Dodaj do ulubionych

Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet?

13.04.05, 22:26
Bo ja jezdze Skoda Fabia Sedan HTP i juz druga kobieta dala mi kosza, bo powiedziala, ze Skodam jezdza stare pryki i nieudacznicy zyciowi. I ze sie wstydzi jezdzic takim samochodem, bo co kolezanki powiedza. Czy to normalne zachowanie u kobiet? Ja uwazam, ze Skodami jezdza ludzie bez kompleksow i ze to samochody dla elity.
Obserwuj wątek
    • dobry_chlopak Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 22:33
      zmień na malucha z przyciemnianymi szybami, z naklejką PIONIER na przedniej
      szybie, ze spojlerem, mogą być jeszcze te niebieskie światełeczka takie, no i
      obowiązkowo jakiś olckulowy kolor
      • lena_zet Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 23:38
        > zmień na malucha z przyciemnianymi szybami, z naklejką PIONIER

albo z naklejką "demon prędkości".
    • dobry_chlopak Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 22:33
      ewentualnie duży fiat z tymi samymi bajerami:)
      • marta.uparta Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 22:34
        albo polonez karo - pelen wypas:)
    • ninja04 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 22:36
      Stary, poczytaj sobie to forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=22523547
    • rara_avis2 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 22:50
      Skoda to raczej powiedzialabym przecietny samochod. Samochod dla elity to
      raczej Audi,BMW,Wolkswagen,Mercedes- pozytaj troche gazet np."Auto swiat" to
      moze cos ci przyjdzie do glowy...

--------
      "Vitam miscet dolor et gaudium..."
      • dobry_chlopak Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 22:56
        jak sie czyta czeskie "auto świat" to wiesz:)
        • rara_avis2 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 22:58
          widocznie tak.... ;))
          czeskie najlepsze haha
          • meaby Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 23:41

oczywiście że zwracam uwagę

facet w maluchu, facet w skodzie , facet w tico, facet w polonezie
            ..................to nie jest facet

a tak na powaznie patrzę tylko na szerokość opon i moc silnika
            acha i byle nie srebrny lub niebieski

pozdrawiam
            • dobry_chlopak Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 13.04.05, 23:42
              ale z naklejką pionier nie??
      • corgan1 Volkswagen dla elity? chyba u ciebie na wiosce :)) 13.04.05, 23:51
        sorki ale VW jest normalnym samochodem, nie jest czymś dla elyty... ale tak
        uważają u mnie na wiosce. Gdzie indziej jest pewnie inaczej hehe
      • fajnaret Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 16.04.05, 11:53
        Tak niektóre Panie patrzą na samochód faceta? Ja jeżdzę samochodem Opel Astra II
        i jedna powiedziała mi że tylko frajerzy i nieudacznicy zyciowi jeżdzą takim
        samochodem więć powiedziałem jej by sie wypchała i niech sobie lepszego poszuka
        frajera a sama biedna aż piszczy i zrozum tu kobiety
    • corgan1 widzę że słaba fura to niezły filtr na blachary 13.04.05, 23:47
      Jesli szukasz kogoś sensownego i wartościowego to nie zmieniaj fury. Dla mnie
      Skoda nie jest złym samochodem. Jak dal kogoś jest beznadziejnym to ok - kopa w
      dupsko i do widzenia. Jeśli dla kogoś ważna jest fura tzn. ze ta persona w
      przypadku każdej porażki czy zachwiania finansów albo Cię zostawi albo puści z
      torbami. Lepiej daj sobie z nią spokój.

Mówiąc "blachary" mam na mysli nie tyle plastykowe lale ale laski dla których
      status materialny jest najważniejszy.

Zastanawia mnie kim są dla takich lasek "udacznicy" skoro ktoś kto jeżdzi Skodą
      jest nieudacznikiem... hehehe :)
    • czynowysamochod Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 00:04
      Zadałem kiedyś podobne pytanie. Na które słusznie odpowiadał starywyjadacz.
      Samochód nie świadczy o tobie ale świadczy o zasobach jakimi dysponujesz.
      Poniewaz np. samochód za 150 tys wymaga jeszcze wielu tysięcy na serwis, opony
      zimowe, ubezpieczenie. Czyli pośrednio pokazuje czy jesteś mężczyzną który może
      zabezpieczyć byt tej kobiecie i jej dzieciom. Problem oczywiście, że w Polsce
      byle dziadostwo kosztuje powyzej 100 tys zł. Ogólnie o ponad 30% więcej niz w
      USA. Dochodzi jeszcze fakt, że jak jeździsz dobrym wozem, czujesz się pewniej a
      kobiety to wyczuwają i wolą takich mężczyzn.
      Moze też być facet jeżdzący starym Volvo za 9 tys, a ty będziesz miał nową
      skodę za 40 i przegrasz rywalizację o większość kobiet. Moje pytanie było takie
      pseudiowywiadowcze bo w zasadzie dobrze wiem że lepiej mieć droższy samochód.
      Tyle ze ja wolę jeździć 10 letnią Toyota i kupić sobie domek nad jeziorem, niż
      wydac 100 tys na nową. Tyle, że za starym samochodem laski się nie oglądają a
      jak nie żyjesz wśród ludzi to ciężko by poznały kim jesteś. I moze nastąpić
      moment gdy nie ma kogo zabrać do tego domku. Inna sprawa to fakt jakie masz
      potrzeby. W średniej wielkości mieście możesz mieć studentkę za 1000 zl
      miesięcznie. Co na 8 lat daje ci 100tys i nie musisz nikogo przekonywac o
      niczym i wydawac kasę na nowy samochód.
      • trzydziecha1 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 08:41
        "W średniej wielkości mieście możesz mieć studentkę za 1000 zl
        miesięcznie. Co na 8 lat daje ci 100tys i nie musisz nikogo przekonywac o
        niczym i wydawac kasę na nowy samochód."

Ale wyszła słoma. Kup studentki paczkowane w Makro, wyjdzie jeszcze taniej.
        • czynowysamochod Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 11:46
          słoma? To prawda. Można mieć tez utrzymankę, jak mój znajomy, za wynajęcie
          kawalerki. Jemu wyszło taniej bo z kosztami ok 700. Ja napisałem, że top zależy
          jakie kto ma potrzeby. Czytaj co napisane pierwsza z trzydziestek.
          • trzydziecha1 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 11:55
            Zrób sobie licencje doradcy finansowego, specjalizacja na target: stare pryki
            bez bryki.
    • slonko201 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 00:07
      O matko, co ty za laske miales??? Pusta i wyrachowana, bo nawet gdy tak myslala
      nie musiala mowic o tym glosno.A dla Twojego dobra, dobrze zrobila ze Cie
      zostawila.Szukaj wartosciowej dziewczyny, bo takie istnieja i zapewniam Cie ze
      jest ich wiele.Pozdrawiam!
    • anahella Fajne masz kolezanki:/ n/t 14.04.05, 00:07

• misscraft Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 00:24
      Idiotyzm przejmować się samochodami, może nie mieć wogóle samochodu i już
      lepiej, żeby nie miał, niż gdyby się miał przez niego wywyższać.
    • sagis obracasz się w nieodpowiednim towarzystwie. 14.04.05, 08:31
      Te głupie panienki pewnie do BMW z jakimś ABS-em wsiadłyby:-))Ale, takie polecą
      tylko na samochód. Kiedyś mąż mojej koleżanki robił sobie jaja z kumplami i
      powiedział, że jest pewien gatunek dziewczyn, które bez dwóch zdań wskakują do
      jakiegoś samochodu. Takie nowoczesne dziwki, czy co?:-)))
      A, ma on tylko srebrnego Opla:-))
      Skoda Fabia to jest fajny samochód.
      • kuska4 Re: obracasz się w nieodpowiednim towarzystwie. 14.04.05, 10:33
        sagis napisała:

> Te głupie panienki pewnie do BMW z jakimś ABS-em wsiadłyby:-))Ale, takie polecą
        >
        > tylko na samochód. Kiedyś mąż mojej koleżanki robił sobie jaja z kumplami i
        > powiedział, że jest pewien gatunek dziewczyn, które bez dwóch zdań wskakują do
        > jakiegoś samochodu. Takie nowoczesne dziwki, czy co?:-)))
        > A, ma on tylko srebrnego Opla:-))
        > Skoda Fabia to jest fajny samochód.
        >

HAHAHAHA
        Rozbroilas mnie!
        I pewnie klasy kompakt? A octavia klasy sredniej.
    • trzydziecha1 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 08:39
      Eee tam skoda ma coraz lepsze auta. A nowa Octavcia jest super, dobrze
      wykonana, mało pali, łądnie wygląda, bezpieczna, dobre wyposażenie dodatkowe,
      wielki bagaznik, i same dobre opinie w fachowych czasopismach i u ludzi. Nie
      czuję się żadną elitą, ale dla naszej rodziny jest w sam raz.
      • sagis Superb jest super:-)Skoda to jest teraz Volkswagen 14.04.05, 09:32
        Oktawia jest jednak bardziej reprezentatywna. Jeśli ktoś tego chce.
        Najważniejsze, aby samochód dobrze służył i był bezpieczny.
      • kuska4 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 10:31
        I jak sobie radzisz z ironicznymi spojrzeniami?
        • trzydziecha1 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 11:39
          Dla niektóych opinia innych jest najwazniejsza. Dopiero potem ośmielaja sie
          mieć swoje zdanie.
    • starucha_izergiel Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 08:39
      Od jakiegoś czasu regularnie jeżdżę tirem. Na drodze czuję się jak królowa! W
      takiej sytuacji ewentualny facet to tylko malutki dodatek do samochodu.
    • miawalles Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 08:48
      nie, ja zwracam uwagę na auto, którym ja jeżdżę:)
      ma byc małe, szybkie, zwrotne, no i musi miec ładny kolor;))
    • jazzgirl Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 08:59
      Skody są fajne :) (sama miałam, dopóki drzewo mi nie zgniotło:(((( )
      Do tej pory mam sentyment....
      Jak dla mnei auto powinno być szybkie i zwinne (choć nie na to zwracam uwagę
      jeśli chodzi o mężczyzn)
      • kuska4 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 10:28
        A nie przeszkadza ci, ze Skodami jezdza lajzy?
        Lubisz takich mezczyzn?
        • jazzgirl Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 11:38
          uważaj na słowa
          mojego ojca łajzą nazywasz?
          • kuska4 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 14:52
            jazzgirl napisała:

> uważaj na słowa
            > mojego ojca łajzą nazywasz?

A ma HTP?
    • lena_zet Re: nie dziwię się im 14.04.05, 09:02
      w życiu nie byłabym z facetem, który jeździ takim złomem jak skoda fuuuuj.Auto
      jest na pierwszym miejscu-facet bez auta jest zerez.Ja lecę na takich, którzy
      jeżdża mercedesami.
      • kkkkk4 Trudno powiedzieć... 14.04.05, 09:16
        Ja na pewno najpierw patrzę na człowieka. Jakbym zakochała się w facecie, który
        jeździ kiepskim autem to chyba bym po prostu chciała aby zmieniła auto- a jego
        bym nie zmieniła. Chociaz mój misio jezdzi teraz najnowszym mondziakiem w
        wersji sportowej, "złapał" mnie przed laty na 15 letnią beemkę :(((
        Ale to fakt, łatwiej mozna zaduzyć się w kimś kto ma super furę. Wiecie
        dlaczego? Samochód to synonim luksusu a facet musi potrafic kobiecie zapewnić
        godne życie. Luksus- o tym każdy marzy. To jest w genach- jak ptak w zalotach
        stroi sie w piórka tak my ludzie w dobra materialne. Uważam, ze skoda jest
        całkiem przyzwoitym autem i nie powinenes mieć komplaksów. Jak laski szukają
        goscia z BMW to ich problem. Ty tez mozesz im powiedzieć: szukam kobiety z
        najnowszą s-klasą- nie masz? To spadaj.
        • kuska4 Re: Trudno powiedzieć... 14.04.05, 10:27
          Nie blaznij sie!
          Skoda przyzwoitym samochodem? Przeciez Skoda to taki noname. Kupic Skode to jak
          kupic na bazarze livajsy zamias Levisow.
          • modlisshka Re: Trudno powiedzieć... 14.04.05, 17:36
            Patrzeć na samochód faceta, a nie na jego wnętrze i dobre serce, to tak jak
            chodzić w brudnych gaciach.
        • boski.zawodowiec Sa BMW i bemw, pierwsze to super samochody 14.04.05, 11:46
          drugie to szrot w który zaden niemiec nie wsiądzie.
        • corgan1 mamy XXI wiek i zmieniaja się role męskie-żenskie 14.04.05, 12:12
          > Samochód to synonim luksusu a facet musi potrafic kobiecie zapewnić
          > godne życie. Luksus- o tym każdy marzy. To jest w genach- jak ptak w zalotach
          > stroi sie w piórka tak my ludzie w dobra materialne.

Ale świat się zmienia i wraz z nim to co powinien robić facet a tym co kobiety.
          Faceci jakos przystosowali się do sytacji ze sprzątanie, gotowanie, pranie i
          opieka nad dziećmi to nie jest wyłacznie babskie zajęcie.

Dlaczego kobiety nie mogą się dostosowac do tego, że rolą faceta nie jest
          zapewnienie kobiecie luksusu i statusu materialnego? A jesli facet opiekuje się
          dziećmi a kobieta pracuje, ma niezłą pracę i dobrze zarabia to co wtedy? hehe
      • modlisshka Re: nie dziwię się im 14.04.05, 17:21
        Ile bierzesz???
        • lena_zet Re: nie dziwię się im 15.04.05, 08:21
          modlisshka napisała:

> Ile bierzesz???

za co?za lanie po mordach skretyniałych forumowiczów?wcześniej brałam 50 zł,
          ale ty zawsze możesz liczyć na zniżkę...
      • modlisshka Re: nie dziwię się im 14.04.05, 17:33
        ile bierzesz???
    • aaliyah20 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 09:57
      "Fajne" masz "koleżanki", nie ma co...
    • beema-boy FABIA SEDAN UBUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 14.04.05, 10:29
      PRZECIEZ TO BABSKA FRUMANKA, ZERO POLOTU I STYLU.

SZANSE NA PANNE SPADAJĄ BARDZO GDY SIE POSIADA TAKI WÓZ.
      • modlisshka Re: FABIA SEDAN UBUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA 14.04.05, 17:24
        Idź się przebadaj, czy nie masz czasem HIV. Różne laski maja różne choroby.
        Pozdrawiam.
    • uullaa Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 11:36
      Owszem, zwracam uwagę na samochody, bo je lubię. Niestety zauważam, że im
      droższy samochód tym większy dupek w środku. A im bardziej tuningowane i
      zwracające uwagę auto tym większy prymityw nim jeździ. Pozdrawiam jednych i
      drugich.
    • magdzie Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 11:40
      Audi S8 i moge jechac wszedzie;D
    • mmagi Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 11:58
      nie jest to normalne zachowanie kobiet,małe ku.rewki sie tak
      zachowuja...blondaski w białych kozaczkach;-)
      normalnie podchodzaca do życia dziewczyna czy kobieta na to nie zwraca uwagi,ma
      samochód to ok,nie to trudno:-))
      nie te panny rwiesz:P
      • wiki24 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 12:17
        no tak
        ale mimo wszystko to jaki posiada facet samochód świadczy o nim-nie mówię tu o
        majetności jego portfela ale o charakterze ,stylu,upodobaniach.I to może się
        niektórym kobietom nie podobac i sprawi że się takim facetem nie
        zainteresuje.Dla mnie osobiście byłoby obciachem jeździć maluchem-wolałabym aby
        już w ogóle nie miał samochodu.

Tak samo jak w małżeństwie decydując się na samochód żona może nie preferowac
        pewnych samochodów bo nie lubi ich tak samo i przed nie będzie jej interesował
        gość z maluchem,skodą......wedle upodobań
        • isabelle7 Re: Ja zwracam uwage czy lubi spacery:)) ja tak 14.04.05, 13:00
          Kocham spacery a szczególnie wieczorem. Lubie wędrówki szlakami górskimi...:))
          A nie każdy facet to lubi i tu jest problem.

A auto?
          Nie znam się na autach.
          ale wiem jedno musi mało palić:) i być zgrabne np fiat Panda taki typowo dla
          kobiet:)Malutkie, fajniutkie. Padna ma 4 drzwi, ja nie lubie aut co mają tylko
          2 drzwi. W razie wypadku nie zawsze można wyjść np z malucha, seicento itp.
          Czuje sie bezpieczniej wiedząc, że obok mam drzwi, że każdy ma obok siebie
          drzwi.

A czy facet ma mieć auto?
          DLa mnie nie. Bo kocham spacery i tak go będę wszędzie na piechotke, razem,
          wtuleni ciągać:)) Tym bardziej, że jest tak pięknie na dworze..:)))
          Polecam wycieczki na piknik na rowerku:))

U mnie facet musi mieć... gitare:))pianino a nie auto:))Kocham takie słodkie
          dzwieki:))

P.S ide do lekarza i na spacerek:)) ukochany spacerek:))
        • kuska4 No wlasnie! 14.04.05, 14:44
          Jak ktos jezdzi Skoda, to wiadomo, ze to czlowiek nieudolny zyciowy, fajtlapa,
          czlowiek leniwy i gnusny. Wiadomo, ze to czlowiek, ktory nie uprawia zadnych
          sportow tylko z pilotem w rece przed telewizorem, wiec pewnie umrze mlodo.
          Ogolnie skodziarze to ludzie nudni i nieciekawi. Kto by chcial sie z takim zadawac?
          Taki image ma Skoda, tacy ludzie ja kupuja i nikt nic na to nie poradzi.
          • trzydziecha1 Re: No wlasnie! 14.04.05, 14:54
            Moj M jedźi skodą Jest szczupły i wysportowany a zawód ma taki, o którym
            mógłbyś marzyć :)))) 1. miejsce na top liście najbardziej męskich zawodów.
            Zgadnij?
            • miawalles kierowca rajdowy? nt. 14.04.05, 14:58
              • trzydziecha1 niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 14:59
                • miawalles Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:01
                  no coś Ty!!!!
                  i taki zawód wykonuje na co dzień? gdzie pracuje?
                  • trzydziecha1 Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:02
                    "We wojsku" ;))
                    • miawalles Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:03
                      aaa, to Ty za mundurem, sznurem?;)
                      • trzydziecha1 Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:04
                        Ja go w mundurze widziałam ostatnio na slubie kolegi we wrześniu 2002 :)))
                        • miawalles Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:05
                          a na swoim był w mundurze?
                          • trzydziecha1 Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:09
                            Na cywilnym i owszem ;)) Nie stać nas było wtedy na nowy garnitur...:)
                            • miawalles Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:11
                              ojciec mojego chrześniaka był na swoim ślubie w pozyczonym garniturze:) miał
                              troche za krótkie rękawy i za wąską marynarę, a do tego długie włosy:) do dzis
                              płaczę ze smiechu, jak oglądam te zdjęcia:)))
                              • trzydziecha1 Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:12
                                :))) Ważne, ze sentyment pozostał :)
                                • miawalles Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:16
                                  a mama chrześniaka - w lajkrowych rajstopach, krótkiej kiecce, z kwiatem we
                                  włosach:))
                                  z chrzesniakiem mamy niezły ubaw z tych zdjęć:)
                                  • trzydziecha1 Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:17
                                    Fajnie :)))) ehhh to był romantyzm...
                                    • miawalles Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:19
                                      to prawda.
                                      a nie jka za moichg czasów - restauracja na wesele - rok wczesniej, sumienka -
                                      pół roku, fryzjer, kosmetyczka - tez prawie pół:( brrr, juz nigdy więcej za
                                      mąż;)
                                      • trzydziecha1 Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:24
                                        Jeeeju naprawdę? Ja miałam takie "małomiasteczkowe" wesele :) Wesoło było,
                                        chociaż oszczędnie!
                                        • miawalles Re: niezupełnie :) Pilot śmigłowca :)) nt. 14.04.05, 15:32
                                          ja miałam z pompą, jak to u jedynaczek:) tez było wesoło, ale to załatwianie -
                                          bleeee!!! koszmar:(
                                          a najlepiej bawiłam się u kolezanki na wiejskim weselu, na 120 osób - wesele w
                                          remizie, jedzenie wiejskie, wujkowie nas obtańcowywali, wóda sie lała:)) tez
                                          było smiesznie:)
            • kuska4 Re: No wlasnie! 14.04.05, 15:40
              trzydziecha1 napisała:

> Moj M jedźi skodą Jest szczupły i wysportowany a zawód ma taki, o którym
              > mógłbyś marzyć :)))) 1. miejsce na top liście najbardziej męskich zawodów.
              > Zgadnij?

Referent w urzedzie?
              • trzydziecha1 Re: No wlasnie! 14.04.05, 15:42
                To twój wymarzony zawód? BIEDACZKU?
          • kohol Re: No wlasnie! 14.04.05, 15:24
            Śmieszny jesteś :D
            Psychologia samochodów, hihihi :D
            • kuska4 Re: No wlasnie! 14.04.05, 15:42
              kohol napisała:

> Śmieszny jesteś :D
              > Psychologia samochodów, hihihi :D
              >

Takie sa fakty i juz dawno zostalo to udowodnione.
              • kohol Re: No wlasnie! 14.04.05, 15:49
                Nic nie wiesz o faktach i udowadnianiu czegokolwiek. Masz o tym zerowe pojęcie.
                CBDO.
      • rudolfina1 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 20.04.05, 09:28
        jestem blondaskiem w bialych kozaczkach to że w tej chwili mój chlopak ma opla
        calibre(od 2 miesięcy, wcześniej tylko rower)a ja jestem z nim 2,5 roku twojm
        zdaniem zalicz mnie do grona kurewek bo jesłi tak to gratuluję POLOTU PIEKNY
        STEREOTYP BLONDASEK+KOZACZKI+FAJNE AUTKO= KUREWKA BRAWO TAK TRZYMAĆ
    • corgan1 ktoś kto leci na samochód może wpaść pułapkę :) 14.04.05, 13:24
      Jest prosta - samochód może nie być osoby ktora siedzi za kierownicą. Może być
      leasingowany albo wzięty na kredyt czyli fura może być własnością banku. Np.
      Jeden gość ma samochód wartości 100tys i kredyt w banku na 100 tys. Drugi gość
      ma furę za 10tys i zero dlugu. Czyja sytuacja finansowa jest lepsza? Bo taki
      samochód można ukraść, można go rozwalić, samochód moze zmniejszyć swoją
      wartość z biegiem lat. Po praru latach samochód traci swoją wartość. Czego haha
      nie można powiedzieć o kredytu bankowym ktorego nie mozna rozbić, nie mozna
      ukraść i z biegiem lat zwiększa swoją wartośc hehe

W dokładnie taki sposób na mojego byłego szefa poleciała jedna laska. Babka
      zobaczyła że koleś ma firmę i samochód i szybko po roku wzięli ślub. Samochód
      był leasingowany a że mu rąbnęli go w Galerii Mokotów w Warszawie więc
      odszkodowanie dostała firma. Firma była firmy nie ma, za to została kupa
      długów - w 2002 było to 300tys zl. Bo babka nie sprawdziłą że firma ma długi.
      Nie wiem czy nadal są razem. Tyle ze w chwili w której wzięli ślub jego
      sytuacja była znana wszystkim tym którzy z nim współpracowali.

Skutki nieznajomości księgowości są szkodliwe dla zdrowia :)
      • boski.zawodowiec co za wykład, tylko ze tego bez długów nie stac 14.04.05, 15:01
        na taka rate jaką płaci ten od samochodu za 100tys.
        • xy2 Re: co za wykład, tylko ze tego bez długów nie st 15.04.05, 19:04
          zanim mu wyprodukują płaci raty
    • kohol Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 13:39
      Też mamy Fabię.
      Nie zwracam uwagi, jakimi samochodami jeżdż faceci :)
      • kuska4 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 14:38
        czy twoj maz jest kapelusznikiem?
        • lindtt Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 15:09
          Co mnie obchodzi samochód faceta, ważne żeby moja furka była wypasiona. Sama
          mogę sobie przecież zarobić na samochód, nie licze na to że facet będzie mnie
          woził, śmigam sama..
        • kohol Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 15:14
          Spodziewałam się takiego pytania, bo na forum to różne taborety przychodzą.
          Nie jest.
          • kuska4 Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 15:39
            kohol napisała:

> Spodziewałam się takiego pytania, bo na forum to różne taborety przychodzą.
            > Nie jest.
            >

A ma skwarki na wasach?
            • kohol Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 15:46
              Wybacz, ale z nudziarzami i kretynami się nie zadaję.
    • modlisshka Re: Czy zwracacie uwage jakim autem jezdzi facet? 14.04.05, 17:20
      Tylko panienki do towarzystwa zwracają uwagę na markę samochodu , no i na
      grubość portfela. Ewentualnie jakieś typowe , sztuczne laseczki szukające
      bogacza, aby pokazac się koleżanką, badź też wyszaleć się do syta i olać
      naiwniaka. Jak Cię olały, to znaczy, że maiały ochotę na "sponsoring" a nie na
      związek. Co to za ocenianie ludzi po samochodzie. Niech ocenią najpierw Twoje
      wnętrze. A nawiasem mówiąc Skoda fabia jest super!!!! Dla mnie facet mógł by
      jeźić nawet autobusem.
      I proszę Cię!!! Nie bądź taki, jak inni cwaniacy- typu skóra, fura i komóra!!!
      Jak widzę takiego gogusia to zaraz mam przed oczami jakiegoś Armanda. Uwierz mi
      prawdziwa kobieta szukająca miłości nie zwróci uwagi na samochód, lecz na
      Ciebie, na Twoja osoboość i dobroc w sercu.
      Co do tamtych panienek.... Może usługiwały kiedyś i nawykły do "jazdy" w BMW.
      Buahahaha. Trzymaj sie!!!!! Pozdrawiam!!!
    • kochanica-francuza Poniżej lamborghini miura nie schodzę 14.04.05, 21:14
      a poważnie,mój ostatni jeździł autobusem:-)
      • skoneczka Re: Poniżej lamborghini miura nie schodzę 15.04.05, 18:58
        W towarzystwie moich najbliższych przyjaciółek nigdy jeszcze nie słyszałam
        osądu faceta względem samochodu-poprostu nigdy na to nie zwracałyśmy uwagi.Ale
        czasem w innym środowisku słyszę jak kobiety mówią,że nigdy nie wsiadłyby do
        Trabanta,Malucha czu Dużego Fiata.Brzmi absurdalnie ale niestety tak też
        bywa.Ale cóż to śwadczy tylko o ich płyciźnie umysłowej i ogólnie panującym
        pustostanie...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka