11.03.05, 13:16
mężczyzna numer jeden na tym forum
boski.zawodowiec oraz wszystko co z nim zwiazane.

Wprawdzie czuje sie urazony ze nikt sie za mną nie wstawił w tym smiesznym
rankingu adminki mamdylmat ale cóz sie mozna po was spodziewać.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: mm Re: ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:18
      ja pytałam " a boski??"
      • boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:20
        no to chociaz jedna:)
        • Gość: mm Re: ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 13:22
          alez nie dziekuj,nie trzeba;-)))))))
          • boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:24
            nastepnym razem krzycz głosniej:)
    • pierozek_monika Re: ranking 11.03.05, 13:22
      ja Cię w tym rankingu nawet nie proponowałam, przegłosowały by mnie rażącą
      większością głosów ;)
        Nikt by cie nie przegłosował bo prawda zawsze zwyciezy:)

ps. swoją droga dopbrze ze mamdylemat to napisał bo juz wiem ze to stary
        forumowicz pod nowym nickiem i prawdopodobnie admin tego forum.
      • Gość: krysica Re: ranking IP: 62.29.136.* 11.03.05, 13:24
        Ja nie potrzebuję tego typu potwierdzeń by stwiedzić kto jest boski a kto
        najbardziej popularny...
        • boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:25
          ja tutaj jestem najpopularnijszy i nabardziej boski:)
          • Gość: krysica Re: ranking IP: 62.29.136.* 11.03.05, 13:30
            A czy ktoś mówi, że nie?
            • boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:31
              cały czas sie to próbuje robic ale wychodzi jak wychodzi.
              • Gość: krysica Re: ranking IP: 62.29.136.* 11.03.05, 13:37
                Boskość i wyjątkowość w oczy kole...
        • pierozek_monika Re: ranking 11.03.05, 13:25
          ja natomiast nie mogę bez nich normalnie funkcjonować.
    • trzydziecha1 Re: ranking 11.03.05, 13:23
      Ja tam swoje napisałam...
        wymieniłas mnie?
        • trzydziecha1 Re: ranking 11.03.05, 13:25
          A co, czytac nie umiesz?
          • boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:26
            ale mało cos uwielbienia w tej wypowiedzi i dlaczego sadzisz ze zl to ja? to
            nie ja tylko najpredzej ktos kto chce aby wygladało ze to ja.
            • trzydziecha1 Re: ranking 11.03.05, 13:27
              Nie bujaj boski, dobrze? A uwielbienia się u mnie nie zamawia na wynos.
              • boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:30
                to zl to nie jestem ja! tak samo jak nienormlana102 i tam jeszcze pare innych
                nickow.
                wielbij mnie mocniej.
                • trzydziecha1 Re: ranking 11.03.05, 13:31
                  Lustereczko ci nie wystarcza?
                  • boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:33
                    nie
                    • Gość: trzydziecha1 Re: ranking IP: 213.17.175.* 11.03.05, 13:36
                      To zamów sobie zegarynkę, żeby cie budziła co rano odpowiednim tekstem :PP
    • sagis Wszyscy myśleli, że odszedłeś od nas. A, ostatnio 11.03.05, 13:24
      też nie pisałeś na forum. Witaj z powrotem na forum.
      • Gość: xy2 Re: Wszyscy myśleli, że odszedłeś od nas. A, osta IP: .48.242.* / 80.51.176.* 11.03.05, 13:27
        jasne asik, wszyscy mysleli, ty obłudnico;)
        • boski.zawodowiec wiem ze na was zawsze moge liczyć:) 11.03.05, 13:28

• kohol Re: ranking 11.03.05, 13:28
      Bądź ponad to.
      Tylko z ten sposób pokażesz swą siłę i ocalisz godność.
      • boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:32
        moja siła juz została pokazana własnie tym ze mnie tam pominieto i celowo
        załozono tamten wątek po to aby zrobic mi na złosc.
    • starywyjadacz Re: ranking 11.03.05, 13:32
      > ... w tym smiesznym
      > rankingu adminki...

Absolutnie sie nie zgadzam - uwazam ze tamten ranking byl przeprowadzony
      niezwykle profesjonalnie, a koncowa ocena jest odbiciem odczuc nas wszystkich,
      czego przykladem jest usadowienie wlasciwych osob na pierwszym miejscu. Mysle
      ze bede wyrazicielem woli ogolu twierdzac ze byl to naprawde fachowy ranking.
      I ja osobiscie jestem pod wrazeniem celnosci doboru pierwszego miejsca
      A innym dzikim rankingom- jednym glosem mowimy : NIE!
      NIE :)))
      • pietrek666 Masz całkowitą rację Wyjadaczu ;P 11.03.05, 13:34

• kohol :DDDDD n/t 11.03.05, 13:35

• boski.zawodowiec Re: ranking 11.03.05, 13:35
        No adminka tego forum majaca swoje sympatie i chcąca sie na kims wyrzyć za
        jakies swoje urojenia chyba nie jest w stanie przeprowadzić profesjonalnie
        rankingu.
        Zreszta takie rankingi tu juz były i zawsze były wymierzone we mnie.
        • Gość: kohol Re: ranking IP: *.crowley.pl 11.03.05, 13:36
          Ty to jesteś wiesz, taki tutejszy Ojciec Derektor.
        • pietrek666 Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDDDD 11.03.05, 13:36

• boski.zawodowiec Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 13:38
            Jestes stry forumowicz ukryty pod nowym nickiem czy nowy? A pozatym adminka
            mnie nie znosi wiec co sie tu dziwić.
            • pietrek666 Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 13:42
              Sam jesteś stary ;P Od początku nie zmieniałem nick'a i się nie klonuję ;PPPPP
              • boski.zawodowiec Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 13:43
                od początku tzn. od kiedy? 3-4 miesiecy? to za mało.
                • pietrek666 Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 13:49
                  Za mało? Do czego?
                  Nie pamietam ile miesięcy. Maretina podesłała mi jakiś wątek jak miałem doła,
                  żeby się pośmiać. Chyba od zeszłej wiosny, myślę :)
                  • boski.zawodowiec Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 13:51
                    o maretina czyli kolejna wspaniała która mi nawysyłąła swoich fotek a gdy ją
                    oceniłem to zwiała.
                    • pietrek666 Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 13:52
                      Przecież nie zwiała! Teraz jest Pimpek-Sadełko :)
                      • boski.zawodowiec Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 13:54
                        Powaznie? to teraz juz tez wiem dlaczego mnie ta kreatura nie lubi.
                        • pietrek666 Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 13:57
                          Nie nazywaj jej kreaturą, ona napewno nie posunęłaby się do tego. Ja Martę
                          lubię ;P A po za tym, z tego co się orientuję raczej Ciebie unika :)
                          • boski.zawodowiec Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 14:00
                            tak czasami unika ale czasami nie bardzo a wczesniej jako maretina to nie
                            unikała w gole.
                            Ja pamietam co ona pisała pod moim adresem i mam prawo jąnazywac kreatura.
                            • pietrek666 Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 14:05
                              A nazwij ją sobie helikopterem. Twój wybór.
                              • boski.zawodowiec Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 14:07
                                a moze wiesz kto jeszcze tu wystepuje pod innym nickiem? ja sie nie orietuje
                                szczerze mówiąc.
                                • pietrek666 Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 14:10
                                  Ty się nie orientujesz? O kiedy? Jak sie zaczyna rozmowa o nick'ach to: albo Ty
                                  twierdzisz, że ktoś się podszywa pod kilka nick'ów, albo ktoś twierdzi, że to
                                  jakiś klon Boskiego. Kto jak kto, ale Ty jesteś w oku cyklonu :DDD
                                  • boski.zawodowiec Re: Boski, to się mania prześladowcza nazywa :DDD 11.03.05, 14:13
                                    A sęk w tym ze moje sa takie aby było wiadomo ze to ja! Ja tylko moge
                                    przypuszczać kto jest kto.
                                    No jedynie na forum swiat mam innego nicka.
        • starywyjadacz Re: ranking 11.03.05, 13:40
          > No adminka tego forum majaca swoje sympatie i chcąca sie na kims wyrzyć za
          > jakies swoje urojenia chyba nie jest w stanie przeprowadzić profesjonalnie
          > rankingu.
          > Zreszta takie rankingi tu juz były i zawsze były wymierzone we mnie.

a ja dopoki bede na pierwszym miejscu, dopoty bede bronil swych obiektywnych
          tez z pozycji neutalnego obserwatora.
        • sagis Re: ranking 11.03.05, 13:42
          boski.zawodowiec napisał:

> No adminka tego forum majaca swoje sympatie i chcąca sie na kims wyrzyć za
          > jakies swoje urojenia chyba nie jest w stanie przeprowadzić profesjonalnie
          > rankingu.
          > Zreszta takie rankingi tu juz były i zawsze były wymierzone we mnie.

--------------

Nie jesteś jedyny, który myśli, że wszystko jest wymierzone w Ciebie.
          Niektóre osoby myślą podobnie:-))))
          Ja też zauważyłam, że ten ranking nie jest typowy, jak inne wcześniejsze na tym
          forum:-)
    • boski.zawodowiec wy ewidentnie walczycie ze mną o sympatie 11.03.05, 13:43
      kobiet z forum, ok mozecie sobie wziąśc mi nie zalezy tylko bądzmy obiektywni i
      sprawiedliwi.
      • starywyjadacz Re: wy ewidentnie walczycie ze mną o sympatie 11.03.05, 13:49
        > kobiet z forum, ok mozecie sobie wziąśc mi nie zalezy tylko bądzmy obiektywni
        i
        > sprawiedliwi.

Ja osobiscie z az takim zaangazowaniem do tego rankingu nie podchodze. Jak ci
        tak zalezy to moge oddac ci pierwsze miejsce. aaaaa co mi tam.
        a swoja OBIEKTYWNA ocene juz wyrazilem:)
        • boski.zawodowiec Re: wy ewidentnie walczycie ze mną o sympatie 11.03.05, 13:51
          A weż sobie to pierwsze miejsce, no adminka cie kocha wiec bedzie przychylnie
          patrzec na cibie i mozesz pisac do woli.
          • starywyjadacz Re: wy ewidentnie walczycie ze mną o sympatie 11.03.05, 13:55
            > A weż sobie to pierwsze miejsce, no adminka cie kocha wiec bedzie przychylnie
            > patrzec na cibie i mozesz pisac do woli.

eee tam kocha. na razie wyszlo ze jedynie pragnie mego ciala :)
            • boski.zawodowiec Re: wy ewidentnie walczycie ze mną o sympatie 11.03.05, 13:58
              bedzie pragnąc do czasu az napiszesz cos prawdziwego i niezgodnego.
              Najlepciejsze było jak kilka dni temu do czego sie zresztą przyznała załozyła
              watek z pytaniem gdzie jestes a w rzeczywistosci chodziło o to aby jakis kontr
              wątek do mojego załozyć.
              Smieszna dziewczynka która dwi sie i troi aby wzbudzić moje zainteresowanie i
              nie zdradzić sie z tym.
              • starywyjadacz Re: wy ewidentnie walczycie ze mną o sympatie 11.03.05, 14:02
                > Smieszna dziewczynka która dwi sie i troi aby wzbudzić moje zainteresowanie i
                > nie zdradzić sie z tym.

Oj zbyt powaznie to wszystko bierzesz. To tylko... forum.
                • boski.zawodowiec Re: wy ewidentnie walczycie ze mną o sympatie 11.03.05, 14:04
                  wiem ze forum ale jednak ta osoba mnie wnerwia jak nikt inny z tego forum.
                  • Gość: margie Re: wy ewidentnie walczycie ze mną o sympatie IP: *.kcp.pl / 213.241.45.* 11.03.05, 14:29
                    a ja?!
                    • mamdylemat Re: wy ewidentnie walczycie ze mna˛ o sympatie 11.03.05, 14:31
                      hehehehe... tez ewidentnie walczysz o wzgledy!
                      • margie Re: wy ewidentnie walczycie ze mna˛ o sympatie 11.03.05, 14:34
                        mnie chodzilo o to, ze spadlam z listy osob wnerwiajacych nieboskiego. I sie
                        dopominam:)))
                        • boski.zawodowiec biedactwa dwa czytaja gdzie cos o nich 11.03.05, 14:36
                          współczuje ci margie bo mamdylamt ma w koncu taka prace ze czytac musi.
                          • margie Re: biedactwa dwa czytaja gdzie cos o nich 11.03.05, 14:38
                            ty mi nie wspolczuj, ty mnie nielub i nienawidz:))
                            • boski.zawodowiec Re: biedactwa dwa czytaja gdzie cos o nich 11.03.05, 14:39
                              ja was nigdy nie nielubiłe i nie nienawidziłem ale wy skutecznie robicie
                              wszystko tak aby nie przepadac za wami, niedługo pewnie sie przezucicie na
                              innych jak ja juz nie bede reagował lub tez znikne z forum.
                              • margie tak apropos naglowka 11.03.05, 14:43
                                zapomnial wol, jak cieleciem byl? a ty to nie przerzucales calego forum, zeby
                                przyczytac wszytsko co ktos o tobie napisal? Oj, nieboski, nieboski.
                                I jeszcze jedno: mam ci przypomniec twoja akcje z postami na moj temat? To to
                                byl objaw sympatii? Nie wiedzialam, ze w Krakowie tak sie ja objawia, ale w
                                sumie powinnam sie domyslec, styl mojego bylego meza, on tez Krakus....
                                • boski.zawodowiec Re: tak apropos naglowka 11.03.05, 14:49
                                  jak sie ktos na zartach nie zna to juz jego problem, wazne aby zarty trwały
                                  krótko i aby szybo wyjasnic ze to był zart , wam tego brakuje i nie widziecie
                                  ze wasze zarty zaczynaja być juz nudne i wku..... . Moje pierwsze wypowiedzi na
                                  twoj temat były tylko szczerymi wypowiedziami przedstawionymi w formie zartu
                                  dosc ciezkiego ale zartu, i to chyba twoj kłopot ze za nie zrozumiałąs i za
                                  bardzo sobie to do głowy przybrałas.
                                  krakowski styl hmm , moze i cos w tym jest zobacz na poczucie humoru młodego i
                                  starego Sthura
                                  • margie Re: tak apropos naglowka 11.03.05, 14:59
                                    ciezki zart?! no pzrepraszam, ale texty a propos golenia podbrzusza, oceny na
                                    podstawie rzekomego zdjecia, aluzje do rencistek itd, to juz jest chamstwo a
                                    nie ciezki zart. Na takie ciezkie zarty moze sobie pozwolic osoba, ktora sie
                                    dobrze zna.
                                    Na tej zasadzie mozemy pzryjac ze moje wypowiedzi na twoj temat tez byly
                                    zartami i ty tez nie zrozumiales.
                                    Co do krakowskiego stylu sie nie wypowiadam...
                                    • boski.zawodowiec Re: tak apropos naglowka 11.03.05, 15:06
                                      golenie podbrzusza pojawiło sie niedawno jako odpowiedz na wasze teksy na mój
                                      temat. Pewnie jeszcze obwin mnie o to ze mi przysłano twoje foto, powinnas sie
                                      cieszyc ze sie wygadałem chociaz i ak nie napisałem jaki komentarz był do
                                      twojej fotki. Rencistki pojawiły sie juz w trakcie waszych zaczepek min.
                                      harcerzy, kanapek, zmywania naczyń , stółówki dla bezdomnych i innych podobnych
                                      głupot.
                                      • margie Re: tak apropos naglowka 11.03.05, 15:11
                                        golenie podbrzusz apojawilo sie niedawno po uporczywym milczeniu z mojej
                                        strony. Dobra, niewzzne, juz mi sie nie chce z toba dyskutowac, szkoda mojego
                                        cennego czasu i tak sie do ciebie nie pzrekonam....
                                        • boski.zawodowiec Re: tak apropos naglowka 11.03.05, 15:15
                                          I mam w nosie to czy sie przekonasz czy tez nie ale nie martw sie mamdylemat
                                          szybko pewnie sobie znajdzie kogos nowego i podzielisz moj los czyli najpierw
                                          gra na dwa fronty a potem to juz sama wiesz.
                                          • margie nie sadz innych po sobie! 11.03.05, 15:19

• boski.zawodowiec Re: nie sadz innych po sobie! 11.03.05, 15:21
                                              dlamnie tez była milutka az jej odwaliło i zaczeła robic tak abym sie kłucił z
                                              tobą a ze ja głupi nie jestem to zacząłem sie kłucic i z nia.
                              • Gość: krysica Re: biedactwa dwa czytaja gdzie cos o nich IP: 62.29.136.* 11.03.05, 14:57
                                Boski nie znikaj bo bez ciebie tu będzie nudno.To moje zdanie - bez względu na
                                to co powiedzą o tym inne forumowiczki
                                • boski.zawodowiec Re: biedactwa dwa czytaja gdzie cos o nich 11.03.05, 14:59
                                  oj niedługo mi przybedzie obowiązków i to bardzo duzo wiec nie sadze abym miał
                                  nawet kiedy siedziec na forum.
    • magdzie Re: ranking 11.03.05, 13:51
      a gdzie moge obejrzec sławetny ranking?
      • pietrek666 Re: ranking 11.03.05, 13:53
        Tu:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=21543676
        • magdzie Re: ranking 11.03.05, 13:58
          ktos tutaj chce zrobic jeszcze wieksze przedszkole z tego forum, rankingi
          grzecznych i niegrzecznych, czerwone,zielone i inne kropeczki za dobre lub zle
          zachowanie to lekka przesada.
          fakt, jest Was - mezczyzn na tym forum niewielu. ale jeszcze do glowy mi nie
          przyszlo zeby cokolwiek probowac zaklasyfikowac.
          grunt, ze nie jestescie n u d n i i tak 3majcie
          pzdr.!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka