kwik 31.05.02, 09:23 gutek miał rację. tylko tym razem dowództwo obejmujuję ja, kpt. na pustym statku. wiadomo [ocenzurowano] nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gucio Re: (b)ez sensu II.................................... IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:30 dla wyjasnienia - kpt kwik przejmuje dowodztwo nad bierzacym bagnotworstwem bezsensownym ale admiral moze zewsze wpasc na inspekcje i przywolac jednostke do porzadku. no chyba, ze sie obrazi... dziendobry g kwik napisał(a): > gutek miał rację. tylko tym razem dowództwo obejmujuję ja, kpt. na pustym > statku. wiadomo [ocenzurowano] nie wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:36 gutek, chyba mamy do pogadania (to apropos obrażania się). zastosowałam chyba zbyt rozległy skrót myślowy (pusta butelka po winie oraz kurza pierś na talerzu cały czas na stole, jako dowody w sprawie - moge juz sprzątnąć? :). a ty wychodzisz i trzaskasz drzwiami.. nieładnie, nieładnie. czy kpt moglaby oddac serce kurzej piersi? czy ja wygladam na amatora drobiu? wiadomo jaka jest twoja piers, w koncu te wszystkie odznaczenia admiralskie musza się gdzies zmieścić, prawda? ps. opony poszly w rowerku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:44 witaj kwisienko:) jak widzisz, ktos nie spi i takietam. oponki nie poszly tylko zatrzymaly mnie w stolicy niecierpiace zwloki sprawy wagi miedzypanstwowej. rowerek, szczupak z grilla i poskramianie komarzyc zaczna byc na tapecie dzis wieczorem:) jesli chodzi o kobiety to generalnie wiem, ze nic nie wiem, a przyklady oddawania niewiescich serc kurzym piersiom (i baranim glowom) sa az nadto liczne. tyymniemniej po kwisiu sie takiego zachowania nie spodziewalem i stad nagle trzasniecie drzwiami. przepraszam ponioslo mnie. moze za bardzo mi zalezy?;) kwik napisał(a): > gutek, chyba mamy do pogadania (to apropos obrażania się). > zastosowałam chyba zbyt rozległy skrót myślowy (pusta butelka po winie oraz kur > za > pierś na talerzu cały czas na stole, jako dowody w sprawie - moge juz > sprzątnąć? :). a ty wychodzisz i trzaskasz drzwiami.. nieładnie, nieładnie. > > czy kpt moglaby oddac serce kurzej piersi? czy ja wygladam na amatora drobiu? > wiadomo jaka jest twoja piers, w koncu te wszystkie odznaczenia admiralskie mus > za > się gdzies zmieścić, prawda? > > ps. opony poszly w rowerku? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:47 to co, będziemy się godzić? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:52 alez oczwiscie:) to moze w kocnu powiesz to magiczne slowo (tylko nie abrakadabra)? kwik napisał(a): > to co, będziemy się godzić? :)) > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:55 przepraszam (+ szeroki uśmiech). oraz hokus pokus! :) a co my tu widzimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:57 marokus? lipiec? a konkretnie druga polowa lipca?:) kwik napisał(a): > przepraszam (+ szeroki uśmiech). > > oraz hokus pokus! :) a co my tu widzimy.. > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:58 > marokus? lipiec? a konkretnie druga polowa lipca?:) algierus, gutek. i nie lipiec tylko sierpień. druga połowa się zgadza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 11:00 oh, to goraco beddzie kwisiu, goraco:) druga polowa sierpnia to zdecydowanie adriatikus:) kwik napisał(a): > > marokus? lipiec? a konkretnie druga polowa lipca?:) > > algierus, gutek. i nie lipiec tylko sierpień. druga połowa się zgadza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 11:02 taaaa, a na razie mamy majus (niedługo czerwcus) i robotus :) do gorących sierpniowych nocy jeszcze daleko:) niestety, niestety. fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 11:08 u mnie w sierpniusie to tez robotus;) w prognozie pogody bylo napisane, ze w tym roku lipcowe noce beda naprawde gorace. nie przegap kwisiu goraczki lipcowej nocy. kwik napisał(a): > taaaa, a na razie mamy majus (niedługo czerwcus) i robotus :) do gorących > sierpniowych nocy jeszcze daleko:) niestety, niestety. > > fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego....:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 11:13 > roku lipcowe noce beda naprawde gorace. nie przegap kwisiu goraczki lipcowej no > cy. dzięki, to mogłoby się zdarzyć, gdybym miała lewe oko ma marokus:))) gutek, nie wiem co zrobiłabym bez ciebie:) masz jeszcze jakieś przecieki nt. prognoz na najbliższy czas? konkretnie interesuje mnie wrocek w czerwcu. konkretnie w połowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 11:20 wrocek w czerwcu bedzie burzowy z piorunami. nadejdzie niz i front chlodny. mozliwa depresja. nie jedz. kwik napisał(a): > > roku lipcowe noce beda naprawde gorace. nie przegap kwisiu goraczki lipcow > ej no > > cy. > > dzięki, to mogłoby się zdarzyć, gdybym miała lewe oko ma marokus:))) > gutek, nie wiem co zrobiłabym bez ciebie:) masz jeszcze jakieś przecieki nt. > prognoz na najbliższy czas? konkretnie interesuje mnie wrocek w czerwcu. > konkretnie w połowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 11:22 > wrocek w czerwcu bedzie burzowy z piorunami. nadejdzie niz i front chlodny. > mozliwa depresja. nie jedz. ale to się dobrze składa. lubię burze i pioruny oraz niże i fronty.:)) tym razem cię nie posłucham. ale kto wie, może kiedyś...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: *.daimler-benz.com 31.05.02, 10:47 Dzin dybry!!!! A ja tylko na chwilke, gdyz zaraz wychodze z [ocenzurowano]!!!!:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) 31.05.02, 10:48 emigrantom to aż za dobrze:)))) witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: *.daimler-benz.com 31.05.02, 10:51 Kwisiu, dzisiaj NIKT sie u mnie w pracy nie pojawil!!! To i ja jade juz do domciu!!! Papapapapapapa i nie pracujcie za duzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: guciu witaj! co za niespodzianka :) IP: 194.181.183.* 31.05.02, 10:56 czesc kasiulek, szkoda, ze tylko wpadasz na chwilke i wypadasz. moze bys sie w koncu ustabilizowala troche:) g ps. to co z merolem dla mnie? zalatwisz jaka znizke? Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Kwisiu, dzisiaj NIKT sie u mnie w pracy nie pojawil!!! > To i ja jade juz do domciu!!! > > Papapapapapapa i nie pracujcie za duzo!!! Odpowiedz Link Zgłoś