Dodaj do ulubionych

Seksualne podniecenie u kobiety

IP: *.sdm.com.pl 04.04.01, 09:58
Mam takie pytanie do kobiet. Jak facet patrzy na ulicy na kobiete i ona mu się
podoba fizycznie to sztywnieje mu członek, a co się dzieje kiedy kobieta
patrzy na ulicy na faceta i on się jej podoba to co ona odczuwa, co sie dzieje
w jej organizmie. Jestem prawiczkiem
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: 195.205.122.* 04.04.01, 13:56
      a co to ma do rzeczy, że jesteś prawiczkiem?
    • Gość: lalka Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.home.cgocable.net 04.04.01, 15:16
      robi jej sie slisko i wabi:))))
      • Gość: Wojtek Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.echostar.pl 04.04.01, 16:25
        Do lalki
        Dzięki, przepraszam za to pytanie ale w jakim miejscu robi sie jej najbardzie
        ślisko, czy np. pod majtkami czy np bardziej na górze ?
        bardzo proszę odpisz z góry dziękuję
        • Gość: ja Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: 195.205.122.* 04.04.01, 16:30
          na czole robi jej się ślisko, bo się poci
          • Gość: ona Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.proxy.aol.com 04.04.01, 17:06
            mnie sie tez zrobilo slisko pod oczami ze smiechu!
            • Gość: Wojtek Do Onej IP: *.echostar.pl 04.04.01, 17:16
              rozumiem i to w sumie sympatycznie,

chodzi mi po prostu o to
              że jak poznam kobiete i będziemy ze sobą chodzic to myślę, ze
              mogę zdobyć u niej punkty jezeli np. wówczas kiedy będziemy obok siebie i ją
              przytulę to spytam sie ją czule ,,czy bardzo jest Tobie ślisko" i jeżeli użyje
              tych wszyhstkim wyrazów które używają z reguły kobiety dla określenia reakcji
              organizu na podniecenie to będzie jej miło że sie interesuję ja całą i że ona
              jest dla mnie barzo ważna jako taka. Dlatego jeżeli możesz to proszę podziel
              sie refleksją jak ty przeżywasz podniecenie czy oczy sie Tobie powiększają czy
              też jest tobie ślisko i w których częściach. Naprawdę nie mam nic złego na
              myśli. Bardzo cie pozdrawiam proszę odpisz jeszcze, błągam
              • Gość: Ww Re: Do Onej IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 21:54
                Dziecko, ile ty masz lat? 9?
                • Gość: Wojtek Re: Do Onej IP: *.echostar.pl 04.04.01, 22:19
                  19
                  • Gość: Ww Re: Do Onej IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 04.04.01, 22:32
                    To szczerze współczuję...
                    Niech nadal nie będzie lekcji wychowania seksualnego w szkołach... Za jakiś
                    czas może Wy, drodzy mężczyźni zaczniecie zastanawiać się do czego Wam jest
                    potrzebny penis..
                    A wracając do Ciebie - może najpierw poznaj Kobietę, pokochaj Ją a dopiero
                    później zacznij myśleć o seksie..? łatwiej pójdzie... I wierz mi, że bardziej
                    naturalnie...
                    Niż pytanie czy jest jej tam ślisko.. Wybacz ale to żałosne.. Zwłaszcza
                    napisane ręką dziewiętnastolatka... Bo Twoje "dziewictwo" nie ma tu nic do
                    rzeczy... A w każdym razie niewiele.
                    Pozdrawiam i życzę szczęścia i mądrości w zdobywaniu...
                    • Gość: Wojtek Re: Do Onej IP: *.echostar.pl 04.04.01, 22:41
                      Dziękuję za wypowiedż. Mi chodziło tylko o wiedzę,
                      oczywiście że samo współżycie to jest kwestią dalsza.
                      Szanuje kobiety i wiem, że namawianią dziewczyny do
                      seksu wcześnie kiedy nie ma jeszcze pełnej miłości
                      jest nieodpowiedzialnością i egoizmem. Tak więc tylko
                      wiedza.
        • Gość: lalka Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.home.cgocable.net 05.04.01, 02:10
          ok,ok.poprawiam sie,bo widze,ze sprawa powazna.
          Pierwsze objawy: oczka sie blyszcza bardziej,
          tetno przyspiesza, piersi sie troszke podnosza i "stercza",
          Co tu duzo mowic, gdy dama jest podniecona to bardziej chetna na pieszczoty
          itd .Zaprawde, nie trzeba o nic pytac,tylko obserwowac.
          Sam zauwazysz jej reakcje jak przyjdzie co do czego.
          pozdrawiam i powodzenia
          lalka
          • Gość: Wojtek Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.sdm.com.pl 05.04.01, 07:28
            Do lalki

Serdeczne dzięki
            wszystkiego dobrego, miłego dnia !
            • Gość: Ola Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.lodz.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 10:21
              Gdy kobiecie podoba się mężczyzna jest to oszałamiające wrażenie.
              Oczy szeroko otwarte,źrenice rozszerzone i ten.... zniewalający uśmiech.
              Przepełnia wtedy uczucie pozytywnej energii i dreszczyk emocji.

Co jakiś czas trzeba tego doznawać.. wtedy jesteśmy piękniejsze.
              • Gość: Alicja2 Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: 217.8.167.* 06.04.01, 09:11
                Gdy jestem podniecona to świat staje się piękniejszy, oczy robią mi sie takie
                duże :-))))))
            • Gość: Ola Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: 212.160.29.* 05.04.01, 10:21
              Gdy kobiecie podoba się mężczyzna jest to oszałamiające wrażenie.
              Oczy szeroko otwarte,źrenice rozszerzone i ten.... zniewalający uśmiech.
              Przepełnia wtedy uczucie pozytywnej energii i dreszczyk emocji.

Co jakiś czas trzeba tego doznawać.. wtedy jesteśmy piękniejsze.
    • Gość: Kasia Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.sdm.com.pl 05.04.01, 10:26
      Pan podnosi argumenty takie jakieś bardzo zimne, ale czy nie pomyślał pan o tym
      (i ci zwolennicy tych tez ), że dziecko bite bardzo cierpi bo jest karane w
      sposób poniżający. Niestety jak byłam mała dostałam kiedyś na gołą pupe od ojca
      skórzanym pasem i to przy moich braciach (próbowałam uciec ale się nie udało,
      bardzo płakałam, nie tylko z BóLU ale też z UPOKORZENIA) i potem bardzo się go
      bałam, uciekałam do mamy. Teraz go szanuje ale zadra pozostała.
    • Gość: Kasia Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.sdm.com.pl 05.04.01, 10:28
      Przepraszam za tekst powyżej pomyliłam posty miałam go wysłać do Jana odnośnie
      bicia dzieci, sorry
      • Gość: ja do Kasi IP: 195.205.122.* 05.04.01, 10:41
        Myślę, że Wojtek nie weźmie tego textu poważnie i zorientuje się, że to
        pomyłka. Sama się zaskoczyłam, bo przed chwylą czytałam go na innym temacie i
        zgłupiałam, czy zmieniłam temat.
        A tak na marginesie to jestem ciekawa ile naprawdę lat ma ten Wojtek. Pewnie
        około 40 i podnieca się tym, jak dziewczyny opisują mu to, co je podnieca i jak
        to zaobserwować. On bidulek udaje niedoświadczonego 19-latka, my się nad nim
        litujemy, a on w rzeczywistości ma niezłą zabawę.
    • Gość: Marylka Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.sdm.com.pl 05.04.01, 10:55
      Nie wiem ile lat ma Wojtek czy faktycznie 19 ale w sumie wolę taki temat
      opisany jednak z kulturą niz jakieś grubiańskie posty.

PS. U mnie też żrenice się poszerzają i to bardzo !
    • Gość: Wojtek Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.sdm.com.pl 05.04.01, 11:08
      BARDZO wszystkim uczestniczkom dziękuje
      wasze opisy były bardzo piękne.
      Jeszcza raz dzięki,
      PS. 19 lat skończyłem w grudniu 2000 r.
      • Gość: ciekawy Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.library.uu.nl 05.04.01, 11:36
        jeszcze jedno nie jestem co prawda ekspertem ale wydaje mi sie ze kiedy im sie ktos podoba(i moze
        chca czegos)zaczynaja poprawiac fryzure(lub bawia sie wlosami).
        • Gość: ja Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: 195.205.122.* 05.04.01, 11:57
          Kobieta bawi się włosami też gdy jest w niezręcznej
          dla siebie lub stresującej sytuacji. Ja tak mam. A gdy
          podoba mi się mężczyzna to jeszcze zależy jaki to typ
          mężczyzny. Jak zdecydowany, tzn. pewny siebie to ja
          wtedy jestem skrępowana (ale przyjemnie) i czerwienią
          mi się policzki chociaż nie mówimy o niczym
          krępującym. Natomiast gdy chłopak jest nieśmiały to ja
          przejmuję inicjatywę, prowadzę rozmowę i nie jestem
          ani trochę zawstydzona. Włosami się nie bawię w żadnej
          z tych sytuacji.
          • Gość: ciekawy Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.library.uu.nl 05.04.01, 12:13
            jak napisalem nie jestem ekspertem i nie mowie ze to co pisze odnosi sie do kazdej dziewczyny.
    • Gość: Wanda Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.sdm.com.pl 05.04.01, 13:06
      jak dorośniesz to sam to zrozumiesz, nie martw sie, że jeszcze tego nie wiesz
      choć to co napisały moje poprzedniczki jest zgodne też z tym, co ja też
      odczuwam w tego typu sytuacjach. W każdym razie jestem wówczas bardzo
      rozdygotana i uśmiecham sie do potencjalnej ,,ofiary" hi,hi,hi !!!
      Pozdrawiam
    • Gość: Wojtek Ręce mocno splecione na pośladkach IP: *.echostar.pl 05.04.01, 17:09
      Czasem widzę jak np. kobieta rozmawiając z męzczyzną
      patrzy na niego, uśmiecha się i ma mocno splecione
      ręce z tyłu na pośladkach. Czy to również jest wyraz
      podniecenia ?.

Pytam dlatego, że w sumie pośladki są bardzo intymną
      częścią ciała

Czy mogłybyście zwierzyć się z tego, czy jest to takie
      całkiem naturalne zachowanie bez znaczenia erotycznego
      czy też ma to związek z reakcją waszego organizmu na
      przyjemne doznania. Przepraszam, że aż o tyle pytam,
      bardzo proszę, jeżeli was to nie krępuje powiedzcie.
      • Gość: Anita Re: Ręce mocno splecione na pośladkach IP: *.echostar.pl 05.04.01, 22:56
        No więc Wojtku ja rzeczywiście splatam wówczas ręce na
        pupie - a wiesz dlaczego, bo wiem, że działa to na
        facetów, jak dorośniesz to może to poczujesz
        Pozdrawiam !
    • Gość: mathom Zycie jest piekne IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.01, 19:10
      Wprost nie moge uwiezyc, ze taki temat wyplynal ...
      Kobieta zmienia sie nie do poznania kiedy naprawde ktos jej sie podoba.
      Sam to wielokrotnie obserwowalem i moge dodac ze staje sie wtedy po prostu
      przeurocza; lekko zarumieniona i rozczochrana. A oczy? Panowie! Dla takich
      oczy mozna dac sie posiekac ...
      Pozdrawiam.
    • Gość: Kamil Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: *.dabrowa-gornicza.sdi.tpnet.pl 15.05.01, 10:03
      powiedz mi wsystko
    • Gość: Tomasz Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: 193.59.192.* 15.05.01, 10:49
      I biada wtedy facetowi,który wpadnie w jej sidła.
      A jak jeszcze kupi tę "piekarnię" to koniec. Koniec.
    • Gość: Lepor Re: Seksualne podniecenie u kobiety IP: 193.0.117.* 30.05.01, 13:26
      Nikt nie jest pewien co tam się dzieje. Osobiście jestem zdania, że niewiele.
      Sfera seksualna dla kobiety nie ma dużego znacenia. Zainteresowanie tą
      dziedziną jest sztuczne i wykreowane przez kolorowe czasopisma. Poddaję w
      wątpliwośc, że kobieta odczuwa podniecenie seksualne.
      • Gość: an Re: Seksualne podniecenie u kobiety!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.01, 01:43
        Nie wiem na jakiej podstawie tak sadzisz...moge tylko sadzic po sobie...gdy
        jakis mezczyzna na ulicy mi sie podoba to wrecz boje sie spojrzec mu w oczy,
        wiec patrze ukradkiem...oczy na pewno mi blyszcza, a na twarzy pojawia sie
        usmiech...jezeli nasze spojrzenia sie spotkaja to odczuwam niesamowity
        dreszcz...
        Jezeli jestem z mezczyzna, ktory mi sie podoba, sam na sam nie moge nie czuc
        podniecenia kiedy rozmawiamy, kiedy mnie dotyka...trudno to
        opisac...podniecenie czuc na calym ciele....
        Apropos...mysle, ze Wojtek nie ma 19 lat i troche bawi sie naszym kosztem, ale
        posty na tym watku sa i tak mile.
        Pozdrawiam.
      • Gość: Asia Re: do Lepora IP: *.dip.t-dialin.net 31.05.01, 12:06
        Cha Cha Cha!!!
        Istnieje jak najbardziej, i bywa jedna z najwazniejszych (+ milosc, of course).
        Jesli nie wiezysz odsylam do literatury z okresu z przed poism kobiecych.
        Zacznij od Kochanka Lady Chaterley.
        • Gość: kobita Re: co czuje kobieta IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 17:43
          nagły skurcz w brzuchu, gorąco na całym ciele, a jak się jej facet naprawdę
          podoba to wibracje magnetyczne wspólnie odczuwane i czas jakby stawał w
          miejscu... no tego nie da się po prostu opisać. Współodczuwanie , empatia ,
          telepatia.... zawroty głowy
          • Gość: Ludwik do kobity IP: *.echostar.pl 03.06.01, 17:53
            Gość portalu: kobita napisał(a):

&#62 nagły skurcz w brzuchu, gorąco na całym ciele, a jak się jej facet naprawdę
            &#62 podoba to wibracje magnetyczne wspólnie odczuwane i czas jakby stawał w
            &#62 miejscu... no tego nie da się po prostu opisać. Współodczuwanie , empatia ,
            &#62 telepatia.... zawroty głowy

a czy wibracje magnetyczne powodują wysyłanie sygnałów zapachowych ?, czy kobieta
            podniecona pachnie jeszcze ładniej niż zwykle (bo i tak zwykle jest pachnąca)?

i jeszcze jedno: czy podniecenie powoduje np. większą chęć do abnażania
            najbardziej intymnych części ciała (pośladki, biust, czy stają się one bardziej
            sztywne) ?

• Gość: kobita Re: do Ludwika IP: 195.94.201.* 04.06.01, 14:39
              Gość portalu: Ludwik napisał(a):

&#62 a czy wibracje magnetyczne powodują wysyłanie sygnałów zapachowych ?, czy kobie
              &#62 ta
              &#62 podniecona pachnie jeszcze ładniej niż zwykle (bo i tak zwykle jest pachnąca)?
              &#62
              &#62 i jeszcze jedno: czy podniecenie powoduje np. większą chęć do abnażania
              &#62 najbardziej intymnych części ciała (pośladki, biust, czy stają się one bardziej
              &#62
              &#62 sztywne) ?
              &#62
              &#62
              Czy pachnie bardziej to nie wiem, bo siebie nie waham, ale z pewnoscia tak jest,
              bo podobnie jest u mezczyzny... jego zapacham odczuwa sie jako przyjemny

Co do sztywnien i checi obnazania - kompletne pudlo !!! Nic z tych rzeczy !

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka