz sie do mnie na priva? bebe@gmx.co.uk > Nie mam w tej chwili czasu tutaj siedziec, duzo sie spraw > nazbieralo do zalatwienia przed wyjazdem (kilka dni temu > dostalam pasje :-)) > Pozdrawiam > Pola pozdrawiam..i odezwe sie masz msn...to bysmy sie czesciej czytaly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver A co powiesz na szkocką z lodem ? n/txt IP: 157.25.84.* 27.05.02, 14:10 Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: A co powiesz na szkocką z lodem ? n/txt 27.05.02, 14:11 angielska krolowa dożyła 100-ki - popijajac gin z tonikiem Gość portalu: Liver napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: A co powiesz na szkocką z lodem ? n/txt IP: 157.25.84.* 27.05.02, 14:20 Nie jestem królową. Boleję nad tym. Gin z tonikiem, lód i cytrynka, też popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
fornarina Re: A co powiesz na szkocką z lodem ? n/txt 27.05.02, 14:21 albo martini z wodą, wódką i cytryną? Gość portalu: Liver napisał(a): > Nie jestem królową. Boleję nad tym. > Gin z tonikiem, lód i cytrynka, też popieram. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Liver Re: A co powiesz na szkocką z lodem ? n/txt IP: 157.25.84.* 27.05.02, 14:26 Ale wstrząśnięte nie zmieszane ? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Wiem, do kogo Muszek pijesz... 27.05.02, 14:21 ...ale nie przejmuj się, nie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Wiem, do kogo Muszek pijesz... 27.05.02, 15:05 powiedzmy, że nie przejmuję się za bardzo, ale po wypowiedziach widzę, że ten problem chyba forumowiczów nie dotyczy. wszechobecny kult alkoholu to przecież taka przyjemna polska tradycja. ułańska fantazja, polska mocna głowa, to takie fajne, można sie chwalić miedzy obcokrajowcami. nalepsze jest to, że państwo z akcyzy finansuje walkę z alkoholizmem, a to już przekracza zdolność mojego rozumowania. jeżeli zakazujemy narodowi ogłupiania się haszyszem, to zakażmy ogłupiania się również trucizną jaką jest alkohol. jak sprawiedliwość, to sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 mam problemy z piciem wodki. 27.05.02, 14:23 i prawdopodobnie przez dluzszy zcas nie bede pil. ale odpowiedzi ana wszystki epytania (poza plynem do ukladanie wlosow: loton 1, 2, 3, 4) sa wina. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: mam problemy z piciem wodki. 27.05.02, 14:27 bukowski27 napisał(a): > i prawdopodobnie przez dluzszy zcas nie bede pil. ale odpowiedzi ana wszystki > epytania (poza plynem do ukladanie wlosow: loton 1, 2, 3, 4) sa wina. A ten problem to , przepraszam, na czym u Ciebie polega? Rajze fiber po wypiciu, czy ciągle za mało, czy za droga? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: mam problemy z piciem wodki. 27.05.02, 14:31 problemem bukiego tak na prawdę jest zorza polarna oraz ból serca związany z kabaretkami..... buki, my wszystko fersztejen - gorset też Ci pożyczę... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie. 27.05.02, 14:33 po prostu pic nie moge... odzruca mnie... w sobote wypilem 2 kieliszki i trzeciego juz nie moglem... nie zeby to mial byc problem... ale tak jakos... nieswojo.. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: nie. 27.05.02, 14:35 buki - winiu, w kieliszku, qlturalnie.... laski na to lecą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: nie. 27.05.02, 14:36 bukowski27 napisał(a): > po prostu pic nie moge... odzruca mnie... w sobote wypilem 2 kieliszki i > trzeciego juz nie moglem... nie zeby to mial byc problem... ale tak jakos... > nieswojo.. A to przeważnie po esperalu odrzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 wierna... 27.05.02, 14:38 normalnie twoja ironia jest taka nieoheblowana... ze no normalnie... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: buki... 27.05.02, 14:41 no nie płacz juz - a mówiła mamusia żebyś się od bagna nie oddalał..? mówiła..?? a teraz w dupę dostaniesz w domu od Ojca - do bagna ale już..! i nie mazgaj się....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: wierna... 27.05.02, 14:43 bukowski27 napisał(a): > normalnie twoja ironia jest taka nieoheblowana... ze no normalnie... tylko gdzie te wióry i drzazgi? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik agick 27.05.02, 14:50 agick napisał(a): > nie ma - nieoheblowana przecież....:)) przecież wiem. :))))))))) ale wyobraź sobie nieoheblowany kawałek. nadaje to całkiem nową perspektywę. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick 27.05.02, 14:55 ja mam chorą wyobraźnię - nieoheblowany* kawałek kojaży mi się tak jakoś "włochato"..... * czy my to dobrze piszemy...? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agick 27.05.02, 14:58 agick napisał(a): > ja mam chorą wyobraźnię - nieoheblowany* kawałek kojaży mi się tak > jakoś "włochato"..... :))) > * czy my to dobrze piszemy...? dobrze, hebel czyli po niemiecku hebel. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: agick 27.05.02, 15:08 tia... wybatorzyć czy wybatożyć...? nieoheblowany czy nie oheblowany..? kto wymyślał ten język....??????? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: agick 27.05.02, 15:12 > kto wymyślał ten język....??????? Polacy, ci od gęsi... :) Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: to byli: 27.05.02, 15:16 gdzie ich spotkam...? pogadam z bałwanami o tym i o tamtym - nie koniecznie w czysto ojczystej mowie....:) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik jak to gdzie 27.05.02, 15:22 pod trzecim parasolem licząc od gdańskiego numeru stolika nie pamiętam. daj im wycisk także ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jak to gdzie 27.05.02, 15:35 wytrzaskam po pyskach za te wszystkie ź ś ć rz u take ó siakie, to razem, to nie razem i tak dalej... no jak można było to wymyśleć..???? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jak to gdzie 27.05.02, 15:40 lepiej kijek pocienkować nirz go puźniej pogrubasić. pijane musiały być te reje, keje i kochanowskie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jak to gdzie 27.05.02, 15:43 miód pitny lał się strumieniami..... stąd powiedzenie: kraj mlekiem i miodem płynący. Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: jak to gdzie 27.05.02, 15:52 no tak - a potem była cyganeria, kiła i mogiła....:)) i tylko koni żal... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: kwik... 27.05.02, 15:15 zabić za nie przystosowanie.... i zabrać gęsi...:) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Muszek!!!! 27.05.02, 14:59 Jak zwykle założyłeś wątek a sam odleciałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Muszek!!!! 27.05.02, 15:07 jak to miło widzieć twoje słodkie słowa na tym popapranym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Muszek!!!! 27.05.02, 15:10 Tęskniłeś za mną? Powiedz prawdę jak tak się cieszysz z moich słow to napewno! Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: Muszek!!!! 27.05.02, 15:13 bardzo tęskniłem. tym bardziej, że mam dzisiaj jak to wy kobiety mówicie, jeden z tym ciężkich dni, a tutaj jeszcze na mnie najeżdżają, nie będę mówił kto. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Muszek!!!! 27.05.02, 15:19 muszek0 napisał(a): > bardzo tęskniłem. tym bardziej, że mam dzisiaj jak to wy kobiety mówicie, jeden > > z tym ciężkich dni, a tutaj jeszcze na mnie najeżdżają, nie będę mówił kto. Oj jak miło! Muszku ty mój! No to trzymaj się mocno ściskam cię pomogłabym ci we wszystkim ale muszę spadać. pa! cmok cmok Odpowiedz Link Zgłoś