22.02.05, 13:34
w związku z tym co napisałaś (przepraszam, że zakładam nowy wątek, wybaczcie)
muszę niestety napisać: nie zgadzam się.Nie zgadzam co do mojej osoby i
pierożka raczej też, chociaż niech ona się w tym temacie wypowie lepiej
sama.Otóż prawda z mojej strony jest taka, że większość forumowiczek wścieka
się na boskiego, który ewidentnie robi sobie jaja na forum.Jestem tego pewna
jak nic.Po co się wściekać?Przecież to tylko forum, nic ważnego.Margie,
proszę, nie denerwuj się na boskiego.

p.s. qrwa, prosiłam trzydziechę o wstrzymywanie się i nie zkałdanie wątków o
boskim, a sama to robię.Sory.
Obserwuj wątek
    • mamdylemat Re: margie 22.02.05, 13:36
      hehehehe... odnosnie ps.: zdaje sie lena, ze niebawem zaczniesz zakladac watki
      a propos spedzania sylwestra hehehehe. pozdrawiam.
      • lena_zet Re: margie 22.02.05, 13:38
        mamdylemat napisała:

> hehehehe... odnosnie ps.: zdaje sie lena, ze niebawem zaczniesz zakladac
        watki
        > a propos spedzania sylwestra hehehehe. pozdrawiam.

a właśnie, że nie!wcześniej jest jeszcze dzień dziecka :PPP
        • mamdylemat Re: margie 22.02.05, 13:39
          ooooo ja glupia pipa! jak moglam to przeoczyc?
      • trzydziecha1 A właściwie, why not?? :PPP nt. 22.02.05, 13:38
    • pierozek_monika Re: margie 22.02.05, 13:37
      ja również nie nabijam się z boskiego, poprostu lubię tego głupola. Jeśli
      żartuję, to raczej dobrodusznie i napewno nie nabijam się.
      • truskawka75 Re: margie 22.02.05, 13:43
        Oj, ja bym tu polemizowała. Czasem dobrodusznie a czasem całkiem chamsko sobie
        pogrywa. No a poza tym to poczucie humoru boskiego jakoś zupełnie mi nie leży,
        w ogóle nie wiem czy tu można mówić o poczuciu humoru... i rozumiem Margie.
        • pierozek_monika Re: margie 22.02.05, 13:45
          sekunda, ja pisałam że ja dobrodusznie żartuję
          • truskawka75 Re: margie 22.02.05, 13:47
            Aaa to przepaszam. Z ciebie faktycznie całkiem dobroduszny pierożek.
    • trzydziecha1 No to obrabiamy Boskiemu tyłek, ale przynajmniej 22.02.05, 13:50
      otwarcie. Moim zdaniem on jest dzieciakiem, którego trudno brać na poważnie,
      nie umie odróżnić żartu od chamskiego zagrania. Ale cenię w nim, że nie posuwa
      sie do wulgaryzmów, jak wielu facetów na forum, i nie daje się sprowokowac do
      obrzucania błotem. Margie nie stresuj się duperelami!
      • boski.zawodowiec oczywiscie ze jestem dzieciakiem bo mam 24 lata 22.02.05, 13:54
        ale nie cuzje sie durniem głupim i nie rozumnym czy tez kłamca bo ja nie bujam
        jak niektorzy.
        • trzydziecha1 Re: oczywiscie ze jestem dzieciakiem bo mam 24 la 22.02.05, 13:58
          BUjasz bujasz.
          • boski.zawodowiec Re: oczywiscie ze jestem dzieciakiem bo mam 24 la 22.02.05, 14:05
            nie bujam
    • boski.zawodowiec margie ma 50 lat wiec co sie dziwic ze nie rozumie 22.02.05, 13:53
      tego jak traktuja internet ludzie o połowe młodsi od niej, ne podoba mi sie
      tylkoz e sie powołuje na ludzi ktorzy jednak zachowuja sie inaczej niz ona.
      • mamdylemat Re: margie ma 50 lat wiec co sie dziwic ze nie ro 22.02.05, 14:01
        niezle cie musi krecic margie, skoro taka agresje w tobie wbudza... hehehe
        aha, i ona nie ma 50 lat tylko 37.
        • boski.zawodowiec Re: margie ma 50 lat wiec co sie dziwic ze nie ro 22.02.05, 14:04
          47 lat ma jak sama pisała! wiec blisko do 50 tki a co do agresji to nie
          wzbudza tylko sama prowokuje jeszcze wieksza agresją i to nawet nie ukrywa
          tego.
          • mamdylemat Re: margie ma 50 lat wiec co sie dziwic ze nie ro 22.02.05, 14:07
            wiesz co? zdaje sie, ze margie w istocie miala racje!
          • mamdylemat Re: margie ma 50 lat wiec co sie dziwic ze nie ro 22.02.05, 14:07
            wiesz co? zdaje sie, ze margie rzeczywiscie nie myli sie co do ciebie.
            • boski.zawodowiec Re: margie ma 50 lat wiec co sie dziwic ze nie ro 22.02.05, 14:09
              ale dalczego jestes taka jednostronna, poczytaj co psiała wczoraj gdy mnie nie
              było, przyeczytałem to wieczorem i nie widze u niej jakiej kolwiek kultury
              ktorą sie tak szczyci.
              A co do 47 to sama pisała ze tyle ma.
    • six_a nie można 22.02.05, 14:00
      robić jaj i jednocześnie święcie wierzyć w to, co się wypisuje. boski nie ma
      ani poczucia humoru, ani dystansu do siebie, więc teorię o tym, że facet robi
      sobie jaja uważam za mocno przesadzoną!
      • boski.zawodowiec bo mnie nie lubisz za to ze cie wysmiewam 22.02.05, 14:05
        np. tych twoich problemow przełykowych:)
        • six_a I dlatego 22.02.05, 18:58
          właśnie twierdzę, że nie masz poczucia humoru.
          Ale przynajmniej się przyznałeś!
    • Gość: margie Re: margie IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 22.02.05, 14:35
      OK, lena, sorry. Wiecej nie bede. Wiem, ze forum to zabawa, ale nie pozwole
      zeby takie NIC jak ten palant wycieralo sobie pryszczaty ryj moikm imieniem.
      Jelsi naduzylam twojego zaufania, przepraszam.
      • mamdylemat pozwol margie, ze sie wtrace... 22.02.05, 14:39
        "takie NIC jak ten palant wycieralo sobie pryszczaty ryj moikm imieniem"
        hehehe... moze to nie na miejscu, ale urzeka mnie twoja dosadnosc
        hehehehehehehehehehe
        • margie Re: pozwol margie, ze sie wtrace... 22.02.05, 15:00
          ty sie mozesz zawsze wtracac:)) jak i wszytyskie inne osoby poza tym , o ktorym
          nie moge mowic:)) Ja niestety, jestem dosadna, kontrowersyjna, czarno-biala.
          Nie lubie kompromisow, trudno sie na nie godze, cenie sobie niezaleznosc i
          wolnosc. I tyle.:))
          • mamdylemat Re: pozwol margie, ze sie wtrace... 22.02.05, 15:02
            amen
          • Gość: princesa Re: pozwol margie, ze sie wtrace... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 15:06
            a ranyyy. z takim dystansem do forum internetowego /a co dopiero do życia/ to
            może idźcie pisać wiersze. żenada po prostu. jak nie lubicie boskiego, to nie
            czytajcie jego postów. i już. ja mu wybuduję ołtarzyk z klocków lego, a jak
            będziecie niegrzeczne to złożę was w ofierze.
            • sagis Re: pozwol margie, ze sie wtrace... 22.02.05, 16:02
              Tylko bez krwawej ofierze:-))))
    • Gość: mm Re: margie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 14:49
      a o co chodzi?podeslijcie link:-)
    • nasza_maggie Re: margie maj ajdol 22.02.05, 16:14
      Marg ja pirnicze! Ty masz własny nawet wątek! Ty zawsze byłaś supersztar!!:))))
      • Gość: princesa Re: margie maj ajdol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 17:53
        ooooooooj. jak boski odejdzie, to spełnię swoje groźby. spalę was na stosie,
        nawet benzynką nie poleję, że byście dłużej konały. a potem sobie marshmallowsy
        zrobię nad wami. o.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka