rachela180 28.01.05, 13:22 Hurrrra! Skończyłam robić okładkę do "Flaków"! Przed chwilą zgrałam ją na płytkę :))))))))) siedzieliśmy przy szkockiej do 4 :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ticoqp Re: Skończyłam! :)))) 28.01.05, 13:27 To teraz tylko patrzec jak się jaki samolot rozwali i ruszamy z produkcja:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: Skończyłam! :)))) 28.01.05, 13:30 ? wszystko dzisiaj trzeba wam tłumaczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Skończyłam! :)))) 28.01.05, 13:34 Jak to skąd - z nietoperza przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Skończyłam! :)))) 28.01.05, 13:40 ticoqp napisał: > ? wszystko dzisiaj trzeba wam tłumaczyć:) Wcześniej to zauważyłem. To ponoć też przez tą pełnię :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobbo Re: Skończyłam! :)))) 28.01.05, 13:28 gratulacje :))) a z ciekawosci: skad taki obrzydliwy tytul dla tomiku poezji? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Skończyłam! :)))) 28.01.05, 13:32 "Flaki z nietoperza"? Bo jest w Poznaniu taka knajpka Nietoperz. Tam się zbiera bohema pijacko- alternatywno-artystyczno-awantu rnicza. Tytuł ponoc wymyślił niejaki AMFIBIA (rok więzienia za kradzież 6 piw poprzez rozbicie kartonowej ścianki w browarze). Miało być obrzydliwie i przekornie :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobbo Re: Skończyłam! :)))) 28.01.05, 13:35 jest obrzydliwie :))) szkoda, ze w sumie wiele osob tak jak ja pewnie nie skuma tej aluzji( nie jestem z Poznania) i nie wychwyci tej subtelnej gry slow :D daj znac jak sie ukaze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Skończyłam! :)))) 28.01.05, 13:43 W środku będzie manifest ideologiczny i tam będzie wszystko wyjaśnione. Moje ulubione zdanie z manifestu (zainspirowane moją skromna osobą): "Jeżeli otworzycie nam drzwi do salonów wejdziemy tam tylko po to, by wywołać niesmaczna pijacką awanturę" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Skończyłam! :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:31 To fajnie:) A poza tym podałaś już nam swój wiek, wymiary, wagę, sytuację rodzinną, miasto w którym mieszkasz, zawód... Wystarczy teraz poczekać na ukazanie się książki i przeczytać imię i nazwisko autora okładki... To ekshibicjonizm, czy nieuwaga ? To tyle co zauważyłam nie śledząc większości wątków;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Skończyłam! :)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:35 DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś