Dodaj do ulubionych

Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie!!!!

31.03.05, 09:05
Uszeregujcie mi nastepujace 4 auta w kolejnosci jakie wam sie najbardziej
podobaja. Jak wam sie jakies z tych duzo bardziej podoba od innych to tez
napiszcie.

Opel Vectra
www.autogaleria.pl/tapety/img/opel/opel_vectra_2002_02_s.jpg
Ford Mondeo
www.autogaleria.pl/tapety/img/ford/ford_mondeo_2003_01_s.jpg
Nissan Primera
www.autogaleria.pl/tapety/img/nissan/nissan_primera_2001_01_s.jpg
Honda Accord
www.autogaleria.pl/tapety/img/honda/honda_accord_2002_02_s.jpg
Obserwuj wątek
    • krysica Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:11
      Lubię mercedesy...sportowe kol.czerwony
      szereguję:
      1.opel
      2.honda
      3.ford
      4.nissan
      Pozdrawiam!
    • lena_zet Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:11
      a masz:
      1.mondeo (chyba bardziej z sentymentu do tego auta)
      2.vectra (gdyby nie sentyment do mondeo, to vectra byłaby na pierwszym miejscu)
      3.nissan
      4.honda
    • bzz_bzz Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:13
      Honda z urzędu na pierwsze :)
      Opel na szarym końcu...
      Na drugim Ford i Nissan trzecie.
      A co - kupowujesz? Kobiecie, czy w celu jej zdobycia?
    • listek_a Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:16
      1.nissan
      2.vectra
      3.honda
      4.mondeo
    • opelvectra hehe 31.03.05, 09:19
      1. Opel Vectra - to zdecydowanie moj nr 1, zreszta moj nick skads sie wzial :))

2. Honda Acord
      3. Ford Mondeo
      4. Nissan Primera
    • kkaczucha Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:19
      dopracowanywkazdymcalu napisał:

> Uszeregujcie mi nastepujace 4 auta w kolejnosci jakie wam sie najbardziej
      > podobaja. Jak wam sie jakies z tych duzo bardziej podoba od innych to tez
      > napiszcie.
      >
      >
      > Opel Vectra
      > www.autogaleria.pl/tapety/img/opel/opel_vectra_2002_02_s.jpg
      2
      > Ford Mondeo
      > www.autogaleria.pl/tapety/img/ford/ford_mondeo_2003_01_s.jpg
      4
      > Nissan Primera
      > www.autogaleria.pl/tapety/img/nissan/nissan_primera_2001_01_s.jpg
      1
      > Honda Accord
      > www.autogaleria.pl/tapety/img/honda/honda_accord_2002_02_s.jpga
      3
    • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:21
      Accord
      Primera
      mondeo
      vectra

a czemu to ma służyć?
    • niedzwiedzica_sousie Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:22
      vectra jest boska!!
      i nie tylko z wyglądu (mam poprzedniczkę i ją bardzo kocham :))

nissan fe
      reszta obleci

a poza tym bardzo podoba mi się jeszcze nowa avensis!
      • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:27
        etam boska:)
        boski jest peugeot 407 i laguna po liftingu
      • opelvectra Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:29
        Zgadzam sie, Toyota Avensis jest piekna :) zaraz po Vectrze, hehe.
        • niedzwiedzica_sousie Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:31
          no to piona! widzę że koleżaneczka zna się na samochodach i dysponuje
          wyrafinowanym gustem!!!!!!!! :))))))
          • opelvectra Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:33
            piąteczka! ee, znac to az tak sie znam, ale kilka modeli wpadlo mi oko;)
            • opelvectra Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:33
              opelvectra napisała:

> piąteczka! ee, znac to az tak sie znam, ale kilka modeli wpadlo mi oko;)
              az tak sie nie znam mialo byc :)
          • xy2 faktycznie wyrafinowany:) 31.03.05, 09:39
            patrz na to
            it.cars.yahoo.net/nuovo_test/Auto/gallery.php3?marca=Peugeot&modello=407&tipologia=5

laguna.renault.com.pl/index_site.php?country=pl
            • niedzwiedzica_sousie Re: faktycznie wyrafinowany:) 31.03.05, 09:59
              ładne, ale gejowskie. faceta w tym nie widzę!!!
              • xy2 Re: faktycznie wyrafinowany:) 31.03.05, 10:23
                co w nich gejowskiego, nie rozumiem. te auta są niskie, ciezkie i maja piekna
                linie. są świetnie zawieszone i idealnie trzymaja sie drogi.

w zyciu nie wpadła bym na to ze to auta dla gejów, jakies głupoty opowiadasz
              • xy2 niedzwiedzico, ty chyba lubisz 31.03.05, 10:28
                typ wiejskiego maczo, co?
    • vandikia Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:36
      1. opel
      2. nissan
      3. honda
      4. ford
    • dopracowanywkazdymcalu G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:44
      za baba nie dojdziesz.
      • lena_zet Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:45
        dopracowanywkazdymcalu napisał:

> za baba nie dojdziesz.

coś ty, a ja słyszałam, że każdy chłop uwielbia anal.A w czym masz problem?Jaki
        jest twój wybór?Gadaj, bo zzaczynam się niecierpliwić
      • bzz_bzz Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:45
        :P
        "Ja wiedziałem że tak będzie!" - mogłeś zabrać śpiworek :)))
      • xy2 Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:45
        o co ci chodzi? bo juz nie wiem

ja gdybym miała mozliwosc takiego wyboru nie kupiłabym zadnego z wymienionych
        przez ciebie
        • dopracowanywkazdymcalu Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:47
          > ja gdybym miała mozliwosc takiego wyboru nie kupiłabym zadnego z wymienionych
          > przez ciebie

a jakie?
          • xy2 Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:49
            juz pisałam peugeot 407 i renault laguna po liftingu. podoba mi sie tez
            mitsubishi lancer VIII i nowy citroen C5
            • dopracowanywkazdymcalu Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:50
              > juz pisałam peugeot 407 i renault laguna po liftingu. podoba mi sie tez
              > mitsubishi lancer VIII i nowy citroen C5

Francuskie g mnie nie interesuje - to na wies z tym.
              To mitsubishi to by jeszcze uszlo
              • xy2 widac ze jestes kiepsko dopracowany:) 31.03.05, 09:55
            • niedzwiedzica_sousie albo megane cabrio - palce lizać 31.03.05, 09:57
              sześciobiegowy, skórzana tapicerka, majtki same spadają :)))
              • xy2 Re: albo megane cabrio - palce lizać 31.03.05, 09:59
                jak dla mnie to nie cabrio tylko Megane Renault Sport:)
                • niedzwiedzica_sousie Re: albo megane cabrio - palce lizać 31.03.05, 10:05
                  czarny, po tuningu - to się zgodzę :)
                  • xy2 Re: albo megane cabrio - palce lizać 31.03.05, 10:07
                    niekoniecznie czarny i niekoniecznie po tuningu, to i tak jest maszyna do
                    zabijania;)
      • niedzwiedzica_sousie Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:46
        nie potrafisz modalnej wyciągnąć głąbie jeden?
        • dopracowanywkazdymcalu Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:48
          > nie potrafisz modalnej wyciągnąć głąbie jeden?

tu nawet z modalnej nic nie wychodzi - bo jest calkowity mlyn
          • niedzwiedzica_sousie Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:54
            daj spokój, większości najbardziej podoba się vectra i tyle
            ja ci jeszcze podpowiem, że lubię jasne, np. platyna metalic (głupio brzmi ten
            platynowy, ale to piękny kolor, taki ciepły srebrny)
            • dopracowanywkazdymcalu Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:59
              > daj spokój, większości najbardziej podoba się vectra i tyle

Wiekszosci to sie podobalo tez SLD.
              Jak mozna przedkladac Opla nad Japonce???????????????????????
              Przecie to tylko... opel
              • lena_zet Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:00
                jak dla mnie to tylko civic.Oczywiście po tunningu :)
                • dopracowanywkazdymcalu Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:03
                  > jak dla mnie to tylko civic.Oczywiście po tunningu :)

Civic to klasa nizej - dla mnie za niska półka:)

Accord jest ok
                  A co do primery ... to chyba wiekszosc forumowiczek nie widziala jej na zywo. I
                  dlatego tak kiepsko wypada - jedna nawet napisala ze fe.

• lena_zet Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:04
                    primera jest fatana, również nie podoba mi się.Widziałam na własne oczy, więc
                    wiem co piszę.
                  • niedzwiedzica_sousie Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:09
                    ja ostatnio parkowałam koło tego paskudztwa. naprawdę się przeraziłam.
                    przerośnięta dupa, chyba się projektantowi ołówek poślizgnął i tak zostało!
                    • dopracowanywkazdymcalu Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:11
                      > ja ostatnio parkowałam koło tego paskudztwa. naprawdę się przeraziłam.
                      > przerośnięta dupa, chyba się projektantowi ołówek poślizgnął i tak zostało!

Zaloze sie ze masz jeansy z kwiatusazkami.
                      • niedzwiedzica_sousie Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:17
                        oczywiście. do tego torebkę - malutką, z różowej lakierowanej skórki, takie
                        same szpileczki, białą bluzkę z cekinami, błękitne futerko i spaloną trwałą
                        blond
                        • lena_zet Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:19
                          niedzwiedzica_sousie napisała:

> oczywiście. do tego torebkę - malutką, z różowej lakierowanej skórki, takie
                          > same szpileczki, białą bluzkę z cekinami, błękitne futerko i spaloną trwałą
                          > blond

o qrwa, popłakałam się :))))))))))))))
                          kocham cię niedźwiedziu :))))))))))
                          • niedzwiedzica_sousie :))) n/t 31.03.05, 10:32
                        • dopracowanywkazdymcalu Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:23
                          > oczywiście. do tego torebkę - malutką, z różowej lakierowanej skórki, takie
                          > same szpileczki, białą bluzkę z cekinami, błękitne futerko i spaloną trwałą
                          > blond

Bylem pewien ze futerko nosisz biale- ale blekitne tez moze byc
                          • niedzwiedzica_sousie Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:33
                            futerka nie tlenię :)))))
                      • niedzwiedzica_sousie Re: haha, chcesz hondę? 31.03.05, 10:19
                        a jeśli się tak miotasz, to postaw na klasykę. vovlo s80 wygląda dobrze przy
                        każdej okazji
              • niedzwiedzica_sousie Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:07
                takie dałeś do wyboru
                poza konkurencją pozostaje jaguar
              • six_a Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:20
                vectra to złom, reszta opla też. W środku to karawany z trumną lepiej
                wyglądają. Kto to projektował?
                :)
                • dopracowanywkazdymcalu Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:33
                  > vectra to złom, reszta opla też. W środku to karawany z trumną lepiej
                  > wyglądają. Kto to projektował?
                  > :)

No akurat jesli chodzi o wyglad to Vektra ma to cos- taka jakas nieuchwytna
                  elegancje. Sama przyjemnosc patrzenia. Ople wszystkie maja ladne wyglady -
                  tylko szkoda zejakoscia bardzo psuja marke i przez to tak traca w moich oczach.
                  • niedzwiedzica_sousie Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:34
                    a jakie masz konkretne zarzuty jeśli chodzi o jakoś vectry? bo my po 3 latach
                    użytkowania znaleźliśmy w naszej tylko jeden feler - jak silnik jest wyłączony
                    to lampka u góry się nie zapala :))))))
                    no chyba że ktoś kupuje vectre combi 1,6 i nie może ujechać he he he
                    • dopracowanywkazdymcalu Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:37
                      > a jakie masz konkretne zarzuty jeśli chodzi o jakoś vectry?

Osobiscie nie mam bo nie testowalem. Ale fakt faktem ze cos musi byc na rzeczy
                      skoro takie ladne auta maja kiepska marke - na zachodzie ople to auta dla
                      rolnikow i tyle.
                      • niedzwiedzica_sousie Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:39
                        nie ma to jak bazowanie na sprawdzonych, rzeczowych opiniach...
                  • six_a Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:39
                    elegancji to akurat nie ma, ma za to niemiecką masywność czołgu. Ale, rzecz
                    jasna, kwestia gustu. Jak się komuś podoba, to ok.
                    • dopracowanywkazdymcalu Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:47
                      > elegancji to akurat nie ma, ma za to niemiecką masywność czołgu. Ale, rzecz
                      > jasna, kwestia gustu. Jak się komuś podoba, to ok.

elegancje mozna pojmowac na rozne sposoby - mozna np byc fanem choinkowej
                      elegancji francuskiej z cala masa wodotryskow, kupic francuza i pojechac prosto
                      na jarmark wiejski i na pewno zrobi sie furrore.
                      Mozna takze byc bardziej subtelnym - ale do tego potrzeba wyczucia stylu,
                      proporcji itd
                      • xy2 Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:50
                        gdzie ty masz "choinkowa elegancje" w autach francuskich. w niemieckich autach
                        (np. opel astra 3) masz cały przekrój wsi i tam masz jak na choince, taka sama
                        wies masz w toyocie, która naśkladuje niemców
                        • dopracowanywkazdymcalu Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:56
                          > gdzie ty masz "choinkowa elegancje" w autach francuskich. w niemieckich
                          autach

Te wszsytki ozdobniki, fantazyjne swiatla, fantazyjana linia - wszystko tylko
                          po to by maksymalnie sie wyroznic - wlasnie cos w stylu wiejsckiej panienki
                          idacej na dyskoteke.

Natomiast taka babka z klasa ma przewaznie proste ubrania, dobre gatunkowo, bez
                          paciorkow ktore poprostu dobrze na niej leza. I kazdy wie z daleka ze to dama i
                          nie musi na sile zwracac niczyjej uwagi. A jesli juz to robi to robi to
                          dyskretnie.

> (np. opel astra 3) masz cały przekrój wsi i tam masz jak na choince, taka
                          sama
                          > wies masz w toyocie, która naśkladuje niemców
                          • xy2 Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:00
                            światła i linia samochodów francuskich są delikatne, z klasą. wyróżniaja sie
                            pozytywnie. a nie jak w avensisie czy vetrze jarmark rzucajacy sie w oczy z
                            kilometra.

ktos kiedys powiedział ze francuskie auta sajak francuskie kobiety- piękne, z
                            klasą i delikatne
                            • lena_zet Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:04
                              > ktos kiedys powiedział ze francuskie auta sajak francuskie kobiety- piękne, z
                              > klasą i delikatne

matko kochana czy ty widziałaś kiedyś te kobiety?według mnie są okropne.We
                              włoszech uchodzą za najbrzydszą narodowość.Ale w sumie to kwestia gustu...
                              • xy2 Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:07
                                zazdrosc jest straszna, niszczaca i zła
                                • lena_zet Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:14
                                  że niby jestem zazdrosna?nie jestem, naprawdę.bynajmniej nie o specyficzną,
                                  francuską urodę :)
                                  • xy2 Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:18
                                    twój poprzedni post ze są okropne daje do myślenia:)
                                    • lena_zet Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:19
                                      do tej pory myślałam, że wyrazem zazdrości byłoby stwierdzenie "jakie te
                                      kobiety są śliczne".Ale napisałam ewidentnie, że mi się nie podobają, więc nie
                                      wiem za bardzo czego mogłabym im zazdrościć.
                                      • xy2 Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:25
                                        Lena, polskim kobietom duzo brakuje. są w większosci tandetne, jarmarczne (nie
                                        mówie o tych ktore nie maja pieniedzy)- albo szare mysze albo rozdarte wstretne
                                        babska, zawistne do bólu.
                                        ja rozumiem ze francuskie kobiety maja wieksze mozliwosci finansowe, ale one
                                        wiedza w jaki sposób o siebie dbać
                                        • lena_zet Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:26
                                          moja droga, taki kraj-cóż chcieć więcej.Polska faktycznie nie słynie z
                                          zadbanych kobiet, natomiast z np. picia wódki.
                                          Niemniej jednak nie zazdroszczę francuzkom urody, stylu życia owszem, ale nie
                                          urody.
                                          • xy2 Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 11:46
                                            ja tez im urody nie zazdroszcze, natomiat bardzo mi sie podoba typ południowy
          • niedzwiedzica_sousie Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:56
            zrób tak: za pierwsze miejsce 3 pkty, za drugie 2, za trzecie 1 za czwarte
            zero. podsumuj i tyle.
      • bzz_bzz Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 09:48
        Mogłeś dwa dać do wyboru - wystarczyłaby nieparzysta liczba głosów i problem z
        głowy :D
      • kohol Re: G.... zescie mi pomogly:( co jedna to inaczej 31.03.05, 10:41
        O dżizes, a Ty to się na statystyce znasz, że hej!
        A co, mówili Ci, że wszystkie baby są takie same?
    • true_oveja Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:47
      primera 1, accord 2, vectra 3, mondeo 4.

• virtuallady Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 09:54
      opel,honda,ford,nissan(ten ostatni zupełnie mi się nie podoba)
    • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:06
      jaezeli w tej klasie i koniecznie japoniec to moze mazda 6?
      • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:12
        www.familycar.com/RoadTests/Mazda-6/Photos.htm
    • six_a Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:17
      Honda
      Ford
      Nissan
      Opel
    • more.words Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:18
      1) honda
      2) opel
      3) nissan
      4) ford
      • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:26
        Honda accord is the best.

Reszta to srtucle najczęściej widywane przez mnie na lawetach pomocy drogowej.

Ale jednak co kobiety to kobiety.Temat z ładunkiem typu: polityka i religia a
        tu tak grzecznie. Nie to co na auto-moto...:-)
    • kamcia_79 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:22
      Jezeli japonskie to avensis
      • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:24
        tylko dlatego ze w polsce jezdzi tego duzo?

kazdy wiesniak który ma troche kasy kupuje toyote
        • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:28
          xy2 napisała:

> tylko dlatego ze w polsce jezdzi tego duzo?
          >
          > kazdy wiesniak który ma troche kasy kupuje toyote

a "wiesniak" to dla Ciebie stan umysłu czy miejsce zameldowania?
          • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:29
            stan umysłu, a co?
            • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:32
              ciekawam, jak zwykle.
              a tak coś więcej?
              • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:34
                co wiecej, chyba juz wszystko powiedziałam:)
        • bzz_bzz Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:32
          Nie za ostro?
          • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:34
            no moze troche, ale cos w tym jest:)
            • bzz_bzz Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:35
              Z Toyotami, czy wieśniakami?
              • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:37
                pewna zależność prawie ze wprost proporcjonalna;)
                • bzz_bzz Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:46
                  Szczerze, to chyba się do nich (wieśniaków) zaliczam, bo Toyoty mi się
                  podobają, choć nie wszystkie. Są wprawdzie lepszejsze samochody w tej klasie,
                  ale znacznie więcej mi się nie podoba [np, za Fordami nie przepadam, Daewoo -
                  ygh... (szczególnie te większe, bo Tico jeszcze zdzierże, ale to zdaje się już
                  inny poziom):p, i co tam jeszcze jest]
                  Mam sentyment do Volkswagena, Honda - jak już pisałam - z urzędu, Alfa
                  (ach... :)) no i Ferrari ale chyba już zaczęłam w obłokach bujać... Hej!
            • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:36
              Ja widuję w Toyotach avensis starszych panów, co to cenią wygodę i lubią duże,
              klasyczne auta, takie trochę bezpłciowe. Mnie się osobiście TA nie podoba,
              głównie dlatego, ze nie jestem starszym panem ale wieśniak? Cieawa jestem co to
              dla Ciebie wieśniak.
              • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:41
                toyota avensis miała kojarzyc sie z mercedesem (design) no i moze dlatego
                dziadki z kasą kupuja to gó.. bez charakteru (bo to ani europejskie ani
                japonskie)

japonska marka to mitsubishi a samo logo ma oddziaływanie bardzo pozytywne

• magdzie Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 10:50
      vectra
      accord

audi s8
    • pierozek_monika Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:01
      tylko jeśli chodzi o stylizację nadwozia, i nie znaczy że taka była by
      kolejność wyboru przy zakupie:
      1. Ford mondeo
      2. Nissan Primera
      3. Opel Vectra
      4. Honda Accord

Tak miałam odpowiedzieć jak u góry a teraz najświeższe odczucia: A NIE WIEM :)
    • more.words Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:02
      jak jush audi to audi a3
    • kobieta_na_pasach Citroen i nic wiecej btxt 31.03.05, 11:03
    • wiosna_w_wawie Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:13
      Wszystkie sa beznadziejne. Bez zadnego polotu , nudne. Poprawne az do bólu.
      Jedynie accord jest w miare i nissan tez troche orginalny ale za to lekko
      dziwny. A niemieckie to obraz beznadzieji niemieckich stylistów. Finezja
      nosorożca. A vectra to chyba najbrzydsze auto w tej klasie. Wlasnie szukam
      czegos do kupienia i miałąm watpliwą przyjemnośc oglądnać toto w salonie. Tak
      brzydkiego wnetrza nie widziałam daaawno. Czołg. A monitorek komputera wyglada
      jak oknienko strzelnicze w bunkrze. Toporna cała.
      Z tych czterech jedynie accord sie do czegos nadaje.
      A generalnie jestem zachwycona nowym peugeotem 407 SW piekne sportowe kombi ze
      szklanym dachem , wszystkie alfy romeo , volva , nowa laguna tez jest ok.
      • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:17
        alfa mi sie podoba, ale chyba nie kupiłabym tego- sama nie wiem czemu, ale
        uwazam ze masz dobry gust
        • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:43
          Alfy się psują na potegę z tego co mi znajomi mówią. Ale ładne są to fakt.
          Ja natomiast nie mogę pojąć tej warszawskiej mody na kombi. Że niby wszyscy
          nagle mają monstrualne wózki dziecięce czy robią zakupy w marketach codziennie
          po 5 kartonów wszystkiego? Niech mnie ktoś oświeci!
          • pierozek_monika Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:44
            nie jestem z Warszawy, to może mój wybor nie chwyta się pod modne
            zachowanie :)))
            Mam combi, bo mam wielkiego psa - tak jest wygodnie
          • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:47
            dlaczego markety? dla rodziny z małym dzieckiem jest to wybór bardzo dobry-
            zmieści sie wózek i wiele innych niezbędnych rzeczy
            • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:54
              No ale przecież nie wszystkie rodziny z małymi dziećmi, wózkami i psami mają
              kombi. I tez się mieszczą! Nawet w Mini można dziecko zmieścić!
              Ja mam takie wrażenie, że u nas w wielu jeszcze dziedzinach bierze górę wygoda.
              Mnie tak od dziecka tłukli do głowy: ma byc wygodnie, praktycznie a nie ładnie.
              • pierozek_monika Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:56
                ale kto powiedział, że praktycznie nie równa się ładnie :)
              • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:57
                laguna grandtour czy 407 SW są piękne, wygodne i praktyczne
                • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:01
                  Ja nie lubie francuskich samochodów więc nie trafiłaś do mojego poczucia
                  estetyki. W moim subiektywnym odczuciu im mniejszy samochód tym zgrabniejszy.
                  Nawet za terenowymi nie przepadam.
                  • pierozek_monika Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:03
                    im mniejszy tym tez mniej bezpieczny
                    • xy2 wiadomo 31.03.05, 12:05
                  • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:05
                    to kup sobie fiata 126p lub daewoo tico- są takie małe i zgrabne, moze smarta
                    (jest wyjątkowo bezpieczny;) )

małe francuzy tez mi sie nie podobaja, tu mitsubishi colt (ale tylko cz3) a
                    terenowe to tez mitsubishi
                    • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:10
                      Pomiędzy tico a czymkolwiek kombi jest ogromny wybór, nie popadajmy w
                      skrajności.
                      Skąd ta pewność, ze zwykły hatchbag jest mniej bezpieczny od kombi?
                      • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:14
                        porównanie tico do kombi uważam za bez sensu, ale nie ważne

a czy ja powiedzialam ze hatchback jest mniej bezpieczny, bo nie rozumiem
                        • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:22
                          xy2 napisała:

> porównanie tico do kombi uważam za bez sensu, ale nie ważne

ja nie porównałam, tylko napisałam, ze pomiędzy jednym a drugim jest cała gama
                          aut!
                          >
                          > a czy ja powiedzialam ze hatchback jest mniej bezpieczny, bo nie rozumiem

Monika napisała, ze im większy tym bezpieczniejszy a Ty ja poparłaś więc chyba
                          tak...
                          • pierozek_monika Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:23
                            w większym samochodzie jest więcej blachy, więcej miejsca więc trochę to wpływa
                            na bezpieczeństwo.
                            Wiadomo - zależy jeszcze od miejsca uderzenia......
                          • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:27
                            ja mialam na myśli klase samochodu mówiac o bezpieczenstwie
                      • pierozek_monika Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:15
                        może nie pewność - ale - powierzchnia auta jest istotna. Zastanawiam się co by
                        było, gdyby facet ostatnio palnął zamiast w nasze combi, to w hatchbaga.
                        W każdym razie widziałam lekkie palnięcie Peugeota 307 - blacha wgnieciona,
                        jakby walnął w niego buldożer :)
                        • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:25
                          bo 307 to klasa pomiędzy meganeI a maganeII- nei jest dopracowany w kazdym
                          calu, ale nastepca podejrzewam ze będzie hitem
                        • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:26
                          Pewnie macie rację, każdy ma jakies kryteria przy wyborze auta. Dla jednych
                          bezpieczeństwo i wygoda dla drugich deign, silnik, osiągi, kolor itp...
                          Ja z obawy o swoje bezpieczeństwo unikam latania samolotem. I powiem szczerze,
                          ze czuję, ze coś tracę. Tak samo z autem. Wygodny i bezpieczny tak ale
                          czułabym, ze coś tracę, to coś co mają te cudne małe sportowe autka...
                          • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:27
                            sportowe to nie małe a średnie:)
                            • madeleine7 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:28
                              Niech Ci będzie !
                          • pierozek_monika Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:29
                            jasne :) ja bym mogła mieć mały sportowy jako drugi :)
                            • xy2 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:31
                              407 SW i drugi MRS lub lancer evolitin VIII:)
                              • xy2 korekta błedu dla złośliwych- evolution;) 31.03.05, 12:33
                                • madeleine7 Re: korekta błedu dla złośliwych- evolution;) 31.03.05, 12:36
                                  xy2 skąd u Ciebie taka pasja do 3 rombów?!
                                  • xy2 do czego?:)) 31.03.05, 12:41
                                    • madeleine7 Re: do czego?:)) 31.03.05, 12:44
                                      3 x /\
                                      \/

• madeleine7 Re: do czego?:)) 31.03.05, 12:44
                                        nie wyszło... no rombów!
                                        • xy2 Re: do czego?:)) 31.03.05, 12:59
                                          dynamiczna linia, nie wiem, podobają mi sie:)

romb vel satis tez jest fajny ale tylko nieliczni to wiedza
          • wiosna_w_wawie Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:58
            Nie , z kombi nie chodziło mi o mode , zwłaszcza ze nie mam rodziny a zakupy
            robie nieduze ( spozywcze :))/ Chodzi mi o to ze czasami kombi bywał ładniejsze
            od zwykłęgo. Na przykłąd ten 407 - kombi nie jest tu takim pudłem , laguna
            nowa tez mi sie bardziej podoba kombi. I zo z kombi tyle. Ale najczesciej
            teładne kombi sa mniej pojemne wiec jak pod zwgledem praktycznym gorsze , jesli
            ktos potrzebuje duzego bagaznika. Ale dla mnie najwazniejszy jest styl i wyglad
            anie strona praktyczna.
            A co do alf - kilku znajomych tez ma i z tymi legendami o psuciu sie to juz
            coraz bardziej przeszłosć. Dawne modele było owszem , niezbyt. Ale kazda chwila
            jazdy tym autem zwyczajnie mnie cieszy. Gęba sama mi sie smieje i mam lepszy
            humor.
            A zreszta czy to wazne ze nie sa idealne? . Podobno ferrari sa bardzo
            kaprysne , potrafia nie zapalić i co z tego? , ja i tak je kocham , maja cos w
            sobie a nie sa beznamietnymi srodkami komunikacji jak tramwaj. Wsiadam , jade ,
            wysiadam. I za chwile nawet nie wiem czy jechałąm i w ogóle czym.
      • starywyjadacz Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:35
        > A generalnie jestem zachwycona nowym peugeotem 407 SW piekne sportowe kombi ze
        > szklanym dachem , wszystkie alfy romeo , volva , nowa laguna tez jest ok.
      • starywyjadacz Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 12:38
        > A generalnie jestem zachwycona nowym peugeotem 407 SW piekne sportowe kombi
        ze
        > szklanym dachem , wszystkie alfy romeo , volva , nowa laguna tez jest ok.

Nigdy wiecej Alfa romeo - w tym aucie jebie sie wszystko. Doslownie - jaka
        czesc bys nie pomyslala to sie ona spie.. %!@#%
    • armia5 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 11:49
      Honda Accord
      Ford Mondeo
      Nissan Primera
      Opel Vectra
    • sylver55 Re: Kobiety- chce poznac wasze opinie - pomozcie! 31.03.05, 13:00
      1.Ford Mondeo
      2.Opel Vectra
      3.Honda Accord
      4.Nissan Primera
    • boski.zawodowiec Maybach oraz Lamborghini Gallardo ew. nowa A8 31.03.05, 13:09

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka