Dodaj do ulubionych

czego ostatnio nie dostalyscie od faceta?

08.03.05, 15:58
ja nie dostalam po ryju:))
Obserwuj wątek
    • mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:00
      ooooooooo, nieeeeeeeeeee! ja to chcialam napisac!
      • margie Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:01

--he he he:))
        faceci rozwijają sie do trzeciego roku życia, potem już tylko rosną:))
      • starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:02
        nie wiecie co tracicie
        • ilo10 Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:02
          wszystkiego
        • margie Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:04
          wiem, wlasnie.Takie dostanie po ryju strasznie dowartosciowuje.
          • starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:08
            > wiem, wlasnie.Takie dostanie po ryju strasznie dowartosciowuje.

a widzisz.
        • mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:04
          no powiedz, powiedz... nozkami przebieram z ciekawosci!!!!!!!
          • starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:08
            > no powiedz, powiedz... nozkami przebieram z ciekawosci!!!!!!!

Tego sie nie da opowiedziec.. to trzeba zademonstrowac
            • mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:11
              taka wizja lokalna, tak? hmm... a moge zglosic kogos do roli ofiary?
              • truskawka75 Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:13
                Ja miałam własnie się rozlamentować, że życzeń o małża nie dostałam, ale
                znalazłam w skrzynce śliczniuchną kartkę.
                • mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:16
                  no to winszuje, truskawa, winszuje!
                • pietrek666 Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:21
                  Nie wiem dlaczego, ale ja też dostałem :(
              • starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:14
                > taka wizja lokalna, tak? hmm... a moge zglosic kogos do roli ofiary?

W moim przypadku to zaszczyt a nie ofiara!!
                • mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:15
                  tez tak mysle. kilka owiec chetnie skorzysta z twojego zaproszenia!
                  • margie Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:16
                    i jeden baran:))sliczny, zreszta:)
                    • starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:19
                      > i jeden baran:))sliczny, zreszta:)

A ty mnie ciagle musiz zawstydzac
                    • mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:21
                      hehehehehehehehehehehehehehehehe... margie, ty sfintuhu!
                      • margie Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:22
                        ja?! przeczytaj odpowiedz starego:)) ten to dopiero pojechal:))))
                        • starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:31
                          > ja?! przeczytaj odpowiedz starego:)) ten to dopiero pojechal:))))

Jaaa? ja jestem gzecny.
                          • mamdylemat Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:32
                            to znacy gzesny mialo byc!
                            • starywyjadacz Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? 08.03.05, 16:37
                              > to znacy gzesny mialo byc!

chciala by :P Ja jestem swiety jak ojciec dyrektor.
    • ticoqp cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:26

• margie Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:28
        od faceta ticus nie dostales cyckow do potryzmania?! ruja i porobstwo:)))
        • ticoqp Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:32
          a zapowiadał sie tak porządnie:(((((
          dzwonie do pana-pani w nietypowej sprawie - wajs do miriam:))
      • mamdylemat Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:28
        o moj boze! jak mogl??????????
        lacze sie z toba w bolu.
        • ticoqp Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:33
          z takiego łączenia to moze cos wyniknąć?
          • mamdylemat Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:35
            eeee. nie.. bolem sie tylko bedziemy laczyc, a nie cyckami.
            • pietrek666 Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:36
              Boszzzzzzzzzzzzz Do czego ten dzień kobiet prowadzi? :DDD
              • mamdylemat Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:37
                taaaa. sodomia i gomoria!
                • pietrek666 Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:38
                  Sodomia i Pogoria :DDD
            • ticoqp Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:37
              red bolem?;)
              • pietrek666 Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:38
                Ja-bolem? :)
                • ticoqp Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:42
                  je-bolem:)
                  • pietrek666 Re: cycków do potrzymania:((((((( 08.03.05, 16:43
                    No to chyba jeszcze zostało: base-bolem :)
    • Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 08.03.05, 17:07
      Swietego spokoju.
      Cheers!
      • Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 09.03.05, 15:48
        swiety spokuj to po smierci !!!
        • Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 09.03.05, 15:53
          Moze byc kazdy inny, byle byl.
          Cheers!
          • Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 09.03.05, 16:21
            nie wiem o jaki spokuj ci chodzi ale poprostu mu powiedz czasammi dawanie
            jakichkolwiek sygnalow nie dziala wiec przemow i tyle moze wyslucha
            • Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 09.03.05, 20:47
              Jemu nie miesci sie w glowie, ze mozna miec frajde bedac bez towarzystwa.
              Bierze doslownie bycie razem - trzeba spedzac ze soba 24/7.
              Cheers!
              • Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 09.03.05, 22:01
                To masz "frajde". Taki maly aniol stroz . Wiem cos o tym , po jakims czasie
                szlak trafia i nie mozesz juz zniesc jego obecnosci przy byle okazji probujesz
                sie go zbyc i uciec do samotnosci. Ale ludzie sa rozni, czasami mozesz byc zle
                zrozumiana i klops gotowy .Jak jest za bardzo uciazliwy to wymysl mu jakies
                zajecie/a, niech pojdzie do kumpla, albo na piwko. Zalezy od tego co lubi
                (yoga,play station, biblioteka...) napewno dasz sobie rade. Daj znac jak cos
                wymyslisz. Powodzenia
                • Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 10.03.05, 02:23
                  Do niedawna gral w pilke, wiec mialam troche luzu, ale odkad mial kontuzje
                  kolana nie moze juz biegac. Zapisal sie wiec na silownie, tylko ze chodzi tam
                  kiedy ja jestem w pracy, ewentualnie ze mna. Wrrr! Ostatnio ma juz nawet
                  problem z tym, ze czytam przy nim ksiazki. Mozna oszalec. Co za duzo to
                  niezdrowo. Niedawno cos tam przebakiwalam o krotkich, osobnych wakacjach.
                  Dowiedzialam sie, ze on nie po to bral slub, zeby teraz spedzac wakacje
                  oddzielnie. Myslalam, ze trzy lata malzenstwa wystarcza na "nacieszenie" sie
                  wspolmalzonkiem.
                  Trza bedzie dalej kombinowac :-)
                  Cheers!
                  • Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 10.03.05, 04:02
                    wiem wiem , ale znowu mozna przekombinowac i tego sie obawiam , co bedzie jak
                    mu sie odwidzi? mowia ze kobieta zmienna jest ale na facetow nie ma rady to
                    dopiero chodzace zmiennosci , wiem ze moze to zabrzmi dziwnie ale czasem mysle
                    ze lepiej by mi bylo w pojedynke , nie wiem czy wiesz co mam na mysli, nie
                    spotka mnie juz nic nowego z jego strony , poza zyciem jakie juz znam i jest mi
                    nawet ok, nic ciekawego sie nie stanie ale co tam gdybac ,poza tym nie wiadomo
                    czy nastepny nie bedzie gorszy, a co do wakacji oddzielnie to zycze
                    powodzenia ,moj chyba by dostal zawalu, pozdrawiam
                    • Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 10.03.05, 15:34
                      Ja kombinuje powoli i delikatnie, coby bidak wylewu nie dostal. Naprawde nie
                      moge na niego zlego slowa powiedziec. Pomaga w domu, rozsadnie zarabia, kocha
                      mnie bardzo, jezdzi ze mna do moich rodzicow od czasu do czasu, tylko gdyby tak
                      przestal mnie na sile uszczesliwiac swoja osoba (nawet na lunchu nie moge byc
                      sama - pracuje niedaleko i czesto wpada do mnie ni z gruchy ni z pietruchy).
                      Chyba wolalabym gdyby byl mniej uczynny, a dal mi troche wiecej swobody, bo
                      zaczynam sie dusic. Co do wakacji, mialam na mysli jakis krotki wyskok z domu,
                      na dwa-trzy dni, nic ekstrawaganckiego. Moze sie czepiam i nie potrafie docenic
                      tego co mam, ale naprawde zaczynam sie powaznie zastanawiac czy by nie uciec z
                      tej zlotej klatki.
                      Cheers!
                      • Gość: eye2eye Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.dyn.optonline.net 10.03.05, 15:56
                        kombinuj jak chcesz,jesli on cie kocha zrobisz mu straszna krzywde, chyba ze ty
                        nie odwzajemniasz uczucia wtedy chyba nie ma sensu tego ciagnac, poprostu mu
                        powiedz i rozstan sie z nim w zgodzie , tak chyba bedzie najlepiej , wiesz
                        ciezko mi cokolwiek powiedziec bo nie znam sytuacji , ale wydaje mi sie ze nie
                        jestes z nim szczesliwa i chyba nie bedziesz, a to co masz to mila rutyna ktora
                        owszem jest wygodna ale nie wystarczajaca .
                        pozdrawiam
                        • Gość: FasOla Re: czego ostatnio nie dostalyscie od faceta? IP: *.client.dsl.net 10.03.05, 18:04
                          Nie mialam na mysli "chodzenia na boki". To mi nawet do glowy nie przyszlo. Po
                          prostu staram sie uciekac spod tej dziwnej kurateli troche czesciej. Co do
                          uczucia, podobno pomiedzy miloscia, a nienawiscia jest bardzo cienka granica.
                          Ja jej nie przekroczylam, ale czasem zastanawiam sie czy naprawde go kocham. Z
                          drugiej strony, kiedy go niedawno nie bylo ze mna przez dwa tygodnie tesknilam
                          za nim niewyobrazalnie. Czuje sie z tym wszystkim gorzej niz zle i zupelnie nie
                          potrafie znalezc rozsadnego wyjscia z sytuacji. Odnosze wrazenie, ze jestem
                          jedna z tych osob, ktore zawsze szukaja dziury w calym i same stwarzaja sobie
                          problemy :-(
                          Cheers!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka