suzume 18.06.02, 09:17 zwłaszcza w obliczu innych dzisiejszych wątków, które mnie jakby przerastają... ale nic to - słońce świeci, radujmy się :))) -dybry- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiulek Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte 18.06.02, 09:20 dzin dybry:))) u mnie ma byc dzis 37 stopni... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kasak. 18.06.02, 09:21 widzisz? wpisalismy o tej samej godzinie... jestesmy sobie przeznaczeni... ja napisalem o sexie ty o wysokiej temperaturze... ja to oczywiscie interpretuje jednoznacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: kasak. 18.06.02, 09:22 bukowski27 napisał(a): > widzisz? wpisalismy o tej samej godzinie... jestesmy sobie przeznaczeni... ja > napisalem o sexie ty o wysokiej temperaturze... ja to oczywiscie interpretuje > jednoznacznie... Bukos, bedzie HOT?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ czarli - ja też sie wpisałam o tej samej... 18.06.02, 09:23 i na dodatek o dobrym dniu... czy to coś oznacza? bo wiesz - jakoś nas dużo.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 he. ajse.. 18.06.02, 09:23 ty tez? ja o sexie kaska o wysokiej temperaturze ty o przerastaniu... jezeli wszystkim to si ekojarzy z prostata, to ja sie nie zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no właśnie... 18.06.02, 09:24 jakoś tak cholercia wyszło i zastanawiam sie co to oznacza.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume może być o seksie 18.06.02, 09:40 skoro bukowski ma życzenie interpretować jednoznacznie... ale z tym hotem, to bym się nie unosiła - klima działa jak szalona Odpowiedz Link Zgłoś
agick w sumie może być o seksie 18.06.02, 09:51 dzisiaj stwierdziłam, że żyję w celibacie... to jakiś skandal. witam całe bagno.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: w sumie może być o seksie 18.06.02, 09:53 agick napisał(a): > dzisiaj stwierdziłam, że żyję w celibacie... > to jakiś skandal. > > witam całe bagno.... jak to w celibacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: w sumie może być o seksie 18.06.02, 10:37 no może być i o seksie... ale toi sie czarli powinien produkowac a nie my. on w koncu jest tu ekspertem... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ wszystko czarli, po prostu wszystko... 18.06.02, 10:40 o tych wiórach i tej klatce piersiowej.... no czarli, po prostu wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 nie ma wszystko... 18.06.02, 10:45 nie ma cos takiego jak wszytsko... nie ma. jak ktos cos chce w9edziec to mu odpowiem. ale pytanie musi byc konkretne... na zasadzie: najszybsze zwiezrze swiata? gepard. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no dobra... 18.06.02, 10:48 no to ile tych wiórów leci? uzbierasz tyle, żeby chomikowi wiórarium wyścielić? bo wiesz, ja to mam chomika.... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 chomikowi? 18.06.02, 10:52 ja mam kontrakt z zoo w chorzoiwie... powiem tylko ze jeszce beemwu. moge ci przywiezc troche... prima sort... next. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no to next 18.06.02, 10:59 super - podpiszesz kontrakt na dostawę wiórów? bo on szybko zużywa.... a następne pytanie... czy to jest naturalna opalenizna i nabłyszczenie torsu? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 mialobyc o sexie 18.06.02, 11:02 a wy mi tu ajse wyjezdzacie z opalaniem... ale jako expert moge powiedziec, ze nie istnieje cos takiego jak naturalan opalenoizna... chyba ze u bezowych (prosze spytac experta agicka), natomiast nablyszczenie torsu (jezeli sie go ma) polega na wywolaniu niekontrolowanego slinotoku u kobiet i kilku francuzow. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no przecież było o seksie... 18.06.02, 11:10 nabłyszczenie torsu powoduje ślinotok u obserwatorek co z kolei w prostej drodze powoduje wypełnienie wiórarium mojego chomika, co z kolei powoduje zadowolenie mojego chomika i chomiczki, co z kolei powoduje zwiększenie się populacji chomików, a to powoduje zwiększone zapotrzebowanie na wióry... no dobra no to następne... hmmmm... no... jakby spytać... to może spytam jeszcze o te mięśnie... prawdziwe czy silikonowe? (możesz nie odpowiadać wprost - wystarczy, że mrugniesz znacząco, albo odpowiedz w nawiasie, zeby inni nie widzieli) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 aise... 18.06.02, 11:13 no wiec... juz speiszez z pomoca.. te miesnie (jak je nazywasz) to piersi. tak. wlasnie tak. jezeli kazda kobieta posiada dwie. sa miekkie i mile w dotyku. na pytanie czy naturalne czy sislikownowe, musze powiedziec, ze jesstem zdecydowanym zwolennikiem naturalizmu w piersiach... najechetniej tobym takie cieple naturalne piersi... yyyyy... zaraz przyjde... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ cholera - domyślałam się tego 18.06.02, 11:19 ale nikt mi nigdy nie powiedział wprost... dziekuję. jestem w lekkim szoku, ale on przejdzie (ten szok znaczy się) a twoje są prawdziwe? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 oczywiscie ze tak... 18.06.02, 11:20 to co kiedys napisalem ze mi sie lokiec pomylil z moim miesniem dwuglowym ramienia to bylo przejezyczenie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie, no oczywiście... 18.06.02, 11:28 to norma... mnie też się kiedyś coś takiego zdarzyło z nogą a jak ty to robisz, że te kolanka tak chętnie sie do ciebie garną, no wiesz...o ile to nie jest tajemnica zawodowa oczywiście... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: w sumie może być o seksie 18.06.02, 10:49 i czarli ponoć jest kochankiem prima sort.... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: w sumie może być o seksie 18.06.02, 10:49 normalnie qrka - z moim współspczem stwierdzilśmy, że prowadzimy się po bożemu - buzi na dobranoc, buzi na dobry dzionek... jak małżeństwo po 20 latach... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: w sumie może być o seksie 18.06.02, 10:52 agick napisał(a): > normalnie qrka - z moim współspczem stwierdzilśmy, że prowadzimy się po bożemu > - > buzi na dobranoc, buzi na dobry dzionek... > jak małżeństwo po 20 latach... Ej, Agick, a jak dlugo jestescie juz wspolspaczami? Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: w sumie może być o seksie 18.06.02, 10:53 rok...... ja wiem... ja wszystko wiem... ale wiesz - dużo pracy i padamy na pyszczek pod wieczór oboje.... buzi i spać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Re: w sumie może być o seksie 18.06.02, 11:00 agick napisał(a): > rok...... > ja wiem... ja wszystko wiem... > ale wiesz - dużo pracy i padamy na pyszczek pod wieczór oboje.... buzi i spać. No... praca uszlachetnia he he he... Ciekawe, kto taka bzdure wymyslil... Odpowiedz Link Zgłoś
agick Re: w sumie może być o seksie 18.06.02, 11:02 też nie mam pojęcia... co dnia rano zadaję sobie pytanie dlaczego nie urodziłam się w rodzinie milionerów.. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 uuuuuu... adzik... 18.06.02, 10:56 nie chce uzywac mocnych slow... ale to chyba jakas dewiacja i perwerrsja... zaparszam do kliniki doktora bukowskiego... pacjentki wychodzac szepcza cichutko: co ja do tej pory wiedzialam o seksie... dla znajomych 25 %znizki. Odpowiedz Link Zgłoś
agick buki... 18.06.02, 10:59 a czy to są zajęcia w parach ze współspaczem czy jak..? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 yyyy... w parach z 18.06.02, 11:04 doktorem oczywiscie... no co wy? jakby mialybyc ze wspolspaczem, to ja bym normalnie seksuologie skonczyl... a nie szalbierzył... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Słuchajcie... 18.06.02, 11:03 ... może ja też tu na chwilę przycupnę, bo to co się dzieje tam na zewnątrz mnie trochę przeraża... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Tury wygraly z Japoncami 1:0 18.06.02, 11:05 Bedzie dzisiaj znowu halas na miescie... Nie dadza zyc... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Bukoś 18.06.02, 11:07 bukowski27 napisał(a): > problemy? No powiedz, jakie ja mogę mieć problemy? Jestem szczęśliwa i uśmiechnięta, tylko trochę zaganiana (ale nie przez bacę na hali)... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no wlasnie nie wiem jakie... 18.06.02, 11:10 dzisiaj rozmawiamy o seksualnych. musisz miec jakies... wsztyscy (poza mna i krystyna d.) maja jakies... nweet kaska pewnie ma... kaska... masz jakies? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek mhm, mam... 18.06.02, 11:12 bukowski27 napisał(a): > dzisiaj rozmawiamy o seksualnych. musisz miec jakies... wsztyscy (poza mna i > krystyna d.) maja jakies... nweet kaska pewnie ma... kaska... masz jakies? troche sie dzis czuje zaniedbana... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kasiu. i na to cos mozemy poradzic... 18.06.02, 11:15 zaparszam do kliniki dra bukowskiego... dla ciebi ejako dla mojej przyszlej zony specjalny full service gratis... przyjecie poza kolejnoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 No to jak wszyscy... 18.06.02, 11:13 ... to ja wam się przyznam, że jestem na wskroś zboczona... i....i.iii nie wiem jak to powiedzieć.... ja lubię się kochać tylko z moim ślubnym... wstyd mi naprawdę... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 agniecha. 18.06.02, 11:15 przyktro mi. twoj przypadek nienrokuje zadnych nadziei. o czym z zalem zawiadamiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ czarli 18.06.02, 11:17 no ale przecież możesz ja wyleczyć, prawda??? powiedz, że możesz! ty możesz wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Dr Bukoś 18.06.02, 11:20 ... a...a aaa może jakaś tabeteczka malutka, albo terapia indywidualna... co? Może by się jednak dało?.... Kurcze, nie mów mi, że to nieuleczalne... można z tym długo żyć...?? Pomocy... poradź mi coś... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 agniecha... 18.06.02, 11:22 bardzo mi przykro... obawiam sie ze ten stan bedzie trwal az do smierci... jestes przypadek nieuleczalny... prawdopodobni ezrobie na tobi ehabilitacje... przykro mi... Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 To jakieś pocieszenie :))) 18.06.02, 11:23 Może chociaż posłużę za obiekt naukowy?... Taki beznadziejny przypadek nadaje się na badania kliniczne... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio dottore... IP: 194.181.183.* 18.06.02, 11:35 czy moglbys mi pomoc po starej znajomosci (tylko lapy przy sobie ok?). cierpie oostatnio na syndrom zwiekszajacego sie zobojetnienia seksualnego i teraz mysle o seksie nie dluzej niz jakies 14 godzin dziennie, nie liczas snu (oczywiscie wiadomo co mi sie sni). tak sobie mysle... moze moglbys mnie polaczyc w parze z agick, opczywiscie tylko leczniczo i tylo jesli su nie chce sie leczyc. z powazaniem, latino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 11:20 no to dbry! Su, w jakich godzinach jest czynne bagno? Bo ja sie chyba wczoraj znowu spoznilam... Czy moge? Pamietasz, w tej poczekalni u waszegonaszegopsychiatry... I co gorsza, wcale mi nie pomogl.. Ujjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Aise IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 11:30 Ulzylo mi! Bo ja mam taki talent, ze zawsze po ptokach... Nawet sie dziwie, ze pan dochtorek mie jakiejs nerwicy na podlozu seksualnym na te okolicznosc nie wynalazl... a tylko sie innymi zajmowac kazal... No to postanowilam sie do jakiejs milej grupy dolaczyc, bo samotnie sie seksic to tak jakos... aspolecznie Tylko nie wiem jeszcze, kto z kim... albo w jakich konfiguracjach... Moge? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a masz numerek? 18.06.02, 11:33 bo do klinki dokrtora bukowskiego tłumy walą... trzeba się zapisywać dużo wcześniej ja przyjmuję kasę 50 zeta od wizyty. zobaczysz, ze będziesz chciała wrócić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza No to zmieniam doktora! IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 11:35 pal diabli kase, skoro skuteczny... I inne pacjentki zapraszaja... A z grubymi kolaniskami przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ moja droga! 18.06.02, 11:38 lepszego wyboru w życiu nie dokonałaś! przyjmuje każde kolanka, każda taka wizyta relaksuje i odchudza... skuteczny jak wszyscy diabli... to co, dajesz te 50 zeta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: moja droga! IP: 194.181.183.* 18.06.02, 11:42 aise, o ile wiem to za ponadnormatywne kolanka dottore kasuje siedem dych. aise_ napisał(a): > lepszego wyboru w życiu nie dokonałaś! > przyjmuje każde kolanka, każda taka wizyta relaksuje i odchudza... > skuteczny jak wszyscy diabli... > to co, dajesz te 50 zeta? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ gutek 18.06.02, 11:44 ale to pierwsza wizyta... nie można zniechęcać na początku potem sie powie, że była niedopłata, albo co... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek IP: 194.181.183.* 18.06.02, 11:47 jak chcesz aise, ale zeby nie bylo, ze nie mowilem. dottore ma 20% nadprodukcje wiorow przy ponadnormatywnych kolankach i te dwie dychy ida na asmabel. aise_ napisał(a): > ale to pierwsza wizyta... nie można zniechęcać na początku > potem sie powie, że była niedopłata, albo co... > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: gutek 18.06.02, 11:51 no to ustawimy w poblizu wiórarium mojego chomika i bedzie dobrze. zużyje w trymiga...albo zaprosimy chorzowskie zoo po odbior towaru. wiesz, bukosiowi sie nowe alufelgi przydadzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: gutek IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 11:55 Moze byc 50? Siedmiu dych nie dam rady, pensja dopiero po pierwszym... A czy Bukos, Guciu, nie moglby zalozyc 'agencji'? Jego panienki moglyby zarabiac dla niego... Ech, gdyby tak kierowczyni de tej beemki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek IP: 194.181.183.* 18.06.02, 11:56 agencje prowadzi niejaki glen medeiros. mamy tu w bagnie specjalizacje. Gość portalu: jendza napisał(a): > Moze byc 50? > Siedmiu dych nie dam rady, pensja dopiero > po pierwszym... > A czy Bukos, Guciu, nie moglby zalozyc 'agencji'? > Jego panienki moglyby zarabiac dla niego... > Ech, gdyby tak kierowczyni de tej beemki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: gutek IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 11:59 A czy ten (ta?) glen to sie cieszy ogolna estyma? Moze by tak jakowas konkurencja.... Ja tu takie plany... a kolanka jeszcze grube... Kto ostatni? Do Bukosia, oczywiscie.... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jendza 18.06.02, 12:00 tu jest porządne bagno! żadnych agencji nie prowadzimy, żeby sie nam galernicy nie zdemoralizowali. my tu mamy specjalistów wysokiej klasy, naukowców, ętelygentów, lądek, lądek zdrój... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza aise IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:04 to dobrze wyladowalam... Lepiej zgubic z madrym, niz z glupim znalezc... (ladne, prawda? Nadaje sie do etelygencji?) I zdrowe... A gdzie jest sanatorium? Mozna sie zapisac? A jest jakas bagienna skladka czlonkowska? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jendzo 18.06.02, 12:09 wiesz w bagno łatwo wleźć, ale potem wyleźć to juz nie tak łatwo... wiesz jak jest... no jasne, ze jest składka członkowska: musisz najpierw sie jakoś wkupić my sie troche pokrygujemy, potargujemy a potem zobaczymy acha - dyżurną jędzą to niestety ja jestem w tym bagnie. nawet moj wzór w sevres stoi (obok bukosia i suzume), ale mogę cie przyjąć termin, jak chcesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza miotla przygotowana! IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:14 Pewno, ze chce! I juz lece... A swoja droga, dziwne to bagno, gdzie latac mozna... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ latac każdy może 18.06.02, 12:17 trochę lepiej lub trochę gorzej... a to jest normalne porządne bagno republikańsko-koszarowe...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek IP: 194.181.183.* 18.06.02, 11:55 a po co mu alufelgi? nie widzisz, ze do niego sie kobiety pchaja drzwiami i oknami? nie musi nigdzie dojezdzac (bydlak). aise_ napisał(a): > no to ustawimy w poblizu wiórarium mojego chomika i bedzie dobrze. zużyje w > trymiga...albo zaprosimy chorzowskie zoo po odbior towaru. wiesz, bukosiowi sie > > nowe alufelgi przydadzą... > > > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: gutek 18.06.02, 11:58 no beemka musi stac pod gabinetem, nie? i kłuć w oczy co poniektórym... a nie myślałeś o działalności konkurencyjnej? odpowiednio sie zareklamuj i też będą walić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:01 do mnie? no co ty, kto by sie chcial leczyc u dr gustawa... no moze poza wasia:) > a nie myślałeś o działalności konkurencyjnej? odpowiednio sie zareklamuj i też > będą walić... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:07 wasia moze sluzyc za umarla reklame. udusila sie u mnie w gabinecie podczas leczenia depresji:( aise_ napisał(a): > a wasia nie może służyć za żywą reklamę? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: gutek 18.06.02, 12:11 no to ją troche podkolorujemy, zrobimy zdjęcie albo odlew i postawimy przed gabinetem... umarły pacjent to najlepszy pacjent - nic złego już nie powie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:12 nie znasz wasi. ona nawet z zaswiatow by mi pacjentki straszyla. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: gutek 18.06.02, 12:22 nie możesz jakoś waśki obłaskawić? obiecaj jej coś... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte 18.06.02, 11:54 kochana bagno jest czynne przeważnie pomiędzy 8:00 a 18:00 CET ale klucze mają wszyscy - więc nie ma problemu :)) Gość portalu: jendza napisał(a): > no to dbry! > Su, w jakich godzinach jest czynne bagno? > Bo ja sie chyba wczoraj znowu spoznilam... > Czy moge? > Pamietasz, w tej poczekalni u waszegonaszegopsychiatry... > I co gorsza, wcale mi nie pomogl.. > Ujjjj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:01 Dzieki! No to ja sie zapisuje! Na razie probuje sie przebic do Bukosia, ale Gucio podniosl cene... Moze chce swoj torsik mi ten tego, przed oczeta... Rozumiem, ze jest ogroooomnie wysoki, i kolan nie dostrzegl... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte 18.06.02, 12:05 gucio też dobrze leczy, ale on sie specjalizuje w szczególnych przypadkach. cenę wyśrubował to fakt, no ale renoma to renoma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:09 W sumie marketingowo to nieglupie zagranie, z ta podwyzka... A ja sie zastanawiam, czy w bagnie przyjmuja tez klinicznie jakies panie? No bo przeciez powinno byc demokratycznie, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte 18.06.02, 12:15 nasze bagno jest śviśle demokratyczne - panowie mieszkają pod pokładem z galernikami, olejkiem do opalania oraz nessie, a panie na pokladzie. pod pokładem sa też gabinety doktora gustawo oraz dottore bukowskiego jak chcesz to możesz otworzyć gabinet na pokładzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:22 aise_ napisał(a): > nasze bagno jest śviśle demokratyczne - panowie mieszkają pod pokładem z > galernikami, olejkiem do opalania oraz nessie, a panie na pokladzie. pod > pokładem sa też gabinety doktora gustawo oraz dottore bukowskiego > > jak chcesz to możesz otworzyć gabinet na pokładzie... > Z prawdziwa radoscia! Niezly punkt do startow (wizytki domowe), poza tym - Gucio mnie nie chcial, wiec musze wziac sprawy w swoje rece (tak to nazwijmy...)! A kolanka mam grube, zeby z miotly nie spasc... Swoja droga, czy z cienkimi da sie na niej utrzymac? Guciu, Bukosiu, male konsylium? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte 18.06.02, 12:31 droga moja rzecz nie w grubości kolanek if ju noł łot aj min... możesz otworzyc gabinet i leczyć galerników jak chcesz wiesz, czasami sie za bardzo opalą albo zmeczą i trzeba im okłady na mięśnie robić.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:35 ech, te spocone, rozpalone torsy... I nie tylko torsy... Z roznych rzeczy mozna robic oklady... Milo tak laczyc przyjemne z pozytecznym... Wytulsni sie czlowiek i jeszcze mu zaplaca... Zapraszam, zapraszam, kto drugi? Bo pierwszy jest Gucio... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: jendza - ja to bym sie nie narażała su...(n/t) IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:44 Staram sie wlasnie pomoc... Namawiam Gutka do zmiany taktyki. Moze uda mi sie go przekonac i bylby pierwszy sukces w mojej praktyce... Mozesz mnie oswiecic, co znaczy (n/t)? Znaczy, czy cos znaczy? Dziekuje z Rysow! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: jendza - ja to bym sie nie narażała su...(n/t) 18.06.02, 12:46 (n/t) znaczy, że nie ma tekstu tylko tytuł:) ale wiesz, su jest wrażliwa na wszelkie próby uświadamiania guciowi czegokolwiek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: jendza - ja to bym sie nie narażała su...(n/t) IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:52 dzieki podwojne! wezme to pod uwage... nie ma to jak ostrzezenie przed rafa na bagnie... Na razie musze odleciec stad nowa dostawa eliksirow niezbedna. Ech, ta aprowizacja... Ciekawe, ile mi sie zmiesci na miotle... Moze trzeba sie bedzie zwrocic do Bukosia... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte 18.06.02, 12:12 gutek cię podpuszcza, więc sie nie przejmuj - widziałaś, że ma nerwicę na tle niemyślenia o seksie i wczorajszych przytulanek a wogóle to truteń jeden Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:25 co truten? no co truten lodowa goro? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Guciu, IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:32 zeby ja stopic, trzeba cieplutko, chuchac, dmuchac, komplementowac... A Ty jak ten truten... Ona sie musi Toba zafascynowac, a jak na razie to raczej wqurzyc sie mozna... Jako memu pierwszemu pacjentowi udzielam Ci promocyjnej znizki... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Guciu, 18.06.02, 12:36 :)))) Gość portalu: jendza napisał(a): > zeby ja stopic, trzeba cieplutko, chuchac, > dmuchac, komplementowac... > A Ty jak ten truten... Ona sie musi Toba > zafascynowac, a jak na razie to raczej > wqurzyc sie mozna... > Jako memu pierwszemu pacjentowi udzielam > Ci promocyjnej znizki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Guciu, IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:39 na pewno dmuchac? nima problema:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: (b)agno niniejszym uważam za otwrte 18.06.02, 12:35 Gość portalu: gucio napisał(a): > co truten? no co truten lodowa goro? no jak to co? truteń i kwita. i paski Odpowiedz Link Zgłoś
suzume miało być o seksie 18.06.02, 11:42 a tu nawet nie ma rubryki "mój pierwszy raz"... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: twoj perwszy raz 18.06.02, 12:01 Gość portalu: gucio napisał(a): > czekamy su:) czekajce :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: twoj perwszy raz IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:01 mamy czas:) > > czekajce :) > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: twoj perwszy raz IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:06 Czyzby Su byla jeszcze PRZED? To pewnie doczekac sie nie moze... CO na to Bukos, Gucio, Glen i inni? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: twoj perwszy raz IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:11 Guciu, skoro Wasia sie udusila, to SU bede bronic wlasna piersia oraz kolanami! NIe dam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: twoj perwszy raz IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:15 no jendza, jak ty z kolanami to ja spadam. a swoja szosa, jesli nie gucio to kto? su ma na wieki pozostac w stanie nienaruszonym? odsun kolanka i daj szanse nauce. Gość portalu: jendza napisał(a): > Guciu, skoro Wasia sie udusila, to SU > bede bronic wlasna piersia oraz kolanami! > NIe dam! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume oj guciu, guciu 18.06.02, 12:17 ty dyziu marzycielu... > su ma na wieki pozostac w stanie nienaruszonym? odsun kolanka i daj szanse nauc > e. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: twoj perwszy raz IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:20 Gość portalu: gucio napisał(a): > no jendza, jak ty z kolanami to ja spadam. a swoja szosa, jesli nie gucio to kt > o? > su ma na wieki pozostac w stanie nienaruszonym? odsun kolanka i daj szanse nauc > e. > > Gość portalu: jendza napisał(a): > > > Guciu, skoro Wasia sie udusila, to SU > > bede bronic wlasna piersia oraz kolanami! > > NIe dam! > Cos ty, Gutus, taki niedomyslny? ja Ci tu kolanka, a Ty spadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: twoj perwszy raz IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:35 ja spadam bom domyslny jest:) > Cos ty, Gutus, taki niedomyslny? > ja Ci tu kolanka, a Ty spadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: twoj perwszy raz 18.06.02, 12:16 dzięki, kochana ale widzisz, gucio już od roku próbuje być moim pierwszym guciem i póki co mu się nie udaje nerwica - do bukimena go :))) Gość portalu: jendza napisał(a): > Guciu, skoro Wasia sie udusila, to SU > bede bronic wlasna piersia oraz kolanami! > NIe dam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: twoj perwszy raz IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:19 Ale sie goraco zrobilo, Su kochana... Co na to Kasiulek? Czy ona tez we Francyjej, bo tu zar sie z nieba leje... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: twoj perwszy raz 18.06.02, 12:30 Gość portalu: jendza napisał(a): > Ale sie goraco zrobilo, Su kochana... ja mam klimę, nawet nie wiem jak w naszej polszcze z temperaturą > Co na to Kasiulek? na gucia? kasiulek ma bukosia > Czy ona tez we Francyjej, bo tu zar sie z nieba leje... ostatnio siedziała w germanii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: twoj perwszy raz IP: *.abo.wanadoo.fr 18.06.02, 12:39 To stad te Turkow za Balkanem straszone spize... czy jakos tak... Tylko zeby sie nam Kasiulek zniemczyc nie dala... Jakem francuski piesek (ups, suczka?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio su IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:20 taaaa. cieprpliwosc gucia ma swoje granice. suzume napisał(a): > dzięki, kochana > ale widzisz, gucio już od roku próbuje być moim pierwszym guciem i póki co mu s > ię > nie udaje > nerwica - do bukimena go :))) > > Gość portalu: jendza napisał(a): > > > Guciu, skoro Wasia sie udusila, to SU > > bede bronic wlasna piersia oraz kolanami! > > NIe dam! > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume gu 18.06.02, 12:34 cierpliwość to nie wszechświat... ale gucio to tak straszy, straszy... może zostanie upiorem bagiennym? taki upiór dzienny? ;) Gość portalu: gucio napisał(a): > taaaa. cieprpliwosc gucia ma swoje granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio su IP: 194.181.183.* 18.06.02, 12:37 upiorem to raczej niechetnie. zostawie to wasi:) a straszyc nie strasze ino probuje podzielic sie swoimi troskami z partnerem zanim kryzys narzeczenski sie poglebi jak row marianski. Odpowiedz Link Zgłoś
agick bagno niech będzie pozdrowione.. 18.06.02, 12:06 ale ja emigruję w szpony pracy przymusowej.... okręcona drutem kolczastym projektu, nad którym utknęłam odpływam do komory gazowej mojego szefa... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 o zesz fak. 18.06.02, 13:05 ale scie sie rozpisali... az sie czytac nie chce... ja chcialem tylko poinformowac zainteresowanych, ze zawieszam dzialalnosc kliniki... naslano na mnie sanepid, uop, nik, i posla janowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik co zesz fak, co zesz fak 18.06.02, 13:07 generał wszystko załatwi. jak zwykle. jadę rozprawić się z nimi. howgh! Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen tak 18.06.02, 14:51 A TA PANI MIAŁA MIEĆ... INNY STOSUNEK DO BAGNA bardziej wyciszony i lekko nieobecny!!!! słaba płeć płaci..... :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: tak 18.06.02, 14:57 kobiety płacą a mężczyźni płaczą:))) tak to już jest na bagnach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: tak IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:10 gdzie tak jest to ja sie tam przeniose? przeciez tyo jak byk moj postulat rownoprawny numer 1. na razie to ty mi wisisz spora kaske i dwa wagony stokrotek aise_ napisał(a): > kobiety płacą a mężczyźni płaczą:))) > > tak to już jest na bagnach Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a gdzie sie podziewałeś? 18.06.02, 15:13 storczyki zwiędły, kolibry poleciały w cholerę i pedikiur sie zmarnował wiedziałam, ze tak będzie... i powiem ci jeszcze, że teraz ty mi wisisz kasę... Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Re: tak 18.06.02, 15:03 kwik napisał(a): > nie płaci. poczytaj :))) płacę i wymagam!!!! znaczy czytam i czytam i doczytać się nie mogę zmieniasz nicki jak rękawiczki :) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: tak 18.06.02, 15:04 dieter, przygotuj się zaraz będzie ostrzał broń ostra radiovoice :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Re: tak 18.06.02, 15:09 kwik napisał(a): > dieter, przygotuj się > zaraz będzie ostrzał > broń ostra > radiovoice > :)) brońcie mnie duchy samoobrony przed atakiem na one world trade center słyszę szczały............... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: tak IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:12 oszczedz go kwisiu - nie wie co czyni. kwik napisał(a): > dieter, przygotuj się > zaraz będzie ostrzał > broń ostra > radiovoice > :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Re: tak 18.06.02, 15:19 Gość portalu: gucio napisał(a): > oszczedz go kwisiu - nie wie co czyni. lepiej czynić z niewiedzą niż nie czynić z wiedzą zresztą a bo ja wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Re: tak 18.06.02, 16:04 kwik napisał(a): > lepiej nie czynić. statek płynie ku swemu przeznaczeniu gdy majtek zasypia pojawia się góra lodowa Algida i jedni przetrwają inni nie niezależnie od chęci wiary czy statusu w przyrodzie działa siła która jest ponad naszymi świadomymi i nieświadomymi działaniami i intencjami ślepa mana nie zawsze z nieba ps zgłodniałem na serio Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: tak 18.06.02, 16:18 > > lepiej nie czynić. magic(johnson?)word > statek płynie ku swemu przeznaczeniu > gdy majtek zasypia > pojawia się góra lodowa Algida > i jedni przetrwają > inni nie weź ja bokiem > ps > zgłodniałem na serio pół żartem pół serio a marylin już nie żyje do przeczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume AISE 18.06.02, 14:25 ja jestem wrażliwa na próby uświadamiania trutniowi czegokolwiek? ja? ja?? ja??? no wiesz... a ja Ci taki piękny podgrzeacz do smoły skombinowałam... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su 18.06.02, 14:30 moja droga, czy ty myślisz, że ja bym dywersję prowadziła na boku? no przecież nessie mi pożyczyłaś, że o podgrzewaczu nie wspomnę (rewelacyjny jeste swoją drogą) chodziło mi o to,że jesteś raczej wrażliwa na TAKIE próby "uświadaminia" jakie wykonywała jendza... nie odnotowalaś, że próbowala naciągnąć trutnia na tzw. terapię? wiesz jak jest z jendzami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: su IP: 194.181.183.* 18.06.02, 14:39 mozesz jej tlumaczyc aise a ona i tak nie zrozumie, ze gucio w koncu moze nie wytrzymac (nawet twardy mezczyzna czasem mieknie i odwrotnie) i rzuci sie na jedzne kolanka albo na inna pokuse (slyszysz pokusa?). aise_ napisał(a): > moja droga, > czy ty myślisz, że ja bym dywersję prowadziła na boku? no przecież nessie mi > pożyczyłaś, że o podgrzewaczu nie wspomnę (rewelacyjny jeste swoją drogą) > > chodziło mi o to,że jesteś raczej wrażliwa na TAKIE próby "uświadaminia" jakie > wykonywała jendza... > nie odnotowalaś, że próbowala naciągnąć trutnia na tzw. terapię? > > wiesz jak jest z jendzami... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio droga suzume IP: 194.181.183.* 18.06.02, 14:53 czy to napewno ty napisalas? moze ktos sie smie podszywac pod twoj nick, np sprosna wasia? a jesli to rzeczywiscie ty, to ja bynajmniej nie wymiekam;) dottore buki! czy mozesz mi przeslac na gwalt 40 opakowan viagry do mojej apteczki pierwszej pomocy?) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume drogi guciu 18.06.02, 14:57 > czy to napewno ty napisalas? jam ci > moze ktos sie smie podszywac pod twoj nick, np sprosna wasia? znowu zaczynasz? chcesz proszeczek na słonie? sprośnym ludziom nie udzielam nicków :P > a jesli to rzeczywiscie ty, to ja bynajmniej nie wymiekam;) i to chciałam usłyszeć - bora2 byłoby niepocieszone ;) > dottore buki! czy mozesz mi przeslac na gwalt 40 opakowan viagry do mojej > apteczki pierwszej pomocy?) 40? aż tak silnej dawki potrzebujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: drogi guciu IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:01 te 40 paczek to tylko na wszelki wypadek. jak sie powiedzialo "nigdy" to teraz trzeba stanac na wysokosci. a mama mi mowila nigdy nie mow nigdy. (przepraszam cie mamusiu ale widzisz co te kobiety ze mna robia, buuuuuuuuu) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: drogi guciu 18.06.02, 15:08 no toż właśnie mówię o stawaniu, na wysokości... > te 40 paczek to tylko na wszelki wypadek. jak sie powiedzialo "nigdy" to teraz > trzeba stanac na wysokosci. a mama mi mowila nigdy nie mow nigdy never say never and _never_again_ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio droga su IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:19 a jakis ezgamin ze stawania na wysokosci przewidujesz czy moze masz lek wysykosci? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume drogi guciu 18.06.02, 15:26 a co ja pytia jestem, żeby przewidywać? a na lęki nie narzekam, zwłaszcza te przestrzeni > a jakis ezgamin ze stawania na wysokosci przewidujesz czy moze masz lek wysykos > ci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio droga su IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:29 krecisz, a ja nie wiem czy jest egzamin ze stawania czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume drogi gu 18.06.02, 15:34 zawsze możesz stanąć przed wysoką komisją > krecisz, a ja nie wiem czy jest egzamin ze stawania czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio droga su IP: 194.181.183.* 18.06.02, 16:04 chetnie stane komisyjnie. a kto oprocz ciebie bedzie w komisji? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume drogi gu 18.06.02, 16:33 a ja ci nie wystarczę za autorytet? Gość portalu: gucio napisał(a): > chetnie stane komisyjnie. a kto oprocz ciebie bedzie w komisji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio bardzo droga su IP: 194.181.183.* 18.06.02, 17:10 nie badz taka kokietka. jak proponuje abys wyjela swoj twardosciomierz i sama sprawdzila to sie powolujesz na komisje. jak sie zgadzam chetnie na komisje to odwracasz gucia ogonem i pytacz czy autorytem su mu nie starcza. 1) autorytet starcza, 2) sprawdzaj bo w koncu napradwe gutek zmieknie. suzume napisał(a): > a ja ci nie wystarczę za autorytet? > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > chetnie stane komisyjnie. a kto oprocz ciebie bedzie w komisji? > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume a, to ja przepraszam... 18.06.02, 14:42 > czy ty myślisz, że ja bym dywersję prowadziła na boku? w życiu > nie odnotowalaś, że próbowala naciągnąć trutnia na tzw. terapię? a niech gutek ma szansę wytrwać w wierności :))) > wiesz jak jest z jendzami... a kto ma to wiedzieć lepiej niż my, supe jędze ;) ? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ nie ma sprawy 18.06.02, 14:46 wiem jak jest...no kto ma wiedzieć lepiej jak nie my... no kto? ale trzeba przyznać, że gutek był twardy... murem stał i nawet sie nie zająknął jak jej odmawiał... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume :))) 18.06.02, 14:50 tak jest - jak mur berliński był, albo jak statua wolności i co on mi tutaj o mięknięciu opowiada? chodź, aise, polatamy nad bagnem Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ no chodź - fajna miotła, nowy model? 18.06.02, 14:53 statuł statułą a tutaj jakis moderntoking sie odezwał i coś insynuuje o jakichś kieckach, pierwszych i ostatnich razach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio po pierwsze primo... IP: 194.181.183.* 18.06.02, 14:57 to z przyjemnoscia zauwazylem, ze ktos sie jednak tu raduje gutkowa twardoscia. po drugie primo, to mam nadzieje, ze su sie uda jakos z tego ditera wyplatac, bo jak nie to sie przekonacie co to naprawde znaczy, ze wiory leca. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ gutek - niemców nie znasz? 18.06.02, 14:59 pamiętasz jak na nas napadli? no to teraz tak samo napadli na su... co ona, biedaczka winna? (a co ja dzisiaj jestem, qrna, rozjemczyni???) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume to może ja 18.06.02, 15:03 się pójdę utopić? aise_ napisał(a): > pamiętasz jak na nas napadli? > no to teraz tak samo napadli na su... > co ona, biedaczka winna? > > (a co ja dzisiaj jestem, qrna, rozjemczyni???) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio to może ja IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:08 sie pojde upic? suzume napisał(a): > się pójdę utopić? > > aise_ napisał(a): > > > pamiętasz jak na nas napadli? > > no to teraz tak samo napadli na su... > > co ona, biedaczka winna? > > > > (a co ja dzisiaj jestem, qrna, rozjemczyni???) > Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: to może ja 18.06.02, 15:09 up 2u, gutyboy > sie pojde upic? > > suzume napisał(a): > > > się pójdę utopić? > > > > aise_ napisał(a): > > > > > pamiętasz jak na nas napadli? > > > no to teraz tak samo napadli na su... > > > co ona, biedaczka winna? > > > > > > (a co ja dzisiaj jestem, qrna, rozjemczyni???) > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek - niemców nie znasz? IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:03 taaa. na pewno go prowokowala bo cudzoziemiec. cudze chwali swego nie zna, kurka wodna. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: gutek - niemców nie znasz? 18.06.02, 15:08 no co ty ryżego cudzoziemca by chciała i na dodatek jeszcze z lekka przechodzonego... a wandę pamiętasz? su jest jak ta wanda... > taaa. na pewno go prowokowala bo cudzoziemiec. cudze chwali swego nie zna, kurk > a > wodna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek - niemców nie znasz? IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:14 jak wanda co to sama nie zje i drugiemu nie da? aaaaaaaaaa to znaaaaaaam. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: gutek - niemców nie znasz? 18.06.02, 15:19 nie - to nie wanda - to nessie:) wanda chciała zjeść (i to duuuuużo zjeść) ale w odpowiednim towarzystwie...:))) > jak wanda co to sama nie zje i drugiemu nie da? aaaaaaaaaa to znaaaaaaam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: gutek - niemców nie znasz? IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:24 a propos to ja tez zglodnialem, tylko ja jestem zdecydowanie nieodpowiednie towarzystwo. tak jakos mowily mamy wszystkich mich przyjaciolek:) aise_ napisał(a): > nie - to nie wanda - to nessie:) > wanda chciała zjeść (i to duuuuużo zjeść) ale w odpowiednim towarzystwie...:))) > > > > jak wanda co to sama nie zje i drugiemu nie da? aaaaaaaaaa to znaaaaaaam. > Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: gutek - niemców nie znasz? 18.06.02, 15:28 bo może proponujesz nieodpowiednie nemu? wiesz jak wiele zależy od kucharza i serwisu... > a propos to ja tez zglodnialem, tylko ja jestem zdecydowanie nieodpowiednie > towarzystwo. tak jakos mowily mamy wszystkich mich przyjaciolek:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume po trzecie primo... 18.06.02, 15:02 sru222 Gość portalu: gucio napisał(a): > po drugie primo, to mam nadzieje, ze su sie uda jakos z tego ditera wyplatac, b > o > jak nie to sie przekonacie co to naprawde znaczy, ze wiory leca. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume nowiuśka - prosto z lasu 18.06.02, 15:01 > statuł statułą a tutaj jakis moderntoking sie odezwał i coś insynuuje o jakichś jak ja mu zaraz miotłą, to będzie 'atlantis callin sos' > kieckach, pierwszych i ostatnich razach... w kiecce na miotle? odwaliło mu? a może to gutek w kiecce udawał statuja? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ a jakie ma przyspieszenie? 18.06.02, 15:05 miotłą to mu mozna zrobić dżeronimos kadillak z facjaty damom sie nie insynułuje... gutek nie może być statuja - pamiętasz jak jak było w dowcipie.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume siedem jeden ma do setki 18.06.02, 15:11 > miotłą to mu mozna zrobić dżeronimos kadillak z facjaty super :))) i cegłą > damom sie nie insynułuje... bo w kiecce? żeby kieca damą czyniła... > gutek nie może być statuja - pamiętasz jak jak było w dowcipie.... no fakt to lecimy Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ rewelka - a ten lakier sie nie niszczy? 18.06.02, 15:17 > super :))) i cegłą i smołą z podgrzewacza > bo w kiecce? żeby kieca damą czyniła... NAS - kieca czyni damami, bo co prawda nie w kiecce rzecz, ale... > no to lecimy dwa okrążenia na próbę? Odpowiedz Link Zgłoś
suzume eee, to gucio polakieruje jeszcze raz 18.06.02, 15:19 fajne masz te odblaski i ręczny > NAS - kieca czyni damami, bo co prawda nie w kiecce rzecz, ale... powiedziałabym, że to MY czynimy kiecę damą... > dwa okrążenia na próbę? wokół sabmarina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio nie widze, zeby sie gucio wyrywal z lakierem n/t IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:22 suzume napisał(a): > fajne masz te odblaski i ręczny > > > NAS - kieca czyni damami, bo co prawda nie w kiecce rzecz, ale... > > powiedziałabym, że to MY czynimy kiecę damą... > > > dwa okrążenia na próbę? > > wokół sabmarina Odpowiedz Link Zgłoś
suzume trudno, żebyś sam się widział 18.06.02, 15:28 no chyba, że wyszłeś z siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio chyba, ze mowicie o kims innym? n/t IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:30 suzume napisał(a): > no chyba, że wyszłeś z siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ jak sie upije to krzywo polakieruje... 18.06.02, 15:22 > fajne masz te odblaski i ręczny no mam - ale radio mi ostatnio ukradli > powiedziałabym, że to MY czynimy kiecę damą... to rzeczywiście lepsze ujęcie tematu... > wokół sabmarina a potem nad lasem... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume no to będzie alternatywnie polakierowana miotła 18.06.02, 15:30 > no mam - ale radio mi ostatnio ukradli ale całe czy tylko panel? > a potem nad lasem... a galernicy będą za czirlidersów Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ w krzywe paski? 18.06.02, 15:35 > ale całe czy tylko panel? panel, ale niepowtarzalny - sidi (jap. shidi:)) a ty swój przyspawałaś czy zaklęłaś? > a galernicy będą za czirlidersów w szortach bez koszulek ale z entuzjazmem:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume na wzór i podobieństwo gucia ; 18.06.02, 15:40 aise_ napisał(a): > > > ale całe czy tylko panel? > > panel, ale niepowtarzalny - sidi (jap. shidi:)) > a ty swój przyspawałaś czy zaklęłaś? > > > a galernicy będą za czirlidersów > > w szortach bez koszulek ale z entuzjazmem:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: na wzór i podobieństwo gucia ;))) 18.06.02, 15:42 no i wysłało mi się samo - tamto tam... > > panel, ale niepowtarzalny - sidi (jap. shidi:)) shidi-paneru ;) > > a ty swój przyspawałaś czy zaklęłaś? nie, no zaklęłam - spawarka mi się zepsuła... > > w szortach bez koszulek ale z entuzjazmem:) proponuję bez szortów :))) ale z pomponami Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: na wzór i podobieństwo gucia ;))) 18.06.02, 15:48 > shidi-paneru ;) wzięte z teburu za pomocą supun:)))) > nie, no zaklęłam - spawarka mi się zepsuła... no jasne i co? dziala normalnie? bo jak ja zaklęłam to mi sie coś zwichrowało... > proponuję bez szortów :))) ale z pomponami znacznie lepiej:) można im jeszcze czapeczki zalożyć:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: na wzór i podobieństwo gucia ;))) 18.06.02, 16:32 > wzięte z teburu za pomocą supun:)))) ohashi, albo fooku było wygodniesze-ne? > no jasne i co? dziala normalnie? nie, no normalnie - hell fm odbiera bez zarzutu > można im jeszcze czapeczki zalożyć:)))) czapeczki będą kól Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio jest mecz. jak wroce do dam wam ostro w d.. n/t IP: 194.181.183.* 18.06.02, 15:45 aise_ napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio no i co robaczki? ktora pierwsza pod lakier? n/t IP: 194.181.183.* 18.06.02, 16:01 suzume napisał(a): > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Italia do domu. komandor wasi nie bedzie mogl n/t IP: 194.181.183.* 18.06.02, 16:14 aise_ napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio wyczyscilas karoserie? to chodz do lakierni (n/t) IP: 194.181.183.* 18.06.02, 16:13 suzume napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio do brudnej sie ie dotykam.:)(n/t) IP: 194.181.183.* 18.06.02, 16:26 suzume napisał(a): Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio wcale nie. mozesz sprawdzic jak chcesz :)(n/t) IP: 194.181.183.* 18.06.02, 17:07 suzume napisał(a): > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik zróbcie konkurs czystości, jak w harcerstwie(nt) 18.06.02, 17:10 Gość portalu: gucio napisał(a): > suzume napisał(a): > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio zgadzam sie. komu zrobic pilota? (nt) IP: 194.181.183.* 18.06.02, 17:11 kwik napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > suzume napisał(a): > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik a masz baterie? :)))(nt) 18.06.02, 17:14 Gość portalu: gucio napisał(a): > kwik napisał(a): > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > suzume napisał(a): > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio dzis to mam nawet elektrownie atomowa:)))(nt) IP: 194.181.183.* 18.06.02, 17:15 kwik napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > suzume napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik tylko reaktory nieczynne :)))(nt) 18.06.02, 17:17 Gość portalu: gucio napisał(a): > kwik napisał(a): > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > > > suzume napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio to stacja tranfsormatorowa siadla. :)))(nt) IP: 194.181.183.* 18.06.02, 17:19 kwik napisał(a): > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > kwik napisał(a): > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > > > > > suzume napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
kwik siadla? to niech ruszy tyłek. :)))(nt) 18.06.02, 17:19 Gość portalu: gucio napisał(a): > kwik napisał(a): > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > > > kwik napisał(a): > > > > > > > > > > > Gość portalu: gucio napisał(a): > > > > > > > > > > > > > suzume napisał(a): > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Made in Sex 18.06.02, 14:50 ajne klajne nacht muzik mówi co następuje: na murach piszą że Su miała podartą Su-knię po pierwszym razie ale świadków nie było i nikt choćby za rękę nie złapał. o Aise piszą że się zmieniła bo nagle zaczyna się interesować tak tak a właśnie że powiem seksem nie wstydźmy się tego wyłuzdanego słowa które niczym ślina ścieka z ust szczeniaka a o innych to nic więcej nie powiem bo nie chce mi się wiedzieć :) ps Słuchaj Buk ja bym zajął posadę Pierwszego na twoim statku klinicznym (był kiedyś taki kultowy por. (porównaj) o 2 facetach którzy dostali się na statek kobiet!!!!!!!!! ssssssssssss (moglibyśmy zagrać w drugiej części..._) terminy typu przedwczesna ówczesna wielokrotny i inne łechecheche punkty ABS i G są moją specjalnością może założymy Klinikę Lolitek potem Klinikę Lalek 2 Klinikę Lodamida inne ? a jendza to jest do sprywatyzowania czy tylko na hot shots ? :)))))))) ps2 Bagno Zbacza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Sade in Mex 18.06.02, 14:52 > ps2 > Bagno Zbacza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zbycza - bo tu zbyczeńcy i spryśniki Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Sade in Mexico 18.06.02, 14:56 jak również zbącza bo wszędzie bąki latają i motylki Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Made in Bulgaria 18.06.02, 15:01 bo w Bugarii to nie do pomyślenia by kokobiety tak się panoszyły na wasnym bagnie zaraz zaraz kim ja tu jestem acha gołąbkiem Odpowiedz Link Zgłoś
suzume mulder in bavaria 18.06.02, 15:06 gołąbki zawija się w kapustę i stają się głąbkami Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Mejd in Brazil. 18.06.02, 15:15 suzume napisał(a): > gołąbki zawija się w kapustę > i stają się głąbkami nie pisz tak bo mi wody odejdą owijasz w kapustę gołąbeczko!!!!!!!!!!! a kto stał na "jedynym zy" przystanku 520 w środę popielcową? ps dos kapustos kaniarinios mistrzami świata będą Don Ronaldo brat Ronaldionio Odpowiedz Link Zgłoś
suzume mozilla's mejd 18.06.02, 15:24 > nie pisz tak bo mi wody odejdą łatwo przyszło łatwo odeszło > owijasz w kapustę > gołąbeczko!!!!!!!!!!! ale pekińską > a kto stał na "jedynym zy" przystanku > 520 w środę popielcową? popielcową? to ta po pielcu? > ps > dos kapustos kaniarinios > mistrzami świata będą korniszonos grzybkos marinowanos kapustos kiszonos carramba Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ mozarella ander maj szolder 18.06.02, 15:32 coś sciemniasz diter... jakie kanarinios? jakie kornoiszonos? nam tu trzeba słowiańszczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume mystic pizza 18.06.02, 15:43 będzie dość słowiańska? > nam tu trzeba słowiańszczyzny! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: pizza cajmatica 18.06.02, 16:35 oki może być ogórek kisz. obowiązkowo i nawet chrupki bekon ale cajmatica bez kajmana cajmaticą nie jest ps: i jeszcze uszka grzybowe Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: pizza cajmatica 18.06.02, 16:39 kajman obowiązkowo i rosół z marchewką:) Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: pizza cajmatica 18.06.02, 16:43 aise_ napisał(a): > kajman obowiązkowo > > i rosół z marchewką:) i krajanka bakaliowa Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Alberto Moravia. 18.06.02, 15:46 aise_ napisał(a): > coś sciemniasz diter... przydałby się neona . świeć Panie... > jakie kanarinios? > jakie kornoiszonos? Richard Burton Kapuściński na prezydenta > nam tu trzeba słowiańszczyzny! sta ti treba sta ti treba imas muza puza i dva papagaja dakle nemoj cak grijesiti!!!!!! otac Pio je Hrvat bio > nie pisz tak bo mi wody odejdą łatwo przyszło łatwo odeszło mama?!!!!!!!!!!!! > a kto stał na "jedynym zy" przystanku > 520 w środę popielcową? popielcową? to ta po pielcu? Marian Pielec drużnik 1955-2002 ...i na niego przyszła kolej Panie świeć nad jego duszą jak Amen Pacierzu. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Morava a Cesko 18.06.02, 15:52 > przydałby się neona rozświetlajmy mroki!!!!! sta ti treba > sta ti treba > imas muza puza i dva papagaja > dakle nemoj cak grijesiti!!!!!! kako da ne? kako da ne? how yes no? ma ne grjesim ja covjece grjesan! Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Pifko ala Czeszko ja potrzebuję ajne byte molim! 18.06.02, 15:59 aise_ napisał(a): > > przydałby się neona > > rozświetlajmy mroki!!!!! kto wyrzucił latarkę? zbia się szybka i nici z widzenia > kako da ne? > kako da ne? > how yes no? know how yes > ma ne grjesim ja > covjece grjesan! ko nije grijesan onaj neka baci kamen znaci rukama njeznimi kao bezbriznost Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ prosim... 18.06.02, 16:14 > znaci rukama njeznimi kao bezbriznost i cvrci cvrci cvrcak na cvoru crne smrce... covjece pazi da ne ides malen ispod zvjezda... Odpowiedz Link Zgłoś
dieter.bolen Re: prosim... 18.06.02, 16:16 a jebi ga :) i malo parmezana u ovu pizzu ech kotlić kotlić weź się do roboty bo czynsz nie zaplacony!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś