Dodaj do ulubionych

bukowski i jego dieta cud

05.06.02, 16:23
właśnie przeszedłem na cudowną dietę, którą stosuje bukowski.i na prawdę, ten
kwaśniewski, przy nim to pion. od razu lepsza werwa !!!
nie wiem, czy to już mówiłem, ale jestem niezłym kochankiem, może jeszcze nie
ta klasa co mistrz, ale powolutku.
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiulek Re: bukowski i jego dieta cud IP: *.daimler-benz.com 05.06.02, 16:25
      Oj, Bukosiu, Bukosiu...
      Powinienes opatentowac te diete:)))
      • muszek0 Re: bukowski i jego dieta cud 05.06.02, 16:27
        na prawdę gorąco polecam. bukowski przepisał ją mi gdzieś, w tym chaosie będzie
        trudno odszukać. nie wiem jak to działa na kobiety. jestem jedynie pacjentem.
      • bukowski27 muszek... 05.06.02, 16:28
        pamietaj... efekty potzrebuja wyrzeczen... ale jak zobaczysz wkrotce, twoej
        zycie seksualne zmini sie nie do poznania... jak chcesz mozesz u mnie troche
        poterminowac... bedziesz terminatorem... aj ci bede mowil panie terminatorze,
        ty mi bedziesz mowil panie miszczu... za 150 zloty podam ci diete na nastepne
        dni...

kasak opatentowalem. kupilem sobie wlasnie dom w juracie... jak konczysz przezd
        18ą to cie moge podwiesc...
        • muszek0 Re: muszek... 05.06.02, 16:33
          to co to miało być podpucha za darmo, a teraz muszę płacić? co ty pracowałeś w
          jakimś pieprzonym emłeju. o i skończyło się rumakowanie.
          • bukowski27 (jezu muszek) 05.06.02, 16:44
            (pisze do ciebie w nawjasie zeby inni ni ewiedzieli... ty i ja wiemy obaj ze to
            blef... i ze nie ma zadnej diety cud... wiemy? wiemy... no. ty wiesz na ile
            standards & poor & sons szacuja rynek łajzowatych kochankow gotowych wydac
            kazda kase? na jakies 69 mld $. no. i podzielimy sie po rowno... znaczy jakos
            sie tam podzielimy... co nie? no do sadu to chyab nie pojdziemy... no. ale co
            tzreab zrobic? atmosfere trezb azrobic? klimat, trzeb amuszek, zrobic... chyab
            warto trcjhe pocierpiec dla tych 20 mld ktore przypadna tobie w udziale? warto?
            warto... no.)
    • goga.74 Re: bukowski i jego dieta cud 05.06.02, 16:28
      No dora, Bukus ciagle pisze ze jest swietnym
      kochankiem, ale jak to sprawdzic przez internet? Moze
      Krystyna D. by sie tutaj wypowiedziala?
    • Gość: kasiulek Bukosiu IP: *.daimler-benz.com 05.06.02, 16:30
      Koncze punkt 18 - moze byc? (dom w Juracie, nono..:)))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka