lalka74 Re: GG już działa 18.06.02, 10:06 gg - komunikator inernetowy, który służy do rozmów z przyjaciółmi (lub z mężem) w godzinach pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
wierna1 Re: GG już działa 18.06.02, 11:26 lalka74 napisał(a): > gg - komunikator inernetowy, który służy do rozmów z przyjaciółmi (lub z mężem) > > w godzinach pracy. A jak mąż nie pracuje przy komputerze, to jak się z nim kontaktować? Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: GG już działa 18.06.02, 11:29 lalka74 napisał(a): > gg - komunikator inernetowy, który służy do rozmów z przyjaciółmi (lub z mężem) > > w godzinach pracy. napisz mi na @ jaki masz numer :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia matrek, lalka, do mnie tez napiszcie swoje nry.... IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 18.06.02, 11:33 .....jesli macie ochote czasem pogadac, oczywiscie. Na mirelka2@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: GG już działa 18.06.02, 12:16 lastka napisał(a): > U mnie znowu nie działa! chyba u nikogo nie działa. Wszyscy korzystają z tych samych serwerów. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: GG już działa 18.06.02, 12:32 kwik napisał(a): > u mnie działa W od kilku minut, u mnie już też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: GG już działa IP: *.net.gr / *.ath.spark.net.gr 18.06.02, 12:49 matrek napisał(a): > kwik napisał(a): > > > u mnie działa > > W od kilku minut, u mnie już też U mnie caly czas dziala, mario? jak u ciebie z gg? bukowski? kwik? inni? Odpowiedz Link Zgłoś
sonija Re: GG już działa 18.06.02, 13:00 a jak to uruchomić ??? Ale o co chodzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek jak dziala GG IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 14:01 sonija napisał(a): > a jak to uruchomić ??? Ale o co chodzi ??? wchodzisz na www.gadu-gadu.pl sciagasz programik uruchamiasz, dostajesz nr i jazda jak sciagniesz, mozesz gadac z ludzmi - np ze mna ale to wciaga jak nalog trzeba sie pilnowac Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Sławek 18.06.02, 15:46 Gość portalu: Slawek napisał(a): > sonija napisał(a): > > > a jak to uruchomić ??? Ale o co chodzi ??? > > wchodzisz na <a href="http://www.gadu-gadu.pl"target="_blank">www.gadu-gadu.pl< > /a> > > sciagasz programik > uruchamiasz, dostajesz nr i jazda > jak sciagniesz, mozesz gadac z ludzmi - np ze mna > ale to wciaga jak nalog > trzeba sie pilnowac A czy coś się za to płaci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slawek Re: Agniecha 27 IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.02, 19:27 za gg nic sie nie placi, tylko reklamy masz w naglowku, ale mozna ich nie czytac jesli ustawisz w IE ze pyta o wlaczenie plug-inow (nie pytaj, tez nie wiem co to znaczy). Tylko ten wynalazek slabo dziala, lepszy jest ICQ (icq.com) , tylko bardziej skomplikowany w obsludze. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: GG już działa 18.06.02, 13:56 ja nie wiem co z tym gg, ciagle sieu psuuuuuuuuuuje.. buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: GG już NIE działa 18.06.02, 14:10 godzina 14.04 - moje gg wlasnie padlo.. znowu... i kto tu mowi, ze to dziala ??!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Syrioosh Re: GG już NIE działa IP: *.ludwikowice.sdi.tpnet.pl 18.06.02, 14:44 lastka napisał(a): Nie powiem nic nowego pewnie serwer padł :( Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: GG już NIE działa 18.06.02, 14:45 Gość portalu: Syrioosh napisał(a): > lastka napisał(a): > Nie powiem nic nowego pewnie serwer padł :( ja napisałam???? Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: GG już NIE działa 18.06.02, 14:49 14.42 moje gg nadal nie funktioniert... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: GG już NIE działa 18.06.02, 14:50 eee, no coś ty moje jednak działa hm w dzień miałam problemy ale na razie jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agn Re: GG już NIE działa IP: *.gd.pl 18.06.02, 14:51 cos to GG dzis szwankuje... Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: GG już NIE działa 18.06.02, 14:57 lastka napisał(a): > Może jutro będzie lepiej :)) moze jutro serwis gg zzawiesi swą dzIalNosc :):) Odpowiedz Link Zgłoś
sfizofremia Re: GG już działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 15:07 godzina 14.49 - moje gg sieu wlaczylo !!!!!!!!!!!!!!! :):) Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: GG już działa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18.06.02, 15:10 A u mie cały czas jets włączone!1 Odpowiedz Link Zgłoś
lalka74 Re: GG już działa 18.06.02, 15:32 Oni dziś zwariowali z tym gg - wyłączają bez przerwy. I jak tu kurcze pracować? Odpowiedz Link Zgłoś
balkan Re: GG już działa 18.06.02, 15:43 Macie szczęście, bo mi najpierw wyłączyli GG, potem Kontakt i został mi Komunikator, pytanie na jak długo... A to przecież taka oszczędność na telefonie... Odpowiedz Link Zgłoś