Gość: xxxxx IP: *.chello.pl 31.01.05, 22:22 Co byście zrobily gdyby Wasz facet nie dal Wam nic na Walentynki??kompletnie nic,zadnej kartki ani nic takiego (oczywiscie zakladajac ze Wy cos mu podarowalyscie z tej Okazji) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spezial Re: walentynki 31.01.05, 22:25 A co moglabym zrobic? Nic. Byloby mi cholernie przykro i chyba nie bylby juz moim chlopakiem. Bo dla mnie byloby to zlekcewazenie mnie, widocznie nie bylam dla niego wazna, zeby pamietal w tym dniu o nas. Odpowiedz Link Zgłoś
nikosik Re: walentynki 31.01.05, 22:27 Dokładnie. To tak jakby zapomnieć powiedzieć choćby słowo z okazji urodzin. Kartka niewiele kosztuje. Wystarczy sms za 50 gr a nawet mniej. Tak, ona będzie urażona:(( Odpowiedz Link Zgłoś
midorii Re: walentynki 31.01.05, 22:26 zrobiloby mi sie troszke niewesolo,ale nic bym nie powiedziala.. lubie czasem wysnuwac wnioski po cichu..a potem sie naklada i jest jazda bez trzymanki:)) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re:faceci czasem tak mają 31.01.05, 22:55 oni nie przywiązują wagi do takich "szczegółów". Odpowiedz Link Zgłoś
winogroneczka no nie... 31.01.05, 23:12 no dajcie spokoj- trzeba pamietac o urodzinach, rocznicach i gwiadzce ale bez przesady z tymi walentynkami! Przeciez niektorzy ludzie ich w ogole nie obchodza bo nie jest to zbyt 'naturalne' swieto. Jesli chcecie zeby pamietali o walentynach trzeba dac jasno znac- 'kochanie bardzo chcialabym obchodzic w tym roku walentynki'. Ja tak zrobilam i skutkuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisek Re: walentynki IP: *.icpnet.pl 31.01.05, 23:13 Nie chcę, żeby to zabrzmiało gruboskórnie, ale niczego bym nie zrobiła. Może tylko ucieszyłabym się, że nie daje się ponieść tej głupiej modzie. Ja wysyłałam mu czasem jakiś miły sms z tej okazji, od kiedy mieszkamy razem, ucałuję go na powitanie "walentynkowo", ale niczego nie oczekuję. A gdy dyskutowaliśmy kiedyś w żartach o terminie zaręczyn, powiedziałam mu, że gdyby wybrał Walentynki, wcale bym się nie ucieszyła (na szczęście wziął to sobie do serca:) To wcale nie jest romantyczny dzień:( Odpowiedz Link Zgłoś