rachela180 11.04.05, 14:17 Pokrojone i obsmazone z niewielka ilością sosu sojowego piersi kurczaka, popieprzone i wymieszane plasterki pomarańczy i truskawek prybrane listkami mięty. Ach. Co to byla za noc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:19 jakieś sensacje żołądkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:20 tak bo truskawki były sypane:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmagi Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:19 dodała bym jeszcze ananaska i bananki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:20 takie sensacje żołłądkowe były? hih :D Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:21 nie zgapiaj :P Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:23 jak pisalam to nic nie bylo twojego :P.. komp mi w morde jeza stanął jak krowa i się patrzył noo...ale juz działa Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:21 >Ach. Co to byla za noc... nie żyje? :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:21 Reanimacja? Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:24 Ciśnienie w normie, tylko puls przyśpieszony, oddech też i wrzask o 1szej w nocy: Kocham cię kochanie moje Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:25 Często go tak testujesz? Dobrze mu... Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:27 No ale przyznaj, że przepis prościuchny, prostszy nawet od fałszowania podpisów na kartach wyborczych Odpowiedz Link Zgłoś
krysica Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:29 Ostre porównanie...faktycznie prosty.... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:26 co jeszcze majaczył w agonii? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zet Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:28 to jednak mój chłop to dewiant seksualny :( nawet kolacji wczoraj nie dostał, a noc jak zwykle upojna.normalnie niezmordowany człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:28 rachela180 napisała: > Ciśnienie w normie, tylko puls przyśpieszony, oddech też i wrzask o 1szej w > nocy: Kocham cię kochanie moje Dobra, dobra! To zachowanie to nie po kurczaku, tylko po tym co mu do niego dodałaś. Ty Rachela się w światku politycznym obracasz, to pewnie coś od posła Janowskiego załatwiłaś. :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:31 No dobra, szczyptę lubczyku z doniczki dodałam Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:22 ryb amaslana smazona w piekarniku na folii, skropiona cytryna, marchewka z maselkiem:)) ach, co to byl za obiad:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:27 u mnie tez niezgorzej ostatnio, bo tak: w piatek bylo spaghetti z tunczykiem na winie i serze, w sobote cholernie drogie kotlety z tunczyka w sosie z pora i smietany z tagliatelle, a wczoraj moja chlopina zrobila spetzle - czyli takie kluski z ciasta po szwabsku. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:29 Opowiedz wiecej o kotletach z tunczyka, bo brzmi ciekawie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:36 sie kupuje kotlety z tunczyka lub filety, sie je myje i wyciera, sola a pieprzem sypie oraz skrapia cytryna. (na 4 kotlety wzielismy dwa pory i bylo w sam raz)por umyc, i w weziutkie krazki kroic. maslo na patelni podgrzac i pora do zlotosci na tym masle smazyc. do tego dodac wino biale(100 ml) i creme fraiche, do tego posolic, popieprzyc i pogalczyc muszkatolowo. 10 minut dusic pod przykryciem. kotlety ulozyc na tym podduszonym porze i dalsze 15 minut dusic pod przykryciem. w tym czasie ugotowac sobie tagliatelle (czyli makaron dlugi jak spaghetti ino ze plaski szeroki). na talerzu ukladac kotlety, obok pora, tagliatelle a to wszystko udekorowac mieta. Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:37 creme fraiche? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pietrek666 Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:42 Kremówka tylko kwaśna o ile pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:44 no wlasnie - to chyba sie moze nazywac kremowka po polsku. spadam do düsseldorfu, ciumkam w czolo, kto chce. a kto chce przepis, prosze o maila, to bede odpisywac we srode Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:42 co to popolsku jest nie wiem dokladnie. sprzedaja to jak slodka lub kwasna smietane (w takim samym pudeleczku i to wyglada jak kwasna smietana, taka gruba co ja trzeba lyzka wylawiac, ale smakuje nie tak kwasnie. dodaje sie to np. tez do lasagne. juz wiesz co to jest? moze ktos na forum wie jak to na polski przetlumaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:52 dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
grecz Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:33 spaghetti z tunczykiem na winie i serze??a podasz szczegóły?bo zabrzmiało niezwykle smakowicie... Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:38 kochany greczu, dam ci przepis, ale we srode, bo musze teraz spadac, bo spiesze sie na pociag. napisz mi maijla na kasitza@gazeta.pl, to jak wroce we srode, napisze ci przepis. Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:41 To mnie też daj :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasitza Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:24 powinno sie pisac na potrawach lub przepisach: "tested on males" albo "no males were harmed during this food experiment" Odpowiedz Link Zgłoś
rachela180 Re: Przepis wypróbowany na chłopie :))))))))) 11.04.05, 14:25 O to, to :) Odpowiedz Link Zgłoś
klara-klara Skoro o jedzeniu mowa 11.04.05, 14:32 kobieta.gazeta.pl/kuchnia/2,54041,,,,22854150,P_KOBIETA_PRZEPISY.html ten przepis jest rewelacyjny, szybki w wykonaniu (powiedzmy) i przepyszny... Odpowiedz Link Zgłoś