Dodaj do ulubionych

witam z gor snieznych

01.03.05, 09:16
To Ci dopiero zima. Zaspy dochodzace do 2 metrow, warunki narciarskie
wymarzone, w izbie buzuje kominek, a znajomy goral przyzadza herbatke z
pradem.... :)
Obserwuj wątek
    • rachela180 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:17
      Eeeeech :))))) wspomnienia :)))))))))) a czekoladę z rumem pił?
      • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:22
        Dla mnie to nie wspomnienia, ale od 7 rano juz rezeczywistosc :)
        Na razie czekolady z rumem nie pilem, zreszta znajomi gorale sa
        tradycjonalistami. Pozostajemy wiec przy okowitce z mocno oslodzona herbata :)
    • sagis A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 09:22
      U nas też dużo pięknego śniegu, ale u Ciebie jest jego więcej.
      Tylko, aby nie zasypało Ciebie tam i abyś wrócił szczęśliwie do domu.
      Fajnej śnieżnej zabawy:-)))
      • mario2 Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 09:24
        Zasypac nie zasypie. Tego mozesz byc pewna. Na razie nie mam dokad, ani do kogo
        wracac, wiec sobie tu troche posiedze. Chlkopaki sie ucieszyly i nawet barana
        dzis chca na moja czesc ubic :)
        • sagis Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 09:37
          Zawsze lepiej spędzić czas w przyjaznym i miłym towarzystwie i w pięknej aurze.
          Górale są bardzo weseli, a góry mają w sobie taką moc.
          Miłego pobytu i śnieżnego szaleństwa.
          Pozdrawiam Cię.
          • mario2 Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 09:39
            Ja jestem na wpol goralem. Od dziesiatek lat przyjaznie sie z goralami, wladam
            ich gwara.
            Dlatego pobyty tutaj zawsze sa dla mnie takie wspaniale. A przy okowitce mozna
            zapomniec o wielu nieprzyjemnych sprawach :)
            • sagis Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 09:41
              To też twardy i uparty jesteś, jak oni.
              Okowitka?
              To jakaś zapitka?
              • mario2 Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 09:49
                Okowitka to pedzona wodeczka goralska :)
                • sagis Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 10:18
                  Ognista woda:-))
                  Chwilę mnie nie było i widzę, jak Tobie wątek rozwinął się:-)))
                  • mario2 Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 10:19
                    E tam rozwinal.... :)
                    Znam watki po 900 wpisow :)
                    • sagis Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 10:39
                      Ale, tamte powoli odchodzą do przeszłości, a ich autorzy stracili już swój
                      potencjał:-)
                      • mario2 Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 10:39
                        A moze przeniesli sie w real, skad wiesz?
                        • sagis Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 11:08
                          To i tak z nudy w pracy, czy gnuśniejąc w domu, pisaliby tutaj:-))))
                          Człowiek jest istotą, która dzięki pracy i innym aktywnym zajęciom normalnie
                          egzystuje. Inaczej widzisz co dzieje się na forum. Walka i prywata:-))))
                          Ludziom odbija z nudy. Na zachodzie przez dobrobyt i zmiejszanie ilości godzin
                          pracy ludzie z bezczynności popełniają samobójstwa.
                          • mario2 Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 01.03.05, 11:44
                            u nas powody tez sa, tyle ze zgola inne.

A swoja droga mieszkalem na zachodzie kilkanascie lat i pracowalem po 12-16
                            godz dziennie
                            • sagis Re: A, ja pozdrawiam Ciebie znad morza:-))) 02.03.05, 09:22
                              Wtedy i jak u nas nie było to normalne. A, teraz jest tendencja na zachodzie,
                              aby skracać przepisowy czas pracy. Ja też nigdy nie pracuję w normalnym czasie
                              pracy. Dlatego, że pracodawca tego wymaga i też, że często taka jest praca.
                              Jeśli chcesz coś osiągnąć, to nie można godzin pracy zamknąć od pon-pt w 8-miu
                              godzinach.
                              Oczywiście trzeba tak wszystko zorganizować, aby mieć też czas na drugą połowę,
                              przyjaciół, dalsze podnoszenie kwalifikacji, swoje pasje i inne przyjemności:-)
                              Dużo tego i często czasu brak:-))))

Te inne powody dają nam szansę, aby trochę w życiu odpocząć.

Pozdrawiam i miłego pobytu w górach Ci życzę.
    • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:46
      Mario chyba dziś lepsza kondycha,co?
      W wawce pada i pada,zima na 102:-))
      • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:47
        jak to nie masz do koga i do kogo wracać,nie przesadzasz ciut???
        • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:50
          ano nie przesadzam, wierzaj mi
          • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:51
            oj chyba coś Ci się za duzo na głowe zwaliło,co?
            • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:52
              Chyba tak. Wszystko w krotkim czasie i jakos nie widac konca :(
              • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:55
                nie myśl co bedzie jutro ale co dziś:-))
                • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:56
                  niestety, nie da sie. Jutro tez przeciez jest dzien...
                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:59
                    ale dopiero jutro:-)))
                    to górale tez maja internet;-)))?,popatrz co za technika:-))))))))))))))))
                    • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:59
                      u nas na GOPRowce jest internet. Poza tym kilku znajomych ma laptopy :)
                      • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:00
                        a Kopova tam z Tobą nie ma???
                        • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:01
                          Niestety Kopova brak :(
                          Jak juz stad wyjade, to sie z nim na piffku spotkam :)
                          • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:03
                            no to szkoda bo byście zaszaleli jak was nie znam;-))))))))
                            • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:05
                              Jak sie spotykamy, to raczej nie szalejemy :)
                              • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:06
                                no nieeee tylko tuzin piwek...hep;-)))
                                • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:07
                                  oststnio byly po 2 ...:(
                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:08
                                    ło matko a co tak cienko:-)?
                                    • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:17
                                      a po co wiecej? Nie musze byc nawalony jak stodola by z Kopovem pogadac :)
                                      • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:27
                                        najsamprzód pogadac potem nawalić;-)))
                                        • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:33
                                          na to tez przyjdzie czas. Namowie go na wyjazd w gory :)
                                          • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:36
                                            kuuurteczka ..juz Wam zazdroszczę:((((
                                            • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:40
                                              to sie wybierz razem z nim :)
                                              • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:41
                                                aleś wymyślił;-)
                                                • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:41
                                                  Co Ci sie nie podoba w tym pomysle?
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:44
                                                    no sama nie wiem;-))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:46
                                                    Taka niezdecydowana jestes?
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:56
                                                    wieeesz on ma swoja mariolkę;-))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 11:45
                                                    przeciez ona nie musi o wszystkim wiedziec :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:22
                                                    coś Ty Kopov to uczciwy facet /chyba/;-)))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:23
                                                    nie wiem- spytaj Mariolki :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:28
                                                    e tam,ja na Centralny nie chodzę,boje sie:))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:34
                                                    To napisz maila do Grubej Jolki :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:45
                                                    ona pewnie na geografii ci..y wcina;-))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:56
                                                    myslalem ze na pracach recznych :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:18
                                                    no moze wiesz cos wiecej;-)))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:19
                                                    Gdybym nawet wiedzial, to nie powiem :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:26
                                                    solidarność plemników;-PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:33
                                                    no pewnie, a co? Myslalas, ze tylko jajniki moga sie solidaryzowac?
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:40
                                                    nieeeee no pewnie.plemnikom tez się coś nalezy:-)))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:44
                                                    Tez tak mysle, chociaz z nimi tego nie konsultowalem :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:59
                                                    i jak tam nastroje..ciut lepiej:-))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:02
                                                    jeszcze nie zapominam - wiec trzeba dolac :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:08
                                                    na zapomnienie to nie masz szans..moze na chwilkę:-)
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:11
                                                    To co mi pozostaje? Staly stan niewazkosci?
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:17
                                                    o tak to dopiero zycie:-)
                                                    wejdz na F dla AA i tam to napisz:-)))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:21
                                                    Nie zajmuje sie F AA, po prostu czuje, ze to wszystko tak wlasnie sie skonczy :(
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:24
                                                    no to zapytaj na AA czy warto:P
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:29
                                                    jedno co warto, to upic sie warto....
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 14:31
                                                    ja tam bym wolała pojeść dobrych rzeczy:-)
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:33
                                                    Smacznego, ja nie mam na nic ochoty
    • Gość: marta uparta Re: witam z gor snieznych IP: *.iscnet.pl 01.03.05, 09:46
      Mario, to podle co robisz:(( Ja wrócilam z gór dobry tydzien temu, i juz teraz
      tak tesknie....
      • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:48
        jemu wolno,on ma chandrę;-)))
        • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:50
          nie zartuj. Nie mam chandry! To cos o wiele powazniejszego
          • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:52
            nie żartuję,oki niech dedzie depresja jak wolisz:-)
            • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:53
              jak zwal tak zwal- wesolo nie jest :(
        • Gość: marta uparta Re: witam z gor snieznych IP: *.iscnet.pl 01.03.05, 09:51
          chcialabym tak moc leczyc chandre:)))
          uwelbiam góry i uwielbiam snieg i przede wszystkim uwielbiam moje narty. Dla
          tygodnia w górach jestem w stanie wyrzec sie przez 3 miesiace seksu ( no moze
          przesadzilam, ale miesiac spokojnie:)
          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:53
            Jak przyjedziesz w gory, to porozmawiam z moimi znajomymi goralami, a wtedy
            nawet sexu Ci nie zabraknie :)
            • Gość: marta uparta Re: witam z gor snieznych IP: *.iscnet.pl 01.03.05, 09:55
              powiem szczerze - potrafie w jednym czasie oddawac sie tylko jednej
              namietnosci:)
                goralowi na nartach? :)
                • Gość: marta uparta Re: witam z gor snieznych IP: *.iscnet.pl 01.03.05, 09:59
                  albo góral, albo jego narty:))))
                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:00
                    Ty mam pomysl- wez se gorala tylko w goglach :)
                    • Gość: marta uparta Re: witam z gor snieznych IP: *.iscnet.pl 01.03.05, 10:03
                      eee, musialabym go wiezc do domu, do Szczecina, bo dopieru tu bylby atrakcja i
                      urozmaiceniem:)))
                        E tam. Pozostalabys u niego z dni kilka :)
            • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:56
              a Tobie tam sexu nie zabraknie tez;-)??
                Ja jestem wierny :)
                • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 09:59
                  komu?bo juz nic nie kumam;-)
                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:01
                    sobie, swoim idealom, swoim slubowaniom. Stary ramol ze mnie- wiem, ale dobrze
                    mi z tym
                    • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:04
                      to dobrze o Tobie świadczy ze chcesz być sobie wiernym:-)
                        jej tez :)
                        • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:07
                          :D
                          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:08
                            z czego sie cieszysz?
                        • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:07
                          no to znaczy ze masz do kogo wracać:-))))
                          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:08
                            zle sobie to interpretujesz
                            • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:09
                              nie dopytuję się:-))
                              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:18
                                I tak bym nie odpowiedzial. Nie upubliczniam moich sporaw sercowych :)
    • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:51
      cześć,
      w Polsce jesteś czy dalekiej Italii?
      • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:54
        Jasne ze w Polsce. Tylko tu sa prawdziwi gorale z prawdziwa herbatka z pradem :)
        • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:58
          Ale na pogodę trafiłeś - podobno najlepsze warunki narciarskie w ciągu
          ostatnich lat:)) Jeździsz?
          herbatki Ci zazdroszczę, szczególnie tego "prądu", bo tu zimno:(
          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 09:59
            Jak zwykle zameldowalem sie w GOPRowce. Od 20 lat jestem ratownikiem
            ochotnikiem. Wiec troche jezdze :)
            • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:01
              o jak bym chciała zebyś mnie ratował;-)))))
              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:02
                nie zycz sobie tego, jestem strasznie oschly dla tych co swoja glupota
                wyciagaja mnie na akcje :)
                • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:05
                  eee taaam nie było by tak żle;-)))
                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:06
                    no nie jestem tego taki pewnien. Jak kto mnie z ciepla i od suto zastawionego
                    stolu wyrywa na sniezyce i zadymke nie ma co liczyc na dobry moj humor :)
                    • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:08
                      no fakt,tez bym była zła:-))
                      • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:18
                        Dlatego nie chciej bym musial Cie ratowac :)
                        • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:32
                          ja za powaznie traktuje góry,nie ide tam gdzie nie wolno:-)
                          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:34
                            to jeszcze malo. Musisz miec przewodnika :)
                            • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:42
                              moze być kopov przez małe k;-))))))))))))))
                              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:43
                                przeciez to nie od wielkosci literki zalezy :)
                                • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:45
                                  ale wiesz jest Kopov i kopov,niby obaj moga być przewodnikami;-)))
                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:49
                                    2 naraz Ci sie zachciewa?
                                    • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:57
                                      nieee tylko Ci mówię ze jest ich 2...K i k;-))))))))))))))
                                      • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 11:46
                                        to ja juz wole oryginal :)
                                        • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:23
                                          yyyy to ten przez małe k;-)))??tak?
                                          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:25
                                            ja naprawde nie wiem ktory jest ktory :)
                                            • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:28
                                              to popmyśl:-))
                                              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:39
                                                Ta czynnosc ostatnio mi nie wychodzi :)
                                                • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:46
                                                  bidulek,to CI.POmogę ..duze K ma kudłate małe k;-)))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:59
                                                    a mozesz cos po ludzku napisac? :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:19
                                                    :O...a ja po jakiemu piszę?
                                                    no Kopov ma psa kopova i o mim myślałam jako o przewodniku,bo stad sie temat
                                                    wziął;-))))))))))))))))))))))))))))))));p
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:25
                                                    To Ty wiesz o wiele wiecej niz ja? Biegasz razem z Kopovami, czy co? :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:26
                                                    za...;-))))))))))))
                                                    i nie wmówisz mi ze nie wiesz ze on ma psa:-))
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:30
                                                    to ze ma psa to wiem, ale skad mam wiedziec jak on sie nazywa? hę?
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:36
                                                    aaaaa nie on się nie nazywa kopov, kopov to rasa,ale poniewaz Kopov pisał mi to
                                                    na @ wiec go nie wydam:-)
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:46
                                                    wiedzialem, ze uskuteczniacie tu duze machlojki :)
                                                  • Gość: mm Re: witam z gor snieznych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:59
                                                    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
            • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:14
              ładne mi trochę;))
              ja miałam w tym roku pierwszy raz narty na nogach, ale i tak jestem dumna ze
              swoich postepów;)
              długi będziesz miał wypoczynek?
              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:17
                To nie wypoczynek, a raczej ucieczka. Nie wiem jak dlugo tu zabawie. Trudne to
                wszystko
                • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:31
                  jejku, znowu coś Ci się babrze, że musisz uciekać???
                  ale i tak masz fajnie:)) chociaz u nas nad morzem tez na brak śniegu nie ma co
                  narzekać:)
                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:35
                    Babrze sie od poczatku stycznia. Ja juz tak mam. Klopoty same lgna do mnie :(

Czy mam fajnie? No nie wiem, czy uciekanie przed samym soba jest takie fajne...:
                    (
                    • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:37
                      lepiej mieć gdzie uciec, ja tak na to patrzę.
                      może w końcu zła passa minie, co? jak przyjdzie wiosna:))
                      świeci u Was słońce?
                      • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:41
                        Niestety slonca nie ma. Pada za to snieg. Gorale cosik o kuligu szepca. Juz
                        mnie glowa boli, bo wiem jak sie takie kuligi koncza.

Czy zla passa minie? Nie jestem przekonany. Z przerwami trwa ona od roku 1984,
                        wiec ja juz na nic nie licze
                        • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:50
                          Też bym sobie na kulig pojechała, choćby kosztem posiniaczonego tyłka i
                          trzydniowego kaca;)) Zawsze to lepsze niz siedzenie w biurze i czekanie na
                          zmiany. Bo zmieniam pracę - chwaliłam sie już?:)
                          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 11:46
                            jeszcze sie nie chwalilas. Szczesliwiec z Ciebie :)
                            • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 11:49
                              :)))
                              tylko musze poczekać jeszcze miesiąc, albo dwa. niestety tyle to trwa. ale
                              najważniejsze, że decyzja i zgoda szefa jest:0))
                              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 11:54
                                Wiec gratuluje i .... zazdroszcze :)
                                • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:40
                                  dwa lata walki i wreszcie stąd zwiewam:))) ale się cieszę:)
                                  nie zazdrość, po dwóch latach siedzenia tu i cofania sie w rozwoju nalezało mi
                                  się:)
                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:44
                                    Oj kobieto.....
                                    • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:47
                                      coooo?
                                      cieszyć się nie mozna?
                                      • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:00
                                        ciesz sie ciesz, ale nie pyskuj na byla robote. Niejeden Ci jej zazdrosci...
                                        • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:03
                                          wiem, wiem. mama mi tez to powtarza;) ale czy Ty tak nie masz, że zawsze
                                          dążysz, aby miec lepiej? ja nie narzekam, ale dlaczego mam spocząć na laurach,
                                          bo "inni maja gorzej"? normalne, że zawsze chcesz miec lepiej. ja nie lubię sie
                                          porównywać, a bynajmniej nie z gorszymi:)
                                          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:07
                                            moze nie "gorszymi" ale z takimi majacymi mniej szczescia w zyciu? :(
                                            • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:22
                                              Ty masz mniej? QrD, cokolwiek Ci się nie układa, szkoda:((((
                                              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:29
                                                tak prawde powiedziawszy jest przeje..e :(
                                                • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:33
                                                  będzie lepiej, skoro juz gorzej byc nie może:)
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:34
                                                    tak sobie juz od kilkunastu lat wmawiam. Zastanawiam sie ile czlowiek moze
                                                    wytrzymac...
                                                  • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:41
                                                    co się, qrde, Mario łamiesz??? na liście Wildsteina jesteś, czy co???
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:48
                                                    Wiesz, ze nawet zartow mi sie odechciewa? To jest zbyt powazne, wierzaj mi
                                                  • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:50
                                                    buuu:(
                                                    przepraszam:(
                                                    można Cię jakoś pocieszyć, czy nie bardzo?
                                                    jak herbatka z prądem? działa?
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 13:59
                                                    Nie oczekuje poocieszenia- choc dzieki. Z doswiadczenia wiem, ze pocieszanie
                                                    nic nie da.

Herbatka dziala. Za godzine biore narty i jade na Palenice. Pozniej kulig z
                                                    kumplami, to przynajmniej na kilka chwil zapomne :(
                                                  • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:00
                                                    ech, takiemu to dobrze:) kulig, narty, śnieg, świeże powietrze...
                                                    mi to dzis tylko basen i ew. spacer został:(
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:09
                                                    Nie zazdrosc. Na pewno nie chcialabys sie zamienic
                                                  • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:25
                                                    jesli mam do wyboru albo siedzenie w biurze, albo pobyt na nartach, no to
                                                    sorki, ale wybieram narty:)
                                                    co do całości Twojej sytuacji, to nie wiem, bo nie znam. ale skoro mówisz, że
                                                    nie warto, to nie chcialabym:(
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:31
                                                    :) Co daje pocieszanie i wmawianie, ze bedzie lepiej, skoro ja wiem, ze juz
                                                    lepiej nie bedzie. Nie ma na to szans, perspektyw, widokow. Po prostu w ciagu
                                                    miesiaca wszystko jebnelo. Wszystko na czym mi zalezalo. Taka jest prawda.
                                                  • miawalles Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:40
                                                    żona?
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 14:42
                                                    Wybacz, nie na forum...
                                                  • miawalles Re: witam z gor snieznych 02.03.05, 09:26
                                                    wiem, już o nic nie pytam:(
                                                    trzymaj sie , Mario. nie Ty jeden masz takie problemy.
                                                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 02.03.05, 09:28
                                                    mam jeszcze wieksze niz myslisz
                                                  • miawalles Re: witam z gor snieznych 02.03.05, 09:39
                                                    ja z moich wyszłam, a tez wydawało mi się, że jest beznadziejnie:)
    • kobieta_na_pasach Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:04
      pojechales w gory zeby siedziec przed kompem? zdejmij przynajmniej narty.
      • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:07
        Dotarlem tu dzis o 7 rano. Siedze na GOPRowce :)
        • ticoqp Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:24
          zaraz helikopter przyleci po Ciebie:)
          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:26
            Nie jestem w Tatrach :)
            Tu najwyzej sniezne skutery sa :)
            • ticoqp Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:31
              helikoptery lataja tez na niższych wysokościach:)

fiut milczy:( nie wiem co sie stało ) kontaktu??????
              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:33
                Wiesz jak zyje nie widzialem jeszcze helikoptera w Pieninach :)

A fiut? no coz- one tak maja. Moze jego maciezysta firma bedzie
                rozmowniejsza? :)
                • ticoqp Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:43
                  a w czasie IIgiej wojny? nie było?;)
                  • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 10:49
                    Nie wiem, moze byly, ale tego nawet najstarsi gorale nie pamietaja :)
                    • ticoqp Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:12
                      moze góralki trzeba spytać?;)
                      • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:19
                        one ze wzgledu na brak uzebienia strasznie seplenia :)
                        • ticoqp Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:22
                          pewnie dobre oscypki robia?;) łatwiej pluć bez zębów
                          • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:23
                            Jeszcze nie widzialem baby, co oscypka robi :)
                            No chyba ze tak to sie teraz nazywa :)
                            • ticoqp Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:37
                              :) trzeba się kamuflować z nazewnictwem bo cenzura czuwa:)
                              • mario2 Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:46
                                Myslisz, ze nie wolno tez nic o oralu pisac?
                                • Gość: mm ja tylko na chwilkę;-)) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 12:47
                                  oscypka się robi oralnie;-)))
                                  • ticoqp Re: ja tylko na chwilkę;-)) 01.03.05, 12:58
                                    ocip.ka chyba?:)
                                    • mario2 Re: ja tylko na chwilkę;-)) 01.03.05, 13:01
                                      skad wiesz? robiono Ci juz? :)
                                      • ticoqp Re: ja tylko na chwilkę;-)) 01.03.05, 13:14
                                        :) pare razy w zerówce:))))))))
                                        • mario2 Re: ja tylko na chwilkę;-)) 01.03.05, 13:20
                                          za pomoca lupy i pensety? :)
                                • ticoqp Re: witam z gor snieznych 01.03.05, 12:58
                                  załoz wątek to zobaczymy;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka