elola 17.06.02, 12:41 Własnie taki mam problem. Nie mogę sie tego pozbyć. Przebijają spod bluzeczki, prowokują oleśne spojrzenia facetów, stoją praktycznie cały czas. Co zrobic? Czy wy też macie problem z wiecznie stojącymi sutkami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amor_latino Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! 17.06.02, 12:45 czy to ty wasiu? elola napisał(a): > Własnie taki mam problem. Nie mogę sie tego pozbyć. Przebijają spod bluzeczki, > prowokują oleśne spojrzenia facetów, stoją praktycznie cały czas. Co zrobic? > > Czy wy też macie problem z wiecznie stojącymi sutkami? Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! 17.06.02, 12:48 Nam facetom też się to zdarza. Nie przejmuj się kochanie, kobiety nawet to lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! 17.06.02, 13:37 wierna1 napisał(a): > Nam facetom też się to zdarza. Nie przejmuj się kochanie, kobiety nawet to > lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! 17.06.02, 13:38 wierna1 napisał(a): > Nam facetom też się to zdarza. Nie przejmuj się kochanie, kobiety nawet to > lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! 17.06.02, 13:38 wierna1 napisał(a): > Nam facetom też się to zdarza. Nie przejmuj się kochanie, kobiety nawet to > lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sagan Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! IP: *.desy.de 17.06.02, 12:51 czy to Ty duszyczko udzielalas sie w watku "kolega meza"??? pozwolisz wiec, ze zacytuje tutaj Twoja odpowiedz na tamten post ... ech :( Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan :):):) 17.06.02, 12:56 to najbardziej zabawny temat watku na tym forum, hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: :):):) 17.06.02, 13:01 tuli_pan napisał(a): > to najbardziej zabawny temat watku na tym forum, hihihihihi ALeż ską.Sam miałem taki problem przed laty. Młode, jędrne to isterczały mnie, jak drut. Teraz już trochę podupadły to i problem sam się rozwiązał. Odpowiedz Link Zgłoś
tuli_pan Re: :):):) 17.06.02, 13:04 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > to najbardziej zabawny temat watku na tym forum, hihihihihi > > ALeż ską.Sam miałem taki problem przed laty. Młode, jędrne to isterczały mnie, > jak drut. Teraz już trochę podupadły to i problem sam się rozwiązał. witam wierna, widze ze jednak przekonalem cie abys przyznala sie ze jestes mezczyzna :) Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: :):):) 17.06.02, 13:39 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > to najbardziej zabawny temat watku na tym forum, hihihihihi > > ALeż ską.Sam miałem taki problem przed laty. Młode, jędrne to isterczały mnie, > jak drut. Teraz już trochę podupadły to i problem sam się rozwiązał. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: :):):) 17.06.02, 14:15 Godzinę mnie nie było, a tu jakieś cholerne gryzonie się zalęgły. Co za obrzydlistwo! Odpowiedz Link Zgłoś
biale_myszy Re: :):):) 17.06.02, 13:39 wierna1 napisał(a): > tuli_pan napisał(a): > > > to najbardziej zabawny temat watku na tym forum, hihihihihi > > ALeż ską.Sam miałem taki problem przed laty. Młode, jędrne to isterczały mnie, > jak drut. Teraz już trochę podupadły to i problem sam się rozwiązał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xavier Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! IP: 217.153.10.* 17.06.02, 13:15 Mnie taki widok podpowiada, ze swiat jest piekny i warto zyc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! IP: *.com.pl 17.06.02, 13:15 :))) jakie to są oblesne spojzenia ? jakich spojzen byś chciała? a moze to Twoja obsesja? -myslisz ze wszyscy sie na te sutki patrzą- rajcujesz sie tym -> sutki Ci nabrzmiewają i tak w kółko ? muniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! IP: 193.0.117.* 17.06.02, 13:18 Uwielbiamy takie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 17.06.02, 20:36 Pani oczekuje na odpowiedz a ludzie tu sobie jaja robia prosze pani - przed wlozeniem do stanika proponuje je oblepic plastelina w taki sposob mi ich sterczowatosc zlala sie z reszta kasztaltu pani piersi :-) z wyrazami szacubku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! IP: *.abo.wanadoo.fr 17.06.02, 22:03 Gość portalu: a psik napisał(a): > Pani oczekuje na odpowiedz a ludzie tu sobie jaja robia > prosze pani - przed wlozeniem do stanika proponuje je oblepic plastelina w taki > > sposob mi ich sterczowatosc zlala sie z reszta kasztaltu pani piersi :-) > z wyrazami szacubku Ale na dluzsza mete to sie plastelina nie nadaje. Codziennie rano trzeba ksztaltowac piersi od nowa. Proponuje modeline. Po calkowitym wyschnieciu mozna ja zciagnac i zakladac jak stanik. Pozdrawiam i zycze powodzenia ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! 17.06.02, 22:55 Gość portalu: Mrufka napisał(a): > Gość portalu: a psik napisał(a): > > > Pani oczekuje na odpowiedz a ludzie tu sobie jaja robia > > prosze pani - przed wlozeniem do stanika proponuje je oblepic plastelina w > taki > > > > sposob mi ich sterczowatosc zlala sie z reszta kasztaltu pani piersi :-) > > z wyrazami szacubku > > > Ale na dluzsza mete to sie plastelina nie nadaje. Codziennie rano trzeba > ksztaltowac piersi od nowa. Proponuje modeline. Po calkowitym wyschnieciu mozna > > ja zciagnac i zakladac jak stanik. > Pozdrawiam i zycze powodzenia ;p A moim zdaniem jeszcze lepszy bylby silikon do uszczelniania wanien itp. urzadzen:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: Sterczace sutki ?!!!!!!!!! IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 17.06.02, 22:58 a zgiac sie ich nie da ? z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś