matrek 19.06.02, 11:11 Co sądzicie o takim charakterze kobiety, jaki posiada Ally ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Agnieszka Graff IP: 213.86.13.* 24.06.02, 16:21 Ally to skonstruowana postac z filmu, komentarz spoleczny, a nie dokladna reprezentacja konkretnego typu kobiety. O wiele ciekawsze i zabawne jest to co na ten temat mowi Agnieszka Graff w ksiazce "Swiat bez Kobiet", rozdzial o McBealizmie etc. Polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_slim_shady Re: Agnieszka Graff 24.06.02, 18:12 Gość portalu: Maja napisał(a): > Ally to skonstruowana postac z filmu, komentarz spoleczny, a nie > dokladna reprezentacja konkretnego typu kobiety. wiesz co, od jakiegos czasu podejrzewalem, ze kilka moich kolezanek to reprezentacje kobiety, a nie baby z krwi i kosci!!! > O wiele ciekawsze i zabawne jest to co na ten temat mowi Agnieszka Graff > w ksiazce "Swiat bez Kobiet", rozdzial o McBealizmie etc. Polecam!! dziekuje, nie skorzystam. a. graff jest raczej zalosna niz ciekawa, a juz najmniej zabawna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martyna Re: Ally McBeal IP: *.proxy.aol.com 24.06.02, 19:57 Nie wiem czy to dobrze czy zle( zreszta jaka jestem taka jestem) ale poza wygladem Ally McBeal to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: Ally McBeal IP: *.datastar.pl 24.06.02, 21:49 matrek napisał(a): > Co sądzicie o takim charakterze kobiety, jaki posiada Ally ? Ave, A jaki ona ma charakter- nie oglądam filmu. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś