Gość: vesna IP: *.torun.mm.pl 01.03.05, 23:55 ... na mojego faceta :( I smutno mi. I za 5 minut sa moje urodziny. a ja pójdę spać wkurzona. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: vesna Re: jestem zła IP: *.torun.mm.pl 02.03.05, 00:03 wie :( I nawet napisał smsa żebym się nie gniewała, ale ja ciagle jestem zła, bo on nie rozumie o co mi chodzi, chociaż mu to jasno wyłożyłam :( a jak sobie myślę, że nie mam prawa być zła, bo on po prostu taki jest, to mi się robi smutno :( Kobiety... :> Odpowiedz Link Zgłoś
aureliana Re: jestem zła 02.03.05, 00:07 ja w takich sytuacjach sobie mysle, ze gdyby zachowal sie tak, jakbym (teoretycznie)chciala/ oczekiwala, to byloby jeszcze gorzej, bo co za facet, ktory nie ma wlasnego zdania ;) z tego wynika, ze raczej ma ze mna przerabane, wiec to gniewanie sie powinno m iszybko mijac. i zazwyczaj mija;) pozdrawiam i wszystkiego najlepszego od rybki takze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vesna Re: jestem zła IP: *.torun.mm.pl 02.03.05, 00:10 Dzięki :) Idę do łóżeczka, może obudzę się jakos przyjaźniej nastawiona do swojego mężczyzny :/ Odpowiedz Link Zgłoś