tygrysio_misio 23.02.05, 16:59 CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tygrysio_misio aaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.02.05, 17:00 oszaleje ze podexcytowania!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:00 a moze pomyliłeś fora;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.02.05, 17:01 jesem ona..........kobieta to chyba tu?? Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.02.05, 17:22 Idź sobie tam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=272 znajdziesz więcej zrozumienia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:57 Ja też kibicuję, ale panienka najwyraźniej jest z lekka jeb..ęta :). Aaaaaaaaaaaaaaa! Zaraz oszaleję z podekscytowania! :DDD. Rotfl :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princesazbarcelony BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:35 barcelona barcelona! BARCA WYGRAĆ MUSI! FORZA BARCA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.05, 23:42 przegrali........................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princesa BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:49 wygrali............ :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! 23.02.05, 23:51 \<jezyk> milo ze ktos mnie rozumie........... czemu babki sie tym nie interesuja.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ilaria Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:45 Jest tu forum piłka nożna i raczej tam powinnaś pisać. Chyba, że zaczniemy na motoryzacji zakładć tematy o gotowaniu, a na modzie tematy dotyczące koszykówki - jak szaleć to szaleć! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.05, 23:49 to forum kobieta jest tylko od watkow o tabletkach antykoncepcyjnych i jesczze nie wiadomo czym??? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:19 tygrysio_misio napisała: > to forum kobieta jest tylko od watkow o tabletkach antykoncepcyjnych i jesczze > nie wiadomo czym??? > _______ ..ja byłem za Barcą!Pierwszy raz spotykam kobitkę, fana piłki.To miłe...8) Specjalnością tego forum do niedawna była 'arcyciekawa' kwestia << która dziura lepsza?..komu,kiedy i jak wysoko staje?>> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: :-) IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 00:26 ..8)..Maxi Lopez wart jest tych 6.5 mln. euro.Mecz był miodzio!Tylko szkoda,że moja pani nie lubi sportu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: :-) IP: *.crowley.pl 24.02.05, 00:33 zgadzam sie z Toba - mecz byl niesamowity, powinno byc chyba 10:0 dla Barcelony :-) tylko szkoda, ze moj pan nie lubi sportu - wiec witaj w klubie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:22 I love this game!!!! pilka jest swietna................ te emocje i to jak sie widzi 20 tys ludzi na stadionie albo i wiecej ktorzy mysla tylko o jednym............. caly indywidualizm przy tym siada!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princesa BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:30 heh. ja kiedyś też uwielbiałam piłkę, i nawet się na tym znałam. ale mi przeszło. teraz podchodze do tego znacznie bardziej po babsku ;) /tj. bardziej zwracam uwagę na zawodników niż na wynik/ od czasu do czasu oglądam jakis mecz czy coś. no ale jeśli chodzi o fc barcelonę to oglądam wszystkie mecze. wszyściutkie. na jej meczach jestem prawdziwym kibicem, dziś poiłowę meczu spędziłam na stojąco. oj gorąco było... no i oczywiście wrzeszczałam po każdym golu, w stylu hiszpańskim ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 00:32 ..ja jeszcze mam słabość do szybkich 4 kólek ,czyli F1 z moim ulubionym Schumim.Niebawem, w marcu nowy sezon zostanie rozpoczęty..8) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: princesa BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:34 ja ze sportów to lubię jeszcze zawody pływackie na olimpiadzie oglądać. i bynajmniej nie z zamiłowania do sportu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:36 no ja tez lubie na tych boskich facetow popatrzec........ no i plywanie jest arcy ciekawe sportowo ale nie stety nie ma to jak polka bo tu sie caly sezon dzieje cos a nie tylko na olimpiadzie i MS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 24.02.05, 00:37 no to ja dodam od siebie, ze jeszcze lubie tenis ziemny i rajdy :-) Pozdrawiam wszystkich milosnikow sportu!! no i Barcy w szczegolnosci :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:35 oj..............tu sie zgadzam bo tez kocham Szumiego..............tylko ze ostatnio to sie nudne robi 6 lat temu to byly piekne wyscigi jak mclareny byly lepsze a Szumi je gonil bo nikt mu sue wtedy nie rownal i jak szalal w deszczu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 00:39 ..w końcu trafi się ktoś, kto zdetronizuje Schumiego,tak samo jak i on wysadził z 'siodła' Prosta,Hilla i kilku innych.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:42 tylko ze teraz to coraz bardziej to jest wirtualny sport w ktorym graja stajnie a nie kierowcy szkoda w tym przypadku ze technika idzie do przodu bo to sie robi coraz nudniejsze wygrywa ten kto ma wieksze pieniadze a nie ten kto lepiej jezdzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: charlie_x Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 00:53 ..niestety,ale wpływ potężnych pieniędzy zniechęca 'biedniejszych' nowych graczy i sponsorów.Dodatkowo brak transmisji w kanałach telewizji publicznej, drogie bilety na trybuny nie sprzyjają temu sportowi.No i kurizalne zakazy i ograniczenia techniczne dodatkowo zubażają te wyścigi.. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 01:23 zakazy sluza bezpieczenstwu.................tylko ze teraz technika jest tak niebezpieczna ze potrzebne sa bezsensowne zakazy ktore niewcza widowisko........... ten spotr podupada Odpowiedz Link Zgłoś