Dodaj do ulubionych

CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

23.02.05, 16:59
CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!
Obserwuj wątek
    • tygrysio_misio aaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.02.05, 17:00
      oszaleje ze podexcytowania!!!!
      • Gość: mm Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:00
        a moze pomyliłeś fora;-)))
        • tygrysio_misio Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.02.05, 17:01
          jesem ona..........kobieta

to chyba tu??
          • istna Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaa 23.02.05, 17:22
            Idź sobie tam:
            forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=272
            znajdziesz więcej zrozumienia:)
    • Gość: anka Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 17:57
      Ja też kibicuję, ale panienka najwyraźniej jest z lekka jeb..ęta :).
      Aaaaaaaaaaaaaaa! Zaraz oszaleję z podekscytowania! :DDD.
      Rotfl :).
      • Gość: princesazbarcelony BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 19:35
        barcelona barcelona! BARCA WYGRAĆ MUSI! FORZA BARCA!!!!!!!
    • tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.05, 23:42
      przegrali...........................
      • Gość: princesa BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:49
        wygrali............ :D
        • tygrysio_misio Re: BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! 23.02.05, 23:51
          \<jezyk>

milo ze ktos mnie rozumie...........

czemu babki sie tym nie interesuja..........
    • Gość: ilaria Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 23:45
      Jest tu forum piłka nożna i raczej tam powinnaś pisać. Chyba, że zaczniemy na
      motoryzacji zakładć tematy o gotowaniu, a na modzie tematy dotyczące
      koszykówki - jak szaleć to szaleć!
      • tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.02.05, 23:49
        to forum kobieta jest tylko od watkow o tabletkach antykoncepcyjnych i jesczze
        nie wiadomo czym???
        • charlie_x Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:19
          tygrysio_misio napisała:

> to forum kobieta jest tylko od watkow o tabletkach antykoncepcyjnych i jesczze
          > nie wiadomo czym???
          >
          _______

..ja byłem za Barcą!Pierwszy raz spotykam kobitkę, fana
          piłki.To miłe...8) Specjalnością tego forum do niedawna była 'arcyciekawa'
          kwestia << która dziura lepsza?..komu,kiedy i jak wysoko staje?>>
          • Gość: baba Re: :-) IP: *.crowley.pl 24.02.05, 00:21
            ja tez bylam za Barca :D
            • Gość: charlie_x Re: :-) IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 00:26
              ..8)..Maxi Lopez wart jest tych 6.5 mln. euro.Mecz był miodzio!Tylko
              szkoda,że moja pani nie lubi sportu.
              • Gość: baba Re: :-) IP: *.crowley.pl 24.02.05, 00:33
                zgadzam sie z Toba - mecz byl niesamowity, powinno byc chyba 10:0 dla
                Barcelony :-)
                tylko szkoda, ze moj pan nie lubi sportu - wiec witaj w klubie :-(
          • tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:22
            I love this game!!!!

pilka jest swietna................
            te emocje i to jak sie widzi 20 tys ludzi na stadionie albo i wiecej ktorzy
            mysla tylko o jednym.............
            caly indywidualizm przy tym siada!!
            • Gość: princesa BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:30
              heh. ja kiedyś też uwielbiałam piłkę, i nawet się na tym znałam. ale mi
              przeszło. teraz podchodze do tego znacznie bardziej po babsku ;) /tj. bardziej
              zwracam uwagę na zawodników niż na wynik/ od czasu do czasu oglądam jakis mecz
              czy coś. no ale jeśli chodzi o fc barcelonę to oglądam wszystkie mecze.
              wszyściutkie. na jej meczach jestem prawdziwym kibicem, dziś poiłowę meczu
              spędziłam na stojąco. oj gorąco było... no i oczywiście wrzeszczałam po każdym
              golu, w stylu hiszpańskim ;).
            • Gość: charlie_x Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 00:32
              ..ja jeszcze mam słabość do szybkich 4 kólek ,czyli F1 z moim
              ulubionym Schumim.Niebawem, w marcu nowy sezon zostanie rozpoczęty..8)
              • Gość: princesa BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:34
                ja ze sportów to lubię jeszcze zawody pływackie na olimpiadzie oglądać. i
                bynajmniej nie z zamiłowania do sportu ;)
                • tygrysio_misio Re: BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:36
                  no ja tez lubie na tych boskich facetow popatrzec........

no i plywanie jest arcy ciekawe sportowo ale nie stety nie ma to jak polka bo
                  tu sie caly sezon dzieje cos a nie tylko na olimpiadzie i MS
                • Gość: baba Re: BARCA BARCA BARCA!!!!!!!!!!!!! IP: *.crowley.pl 24.02.05, 00:37
                  no to ja dodam od siebie, ze jeszcze lubie tenis ziemny i rajdy :-)

Pozdrawiam wszystkich milosnikow sportu!! no i Barcy w szczegolnosci :D
              • tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:35
                oj..............tu sie zgadzam bo tez kocham Szumiego..............tylko ze
                ostatnio to sie nudne robi

6 lat temu to byly piekne wyscigi jak mclareny byly lepsze a Szumi je gonil bo
                nikt mu sue wtedy nie rownal

i jak szalal w deszczu!!
                • Gość: charlie_x Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 00:39
                  ..w końcu trafi się ktoś, kto zdetronizuje Schumiego,tak samo jak i
                  on wysadził z 'siodła' Prosta,Hilla i kilku innych..
                  • tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 00:42
                    tylko ze teraz to coraz bardziej to jest wirtualny sport w ktorym graja stajnie
                    a nie kierowcy

szkoda w tym przypadku ze technika idzie do przodu bo to sie robi coraz
                    nudniejsze

wygrywa ten kto ma wieksze pieniadze a nie ten kto lepiej jezdzi
                    • Gość: charlie_x Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tvgawex.pl 24.02.05, 00:53
                      ..niestety,ale wpływ potężnych pieniędzy zniechęca 'biedniejszych'
                      nowych graczy i sponsorów.Dodatkowo brak transmisji w kanałach telewizji
                      publicznej, drogie bilety na trybuny nie sprzyjają temu sportowi.No i kurizalne
                      zakazy i ograniczenia techniczne dodatkowo zubażają te wyścigi..
                      • tygrysio_misio Re: CHELSEA CHELSEA CHELSEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.02.05, 01:23
                        zakazy sluza bezpieczenstwu.................tylko ze teraz technika jest tak
                        niebezpieczna ze potrzebne sa bezsensowne zakazy ktore niewcza
                        widowisko...........

ten spotr podupada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka