Dodaj do ulubionych

(b)ez sensu II....................................

31.05.02, 09:23
gutek miał rację. tylko tym razem dowództwo obejmujuję ja, kpt. na pustym
statku. wiadomo [ocenzurowano] nie wybiera.
Obserwuj wątek
    • Gość: gucio Re: (b)ez sensu II.................................... IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:30
      dla wyjasnienia - kpt kwik przejmuje dowodztwo nad bierzacym bagnotworstwem
      bezsensownym ale admiral moze zewsze wpasc na inspekcje i przywolac jednostke do
      porzadku. no chyba, ze sie obrazi...
      dziendobry
      g

kwik napisał(a):

> gutek miał rację. tylko tym razem dowództwo obejmujuję ja, kpt. na pustym
      > statku. wiadomo [ocenzurowano] nie wybiera.

• kwik guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:36
        gutek, chyba mamy do pogadania (to apropos obrażania się).
        zastosowałam chyba zbyt rozległy skrót myślowy (pusta butelka po winie oraz kurza
        pierś na talerzu cały czas na stole, jako dowody w sprawie - moge juz
        sprzątnąć? :). a ty wychodzisz i trzaskasz drzwiami.. nieładnie, nieładnie.

czy kpt moglaby oddac serce kurzej piersi? czy ja wygladam na amatora drobiu?
        wiadomo jaka jest twoja piers, w koncu te wszystkie odznaczenia admiralskie musza
        się gdzies zmieścić, prawda?

ps. opony poszly w rowerku? :)
        • Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:44
          witaj kwisienko:)

jak widzisz, ktos nie spi i takietam. oponki nie poszly tylko zatrzymaly mnie w
          stolicy niecierpiace zwloki sprawy wagi miedzypanstwowej. rowerek, szczupak z
          grilla i poskramianie komarzyc zaczna byc na tapecie dzis wieczorem:)

jesli chodzi o kobiety to generalnie wiem, ze nic nie wiem, a przyklady oddawania
          niewiescich serc kurzym piersiom (i baranim glowom) sa az nadto liczne.
          tyymniemniej po kwisiu sie takiego zachowania nie spodziewalem i stad nagle
          trzasniecie drzwiami. przepraszam ponioslo mnie. moze za bardzo mi zalezy?;)

kwik napisał(a):

> gutek, chyba mamy do pogadania (to apropos obrażania się).
          > zastosowałam chyba zbyt rozległy skrót myślowy (pusta butelka po winie oraz kur
          > za
          > pierś na talerzu cały czas na stole, jako dowody w sprawie - moge juz
          > sprzątnąć? :). a ty wychodzisz i trzaskasz drzwiami.. nieładnie, nieładnie.
          >
          > czy kpt moglaby oddac serce kurzej piersi? czy ja wygladam na amatora drobiu?
          > wiadomo jaka jest twoja piers, w koncu te wszystkie odznaczenia admiralskie mus
          > za
          > się gdzies zmieścić, prawda?
          >
          > ps. opony poszly w rowerku? :)

• kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:47
            to co, będziemy się godzić? :))

• Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:52
              alez oczwiscie:) to moze w kocnu powiesz to magiczne slowo (tylko nie
              abrakadabra)?

kwik napisał(a):

> to co, będziemy się godzić? :))
              >

• kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:55
                przepraszam (+ szeroki uśmiech).

oraz hokus pokus! :) a co my tu widzimy..

• Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:57
                  marokus? lipiec? a konkretnie druga polowa lipca?:)

kwik napisał(a):

> przepraszam (+ szeroki uśmiech).
                  >
                  > oraz hokus pokus! :) a co my tu widzimy..
                  >

• kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:58
                    > marokus? lipiec? a konkretnie druga polowa lipca?:)

algierus, gutek. i nie lipiec tylko sierpień. druga połowa się zgadza:))
                    • Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 11:00
                      oh, to goraco beddzie kwisiu, goraco:) druga polowa sierpnia to zdecydowanie
                      adriatikus:)

kwik napisał(a):

> > marokus? lipiec? a konkretnie druga polowa lipca?:)
                      >
                      > algierus, gutek. i nie lipiec tylko sierpień. druga połowa się zgadza:))

• kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 11:02
                        taaaa, a na razie mamy majus (niedługo czerwcus) i robotus :) do gorących
                        sierpniowych nocy jeszcze daleko:) niestety, niestety.

fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego....:))))
                        • Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 11:08
                          u mnie w sierpniusie to tez robotus;) w prognozie pogody bylo napisane, ze w tym
                          roku lipcowe noce beda naprawde gorace. nie przegap kwisiu goraczki lipcowej nocy.

kwik napisał(a):

> taaaa, a na razie mamy majus (niedługo czerwcus) i robotus :) do gorących
                          > sierpniowych nocy jeszcze daleko:) niestety, niestety.
                          >
                          > fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego....:))))

• kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 11:13
                            > roku lipcowe noce beda naprawde gorace. nie przegap kwisiu goraczki lipcowej no
                            > cy.

dzięki, to mogłoby się zdarzyć, gdybym miała lewe oko ma marokus:)))
                            gutek, nie wiem co zrobiłabym bez ciebie:) masz jeszcze jakieś przecieki nt.
                            prognoz na najbliższy czas? konkretnie interesuje mnie wrocek w czerwcu.
                            konkretnie w połowie :)
                            • Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 11:20
                              wrocek w czerwcu bedzie burzowy z piorunami. nadejdzie niz i front chlodny.
                              mozliwa depresja. nie jedz.

kwik napisał(a):

> > roku lipcowe noce beda naprawde gorace. nie przegap kwisiu goraczki lipcow
                              > ej no
                              > > cy.
                              >
                              > dzięki, to mogłoby się zdarzyć, gdybym miała lewe oko ma marokus:)))
                              > gutek, nie wiem co zrobiłabym bez ciebie:) masz jeszcze jakieś przecieki nt.
                              > prognoz na najbliższy czas? konkretnie interesuje mnie wrocek w czerwcu.
                              > konkretnie w połowie :)

• kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 11:22
                                > wrocek w czerwcu bedzie burzowy z piorunami. nadejdzie niz i front chlodny.
                                > mozliwa depresja. nie jedz.

ale to się dobrze składa. lubię burze i pioruny oraz niże i fronty.:))
                                tym razem cię nie posłucham. ale kto wie, może kiedyś...:))

• Gość: kasiulek Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: *.daimler-benz.com 31.05.02, 10:47
            Dzin dybry!!!!
            A ja tylko na chwilke, gdyz zaraz wychodze z [ocenzurowano]!!!!:)))))))))))
            • kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:48
              emigrantom to aż za dobrze:)))) witaj!
              • Gość: kasiulek Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: *.daimler-benz.com 31.05.02, 10:51
                Kwisiu, dzisiaj NIKT sie u mnie w pracy nie pojawil!!!
                To i ja jade juz do domciu!!!

Papapapapapapa i nie pracujcie za duzo!!!
                • Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:56
                  czesc kasiulek,

szkoda, ze tylko wpadasz na chwilke i wypadasz. moze bys sie w koncu
                  ustabilizowala troche:)
                  g
                  ps. to co z merolem dla mnie? zalatwisz jaka znizke?

Gość portalu: kasiulek napisał(a):

> Kwisiu, dzisiaj NIKT sie u mnie w pracy nie pojawil!!!
                  > To i ja jade juz do domciu!!!
                  >
                  > Papapapapapapa i nie pracujcie za duzo!!!

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka