Dodaj do ulubionych

jest mi zle...

IP: *.aster.pl 07.02.05, 21:29
hej, od pewnego czasu popadlam w depresje i zupelnie nie potrafie sobie z tym
poradzic. nic mnie nie cieszy, na nic nie mam sily, dopadaja mnie jakies
bezsensowne samobojcze mysli. czy wy tez tak macie? poradzcie, co moze mi
pomoc....
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasica Re: jest mi zle... IP: *.pool.mediaWays.net 07.02.05, 21:58
      duzo tak ma, poczytaj sobie pare wczesniejszych postow. glowa do gory. tak zle
      nie jest. to normalne od czasu do czasu.
      zycze dobrej nocy
    • Gość: Na wszelki wypadek Re: jest mi zle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:07
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15184
    • 1977tommy Re: jest mi zle... 07.02.05, 22:10
      Polecam gorącą xczekoladę z chili ... :)
      • Gość: renata Re: jest mi zle... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 22:35
        Na lekką depresję pomaga np. aerobic kilka razy w tygodniu, byle regularnie.
        Najtrudniej się zebrać pierwszy raz.
        • Gość: luna Re: jest mi zle... IP: *.brunhes.pl 10.02.05, 09:15
          dziekuje bardzo. to wazne, ze ktos napisze choc kilka milych slow. a ten
          aerobic to chyba faktycznie niezly pomysl. mam nadzieje, ze bedzie lepiej!:)
    • pimpek_sadelko Re: jest mi zle... 10.02.05, 09:19
      jesli sama nie mozesz to psycholog lub psychiatra. nie ma sie czego wstydzic.
    • Gość: Tomcio Seks IP: *.block.alestra.net.mx 10.02.05, 10:18
      Z dziewczyną z cycami!
      • Gość: K psychlog IP: *.telia.com 10.02.05, 10:26
        ja tez tak mam. Nie mam mysl samobojczych ale zmiany nastrojow, jestem zla bez
        powodu chce mi sie plakac, jakies dziwne mysli, martwie sie na zapas. Ja mam
        dosc siebie takiej wybieram sie do psychologa, mysle ze jakas rozmowa bardzo mi
        pomorze, bo wszystko staje sie dla mnie uciazliwe. Brakuje mi wiary w to ze
        bedzie dobrze i o wszystkim mysle negatywnie, nie umiem sie sama przestawic na
        pozytywne fale. Aerobik to super sprawa i oderwanie, ja ide dzis chyba na
        basen, jednak nic nie poprawia chumoru jak zadbane cialo, jeszcze dbanie o
        siebie sprawia mi przyjemnosc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka