Dodaj do ulubionych

Pożegnanie Wiernej.

12.06.02, 12:54
Wiem, że nawet nie zauważysz tego, że cie opusciłem. Obraziłem sie na ciebie,
bo mnie nie potrafiłaś wykorzystywać. Mogłem ci służyć, ale tego nie chciałaś.
Mogłem uratować cie przed wieloma wpadkami- ale miast na mnie zdawałaś się na
swój instynkt. Zegnaj więc- opuszczam cie na zawsze. Udowodniłaś, że potrafisz
egzystować bez kolaboracji ze mną.

Twój Rozum
Obserwuj wątek
    • Gość: frisky2 Re: Pożegnanie Wiernej. IP: 62.233.139.* 12.06.02, 12:56
      :)))))))) To jest chyba dowcip miesiaca. :))))
      Kurde, ze tez ludzie lubia takie zagrywki:))))
      • wierna1 Re: Pożegnanie Wiernej. 12.06.02, 12:58
        Jakie towarzystwo, takie zagrywki.
      • lastka Re: Pożegnanie Rozumu. 12.06.02, 13:00
        Jak na rozum to ty jesteś całkiem bez rozumu idioto!
        Zenujące. Aż dziw bierze, że chce ci się coś pisać.
        • kini No i zaczyna się kolejna pyskówa! (n/t) 12.06.02, 13:02
          Do boju!
          • wierna1 Re: No i zaczyna się kolejna pyskówa! (n/t) 12.06.02, 13:04
            kini napisał(a):

> Do boju!

ALe ja nie zaczęłam, prawda?
            • kini Re: No i zaczyna się kolejna pyskówa! (n/t) 12.06.02, 13:16
              Tym razem nie. Ale zdarzało ci się, o ile dobrze pamiętam.
              • wierna1 Re: No i zaczyna się kolejna pyskówa! (n/t) 12.06.02, 13:58
                kini napisał(a):

> Tym razem nie. Ale zdarzało ci się, o ile dobrze pamiętam.

No to mi przypomnij, bo już zapomniałam. Ostatecznie jestem sporo starsza, to mam
                prawo do sklerozy.
                • kini Re: No i zaczyna się kolejna pyskówa! (n/t) 12.06.02, 13:59
                  wierna1 napisał(a):

> No to mi przypomnij, bo już zapomniałam. Ostatecznie jestem sporo starsza, to m
                  > am
                  > prawo do sklerozy.

Eeee... Nie chce mi się. Jakieś tam wątku o Mario chyba.
                  • wierna1 Re: No i zaczyna się kolejna pyskówa! (n/t) 12.06.02, 14:04
                    kini napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
                    >
                    > > No to mi przypomnij, bo już zapomniałam. Ostatecznie jestem sporo starsza,
                    > to m
                    > > am
                    > > prawo do sklerozy.
                    >
                    > Eeee... Nie chce mi się. Jakieś tam wątku o Mario chyba.

Aaa, jak o Mario to się nie liczy. Z nim koresponduję teraz na skrzynkę. Właśnie
                    mi zagroził, że mnie unicestwi, ale nie wie jakiej broni użyje. Jedną Bronię
                    znam, ale nie wiem czy będzie chciała.
        • matrek Re: Pożegnanie Rozumu. 12.06.02, 15:12
          lastka napisał(a):

> Jak na rozum to ty jesteś całkiem bez rozumu idioto!
          > Zenujące. Aż dziw bierze, że chce ci się coś pisać.

Jak sądzisz, kto to jest ? :)
    • wierna1 Re: Do Rozumu 12.06.02, 13:08
      Nie wiem kim jesteś, ale z pewnością nie zasługujesz na więcej uwagi niż
      poświęcono ci do tej pory w tym wątku.
      Zastanów się człowieku, dokąd zmierzasz i kim tak naprawdę jesteś.
      Jeśli masz jakieś problemy napisz na moją skrzynkę, chętnie wysłucham, a
      ponieważ odeszłeś ode mnie to będę się kierowała sercem doradzając ci.
      Serdecznie pozdrawiam
      • wierna1 Re: Do Rozumu 12.06.02, 13:10
        wierna1 napisał(a):

> Nie wiem kim jesteś, ale z pewnością nie zasługujesz na więcej uwagi niż
        > poświęcono ci do tej pory w tym wątku.
        > Zastanów się człowieku, dokąd zmierzasz i kim tak naprawdę jesteś.
        > Jeśli masz jakieś problemy napisz na moją skrzynkę, chętnie wysłucham, a
        > ponieważ odeszłeś ode mnie to będę się kierowała sercem doradzając ci.
        > Serdecznie pozdrawiam

Poprawiam błąd. Oczywiście "odszedłeś".
    • pastwa Wierna.. 12.06.02, 13:09
      Olej ten głupi rozum, on i tak nie był wiele wart, po tym co przeczytałem teraz.
      • wierna1 Re: Pastwa 12.06.02, 13:12
        pastwa napisał(a):

> Olej ten głupi rozum, on i tak nie był wiele wart, po tym co przeczytałem teraz
        > .

Jak mogę olać swój własny Rozum? To by był masochizm i brak rozsądku.
        Napisałam do niego, że oczekuję go na skrzynce. To właściwie wszystko, co mogę
        zrobić w tej sytuacji. Całe szczęście, że mam jeszcze serce.
        • pastwa Re: Pastwa 12.06.02, 13:25
          wierna1 napisała:

> pastwa napisał:
          >
          > > Olej ten głupi rozum, on i tak nie był wiele wart, po tym co przeczytałem
          > teraz

> Jak mogę olać swój własny Rozum? To by był masochizm i brak rozsądku.
          > Napisałam do niego, że oczekuję go na skrzynce. To właściwie wszystko, co mogę
          > zrobić w tej sytuacji. Całe szczęście, że mam jeszcze serce.

Jakis niewierny ten Rozum, moze to nie Twój zatem ?

Swoja droga, nie bierz sobie braku tego Rozumu tak do serca.
          • wierna1 Re: Pastwa 12.06.02, 14:00
            pastwa napisał(a):

> wierna1 napisała:
            >
            > > pastwa napisał:
            > >
            > > > Olej ten głupi rozum, on i tak nie był wiele wart, po tym co przeczyt
            > ałem
            > > teraz
            >
            > > Jak mogę olać swój własny Rozum? To by był masochizm i brak rozsądku.
            > > Napisałam do niego, że oczekuję go na skrzynce. To właściwie wszystko, co
            > mogę
            > > zrobić w tej sytuacji. Całe szczęście, że mam jeszcze serce.
            >
            > Jakis niewierny ten Rozum, moze to nie Twój zatem ?
            >
            > Swoja droga, nie bierz sobie braku tego Rozumu tak do serca.

Oczywiście, w pracy używam innej części ciała. Rozum mi więc niepotrzebny.
    • Gość: anE Re: Pożegnanie Wiernej. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 13:16
      moze ten rozum co sie tu podpisal ma schizofremie?! i sam nie wie, co pisze.

www.psychiatra.pl
      • wierna1 Re: Pożegnanie Wiernej. 12.06.02, 13:21
        Gość portalu: anE napisał(a):

> moze ten rozum co sie tu podpisal ma schizofremie?! i sam nie wie, co pisze.
        >
        > www.psychiatra.pl

Ale, biorąc na zdrowy rozum, to chyba był naprawdę mój rozum, bo nawet ładnie
        napisał, co nie?
        • lastka Re: Pożegnanie Wiernej. 12.06.02, 13:25
          wierna1 napisał(a):

> Gość portalu: anE napisał(a):
          >
          > > moze ten rozum co sie tu podpisal ma schizofremie?! i sam nie wie, co pisz
          > e.
          > >
          > > www.psychiatra.pl
          >
          > Ale, biorąc na zdrowy rozum, to chyba był naprawdę mój rozum, bo nawet ładnie
          > napisał, co nie?

No co ty Wierna on ma telefon w sieci idea a tam ostatnio jak dostałam rachunek
          to było to napisane.

• wierna1 Re: Pożegnanie Wiernej. 12.06.02, 13:35
            lastka napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: anE napisał(a):
            > >
            > > > moze ten rozum co sie tu podpisal ma schizofremie?! i sam nie wie, co
            > pisz
            > > e.
            > > >
            > > > www.psychiatra.pl
            > >
            > > Ale, biorąc na zdrowy rozum, to chyba był naprawdę mój rozum, bo nawet ład
            > nie
            > > napisał, co nie?
            >
            > No co ty Wierna on ma telefon w sieci idea a tam ostatnio jak dostałam rachunek
            >
            > to było to napisane.
            >

To dawaj numer tego telefonu. Zaraz go przywołam do porządku!
            • lastka Re: Pożegnanie Wiernej. 12.06.02, 13:37
              Oj ale numeru nie podał, pewnie wiedział co się święci...
        • Gość: anE Re: Pożegnanie Wiernej. IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 12.06.02, 13:50
          przyznam, ze dopiero czytajac puente sie zorientowalam.
          ma Rozum łeb! :-)
          • wierna1 Re:AnE 12.06.02, 13:56
            Gość portalu: anE napisał(a):

> przyznam, ze dopiero czytajac puente sie zorientowalam.
            > ma Rozum łeb! :-)

Dzięki za komplement, Ane!
      • Gość: Melba Re: Pożegnanie Wiernej. IP: *.chello.pl 12.06.02, 14:20
        schizofreNię, schizofreNię, schizofreNię....
        chyba, że mówimy o naszej małej sfizofremii, to wtedy ja przepraszam
    • Gość: Liver Proponuję... IP: 157.25.84.* 12.06.02, 13:29
      ...obejrzeć ostatnie sceny z filmu "Hannibal" i wyciągnąć z tego wnioski,
      co do rozumu oczywiście.
      • wierna1 Re: Proponuję... 12.06.02, 13:38
        Gość portalu: Liver napisał(a):

> ...obejrzeć ostatnie sceny z filmu "Hannibal" i wyciągnąć z tego wnioski,
        > co do rozumu oczywiście.

Chyba by mi rozum odebrało (o! pardon, przecież już go nie mam), żeby oglądać
        takie sceny. "Milczenie" oglądałam, ale na to drugie nie poszłam. No, ale teraz,
        jak nie mam rozumu, mogę spokojnie chyba obejrzeć film, w każdym razie na pewno
        bez emocji.
    • suzume no to było durne i podłe 12.06.02, 13:45
      dobrze, że wszystkim innym na tym (i nie tylko) forum rozumu nie brakuje...
    • bardzo_mi_przykro bardzo mi przykro 12.06.02, 14:02
      bardzo mi przykro ze sobie pozwalacie na takie wytykanie Wiernej jej
      niekonsekwencji, braku stanowczosci i platanie sie po forum jak nie
      przymierzajac co po gaciach, wierna mowila, ze spotkala fantastycznych
      przyjaciol na forum psychologia, nie wiadomo po co wrocila na kobiete, gdzie
      aktywnie dziala gownazeria i panuje nieprzyjazn i gdzie zawsze wpada w dol
      psychiczny. Ma do tego swiete prawo tak samo jak ja mam prawo zmieniac nicki,
      bo mi sie tak podoba. Ave. Bardzo mi przykro.
      • wierna1 Re: Coś mi mówi to AVE... 12.06.02, 14:05
        ... czy to niejaki Andrzej? Jakie macie sugestie?
    • wierna1 Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:09
      Jak miło być znowu w centrum uwagi. Biorąc pod uwagę moje niespełnione marzenia
      (związane z aktorstwem lub piosenkarstwem) jestem bardzo zadowolona. Jestem na
      scenie, chociaż nie o takiej marzyłam. No, ale jak się nie ma, co się chciało...
      Dziękuję mojej kochanej pubiczności i posyłam całuski-serduszka.
      • rozum_ Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:25
        Nie było mnie pewien czas na forum. Wracam i co widzę? Wierna robi z siebie
        jeszcze większe pośmiewisko, niż jest nim w rzeczywistości. Jest tragikomiczna,
        zakompleksiona, a co znaczy jej słowo, mogliśmy sie wszyscy przekonać. Ponoć
        tak jej było bez nas dobrze, tak się świetnie czuła, takich dobrych przyjaciół
        na Marsie znalazła. To wszystko wina rozbratu, jaki ze mną wzięła. To był jej
        wolny wybór - niezależna decyzja. Wyszła na niej jak Zabłocki na mydle, ale nie
        potrafi tego szczerze przyznać. Chętnie wzorem Kanta zdobyłaby się na "Krytykę
        czystego rozumu" ale brakuje jej do tego własnego.... rozumu!

P.S. W prasie ukazało się ogłoszenie: rozum mało używany sprzedam-
        wierna1@poczta.gazeta.pl
        • tuli_pan Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:29
          rozum_ napisał(a):

> Nie było mnie pewien czas na forum. Wracam i co widzę? Wierna robi z siebie
          > jeszcze większe pośmiewisko, niż jest nim w rzeczywistości. Jest tragikomiczna,
          >
          > zakompleksiona, a co znaczy jej słowo, mogliśmy sie wszyscy przekonać. Ponoć
          > tak jej było bez nas dobrze, tak się świetnie czuła, takich dobrych przyjaciół
          > na Marsie znalazła. To wszystko wina rozbratu, jaki ze mną wzięła. To był jej
          > wolny wybór - niezależna decyzja. Wyszła na niej jak Zabłocki na mydle, ale nie
          >
          > potrafi tego szczerze przyznać. Chętnie wzorem Kanta zdobyłaby się na "Krytykę
          > czystego rozumu" ale brakuje jej do tego własnego.... rozumu!
          >
          >
          > P.S. W prasie ukazało się ogłoszenie: rozum mało używany sprzedam-
          > wierna1@poczta.gazeta.pl

witaj rozumie, kto jak kto ale ja to MUSZE SIE Z TOBA ZGODZIC, mam o twojej
          wlascicielce takie samo zdanie,
          najsmieszniejsze ze szef odcial jej internet na kilka tygodni bo sie obijala w
          pracy a ona na to ze sie obraza na to forum...:)ciekawe
          • wierna1 Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:37
            tuli_pan napisał(a):

> rozum_ napisał(a):
            >
            > > Nie było mnie pewien czas na forum. Wracam i co widzę? Wierna robi z siebi
            > e
            > > jeszcze większe pośmiewisko, niż jest nim w rzeczywistości. Jest tragikomi
            > czna,
            > >
            > > zakompleksiona, a co znaczy jej słowo, mogliśmy sie wszyscy przekonać. Pon
            > oć
            > > tak jej było bez nas dobrze, tak się świetnie czuła, takich dobrych przyja
            > ciół
            > > na Marsie znalazła. To wszystko wina rozbratu, jaki ze mną wzięła. To był
            > jej
            > > wolny wybór - niezależna decyzja. Wyszła na niej jak Zabłocki na mydle, al
            > e nie
            > >
            > > potrafi tego szczerze przyznać. Chętnie wzorem Kanta zdobyłaby się na "Kry
            > tykę
            > > czystego rozumu" ale brakuje jej do tego własnego.... rozumu!
            > >
            > >
            > > P.S. W prasie ukazało się ogłoszenie: rozum mało używany sprzedam-
            > > wierna1@poczta.gazeta.pl
            >
            >
            > witaj rozumie, kto jak kto ale ja to MUSZE SIE Z TOBA ZGODZIC, mam o twojej
            > wlascicielce takie samo zdanie,
            > najsmieszniejsze ze szef odcial jej internet na kilka tygodni bo sie obijala w
            > pracy a ona na to ze sie obraza na to forum...:)ciekawe

Każda teoria jest dobra, byleby przyniosła poklask. Moja jest taka, że lepiej
            mieć odcięty komputer niż jaja.
            • tuli_pan Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:40
              wierna1 napisał(a):

> tuli_pan napisał(a):
              >
              > > rozum_ napisał(a):
              > >
              > > > Nie było mnie pewien czas na forum. Wracam i co widzę? Wierna robi z
              > siebi
              > > e
              > > > jeszcze większe pośmiewisko, niż jest nim w rzeczywistości. Jest trag
              > ikomi
              > > czna,
              > > >
              > > > zakompleksiona, a co znaczy jej słowo, mogliśmy sie wszyscy przekonać
              > . Pon
              > > oć
              > > > tak jej było bez nas dobrze, tak się świetnie czuła, takich dobrych p
              > rzyja
              > > ciół
              > > > na Marsie znalazła. To wszystko wina rozbratu, jaki ze mną wzięła. To
              > był
              > > jej
              > > > wolny wybór - niezależna decyzja. Wyszła na niej jak Zabłocki na mydl
              > e, al
              > > e nie
              > > >
              > > > potrafi tego szczerze przyznać. Chętnie wzorem Kanta zdobyłaby się na
              > "Kry
              > > tykę
              > > > czystego rozumu" ale brakuje jej do tego własnego.... rozumu!
              > > >
              > > >
              > > > P.S. W prasie ukazało się ogłoszenie: rozum mało używany sprzedam-
              > > > wierna1@poczta.gazeta.pl
              > >
              > >
              > > witaj rozumie, kto jak kto ale ja to MUSZE SIE Z TOBA ZGODZIC, mam o twoje
              > j
              > > wlascicielce takie samo zdanie,
              > > najsmieszniejsze ze szef odcial jej internet na kilka tygodni bo sie obija
              > la w
              > > pracy a ona na to ze sie obraza na to forum...:)ciekawe
              >
              > Każda teoria jest dobra, byleby przyniosła poklask. Moja jest taka, że lepiej
              > mieć odcięty komputer niż jaja.

to jaja tez ci odcieli? kiedy? najpierw komputer, teraz jaja, szkoda mi ciebie,
              ale jestes bogatsza o nowe doswiadczenia przynajmniej, wiesz, ze lepiej miec
              odciety komputer niz jaja...

• wierna1 Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:35
          rozum_ napisał(a):

> Nie było mnie pewien czas na forum. Wracam i co widzę? Wierna robi z siebie
          > jeszcze większe pośmiewisko, niż jest nim w rzeczywistości. Jest tragikomiczna,
          >
          > zakompleksiona, a co znaczy jej słowo, mogliśmy sie wszyscy przekonać. Ponoć
          > tak jej było bez nas dobrze, tak się świetnie czuła, takich dobrych przyjaciół
          > na Marsie znalazła. To wszystko wina rozbratu, jaki ze mną wzięła. To był jej
          > wolny wybór - niezależna decyzja. Wyszła na niej jak Zabłocki na mydle, ale nie
          >
          > potrafi tego szczerze przyznać. Chętnie wzorem Kanta zdobyłaby się na "Krytykę
          > czystego rozumu" ale brakuje jej do tego własnego.... rozumu!
          >
          >
          > P.S. W prasie ukazało się ogłoszenie: rozum mało używany sprzedam-
          > wierna1@poczta.gazeta.pl

No, przyznaję się. Łatwiej ci teraz będzie się żyło? Chyba nie, bo stracisz
          okazję do obsrywania. Nie masz nawet odwagi się ujawnić, a przecież pisałeś tu
          jako ktoś znany, bo znasz szczegóły, a teraz obleciał cię tchórz i dlatego
          zmieniasz nicki , jak rękawiczki? Piszę tu, bo już jestem silniejsza. Parę osób
          mi pomogło i jestem im za to wdzięczna. Jest powiedzenie, którego do tej pory,
          znaczenia nie miałam okazji doświadczyć na sobie: "Co cię nie zabije - wzmocni
          cię". I wróciłam mocniejsza, na pohybel takim tchórzom, jak ty.
          • rozum_ Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:47
            Oczywiście, że wróciłaś śilniejsza, mocniejsza. Zawsze ci, którym brakuje
            rozumu nadrabiają siłą i głupimi minami.

Wróciłaś, to też niedorzeczność- byłaś tu cały czas. Sledziłaś z ukrycia.
            Jesteś uzależniona od bycia wierną1. W życiu realnym nie potrafisz się
            realizować, dlatego próbujesz tutaj. Udowodniłaś jedno- jesteś stworzeniem, bo
            człowiekiem nie sposób cię nazwać, bez honoru. Teatralnymi zagrywkami mogłaś
            oszukać dobroduszną, nieskomplikowaną Renię. Reszta poznała się na twoich
            hochsztaplerskich zagrywkach. Teraz po wzięciu rozbratu ze mną jesteś już tylko
            żałosna.
            • wierna1 Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:50
              rozum_ napisał(a):

> Oczywiście, że wróciłaś śilniejsza, mocniejsza. Zawsze ci, którym brakuje
              > rozumu nadrabiają siłą i głupimi minami.
              >
              > Wróciłaś, to też niedorzeczność- byłaś tu cały czas. Sledziłaś z ukrycia.
              > Jesteś uzależniona od bycia wierną1. W życiu realnym nie potrafisz się
              > realizować, dlatego próbujesz tutaj. Udowodniłaś jedno- jesteś stworzeniem, bo
              > człowiekiem nie sposób cię nazwać, bez honoru. Teatralnymi zagrywkami mogłaś
              > oszukać dobroduszną, nieskomplikowaną Renię. Reszta poznała się na twoich
              > hochsztaplerskich zagrywkach. Teraz po wzięciu rozbratu ze mną jesteś już tylko
              >
              > żałosna.

Tak Cię wkurzył ten list ode mnie? A może raczej obleciał Cie strach, bo nie
              wiesz z kim masz doczynienia? Możesz się bać.
              • rozum_ Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:55
                Korespondujesz z własnym rozumem? Widać więzy nie zostały do końca zerwane. A
                może to tylko tęsknota za mną? Ja już do ciebie nie wrócę, bo doskonale wiem z
                kim mam do czynienia! Ty na mnie nie zasługujesz. Moje miejsce z powodzeniem
                wypełnia u ciebie prożnia.
            • tuli_pan Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:51
              rozum_ napisał(a):

>
              > realizować, dlatego próbujesz tutaj. Udowodniłaś jedno- jesteś stworzeniem, bo
              > hochsztaplerskich zagrywkach. Teraz po wzięciu rozbratu ze mną jesteś już tylko
              >
              > żałosna.

to jest dobre, mam wrazenie ze ty ja znasz z realu.....
              • wierna1 Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:54
                tuli_pan napisał(a):

> rozum_ napisał(a):
                >
                > > Oczywiście, że wróciłaś śilniejsza, mocniejsza. Zawsze ci, którym brakuje
                > > rozumu nadrabiają siłą i głupimi minami.
                > >
                > > Wróciłaś, to też niedorzeczność- byłaś tu cały czas. Sledziłaś z ukrycia.
                > > Jesteś uzależniona od bycia wierną1. W życiu realnym nie potrafisz się
                > > realizować, dlatego próbujesz tutaj. Udowodniłaś jedno- jesteś stworzeniem
                > , bo
                > > człowiekiem nie sposób cię nazwać, bez honoru. Teatralnymi zagrywkami mogł
                > aś
                > > oszukać dobroduszną, nieskomplikowaną Renię. Reszta poznała się na twoich
                > > hochsztaplerskich zagrywkach. Teraz po wzięciu rozbratu ze mną jesteś już
                > tylko
                > >
                > > żałosna.
                >
                >
                > to jest dobre, mam wrazenie ze ty ja znasz z realu.....

Jasne, jesteś tą, która pierwsza go kopnęła w tyłek. I teraz mam za swoje.
                • sercewiernej Przestancie bo ja pekne 12.06.02, 15:00
                  Mam juz tyle ran! Myslalem, ze uzyje mnie skoro nie ma Rozumu, ale ona o mnie
                  tez czesto zapomina! Tyle ludzi wyciaga do niej rece, a ona je gryzie.
                  Rozum wroc i ratuj!
                  • tuli_pan Re: Przestancie bo ja pekne 12.06.02, 15:07
                    sercewiernej napisał(a):

> Mam juz tyle ran! Myslalem, ze uzyje mnie skoro nie ma Rozumu, ale ona o mnie
                    > tez czesto zapomina! Tyle ludzi wyciaga do niej rece, a ona je gryzie.
                    > Rozum wroc i ratuj!

:):):)
            • Gość: Melba Re: Ale fajny wątek IP: *.chello.pl 12.06.02, 14:56
              Koleś, daj już spokój, bo Ci ślina na brodę cieknie.
              • tuli_pan Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:57
                Gość portalu: Melba napisał(a):

> Koleś, daj już spokój, bo Ci ślina na brodę cieknie.

a ty po co sie odzywasz?

• wierna1 Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 15:01
                  tuli_pan napisał(a):

> Gość portalu: Melba napisał(a):
                  >
                  > > Koleś, daj już spokój, bo Ci ślina na brodę cieknie.
                  >
                  > a ty po co sie odzywasz?

A masz coś do Melby? To lepiej uważaj, bo będziesz miał ze mną doczynienia.
                  >

• tuli_pan Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 15:02
                    wierna1 napisał(a):

> tuli_pan napisał(a):
                    >
                    > > Gość portalu: Melba napisał(a):
                    > >
                    > > > Koleś, daj już spokój, bo Ci ślina na brodę cieknie.
                    > >
                    > > a ty po co sie odzywasz?
                    >
                    > A masz coś do Melby? To lepiej uważaj, bo będziesz miał ze mną doczynienia.
                    > >

oj, nie chcialbym, spotkalem juz troche kobiet bez rozumu, a ty tez go nie masz

• Gość: Melba Re: Ale fajny wątek IP: *.chello.pl 12.06.02, 15:03
                  A Ty po co? Bo sensu nie widać?
              • rozum_ Re: Ale fajny wątek 12.06.02, 14:59
                Czy może i ty mnie poszukujesz?
            • Gość: renia rozumie drogi IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 12.06.02, 15:01
              rozum_ napisał(a):

>
              >
              > żałosna.

Nie wiem, czy to mam traktowac jak komplement czy wyraz politowania
              to "dobroduszna i nieskomplikowana renie". Gdybys wiedziala, jak mi w zyciu
              wszystko sie komplikuje z dnia na dzien, moze ni mowilabys o mnie
              nieskomplikowana, chociaz wlasciwie to, ze zycie mam skomplikowane to jeszcze nie
              znaczy, ze sama jestem skomplikowana, fakt. Wiesz, Wierna mnie nie oszukala, nie
              sadze. Widze trzezwo i realnie jej posuniecia, sa niekonsekwentne i nie boje sie
              tego powiedziec, Wierna sie nie obrazi, a jesli tak to trudno. Prawda jest
              prawda, Wierna nie postepuje twardo i nieugiecie, ale co z tego tak wlasciwie
              wynika? Czemu Cie to tak mierzi ze ona wrocila, czy obawiasz sie o swoja pozycje
              na forum? Ludzie zmieniaja poglady, ludzie zmieniaja stosunek do innych, niewiele
              rzeczy w zyciu jest tak naprawde stalych. Wczoraj Mario poodswiezel stare watki,
              poczytalam i juz dzisiaj takich slow bym nie napisala. Moj stosunek do Ciebie(
              ukrywasz sie, wiec uszanuje to i nie bede uzywac Twojego stalego nicka, ale
              doskonale wiem kim jestes:)) juz raz nazwalas mnie dobroduszna czy jakos tak:))
              Wiec moj stosunek do Ciebie tez ulegl diametralnej zmianie, gdy przyszlam na to
              forum nie moglam Cie zdzierzyc, a raczej wyobrazenia o Tobie. Teraz bardzo Cie
              lubie i smieszy mnie ta zacietosc z jaka ludzie na forum stwarzaja sobie wrogow,
              trzymaja sie swej teorii i nie potrafia podejsc do tego wszystkiego z usmiechem i
              na luzie. Kazdy z nas znalazl sie z jakiegos powodu na tym forum, wydaje mi sie,
              ze najgorszym bledem jest jednak zatracenie granicy miedzu realem a virtualem,
              chociaz nie zgadzam sie z opinia Mario, ze w necie jest sie zupelnie kim innym
              niz w zyciu. Trzeba jednak umiec zachowac dystans i wziac tez pod uwage, ze
              mozemy w swoim osadzie sie mylic. Dlatego ostroznie ze slowami, bo to przeciez Ty
              zdaje sie ostrzegalas mnie przed ich moca......... Pozdrawiam z przujacielskim
              usmiechem, dobroduszna i neskomplikowana renia:))))))
              • wierna1 Re: Reniu 12.06.02, 15:11
                A dlaczego piszesz do Rozumu w rodaju żeńskim? To jest facet. Mam dwóch
                kandydatów, i to jest pewne.
                A co do Twej oceny mojej osoby, to się zdziwisz, ale jestem cholernie
                konsekwetna w niektórych sprawach. Np. w stosunku do dziecka, relacji między
                ludźmi, tylko, że czasami przeszkadza mi w tej konsekwencji moje serce. Tu na
                forum nie muszę być konsekwenta, bo brak konsekwencji w tym nie odbije się
                negatywnie na moim życiu. Jetsem konsekwentna tam, gdzie tego wymaga dobro.
                Może rekompensuję sobie tu na forum zbytnią konsekwencję w życiu?
                • Gość: renia Re: Reniu IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 12.06.02, 15:20
                  wierna1 napisał(a):

> A dlaczego piszesz do Rozumu w rodaju żeńskim? To jest facet. Mam dwóch
                  > kandydatów, i to jest pewne.

Kochana, pewna to jest tylko ta osoba, ktora sie zalogowala jako rozum. A ja
                  mysle, ze to babka ;)))

> A co do Twej oceny mojej osoby, to się zdziwisz, ale jestem cholernie
                  > konsekwetna w niektórych sprawach.

Nie, nie zdziwie sie, w niektorych sprawach ja tez jestem konsekwentna:))

Np. w stosunku do dziecka, relacji między
                  > ludźmi, tylko, że czasami przeszkadza mi w tej konsekwencji moje serce. Tu na
                  > forum nie muszę być konsekwenta,

Co niektorym ulatwia wyzywanie sie na Tobie - olej to

bo brak konsekwencji w tym nie odbije się
                  > negatywnie na moim życiu.

i tu jestes niekonsekwentna, Droga Wierna, juz bowiem raz pisalas, ze aktywnosc
                  na forum zle wplywala na Twoja psychike a stad z pewnoscia na Twoje zycie. Tym
                  razem tez moze tak byc, ale ja Cie doskonale rozumiem, ze wrocilas, choc przyznam
                  szczerze, zaskoczylo mnie to nieco. Myslalam ze to tylko ja jestem taka
                  niekonsekwentna. Gdy pisalam, ze juz raczej nie bede zabierala glosu na forum
                  naprawde w to wierzylam, ale pisanie na tym forum to tak mila zabawa, ze nie
                  potrafie sie oprzec. Z poczatku czailam sie i bylo mi glupio, ze mowie to a robie
                  co innego, ale tez to olalam, generalnie do tego forum podchodze na luziku i
                  Tobie tez zycze.

>Jetsem konsekwentna tam, gdzie tego wymaga dobro.
                  > Może rekompensuję sobie tu na forum zbytnią konsekwencję w życiu?

Moze. Kazdy z nas po cos tutaj jest, dla mnie to ucieczka od zycia. Pewnie tez
                  chec istnienia, raczej nie szukam przyjaciol w necie, choc kilku znalazlam,
                  zwlaszcza jednego (wiesz) bez szukania.

• Gość: buzz CO ZA NONSENSY!! (n/txt) IP: 157.25.84.* 12.06.02, 15:11
                • tuli_pan Re: CO ZA NONSENSY!! (n/txt) 12.06.02, 15:12
                  Gość portalu: buzz napisał(a):
                  spadaj

• Gość: buzz Re: CO ZA NONSENSY!! (n/txt) IP: 157.25.84.* 12.06.02, 15:14
                    w sumie z tego watku - masz racje: spadam.
                  • wierna1 Re: CO ZA NONSENSY!! (n/txt) 12.06.02, 15:19
                    tuli_pan napisał(a):

> Gość portalu: buzz napisał(a):
                    > spadaj
                    >
                    > Mundurowy i takie słownictwo? Co ty robisz, czyścisz w wojsku wyciorem lufy?

• tuli_pan Re: CO ZA NONSENSY!! (n/txt) 12.06.02, 15:20
                      wierna1 napisał(a):

> tuli_pan napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: buzz napisał(a):
                      > > spadaj
                      > >
                      > > Mundurowy i takie słownictwo? Co ty robisz, czyścisz w wojsku wyciorem luf
                      > y?

a skad wiesz ze mundurowy?

• tuli_pan Re: CO ZA NONSENSY!! (n/txt) 12.06.02, 15:21
                      wierna1 napisał(a):

> tuli_pan napisał(a):
                      >
                      > > Gość portalu: buzz napisał(a):
                      > > spadaj
                      > >
                      > > Mundurowy i takie słownictwo? Co ty robisz, czyścisz w wojsku wyciorem luf
                      > y?
                      >

nie wierz we wszystko co ludzie pisza na forum, radze ci szczerze
                      • wierna1 Re: CO ZA NONSENSY!! (n/txt) 12.06.02, 15:41
                        tuli_pan napisał(a):

> wierna1 napisał(a):
                        >
                        > > tuli_pan napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: buzz napisał(a):
                        > > > spadaj
                        > > >
                        > > > Mundurowy i takie słownictwo? Co ty robisz, czyścisz w wojsku wyciore
                        > m luf
                        > > y?
                        > >
                        >
                        > nie wierz we wszystko co ludzie pisza na forum, radze ci szczerze

Sorry, ale rady przyjmuję tylko od przyjaciół.
    • rozum_ Ale jaja 12.06.02, 16:04
      Ale zamet ja pierdziele. Zaraz mozna sie zorientowac, ze to wszystko grubymi
      nicmi szyte! Jak rozum moze sie z wierna zegnac, skoro ona go nigdy nie
      posiadala. To jest paranoja najczystszej wody. Dowodem na to niech bedzie fakt,
      ze ta inteligentna inaczej osoba posadza mnie o bycie jej rozumem! Ukryte
      tesknoty, schizofrenia, czy objaw glupoty siegajacej najwyzszych szczytow na
      Marsie?
      • Gość: Melba Re: Ale jaja IP: *.chello.pl 12.06.02, 16:10
        Misiek,spokojnie, kici, kici, halo....relax...nie denerwuj się aby...nooooo
        taaaaak, śliiiicznie, usiądź, odpocznij, taaak, ciiiii.....
    • atacama rozum działa 12.06.02, 18:09
      na towarzyskim,
      tam też odbiera rozumy...
      • wasz_psychiatra Atacama. 12.06.02, 22:54
        Dziekuje uprzejmie za informacje, sprawdzimy ten problem.
        Szalenie ciekawy nick.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka