wierna1 13.06.02, 10:23 "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. Nie ma lepszej zemsty". Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Kidman. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anE Re: Do zdradzonych kobiet IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.06.02, 10:27 to, co mogła powiedziec zawiera sie w nieskonczonej ilosci roznych kombinacji zdan, slów.. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 10:26 wierna1 napisał(a): > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. > Nie ma lepszej zemsty". > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Kidman. nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks powod aby to zacytowac, a tak w ogole to witam "ser"decznie Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 10:56 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. > > Nie ma lepszej zemsty". > > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Kidman. > > nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks powod aby to zacytowac, a tak w ogole > > to witam "ser"decznie > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię to tak bardzo ciekawi. I nie witam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:04 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Kidman. > > > > nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks powod aby to zacytowac, a tak w > ogole > > > > to witam "ser"decznie > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię to tak bardzo ciekawi. I nie witam > serdecznie. przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o tobie, zobaczymy...ale dlaczego pod lozko? moze na Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:09 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Kidman. > > > > > > nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks powod aby to zacytowac, a t > ak w > > ogole > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię to tak bardzo ciekawi. I nie w > itam > > serdecznie. > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o tobie, zobaczymy...ale dlaczego po > d > lozko? moze na > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czyjeś małżeństwo, to go się pyta: "Pod ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dziękuję, bo mąż z powodzeniem wywiązuje się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwiłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:15 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. > > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Kidman. > > > > > > > > nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks powod aby to zacytowac > , a t > > ak w > > > ogole > > > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię to tak bardzo ciekawi. I > nie w > > itam > > > serdecznie. > > > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o tobie, zobaczymy...ale dlacze > go po > > d > > lozko? moze na > > > > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czyjeś małżeństwo, to go się pyta: "Po > d > ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dziękuję, bo mąż z powodzeniem wywiązuj > e > się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwiłeś? troszeczke, ale mam nadzieje ze on kiedys nie bedzie mogl, moge go zastapic Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:23 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. > > > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > > > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Kidman. > > > > > > > > > > nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks powod aby to zacy > towac > > , a t > > > ak w > > > > ogole > > > > > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię to tak bardzo ciekaw > i. I > > nie w > > > itam > > > > serdecznie. > > > > > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o tobie, zobaczymy...ale d > lacze > > go po > > > d > > > lozko? moze na > > > > > > > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czyjeś małżeństwo, to go się pyta > : "Po > > d > > ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dziękuję, bo mąż z powodzeniem wyw > iązuj > > e > > się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwiłeś? > > troszeczke, ale mam nadzieje ze on kiedys nie bedzie mogl, moge go zastapic > Widzisz Tulipan. Mimo calego szacunku dla Twej męskości nie jesteś w moim typie. Ja lubię mężczyzn, którzy potrafią szanować kobiety. Ty jesteś jeszcze na etapie uczenia się tej trudnej sztuki, a ja mam za mało czasu, aby czekać, kiedy zakończysz (oby pomyślnie) edukację. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:30 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. > > > > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > > > > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Ki > dman. > > > > > > > > > > > > nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks powod aby to > zacy > > towac > > > , a t > > > > ak w > > > > > ogole > > > > > > > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > > > > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię to tak bardzo c > iekaw > > i. I > > > nie w > > > > itam > > > > > serdecznie. > > > > > > > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o tobie, zobaczymy... > ale d > > lacze > > > go po > > > > d > > > > lozko? moze na > > > > > > > > > > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czyjeś małżeństwo, to go się > pyta > > : "Po > > > d > > > ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dziękuję, bo mąż z powodzenie > m wyw > > iązuj > > > e > > > się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwiłeś? > > > > troszeczke, ale mam nadzieje ze on kiedys nie bedzie mogl, moge go zastapi > c > > > > Widzisz Tulipan. Mimo calego szacunku dla Twej męskości nie jesteś w moim typie > . > Ja lubię mężczyzn, którzy potrafią szanować kobiety. Ty jesteś jeszcze na etapi > e > uczenia się tej trudnej sztuki, a ja mam za mało czasu, aby czekać, kiedy > zakończysz (oby pomyślnie) edukację. widzisz wierna, moze nabiore do ciebie szacunku jesli mnie czegos nowego nauczysz, chyba ze juz potrafie wiecej niz ty, nigdy nie wiadomo... Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:37 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z ni > ą. > > > > > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > > > > > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nico > le Ki > > dman. > > > > > > > > > > > > > > nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks powod a > by to > > zacy > > > towac > > > > , a t > > > > > ak w > > > > > > ogole > > > > > > > > > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię to tak bar > dzo c > > iekaw > > > i. I > > > > nie w > > > > > itam > > > > > > serdecznie. > > > > > > > > > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o tobie, zobaczy > my... > > ale d > > > lacze > > > > go po > > > > > d > > > > > lozko? moze na > > > > > > > > > > > > > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czyjeś małżeństwo, to g > o się > > pyta > > > : "Po > > > > d > > > > ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dziękuję, bo mąż z powod > zenie > > m wyw > > > iązuj > > > > e > > > > się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwiłeś? > > > > > > troszeczke, ale mam nadzieje ze on kiedys nie bedzie mogl, moge go za > stapi > > c > > > > > > > Widzisz Tulipan. Mimo calego szacunku dla Twej męskości nie jesteś w moim > typie > > . > > Ja lubię mężczyzn, którzy potrafią szanować kobiety. Ty jesteś jeszcze na > etapi > > e > > uczenia się tej trudnej sztuki, a ja mam za mało czasu, aby czekać, kiedy > > zakończysz (oby pomyślnie) edukację. > > widzisz wierna, moze nabiore do ciebie szacunku jesli mnie czegos nowego > nauczysz, chyba ze juz potrafie wiecej niz ty, nigdy nie wiadomo... O, wiele rzeczy robisz o wiele lepiej ode mnie. Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:41 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go > z ni > > ą. > > > > > > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > > > > > > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak > Nico > > le Ki > > > dman. > > > > > > > > > > > > > > > > nie unikaj spekulacji, musialas miec jaks po > wod a > > by to > > > zacy > > > > towac > > > > > , a t > > > > > > ak w > > > > > > > ogole > > > > > > > > > > > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię to ta > k bar > > dzo c > > > iekaw > > > > i. I > > > > > nie w > > > > > > itam > > > > > > > serdecznie. > > > > > > > > > > > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o tobie, zo > baczy > > my... > > > ale d > > > > lacze > > > > > go po > > > > > > d > > > > > > lozko? moze na > > > > > > > > > > > > > > > > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czyjeś małżeństwo, > to g > > o się > > > pyta > > > > : "Po > > > > > d > > > > > ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dziękuję, bo mąż z > powod > > zenie > > > m wyw > > > > iązuj > > > > > e > > > > > się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwiłeś? > > > > > > > > troszeczke, ale mam nadzieje ze on kiedys nie bedzie mogl, moge > go za > > stapi > > > c > > > > > > > > > > Widzisz Tulipan. Mimo calego szacunku dla Twej męskości nie jesteś w > moim > > typie > > > . > > > Ja lubię mężczyzn, którzy potrafią szanować kobiety. Ty jesteś jeszcz > e na > > etapi > > > e > > > uczenia się tej trudnej sztuki, a ja mam za mało czasu, aby czekać, k > iedy > > > zakończysz (oby pomyślnie) edukację. > > > > widzisz wierna, moze nabiore do ciebie szacunku jesli mnie czegos nowego > > nauczysz, chyba ze juz potrafie wiecej niz ty, nigdy nie wiadomo... > > O, wiele rzeczy robisz o wiele lepiej ode mnie. Nic dodać, nic ująć. myslalem, ze do tego nigdy nie dojdzie...ale sie z toba ZGADZAM!...nadejszla wiekopomna chwila Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:45 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, zost > aw go > > z ni > > > ą. > > > > > > > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > > > > > > > Żeby uniknąć spekulacji powiedział > a tak > > Nico > > > le Ki > > > > dman. > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie unikaj spekulacji, musialas miec ja > ks po > > wod a > > > by to > > > > zacy > > > > > towac > > > > > > , a t > > > > > > > ak w > > > > > > > > ogole > > > > > > > > > > > > > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak cię > to ta > > k bar > > > dzo c > > > > iekaw > > > > > i. I > > > > > > nie w > > > > > > > itam > > > > > > > > serdecznie. > > > > > > > > > > > > > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o tobi > e, zo > > baczy > > > my... > > > > ale d > > > > > lacze > > > > > > go po > > > > > > > d > > > > > > > lozko? moze na > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czyjeś małżeń > stwo, > > to g > > > o się > > > > pyta > > > > > : "Po > > > > > > d > > > > > > ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dziękuję, bo m > ąż z > > powod > > > zenie > > > > m wyw > > > > > iązuj > > > > > > e > > > > > > się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwiłeś? > > > > > > > > > > troszeczke, ale mam nadzieje ze on kiedys nie bedzie mogl, > moge > > go za > > > stapi > > > > c > > > > > > > > > > > > > Widzisz Tulipan. Mimo calego szacunku dla Twej męskości nie jest > eś w > > moim > > > typie > > > > . > > > > Ja lubię mężczyzn, którzy potrafią szanować kobiety. Ty jesteś j > eszcz > > e na > > > etapi > > > > e > > > > uczenia się tej trudnej sztuki, a ja mam za mało czasu, aby czek > ać, k > > iedy > > > > zakończysz (oby pomyślnie) edukację. > > > > > > widzisz wierna, moze nabiore do ciebie szacunku jesli mnie czegos now > ego > > > nauczysz, chyba ze juz potrafie wiecej niz ty, nigdy nie wiadomo... > > > > O, wiele rzeczy robisz o wiele lepiej ode mnie. Nic dodać, nic ująć. > > myslalem, ze do tego nigdy nie dojdzie...ale sie z toba ZGADZAM!...nadejszla > wiekopomna chwila > To i dobrze, bo coś nam się post "wyciąnął" i źle się czyta, a szkoda na takie bzdury zakladać nowy. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:50 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci męża, > zost > > aw go > > > z ni > > > > ą. > > > > > > > > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > > > > > > > > Żeby uniknąć spekulacji powie > dział > > a tak > > > Nico > > > > le Ki > > > > > dman. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie unikaj spekulacji, musialas mi > ec ja > > ks po > > > wod a > > > > by to > > > > > zacy > > > > > > towac > > > > > > > , a t > > > > > > > > ak w > > > > > > > > > ogole > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże, jak > cię > > to ta > > > k bar > > > > dzo c > > > > > iekaw > > > > > > i. I > > > > > > > nie w > > > > > > > > itam > > > > > > > > > serdecznie. > > > > > > > > > > > > > > > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zdanie o > tobi > > e, zo > > > baczy > > > > my... > > > > > ale d > > > > > > lacze > > > > > > > go po > > > > > > > > d > > > > > > > > lozko? moze na > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czyjeś m > ałżeń > > stwo, > > > to g > > > > o się > > > > > pyta > > > > > > : "Po > > > > > > > d > > > > > > > ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dziękuję, > bo m > > ąż z > > > powod > > > > zenie > > > > > m wyw > > > > > > iązuj > > > > > > > e > > > > > > > się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwiłeś? > > > > > > > > > > > > troszeczke, ale mam nadzieje ze on kiedys nie bedzie m > ogl, > > moge > > > go za > > > > stapi > > > > > c > > > > > > > > > > > > > > > > Widzisz Tulipan. Mimo calego szacunku dla Twej męskości nie > jest > > eś w > > > moim > > > > typie > > > > > . > > > > > Ja lubię mężczyzn, którzy potrafią szanować kobiety. Ty jes > teś j > > eszcz > > > e na > > > > etapi > > > > > e > > > > > uczenia się tej trudnej sztuki, a ja mam za mało czasu, aby > czek > > ać, k > > > iedy > > > > > zakończysz (oby pomyślnie) edukację. > > > > > > > > widzisz wierna, moze nabiore do ciebie szacunku jesli mnie czego > s now > > ego > > > > nauczysz, chyba ze juz potrafie wiecej niz ty, nigdy nie wiadomo > ... > > > > > > O, wiele rzeczy robisz o wiele lepiej ode mnie. Nic dodać, nic ująć. > > > > myslalem, ze do tego nigdy nie dojdzie...ale sie z toba ZGADZAM!...nadejsz > la > > wiekopomna chwila > > > To i dobrze, bo coś nam się post "wyciąnął" i źle się czyta, a szkoda na takie > bzdury zakladać nowy. tez tak mysle, szkoda tylko, ze takie dni jak ten sa bardzo rzadko, tzn. takie gdy sie zgadzamy Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:57 tuli_pan napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > tuli_pan napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > "Jeśli inna poderwie ci > męża, > > zost > > > aw go > > > > z ni > > > > > ą. > > > > > > > > > > > > Nie ma lepszej zemsty". > > > > > > > > > > > > Żeby uniknąć spekulacji > powie > > dział > > > a tak > > > > Nico > > > > > le Ki > > > > > > dman. > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > nie unikaj spekulacji, musial > as mi > > ec ja > > > ks po > > > > wod a > > > > > by to > > > > > > zacy > > > > > > > towac > > > > > > > > , a t > > > > > > > > > ak w > > > > > > > > > > ogole > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > to witam "ser"decznie > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Zapraszam pod moje małżeńskie łoże > , jak > > cię > > > to ta > > > > k bar > > > > > dzo c > > > > > > iekaw > > > > > > > i. I > > > > > > > > nie w > > > > > > > > > itam > > > > > > > > > > serdecznie. > > > > > > > > > > > > > > > > > > przyjmuje zaproszenie, moze zmienie zda > nie o > > tobi > > > e, zo > > > > baczy > > > > > my... > > > > > > ale d > > > > > > > lacze > > > > > > > > go po > > > > > > > > > d > > > > > > > > > lozko? moze na > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Dlaczego pod? Bo kiedy ktoś wtrąca się w czy > jeś m > > ałżeń > > > stwo, > > > > to g > > > > > o się > > > > > > pyta > > > > > > > : "Po > > > > > > > > d > > > > > > > > ich łóżkiem leżałeś?". A "na" to raczej dzię > kuję, > > bo m > > > ąż z > > > > powod > > > > > zenie > > > > > > m wyw > > > > > > > iązuj > > > > > > > > e > > > > > > > > się z obowiązków. Myślę, że się nie zmartwił > eś? > > > > > > > > > > > > > > troszeczke, ale mam nadzieje ze on kiedys nie bed > zie m > > ogl, > > > moge > > > > go za > > > > > stapi > > > > > > c > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Widzisz Tulipan. Mimo calego szacunku dla Twej męskośc > i nie > > jest > > > eś w > > > > moim > > > > > typie > > > > > > . > > > > > > Ja lubię mężczyzn, którzy potrafią szanować kobiety. T > y jes > > teś j > > > eszcz > > > > e na > > > > > etapi > > > > > > e > > > > > > uczenia się tej trudnej sztuki, a ja mam za mało czasu > , aby > > czek > > > ać, k > > > > iedy > > > > > > zakończysz (oby pomyślnie) edukację. > > > > > > > > > > widzisz wierna, moze nabiore do ciebie szacunku jesli mnie > czego > > s now > > > ego > > > > > nauczysz, chyba ze juz potrafie wiecej niz ty, nigdy nie wi > adomo > > ... > > > > > > > > O, wiele rzeczy robisz o wiele lepiej ode mnie. Nic dodać, nic u > jąć. > > > > > > myslalem, ze do tego nigdy nie dojdzie...ale sie z toba ZGADZAM!...na > dejsz > > la > > > wiekopomna chwila > > > > > To i dobrze, bo coś nam się post "wyciąnął" i źle się czyta, a szkoda na t > akie > > bzdury zakladać nowy. > > tez tak mysle, szkoda tylko, ze takie dni jak ten sa bardzo rzadko, tzn. takie > gdy sie zgadzamy > Zapraszam do "Burdelu" tam się zrobiło więcej miejsca na rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Święta racja, dziala w 2 kierunkach :) (n/txt) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.06.02, 10:28 .. jezeli przyjmuje sie zalozenie o zemscie. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Święta racja, dziala w 2 kierunkach :) (n/txt) 13.06.02, 10:30 Gość portalu: anE napisał(a): > .. jezeli przyjmuje sie zalozenie o zemscie. Nie koniecznie. Wystarczy mieć ciut godności i szacunku dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Święta racja, dziala w 2 kierunkach :) (n/txt) IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.06.02, 10:31 ale wierna1 zacytowała wypowiedz Nicole K., ktora mowila to w kontekscie zemsty. o to mnie caly czas chodzi po tej mojej glowie! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Święta racja, dziala w 2 kierunkach :) (n/txt) 13.06.02, 10:32 matrek napisał(a): > Gość portalu: anE napisał(a): > > > .. jezeli przyjmuje sie zalozenie o zemscie. > > Nie koniecznie. Wystarczy mieć ciut godności i szacunku dla siebie Moim zdaniem, jak się ma to, o czym piszesz, to się nie rozgłasza takich sentencji mediom na użytek byłego męża. Oczywiście mam tu na myśli Nicole K. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Święta racja, dziala w 2 kierunkach :) (n/txt) 13.06.02, 10:42 kini napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > .. jezeli przyjmuje sie zalozenie o zemscie. > > > > Nie koniecznie. Wystarczy mieć ciut godności i szacunku dla siebie > > Moim zdaniem, jak się ma to, o czym piszesz, to się nie rozgłasza takich > sentencji mediom na użytek byłego męża. Oczywiście mam tu na myśli Nicole K. Ja w ogóle nie znam soprawy, ani kontekstu. Odnoszę kwintesencji. Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Święta racja, dziala w 2 kierunkach :) (n/txt) 13.06.02, 10:54 matrek napisał(a): > > Moim zdaniem, jak się ma to, o czym piszesz, to się nie rozgłasza takich > > sentencji mediom na użytek byłego męża. Oczywiście mam tu na myśli Nicole > K. > > Ja w ogóle nie znam soprawy, ani kontekstu. Odnoszę kwintesencji. Mam na myśli generalnie sprzedawanie swojej prywatności mediom. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 10:32 wierna1 napisał(a): > "Jeśli inna poderwie ci męża, zostaw go z nią. > Nie ma lepszej zemsty". > Żeby uniknąć spekulacji powiedziała tak Nicole Kidman. Jeżeli ma się godność i szacunek dla samego siebie, to to jest święta prawda. Chociaż nie zawsze nam się to udaje. Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 10:37 Nikt naprawdę nie wie jak to tam było z Tomem i Nicole... Czy ogladaliście ich ostatni wspólny film " Oczy szeroko zamknięte" ? ,klęska filmu, klęska związku T i N !!! Plotki głoszą, że nie potrafili się już nawet przed kamerą pocałować ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Do zdradzonych kobiet IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.06.02, 10:38 na mnie film zrobił ogromne wrażenie. całą powrotną drogę dyskutowaliśmy o zdradzie. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 10:40 sonija napisał(a): > Nikt naprawdę nie wie jak to tam było z Tomem i Nicole... > Czy ogladaliście ich ostatni wspólny film " Oczy szeroko zamknięte" ? ,klęska > filmu, klęska związku T i N !!! > Plotki głoszą, że nie potrafili się już nawet przed kamerą pocałować ... ale to tylko plotki, Nicole to jakbym nawet nie potrafil to bym calowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 10:56 Dlatego właśnie dziwię się temu Tomowi ....??? Żeby się dać uwieść takiej małej pokrace jak ta Penelope ? Karakan i tyle !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Ad. Wątek 13.06.02, 11:01 A ja nie wróżyłam im długiego pożycia, chociaż i tak razem długo "pociągnęli". Ona Bliźnięta, on - Rak, wiedziałam, że im nie wypali. Kurna, mogłabym być wróżką. Komu powróżyć? Ale to zdanie mi się spodobało. Chociaż nie wiem czy mąż czuje się, jak ofiara zemsty, jeśli mu się polepszyło. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:00 sonija napisał(a): > Nikt naprawdę nie wie jak to tam było z Tomem i Nicole... > Czy ogladaliście ich ostatni wspólny film " Oczy szeroko zamknięte" ? ,klęska > filmu, klęska związku T i N !!! > Plotki głoszą, że nie potrafili się już nawet przed kamerą pocałować ... > Noproszę, a tyle lasek sikalo z podniecenia na sam widok Toma :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:13 kini napisał(a): > JA NIE! ale ryczalas na pewno Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:21 Co ty. Nigdy nie podkochiwałam się w nieosiągalnych idolach, nawet jak byłam nastolatką. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:09 matrek napisał(a): > sonija napisał(a): > > > Nikt naprawdę nie wie jak to tam było z Tomem i Nicole... > > Czy ogladaliście ich ostatni wspólny film " Oczy szeroko zamknięte" ? ,klę > ska > > filmu, klęska związku T i N !!! > > Plotki głoszą, że nie potrafili się już nawet przed kamerą pocałować ... > > > > Noproszę, a tyle lasek sikalo z podniecenia na sam widok Toma :) Ja do tej pory nie zdejmuję pampersa! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:12 wierna1 napisał(a): > matrek napisał(a): > > > sonija napisał(a): > > > > > Nikt naprawdę nie wie jak to tam było z Tomem i Nicole... > > > Czy ogladaliście ich ostatni wspólny film " Oczy szeroko zamknięte" ? > ,klę > > ska > > > filmu, klęska związku T i N !!! > > > Plotki głoszą, że nie potrafili się już nawet przed kamerą pocałować > ... > > > > > > > Noproszę, a tyle lasek sikalo z podniecenia na sam widok Toma :) > > Ja do tej pory nie zdejmuję pampersa! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anE Re: Do zdradzonych kobiet IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.06.02, 11:14 eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest niski Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:14 Gość portalu: anE napisał(a): > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest niski Nie to ci ja :) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:19 matrek napisał(a): > Gość portalu: anE napisał(a): > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest niski > > Nie to ci ja :) "nie, to ci ja tez niski jestem?" to chciales napisac? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kini Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:25 tuli_pan napisał(a): > "nie, to ci ja tez niski jestem?" to chciales napisac? :) > Matrek ma POWYŻEJ 180 cm, zapamiętaj to raz na zawsze! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:26 kini napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > "nie, to ci ja tez niski jestem?" to chciales napisac? :) > > > > Matrek ma POWYŻEJ 180 cm, zapamiętaj to raz na zawsze! :))) Kini, adwokatów, nie potrzebuję, sam jestem kauzyperdą :)) Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:28 Ja też uważam, że obiektem milości nie powinien być jakiś tam nieosiągalny gość z filmu... nam kobietom potrzeba realnych facetów "z krwi i kości".... - to co ja tu kurna robię w tej wirtualnej przestrzeni życiowej ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:31 sonija napisał(a): > Ja też uważam, że obiektem milości nie powinien być jakiś tam nieosiągalny gość > > z filmu... nam kobietom potrzeba realnych facetów "z krwi i kości".... > > - to co ja tu kurna robię w tej wirtualnej przestrzeni życiowej ???????? > No chyba nie szukasz tu prawdziwego mężczyzny, bo się zmęczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:25 Gość portalu: anE napisał(a): > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest niski Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:28 wierna1 napisał(a): > Gość portalu: anE napisał(a): > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest niski > > Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? Ale był szybki i wysoko latał :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:48 matrek napisał(a): > wierna1 napisał(a): > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest niski > > > > Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? > > Ale był szybki i wysoko latał :) eeeeeeeeeee i miła duuuuuuży nos!!!!! a duży nos to przedłużenie tego, dlatego mój też ma całkiem niczego sobie ten nosek!! hi hi hi Matrek jaki ty masz nos? :o)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:54 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest niski > > > > > > Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? > > > > Ale był szybki i wysoko latał :) > > > > > eeeeeeeeeee i miła duuuuuuży nos!!!!! a duży nos to przedłużenie tego, dlatego > mój też ma całkiem niczego sobie ten nosek!! hi hi hi > Matrek jaki ty masz nos? :o)))))))))) jak juz sie chwalimy to ja mam duzy nochal, no i nie tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:04 tuli_pan napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > > > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest ni > ski > > > > > > > > Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? > > > > > > Ale był szybki i wysoko latał :) > > > > > > > > > > eeeeeeeeeee i miła duuuuuuży nos!!!!! a duży nos to przedłużenie tego, dla > tego > > mój też ma całkiem niczego sobie ten nosek!! hi hi hi > > Matrek jaki ty masz nos? :o)))))))))) > > > jak juz sie chwalimy to ja mam duzy nochal, no i nie tylko... I co jeszcze????? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 11:59 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > wierna1 napisał(a): > > > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest niski > > > > > > Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? > > > > Ale był szybki i wysoko latał :) > > > > > eeeeeeeeeee i miła duuuuuuży nos!!!!! a duży nos to przedłużenie tego, dlatego > mój też ma całkiem niczego sobie ten nosek!! hi hi hi > Matrek jaki ty masz nos? :o)))))))))) Ładny, zgrabny i proporcjonalny jest ten mój nosek :)) Taki fajny :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:04 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > > > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - jest ni > ski > > > > > > > > Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? > > > > > > Ale był szybki i wysoko latał :) > > > > > > > > > > eeeeeeeeeee i miła duuuuuuży nos!!!!! a duży nos to przedłużenie tego, dla > tego > > mój też ma całkiem niczego sobie ten nosek!! hi hi hi > > Matrek jaki ty masz nos? :o)))))))))) > > Ładny, zgrabny i proporcjonalny jest ten mój nosek :)) > Taki fajny :) Ale na długość jak? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:06 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > > > > > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - je > st ni > > ski > > > > > > > > > > Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? > > > > > > > > Ale był szybki i wysoko latał :) > > > > > > > > > > > > > > > eeeeeeeeeee i miła duuuuuuży nos!!!!! a duży nos to przedłużenie tego > , dla > > tego > > > mój też ma całkiem niczego sobie ten nosek!! hi hi hi > > > Matrek jaki ty masz nos? :o)))))))))) > > > > Ładny, zgrabny i proporcjonalny jest ten mój nosek :)) > > Taki fajny :) > > Ale na długość jak? ;))) > Widzę lastka, że Ty z Matrekiem znowu w transie. Zajrzyj do poczty. Rano ci coś ładnego wysłałam na email, ale nie wiem czy dotarło. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:11 Buuu nic nie dostałam, bo przed chwilą otwierałam bo do ciebie pisałam! Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:12 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > matrek napisał(a): > > > > > > > wierna1 napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: anE napisał(a): > > > > > > > > > > > eee tam, na mnie tez wrazenia nie robil, poza tym - je > st ni > > ski > > > > > > > > > > Ale wiesz, Ane, że facet mały , a interes ten-tego? > > > > > > > > Ale był szybki i wysoko latał :) > > > > > > > > > > > > > > > eeeeeeeeeee i miła duuuuuuży nos!!!!! a duży nos to przedłużenie tego > , dla > > tego > > > mój też ma całkiem niczego sobie ten nosek!! hi hi hi > > > Matrek jaki ty masz nos? :o)))))))))) > > > > Ładny, zgrabny i proporcjonalny jest ten mój nosek :)) > > Taki fajny :) > > Ale na długość jak? ;))) > W pionie, czy w poziomie ? Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:12 Pod skosem z profilu :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:14 lastka napisał(a): > Pod skosem z profilu :)))))))))))))))) No, tak Pi razy oko, 4-5cm :) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:15 matrek napisał(a): > lastka napisał(a): > > > Pod skosem z profilu :)))))))))))))))) > > No, tak Pi razy oko, 4-5cm :) No to ekstra!!!!!!!!!!!!! Ej a weż pokaż:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:31 lastka napisał(a): > matrek napisał(a): > > > lastka napisał(a): > > > > > Pod skosem z profilu :)))))))))))))))) > > > > No, tak Pi razy oko, 4-5cm :) > > No to ekstra!!!!!!!!!!!!! > > Ej a weż pokaż:))) > Lastuś! Uspokój się! (Otwórz pocztę). Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Do zdradzonych kobiet 13.06.02, 12:35 wierna1 napisał(a): > lastka napisał(a): > > > matrek napisał(a): > > > > > lastka napisał(a): > > > > > > > Pod skosem z profilu :)))))))))))))))) > > > > > > No, tak Pi razy oko, 4-5cm :) > > > > No to ekstra!!!!!!!!!!!!! > > > > Ej a weż pokaż:))) > > > > Lastuś! Uspokój się! (Otwórz pocztę). Ok jestem spokojna, jestem spokojna, jestem spokojna ale Matrek no weż pokaż!!!!!! Już otworzyłam, ale ty do swojej też zajrzyj! Odpowiedz Link Zgłoś