margie 08.03.05, 15:58 ja nie dostalam po ryju:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:00 ooooooooo, nieeeeeeeeeee! ja to chcialam napisac! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:01 --he he he:)) faceci rozwijają sie do trzeciego roku życia, potem już tylko rosną:)) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:02 nie wiecie co tracicie Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:04 wiem, wlasnie.Takie dostanie po ryju strasznie dowartosciowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:08 > wiem, wlasnie.Takie dostanie po ryju strasznie dowartosciowuje. a widzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:04 no powiedz, powiedz... nozkami przebieram z ciekawosci!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:08 > no powiedz, powiedz... nozkami przebieram z ciekawosci!!!!!!! Tego sie nie da opowiedziec.. to trzeba zademonstrowac Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:11 taka wizja lokalna, tak? hmm... a moge zglosic kogos do roli ofiary? Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka75 Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:13 Ja miałam własnie się rozlamentować, że życzeń o małża nie dostałam, ale znalazłam w skrzynce śliczniuchną kartkę. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:16 no to winszuje, truskawa, winszuje! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:21 Nie wiem dlaczego, ale ja też dostałem :( Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:14 > taka wizja lokalna, tak? hmm... a moge zglosic kogos do roli ofiary? W moim przypadku to zaszczyt a nie ofiara!! Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:15 tez tak mysle. kilka owiec chetnie skorzysta z twojego zaproszenia! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:16 i jeden baran:))sliczny, zreszta:) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:19 > i jeden baran:))sliczny, zreszta:) A ty mnie ciagle musiz zawstydzac Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:21 hehehehehehehehehehehehehehehehe... margie, ty sfintuhu! Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:22 ja?! przeczytaj odpowiedz starego:)) ten to dopiero pojechal:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:31 > ja?! przeczytaj odpowiedz starego:)) ten to dopiero pojechal:)))) Jaaa? ja jestem gzecny. Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:32 to znacy gzesny mialo byc! Odpowiedz Link Zgłoś
starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:37 > to znacy gzesny mialo byc! chciala by :P Ja jestem swiety jak ojciec dyrektor. Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:28 od faceta ticus nie dostales cyckow do potryzmania?! ruja i porobstwo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:32 a zapowiadał sie tak porządnie:((((( dzwonie do pana-pani w nietypowej sprawie - wajs do miriam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:28 o moj boze! jak mogl?????????? lacze sie z toba w bolu. Odpowiedz Link Zgłoś
ticoqp Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:33 z takiego łączenia to moze cos wyniknąć? Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:35 eeee. nie.. bolem sie tylko bedziemy laczyc, a nie cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:36 Boszzzzzzzzzzzzz Do czego ten dzień kobiet prowadzi? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mamdylemat Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:37 taaaa. sodomia i gomoria! Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:38 Sodomia i Pogoria :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:43 No to chyba jeszcze zostało: base-bolem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 08.03.05, 17:07 Swietego spokoju. Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 09.03.05, 15:48 swiety spokuj to po smierci !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 09.03.05, 15:53 Moze byc kazdy inny, byle byl. Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 09.03.05, 16:21 nie wiem o jaki spokuj ci chodzi ale poprostu mu powiedz czasammi dawanie jakichkolwiek sygnalow nie dziala wiec przemow i tyle moze wyslucha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 09.03.05, 20:47 Jemu nie miesci sie w glowie, ze mozna miec frajde bedac bez towarzystwa. Bierze doslownie bycie razem - trzeba spedzac ze soba 24/7. Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 09.03.05, 22:01 To masz "frajde". Taki maly aniol stroz . Wiem cos o tym , po jakims czasie szlak trafia i nie mozesz juz zniesc jego obecnosci przy byle okazji probujesz sie go zbyc i uciec do samotnosci. Ale ludzie sa rozni, czasami mozesz byc zle zrozumiana i klops gotowy .Jak jest za bardzo uciazliwy to wymysl mu jakies zajecie/a, niech pojdzie do kumpla, albo na piwko. Zalezy od tego co lubi (yoga,play station, biblioteka...) napewno dasz sobie rade. Daj znac jak cos wymyslisz. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 10.03.05, 02:23 Do niedawna gral w pilke, wiec mialam troche luzu, ale odkad mial kontuzje kolana nie moze juz biegac. Zapisal sie wiec na silownie, tylko ze chodzi tam kiedy ja jestem w pracy, ewentualnie ze mna. Wrrr! Ostatnio ma juz nawet problem z tym, ze czytam przy nim ksiazki. Mozna oszalec. Co za duzo to niezdrowo. Niedawno cos tam przebakiwalam o krotkich, osobnych wakacjach. Dowiedzialam sie, ze on nie po to bral slub, zeby teraz spedzac wakacje oddzielnie. Myslalam, ze trzy lata malzenstwa wystarcza na "nacieszenie" sie wspolmalzonkiem. Trza bedzie dalej kombinowac :-) Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 10.03.05, 04:02 wiem wiem , ale znowu mozna przekombinowac i tego sie obawiam , co bedzie jak mu sie odwidzi? mowia ze kobieta zmienna jest ale na facetow nie ma rady to dopiero chodzace zmiennosci , wiem ze moze to zabrzmi dziwnie ale czasem mysle ze lepiej by mi bylo w pojedynke , nie wiem czy wiesz co mam na mysli, nie spotka mnie juz nic nowego z jego strony , poza zyciem jakie juz znam i jest mi nawet ok, nic ciekawego sie nie stanie ale co tam gdybac ,poza tym nie wiadomo czy nastepny nie bedzie gorszy, a co do wakacji oddzielnie to zycze powodzenia ,moj chyba by dostal zawalu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 10.03.05, 15:34 Ja kombinuje powoli i delikatnie, coby bidak wylewu nie dostal. Naprawde nie moge na niego zlego slowa powiedziec. Pomaga w domu, rozsadnie zarabia, kocha mnie bardzo, jezdzi ze mna do moich rodzicow od czasu do czasu, tylko gdyby tak przestal mnie na sile uszczesliwiac swoja osoba (nawet na lunchu nie moge byc sama - pracuje niedaleko i czesto wpada do mnie ni z gruchy ni z pietruchy). Chyba wolalabym gdyby byl mniej uczynny, a dal mi troche wiecej swobody, bo zaczynam sie dusic. Co do wakacji, mialam na mysli jakis krotki wyskok z domu, na dwa-trzy dni, nic ekstrawaganckiego. Moze sie czepiam i nie potrafie docenic tego co mam, ale naprawde zaczynam sie powaznie zastanawiac czy by nie uciec z tej zlotej klatki. Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 10.03.05, 15:56 kombinuj jak chcesz,jesli on cie kocha zrobisz mu straszna krzywde, chyba ze ty nie odwzajemniasz uczucia wtedy chyba nie ma sensu tego ciagnac, poprostu mu powiedz i rozstan sie z nim w zgodzie , tak chyba bedzie najlepiej , wiesz ciezko mi cokolwiek powiedziec bo nie znam sytuacji , ale wydaje mi sie ze nie jestes z nim szczesliwa i chyba nie bedziesz, a to co masz to mila rutyna ktora owszem jest wygodna ale nie wystarczajaca . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 10.03.05, 18:04 Nie mialam na mysli "chodzenia na boki". To mi nawet do glowy nie przyszlo. Po prostu staram sie uciekac spod tej dziwnej kurateli troche czesciej. Co do uczucia, podobno pomiedzy miloscia, a nienawiscia jest bardzo cienka granica. Ja jej nie przekroczylam, ale czasem zastanawiam sie czy naprawde go kocham. Z drugiej strony, kiedy go niedawno nie bylo ze mna przez dwa tygodnie tesknilam za nim niewyobrazalnie. Czuje sie z tym wszystkim gorzej niz zle i zupelnie nie potrafie znalezc rozsadnego wyjscia z sytuacji. Odnosze wrazenie, ze jestem jedna z tych osob, ktore zawsze szukaja dziury w calym i same stwarzaja sobie problemy :-( Cheers! Odpowiedz Link Zgłoś