Gość: mm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:21 o jak ja na nia czekam...na ciepełko i zieleniejące się drzewka....a potem lato mam nadzieje ze upalne:-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mm No chyba 21 marca...mylę się?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:24 Odpowiedz Link Zgłoś
sagis To wygląda,jak trochę dalej:-))))) 22.02.05, 16:26 Ja też już nie mogę doczekać się tego ciepłego i jasnego słoneczka. Rower czeka na mnie cierpliwie ze sflaczałą oponą:-))))Ale, ja już doczekać się nie mogę tej wiosny:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? 22.02.05, 16:26 O Bosz, ja to już dawno, żadnej zimy tak źle nie przeżyłam jak tej teraz. W cholerę z nią. Wiooooooosnooooooooo, a nie dałoby się ciut wczeeeeeeśnieeeej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:26 dlaczego...ja juz chce zeby było cieplej ..lubie ciepło a i kupiłam sobie fajny płaszczyk na cieplejsze dni i juz go chcemmmmm włozyć:-))) ale jajka mężowi pomalujesz???;-)))):P Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? 22.02.05, 16:28 Z nowym płaszczykiem też jeszcze bardziej nie mogłabym się doczekać. Dobrze, że nie planuję takowego kupić w tym roku:-))))Ale, zimowe buty już zrzuciłabym i nałożyłabym na nogi lekkie sandałeczki:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? 22.02.05, 16:28 > ale jajka mężowi pomalujesz???;-)))):P pewnie!do tej pory spędzaliśmy święta osobno, teraz wreszcie razem.jak se jaj nie upilnuje, to będzie musiał je moczyć baaaaardzo długo, bo napewno kupię coś niezmywalnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
sagis Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? 22.02.05, 16:30 Ja na śmingusa-dyngusa mam taki znikający atrament:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm ale jajca:-))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:30 dobry pomysł tez tak zrobię:-))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? IP: *.iscnet.pl 22.02.05, 16:30 Chrzanic wiosne, oddalabym ja cala, za jeszcze jeden tydzien w Szpindlerowym Mlynie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:31 a gdzie to je??;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? IP: *.iscnet.pl 22.02.05, 16:33 w czeskich Karkonoszach, 2,60 m sniegu, parenascie tys. metrow tras do wyboru, po prostu biala bajka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:35 ło matko ale Ci zazdroszcze...taka zima i takie karjobrazy to sa super..ale w wawce to bród i chlapa:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? IP: *.iscnet.pl 22.02.05, 16:38 niestety, ja tez mialam tylko jeden tydzien takiej bajki, a teraz - za oknem szary smutek miasta portowego. Narty to tak cudowny sport, ze wyrzeklabym sie nie tylko wiosny, zeby moc tak poszalec jeszcze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? 22.02.05, 16:40 Wymieńmy się: moje zimy za twoje wiosny, hm? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: ej, weź się nie podniecaj, ok? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:40 moze to i dobrze ze nie umiem jezdzic na nartach;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta istna... IP: *.iscnet.pl 22.02.05, 16:45 ...wymienie szczecin na kazde miasto w którym zima jest wiecej niz 1,5 cm sniegu, najlepiej szklarska lub szczyrk:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: istna... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.05, 16:46 mam rodzinkę w Szczecinie,ładne miasto:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: istna... IP: *.iscnet.pl 22.02.05, 16:59 ale bez sniegu:(((( Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: istna... 22.02.05, 16:48 Gość portalu: marta uparta napisał(a): > ...wymienie szczecin na kazde miasto w którym zima jest wiecej niz 1,5 cm > sniegu, najlepiej szklarska lub szczyrk:) No to klops, bo ja mojego Krakowa na nic nie wymienię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: istna... IP: *.iscnet.pl 22.02.05, 16:58 pozdrow ode mnie Uziemienie - mily klimacik:))) Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: istna... 22.02.05, 17:02 Pozdrowię jak tam dotrę przez te francowate śniegi:) Odpowiedz Link Zgłoś