Gość: kasiulek IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 09:25 Dzien dobry:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ydorius Re: Czy (b)agienko dzis otwarte? 20.06.02, 09:27 Niestety, z powodu choroby duszy towarzystwa, czyli ydoriusa, zamknięte. Proszę się rozejść... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek No dobra... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 09:30 Skoro nie chcecie sie ze mna bawic, to ide do innej piaskownicy. Milego dnia! Pa-pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ydorius Re: No dobra... 20.06.02, 09:34 kasiulek, no bez takich... Ja z dobroci serca zamykam bagienko (bo odra szaleje, czy coś tam), a ty od razu kcesz cały piasek zabrać w sandałkach... .y. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no wlasnie... a jak chcialem tylko powiedziec, ze 20.06.02, 09:38 bl..blado dzisi wygladam bo sie wczoraj najadlem krokietow przez co czulem sie przejedzony i dzisiaj zle sie czuje jeszcze cigale dalej... poza tym wiesz kaska... jak jestemy sami w bagienku... to wiesz... nooo... yyyy... kolanko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek W porzadku, meldujcie sie IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 09:39 xeptrek napisał(a): > daj szansę wszystkim zameldować się A ja wroce po poludniu. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ melduję się 20.06.02, 09:47 dzieńdoberek jak chorzy? juz lepiej? no to teraz gomnastyka poranna a potem seria bolesnych zastrzyków w tyłek. Odpowiedz Link Zgłoś
suzume dziń dybry wszystkim 20.06.02, 09:50 ygrek - chorujesz naprawdę, czy znowu kcesz kanapeczki? xeptrek do nas wrócił :))) witamy, witamy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: dziń dybry wszystkim 20.06.02, 09:56 ciepło w sercu mi się zrobiło uśmiech dla Ciebie uśmiech dla Kasiulka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Xeptrek IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 10:00 xeptrek napisał(a): > ciepło w sercu mi się zrobiło > uśmiech dla Ciebie > uśmiech dla Kasiulka Baaaaaaaaardzo dawno nie widziany:)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Xeptrek 20.06.02, 10:06 acha - trochę nas postraszyłaś, że dopiero po południu wrócisz? cieszę się, że nie dotrzymałaś obietnicy zauważyłem, że Wy również zmniejszyliście natężenie ruchu... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Xeptrek 20.06.02, 10:09 gdzie byłeś jak Cię nie było? ;) jakie zmniejszyliście? widziałeś wczorajszy wątek (b)agienny? no normalnie przodownicy pracy forumistycznej... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Xeptrek 20.06.02, 10:13 Czuwałem z daleka. Nie potrafię łatwo wczuwać się w dyskusję - pisałem Ci o tym - pamiętasz? Spróbuję być bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ su, kasiulek 20.06.02, 10:15 a gdzie oficjalna prezentacja? my sie z xetprekiem chyba nie znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume aise 20.06.02, 10:20 aise - xeptrek xeptrek - aise przypomnij sobie, aise, xeptrek odwiedzał nas kiedyś > a gdzie oficjalna prezentacja? > my sie z xetprekiem chyba nie znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ miło mi - aise jestem 20.06.02, 10:24 su - musiałam byc wtedy w wojażach out of the bagno:) tak czy inaczej - witamy serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 tak. aise lubi sobie 20.06.02, 10:25 wypoic 70% alkohole... lalalalalalala... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume bo to musiało być wtedy 20.06.02, 10:25 kiedy na łysej górze był salon miotlany i targi bagażników na cegły... Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: bo to musiało być wtedy 20.06.02, 10:51 chyba tak pamiętam, że wtedy oglądałam te podgrzewacze ale były strasznie drogie a jaka była impreza.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: miło mi - aise jestem 20.06.02, 10:27 Aise: uśmiech i dla Ciebie - Mariusz Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ xeptrek - nie wierz czarliemu 20.06.02, 10:45 bo to jest bagienny pijak i lowelas wczoraj na ten przykład robił striptiz i spadł ze stołu, a dzisiaj się mści bo się śmiałyśmy trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: xeptrek - nie wierz czarliemu 20.06.02, 10:47 nie kojarzę czarliego zabezpieczasz się przed czymś? Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ bukowski ma chyba na imię czarls:) 20.06.02, 10:49 a przynajmniej tak sie podpisuje na książkach... ale kto go tam wie... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: bukowski ma chyba na imię czarls:) 20.06.02, 10:53 książki o alkoholach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: bukowski ma chyba na imię czarls:) IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 10:59 xeptrek napisał(a): > książki o alkoholach? On troche pisze o alkoholach, ale w sumie nie az tak duzo. Teraz czytam 'Z szynka raz!' by Ch. Bukowski. Odpowiedz Link Zgłoś
aise_ Re: bukowski ma chyba na imię czarls:) 20.06.02, 11:04 bo wene twórczą na temat alkoholu zuzywa w bagnie:) a potem to może już udawać, że z alkoholem nie ma nic wspólnego... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: Xeptrek 20.06.02, 10:18 xeptrek napisał(a): > Czuwałem z daleka. ok, wielki bracie ;) > Nie potrafię łatwo wczuwać się w dyskusję - pisałem Ci o tym - pamiętasz? pamiętam > Spróbuję być bliżej. bardzo mnie to cieszy :))) - wybierz sobie jakieś drzewko i zalegnij w cieniu, bo dziś na bagnie upały.... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Xeptrek 20.06.02, 10:22 w słońcu więcej pomysłów się rodzi czapeczka, ciemne okulary, brzuch wciągnięty (chyba?) wytyczamy wciąż nowe drogi bagno lubi być ruchome trzeba być ostrożnym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek UPAL IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 10:23 U mnie nadal okropny, mimo wielkiej burzy wczoraj wieczorem. Klimatyzacji nadal brak. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 organizuje zrzute dla kaski na klime... 20.06.02, 10:24 niech kazdy da co moze... ja mam dwa paciorki i 5 zl z rybakiem z 1971 roku... kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: organizuje zrzute dla kaski na klime... 20.06.02, 10:29 ja dam klimatyzator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Och, dziekuje, dziekuje... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 10:31 Bo siedzenie na patelni w preacy jest doprawdy malo przyjemne... Odpowiedz Link Zgłoś
xeptrek Re: Czy (b)agienko dzis otwarte? 20.06.02, 10:41 wszyscy weszli na drzewko? Aise także? Aise - przedstawiłem się... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik witam wszystkich 20.06.02, 11:13 w przerwie. wysoko nie jest duszno. chodźcie tutaj, polewitujcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Czesc Kwisiu:))) IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 11:15 Ja nie moge... Musze pracowac... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Czesc kasiul 20.06.02, 11:32 ja też:)) dlatego lewituję. jest przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Hmmmm, zapadla cisza... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 11:48 A wiecie, ze jutro jade do Polski na urlop?:))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kaska... 20.06.02, 11:54 ale jeszcze sie nie zenimy... co? czy to juz teraz? nie mow ze zapomnialem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Bukowski IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 11:55 A oswiadczyles mi sie chociaz, ze sie juz zenic chcesz? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 no przeciez ju zkiedys o tym rozmawialismy... 20.06.02, 11:57 ja z toba... gutek z su... nie pamietasz? su sie tak krygowala, ze ona nie.. ze jeszcze nie teraz.. takie tam... kaska... no nie mow ze nie pamietasz... i nie mow tez ze to juz pojutrze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Re: Bukowski IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.06.02, 11:57 buki na razie złożył oswiadczenie majątkowe to nie wystarczy? (hej, moge być świadkiem, jak wyzdrowieję?) .y. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Bukowski IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 11:59 A kwiaty dostane w ramach formalnych oswiadczyn? PS. Oczywiscie, ze pamietam, tak sie tylko drocze:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 dostaniesz dostaniesz... 20.06.02, 12:01 gozdziki? y. chcemy odkurzacz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: dostaniesz dostaniesz... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 12:03 bukowski27 napisał(a): > gozdziki? > Ale tylko bialo-czerwone!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ydorius Re: dostaniesz dostaniesz... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.06.02, 12:06 ehem... a może być miotełka do kurzu z piór strusia? Ostatnio widziałem taką fajną na wystawie w muzeum, to może uda mi się podprowadzić... Niby taki kurde unikatowy eksponent, strasz i wogle, a nikt tego nie używa i w muzełum straszny syf jest... To po cholere mają taką miotełkę z pióra, skoro jej wogle nie używajo? .y. Goździki ja przyniosę. Są dobre w grzanym winie. Albo piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: dostaniesz dostaniesz... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 12:08 Gość portalu: ydorius napisał(a): > > ehem... > a może być miotełka do kurzu z piór strusia? > Ostatnio widziałem taką fajną na wystawie w muzeum, to może uda mi się > podprowadzić... > > Niby taki kurde unikatowy eksponent, strasz i wogle, a nikt tego nie używa i w > muzełum straszny syf jest... To po cholere mają taką miotełkę z pióra, skoro > jej wogle nie używajo? > > .y. > > Goździki ja przyniosę. Są dobre w grzanym winie. Albo piwie. Y, Moze byc i miotelka, Bukos lubi odkurzac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: eeeeeeech.... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 12:11 bukowski27 napisał(a): > ale bym se odkurzyl... Jeszcze sie naodkurzasz, Bukosiu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Czy (b)agienko dzis otwarte? 20.06.02, 13:03 xeptrek napisał(a): > do góry dogóry wszyscy ręce do góry, cała sala się buja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Czy (b)agienko dzis otwarte? IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 13:06 ja z WAMI, ja z Wami... Jak cudnie sie lewituje... A czy Kasiulek wie, ze Bukos ma ochote na ziemniaki? Ryzem go karmia, biedaka... Niedlugo bedzie mial skosne oczy... Dzindbry, znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Puk, puk, jest tu kto? IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 13:39 Wiem, wszyscy polecieli na kartofelki. Z Bukosiem. Smacznego! A ja sie znowu spoznilam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Ja jestem! IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 13:47 Bukos ma ochote na ziemniaki? Dziwne. Przeciez on najbardziej ryz lubi... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a tam kartofelki... 20.06.02, 13:48 tu samoi pijacy, jedza... spia po katach... tylko kwik lewituje nad poznaniem (kwik to czujka... patrzy czy niemce nie ida... jest na kontrakcie MONu)... chodz i napij sie.. i kolanka pokaz... dopoki kaski nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: a tam kartofelki... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 13:49 bukowski27 napisał(a): > tu samoi pijacy, jedza... spia po katach... tylko kwik lewituje nad poznaniem > (kwik to czujka... patrzy czy niemce nie ida... jest na kontrakcie MONu)... > chodz i napij sie.. i kolanka pokaz... dopoki kaski nie ma... No, Bukosiu, rychlo w czas, co?:=))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a tam kartofelki... 20.06.02, 13:51 prawie zgadleś, ale prawie (nie chodzi o niemców). wczoraj poznan, dzisiaj wrocław. poza tym nie jedźcie na weekend na mazury. psssssssssst. nic więcej nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gut Re: a tam kartofelki... IP: 194.181.183.* 20.06.02, 14:18 dlaczegoz to nie na mazury? zdradz czem predzej bo tu sie niektorzy na mazury jutro wyprawiaja:) kwik napisał(a): > prawie zgadleś, ale prawie (nie chodzi o niemców). wczoraj poznan, dzisiaj > wrocław. poza tym nie jedźcie na weekend na mazury. psssssssssst. nic więcej ni > e > powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: a tam kartofelki... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 13:55 bukowski27 napisał(a): > tu samoi pijacy, jedza... spia po katach... tylko kwik lewituje nad poznaniem > (kwik to czujka... patrzy czy niemce nie ida... jest na kontrakcie MONu)... > chodz i napij sie.. i kolanka pokaz... dopoki kaski nie ma... Kaska JEST! A kolaniska moje widac zawsze, bo: 1. grube, 2. sciskam nimi miotle. Idea kartofelkow (ze skwareczkami z boczku, a jako mieso to niech bedzie swinia...) bardzo mi odpowiada, bo nie pije. Prowadze. Na bagnie powinna byc jedna jendza kompletnie aseksualna, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Jendzo! IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 14:11 Gość portalu: jendza napisał(a): > bukowski27 napisał(a): > > > tu samoi pijacy, jedza... spia po katach... tylko kwik lewituje nad poznan > iem > > (kwik to czujka... patrzy czy niemce nie ida... jest na kontrakcie MONu).. > . > > chodz i napij sie.. i kolanka pokaz... dopoki kaski nie ma... > > Kaska JEST! > A kolaniska moje widac zawsze, bo: > 1. grube, > 2. sciskam nimi miotle. > > Idea kartofelkow (ze skwareczkami z boczku, a jako mieso > to niech bedzie swinia...) bardzo mi odpowiada, bo > nie pije. > Prowadze. > > Na bagnie powinna byc jedna jendza kompletnie aseksualna, > prawda? A jak ktos bedzie podskakiwal, to Ty go raz-dwa miotla przez leb i przestanie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Jendzo! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 14:30 Co to, to nie! Jestem jendza pacyfistyczna, uzywam glownie argumentacji werbalnej. Skutecznie, jak widac, bo Bukos zamilkl z kretesem... Jeszcze chwila i okaze sie iz nieprawda jest, ze Bukos lubi kobiety... Bo nie lubi mnie... No, chyba ze uznamy, ze jam nie kobieta... zetempowska aktywistka... czy cos kolo tego... A ja tylko chce, zeby mnie Kasiulek tez lubil... Su juz o malo nie stracilam... Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 co nie lubi.. co nie lubi... 20.06.02, 14:32 dawaj mi tu kolanka... ale juz... raz-dwa... a co do tego czy jestes kobieta i czy wogole istniejesz, to my sie dopiero wypowiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: co nie lubi.. co nie lubi... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 14:38 bukowski27 napisał(a): > dawaj mi tu kolanka... ale juz... raz-dwa... a co do tego czy jestes kobieta i > czy wogole istniejesz, to my sie dopiero wypowiemy... Naprawde chcesz zobaczyc? GEENIAAAALNIE!!! Czekam tylko, az Kasiulek pozwoli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: co nie lubi.. co nie lubi... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 14:41 Gość portalu: jendza napisał(a): > bukowski27 napisał(a): > > > dawaj mi tu kolanka... ale juz... raz-dwa... a co do tego czy jestes kobie > ta i > > czy wogole istniejesz, to my sie dopiero wypowiemy... > > Naprawde chcesz zobaczyc? > GEENIAAAALNIE!!! > Czekam tylko, az Kasiulek pozwoli... Pozwolila!!! HURRRRAAAA! Zazdrosna nie jest, wiesz? NO to patrz! ( ) ( ) NO i jak? Nadaje sie? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 czekaj czekaj... 20.06.02, 14:54 musze pomac... musze organoleptycznie sprawdzic... taaaaa... budowa rzepki prawidlowa... yhy... profil zagieci afi suoer... tak... opalone... no. moze byc... w 10ciostopniowej skali bukowskiego dostalas 9.69... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: czekaj czekaj... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:01 bukowski27 napisał(a): > musze pomac... musze organoleptycznie sprawdzic... taaaaa... budowa rzepki > prawidlowa... yhy... profil zagieci afi suoer... tak... opalone... no. moze > byc... w 10ciostopniowej skali bukowskiego dostalas 9.69... Ej, Ty Bukos!!! A mnie to nigdy nie powiedziales, jaka mam ocene kolanek!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: czekaj czekaj... IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 15:01 Wielkie dzieki, BUKOSIU! Cudnie jest moc na Ciebie liczyc! Teraz juz bede te miotle trzymac bez kompleksow... Co znaczy sila sugestii... I kilka cieplych slow!!! Ciasteczko? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 cisteczka to nie.. 20.06.02, 15:10 ale zimnego franuckeigo piwka bym sie napil... prosze przesalc na poste restante... kaska... no bo ty jestes moja jedna jedyna... twoje kolanka to sa wogole bezkonkurencyjne... ostatnio tak sie zmyslilem o twoich kolankach ze wszlem do sklepu hydraulicznego i kupilem sobi ekolanka... tak sam z siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek To jak, moje kolanka to taki... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:15 bukowski27 napisał(a): > kaska... no bo ty jestes moja jedna jedyna... twoje kolanka to sa wogole > bezkonkurencyjne... ostatnio tak sie zmyslilem o twoich kolankach ze wszlem do > sklepu hydraulicznego i kupilem sobi ekolanka... tak sam z siebie... WZORZEC Z SEVRES?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 kaska... nie... no cos ty... 20.06.02, 15:17 lepiej... franuzi ten swoj wrzorzec to powinni zweryfikowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: kaska... nie... no cos ty... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:23 bukowski27 napisał(a): > lepiej... franuzi ten swoj wrzorzec to powinni zweryfikowac... Ech Bukosiu, Ty uwodzicielu...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: cisteczka to nie.. IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 15:26 Na Berdyczow, znaczy sie... ja to prosta kobita jestem.... Nawet mi sie na tej miotle kulasy nie wykrzywily... A piwko leci... Tylko nie zapomnij odkrecic kranika od tych swiezo nabytych kolanek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Jendzo! IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 14:32 Gość portalu: jendza napisał(a): > Co to, to nie! > Jestem jendza pacyfistyczna, > uzywam glownie argumentacji werbalnej. > Skutecznie, jak widac, bo Bukos zamilkl z kretesem... > > Jeszcze chwila i okaze sie > iz > nieprawda jest, ze Bukos lubi kobiety... > Bo nie lubi mnie... > > No, chyba ze uznamy, ze jam nie kobieta... > zetempowska aktywistka... czy cos kolo tego... > A ja tylko chce, zeby mnie Kasiulek tez lubil... > Su juz o malo nie stracilam... Jendzo, Ja jestem bardzo pokojowo nastawiona do swiata! I do Ciebie tez! Kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Jendzo! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 14:35 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Gość portalu: jendza napisał(a): > > > Co to, to nie! > > Jestem jendza pacyfistyczna, > > uzywam glownie argumentacji werbalnej. > > Skutecznie, jak widac, bo Bukos zamilkl z kretesem... > > > > Jeszcze chwila i okaze sie > > iz > > nieprawda jest, ze Bukos lubi kobiety... > > Bo nie lubi mnie... > > > > No, chyba ze uznamy, ze jam nie kobieta... > > zetempowska aktywistka... czy cos kolo tego... > > A ja tylko chce, zeby mnie Kasiulek tez lubil... > > Su juz o malo nie stracilam... > > > Jendzo, > Ja jestem bardzo pokojowo nastawiona do swiata! > I do Ciebie tez! > Kawki? Z przyjemnoscia! I z mleczkiem... poprosze... Mam ciasteczka delicjopodobne. Schowalam w lodowce... przed soba... O te kolanka stale mi chodzi... Moge pokazac Bukosiowi kolanka? Tylko na chwilke? Zeby sie potwierdzil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Kawka sie juz robi! IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 14:36 A kolanka Bukosiowi pokazac nalezy, kazda pokazuje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Kawka sie juz robi! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 14:44 Pokazalam, a teraz czekam z drzeniem na werdykt. Jestem pod wrazeniem tak wielkim, ze az ups... Siorbie! Skandal, tudziez dramat! Robisz pyszna kawke! Dobre ciasteczka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Kawka sie juz robi! IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 14:46 Ciasteczka git! Musialam z nich obrac czekolade, nie gniewasz sie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Kawka sie juz robi! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 14:48 Co Ty, zaden problem! Moze wolisz slone paluszki? Przepada za nimi moj znajomy psychiatra. Kiedy do mnie przyjezdza, dostaje jeden. Za kazdym razem... Dla Ciebie bedzie wiecej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Kawka sie juz robi! IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 14:51 Slonymi paluszkami czestowala (a raczej chciala czestowac:))) moja ciocia z Krakowa - mowila: O, zaraz jeszcze podam slone paluszki do herbatki. I do konca wizyty sie nie pojawialy na stole:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Kawka sie juz robi! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 14:59 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Slonymi paluszkami czestowala (a raczej chciala czestowac:))) moja ciocia z > Krakowa - mowila: O, zaraz jeszcze podam slone paluszki do herbatki. > I do konca wizyty sie nie pojawialy na stole:))) Juz podaje! Uwaga... : \ / / / / \ / TYlko nie wiem, jak doczepic sol... Moze na sline? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Chrup. chrup, chrup... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:01 (Kaska nic nie mowi, bo zajela sie slonymi paluszkami...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Swoja droga IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 15:04 To ta ciocia musiala byc bardzo egzotyczna kobita.... A moze to byla wina kryzysu? Moze nie bylo zadnych paluszkow? (tu dotykamy istoty dramatu egzystencji.... :)) - wbrew pozorom...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Otoz wlasnie IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:06 Gość portalu: jendza napisał(a): > To ta ciocia musiala byc bardzo egzotyczna kobita.... > A moze to byla wina kryzysu? > Moze nie bylo zadnych paluszkow? > (tu dotykamy istoty dramatu egzystencji.... :)) - wbrew pozorom...) Byc moze ja ocenilam ja niewlasciwie i niesprawiedliwie z punktu widzenia dziecka lakomczucha (bylo to w latach 80.). Moze rzeczywiscie zadnych paluszkow nie bylo? Taaaak... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Otoz wlasnie IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 15:09 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Gość portalu: jendza napisał(a): > > > To ta ciocia musiala byc bardzo egzotyczna kobita.... > > A moze to byla wina kryzysu? > > Moze nie bylo zadnych paluszkow? > > (tu dotykamy istoty dramatu egzystencji.... :)) - wbrew pozorom...) > > > Byc moze ja ocenilam ja niewlasciwie i niesprawiedliwie z punktu widzenia dziec > ka > lakomczucha (bylo to w latach 80.). > Moze rzeczywiscie zadnych paluszkow nie bylo? > Taaaak... > :))) > Ale ciocia efekt osiagnela... Szlas do niej chetnie, wielkie serce miala... Pal diabli paluszki.... :)))) Bukos chyba zjadl wszystkie ciasteczka, bo tak cicho siedzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Otoz wlasnie IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:17 Gość portalu: jendza napisał(a): > Ale ciocia efekt osiagnela... > Szlas do niej chetnie, > wielkie serce miala... > Pal diabli paluszki.... :)))) > Bukos chyba zjadl wszystkie ciasteczka, bo tak cicho siedzi... Eeeeee, nie lubilam tej cioci za bardzo...:))) Nie widzialam jej juz pewnie z 15 lat:) A Bukos to chyba juz spi...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Otoz wlasnie IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 15:30 Gość portalu: kasiulek napisał(a): > Gość portalu: jendza napisał(a): > > > Ale ciocia efekt osiagnela... > > Szlas do niej chetnie, > > wielkie serce miala... > > Pal diabli paluszki.... :)))) > > Bukos chyba zjadl wszystkie ciasteczka, bo tak cicho siedzi... > > > Eeeeee, nie lubilam tej cioci za bardzo...:))) > Nie widzialam jej juz pewnie z 15 lat:) > A Bukos to chyba juz spi...:))) > A zatem bystra byla z Ciebie dziewczynka, Kasiu! Tez dobrze... Po prostu nie dalas sie nabrac na te glupie paluszki... Moje sa lepsze bo: 1. w ogole sa, 2 i sol maja na slinke wlasnej produkcji przyklejona... Kawka nadal smakuje bardzo... jest jeszcze odrobinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Kawka swieza zawsze jest! IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:33 Gość portalu: jendza napisał(a): > > Kawka nadal smakuje bardzo... > jest jeszcze odrobinka? Expresik cisnieniowy jest, szef kupil:) Juz sie robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jendza Re: Kawka swieza zawsze jest! IP: *.abo.wanadoo.fr 20.06.02, 15:41 OOOOO, nie ma to jak dobra kawka w jeszcze lepszym towarzystwie! Czy szef zadbal tez o klimatyzacje? U nas leje.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Re: Kawka swieza zawsze jest! IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:46 Gość portalu: jendza napisał(a): > OOOOO, nie ma to jak dobra kawka > w jeszcze lepszym towarzystwie! > > Czy szef zadbal tez o klimatyzacje? > U nas leje.... Klimatyzacja? Byla w biurze w Polsce! Tutaj nie ma (bron Boze! Tu trzeba OSZCZEDZAC ENERGIE!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulek Poki co... IP: *.daimler-benz.com 20.06.02, 15:56 suzume napisał(a): > kto z kim, gdzie, kiedy i za ile? To tylko ja z Jendza kawe pijemy i sobie wymieniamy mysli zyciowe. Kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Poki co... IP: 194.181.183.* 20.06.02, 16:40 poki co to najmilejsza o mnie zapomniala chyba:( buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
suzume e tam 20.06.02, 17:03 nie bucz, trutniu pszczółkiem jesteś, a nie trzmielem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: e tam IP: 194.181.183.* 20.06.02, 17:13 latwo powiedziec. pociagnie, zawroci i porzuci. ach te baby. buki, polewaj:( suzume napisał(a): > nie bucz, trutniu > pszczółkiem jesteś, a nie trzmielem Odpowiedz Link Zgłoś