07.04.05, 15:02
www.czarne.com.pl/nowe/index.php
Obserwuj wątek
    • boski.zawodowiec Re: boski 07.04.05, 15:05
      no widzę ale co to jest?
    • xy2 wycieli twój wątek 07.04.05, 15:07
      a to- forum to nie miejsce dla zawodowca
      • boski.zawodowiec Re: wycieli twój wątek 07.04.05, 15:08
        no ale co z tym wydawnictwem?
        • xy2 Re: wycieli twój wątek 07.04.05, 15:09
          a moze tam ze swoimi słowami, nie do szarańczy
          • boski.zawodowiec napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:13
            niz forumowy tekst:)
            no gdybym jeszcze kogoś z majacego doswiadczenie w tym znał to czemu nie:)
            poradniki bym wydawał:)
            • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:15
              stasiuk i jego szkice na przykład

nie trzeba ksiązki pisac
              • boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:19
                no ale to on moze jest jakis znany profesor i bez problemu go publikują:)
                :)
                Znasz kogoś z tej branzy?
                • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:23
                  żaden profesor, zbuntowany za młodu, nawet posiedział za niepoprawnosc
                  pilityczna.

przeczytaj "trkturowy samolot"- genialny zbiór szkiców (ten o bacy zrobił na
                  mnie wrazenie)
                  • boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:26
                    siedział za młodu czyli był jakims działaczem/krzykaczem . Ja nie mam na razie
                    autorytetu:)
                    • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:28
                      był od początku bardzo kontrowersyjny, do tego inteligentny a przez to
                      niewygodny
                      • boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:29
                        hmm:) moze kiedys , moze gdy sie zapisze do jakiejs partii:) ew. stowazyszenia:)
                        • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:33
                          a po co ci partia czy stowarzyszenie, jak będziesz kojarzony z jakakolwiek
                          organizacją, będą oceniac cie przez pewien pryzmat, a po co:)
                          • boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:36
                            no ale trzeba miec jakiś słuchaczy/czytaczy aby istnieć:) w polsce udaje sie to
                            albo działaczom albo dziennikarzom których ktos wylansował.
                            • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:40
                              a co jest w pierwszym poście?

stasiuka szkice były w wyborczej, czy są nadal nie wiem, zaniedbałam sie
                              • boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:41
                                no a przeciez mnie nikt nie przyjmie do gazety, nie jestem po rzadnych studiach
                                zwiazanych z dziennikarstem czy mediami.
                                • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:42
                                  a czy to najważniejsze?

• boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:45
                                    ale przeciez chyba wiesz ze nie kazdego przyjmują do gazet:)
                                    • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:46
                                      to wydaj własną:)
                                      • boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:46
                                        wiesz ile to trzeba forsy:)
                                        • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:49
                                          podejrzewam, ale sa miejsca gdzie moze warto spróbowac a nie moczyć sie w tym
                                          forumowym szambie
                                          • boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:50
                                            tez tak myśle ale potrzeba jakieogs przygotowania oraz znajomosci:)
                                            • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:53
                                              przygotowanie już masz i to dobre:)

a jakbys podpisał sie pod tym wszystkim boski zawodowiec, to nie ma cudów:)
                                              • boski.zawodowiec Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:54
                                                :))
                              • xy2 Re: napisanie ksiązki to troche wieksze wyzwanie 07.04.05, 15:41
                                opatentuj nick:)
    • xy2 Re: boski 07.04.05, 15:43
      www.geocities.com/wlodek_fenrych/czas_kultury/stasiukpl.htm

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka