elissax 07.04.05, 09:23 to Papierz musial umrzec, zeby kibice sie pojednali ! jak slucham czy czytam o tym to az sie we mnie gotuje ! ciekawe jak malo wody w Wisle uplynie gdy znow zaczna sie napieprzac sztachetami i czym tylko... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reniatoja Re: pojednani kibice 07.04.05, 09:26 Przepraszam Cię, ale to jest naprawdę denerwujące: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=22472746 I żebyś jeszcze o czymś istotnym pisała, a nie jakieś "prorokowanie" rodem z koziej wólki. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: faktycznie 07.04.05, 09:27 jestem tolerancyjnym człowiekiem, ale ten "papierz" też mnie już wqrwia. Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: faktycznie 07.04.05, 09:54 sorry - papiez, wiem, ze papiez pisze sie przez z z kropka, toc glupia nie jestem tak z rozpedu wlanelam sie, wielka sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: pojednani kibice 07.04.05, 10:17 to bardzo niechrzescijanskie podejscie. dobry ojciec cieszy sie z powrotu marnotrawnego syna. jakkolwiek marnotrawny by nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
elissax Re: pojednani kibice 07.04.05, 10:27 o jakim marnotrawnym synu mowa ? za chwile wszystko na stadionach wroci do normy i ze zdwojona sila bo pewno im teskno do wybitki Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach moralna odnowa łysola 07.04.05, 10:27 he,he,he. ale polacy sa naiwni Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: moralna odnowa łysola 07.04.05, 10:31 lepiej byc naiwnym niz sceptycznym. naturalnie tylko w chrzescijanskim kontekscie. kazdy ma wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: moralna odnowa łysola 07.04.05, 10:32 Lepiej żeby przez jeden dzień w życiu byli ludzcy, czy lepiej żeby wcale? Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_na_pasach Re: moralna odnowa łysola 07.04.05, 10:42 istna napisała: > Lepiej żeby przez jeden dzień w życiu byli ludzcy, czy lepiej żeby wcale? pewnie ze lepiej. tylko ,ze mowi sie, ze ma tak byc zawsze. i to jest naiwnosc. wole jednak byc sceptykiem. zreszta na ten temat wczoraj wypowiedzial sie w TV znany psycholog. Odpowiedz Link Zgłoś
istna Re: moralna odnowa łysola 07.04.05, 10:43 :))) To ja nie potrzebuję znanego psychologa, żeby w takie cuda nie wierzyć:) Odpowiedz Link Zgłoś