Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 15:59 tu go spotkalam. byl czuly i rozumial mnie, rozmawialismy po 6 godzin dziennie na icq. w koncu pojechalam do niego. jestem w 7 tygodniu ciazy, on ma zone. co robic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saqqara Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum 25.06.02, 16:02 powazny problem, proponuje: zamordowac jego zamordowac zone zalozyc sobie tlen, wyrwac innego kolesia i powiedziec ze to jego, moze bedzie bez zony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:02 su, kiedy to prawda!!!! jestem naprawde zalamana!!! co mam robic - wmowic mezowi, ze to jego, czy usunac??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:03 saqqara, ty tez sobie nie kpij. jestem mezatka. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum 25.06.02, 16:04 aha, to dobrze, powiedz ze to jego! no chyba ze on jest czarny a Ty biala, albo odwrotnie, albo odwrotnie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: minka, bez jaj 25.06.02, 16:06 dziewczyna ma problem, a ty jej tu o jajach...... myslisz ze w takim stanie jest jeszcze dziewczyna w stanie o jajach myslec,nie mowiac juz o czym jeszcze..... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: minka, bez jaj 25.06.02, 16:07 onlyania napisał(a): > dziewczyna ma problem, a ty jej tu o jajach...... > myslisz ze w takim stanie jest jeszcze dziewczyna w stanie o jajach myslec,nie > mowiac juz o czym jeszcze..... no toż piszę, że BEZ.... Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: minka, bez jaj 25.06.02, 16:08 jak to facet nie mial jaj???? ta panienka pewnie cos kreci.... Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: minka, bez jaj 25.06.02, 16:18 onlyania napisał(a): > jak to facet nie mial jaj???? > ta panienka pewnie cos kreci.... jak on by był bez, to by nie było problemu, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum 25.06.02, 16:03 icq usun na pewno....twoj problem sie juz nie powtorzy..... Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum 25.06.02, 16:05 zwroc sie do gazety po alimenty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:06 a zebyscie wiedzieli!!! to genialne!!! w koncu gazeta powinna weryfikowac swoich uzytkownikow!!! zasadze ich i rozwiode sie, i bede zyc z odszkodowania! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dlaczego gazeta 25.06.02, 16:07 ma placic alimenty za panienke co se za pomoca isq bachora zmontowala, co??? a co to gazeta, instytucja charytatywna???? Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: dlaczego gazeta 25.06.02, 16:07 bo to gazeta jest przyczyną, a nie chuć obojga, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: dlaczego gazeta 25.06.02, 16:10 to po co taka jedna z druga lata po tej gazecie najpierw chcac sobie wyrwac chlopa, a potem do gazety po odszkodowanie??? do roboty takiej, a nie na neta.. przeca mowi ze meza ma, bylo gacie chlopu prac, zarcie gotowac, a nie w komputerze sie gzdzic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juss Re: dlaczego gazeta IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 27.06.02, 22:47 onlyania napisał(a): > to po co taka jedna z druga lata po tej gazecie najpierw chcac sobie wyrwac > chlopa, a potem do gazety po odszkodowanie??? > do roboty takiej, a nie na neta.. > przeca mowi ze meza ma, bylo gacie chlopu prac, zarcie gotowac, a nie w > komputerze sie gzdzic!!!! dobre:))) ale się uśmiałam Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Wiedziałam, że to tanie, ale chwyci... n/txt 25.06.02, 16:06 Gość portalu: mina napisał(a): > tu go spotkalam. byl czuly i rozumial mnie, rozmawialismy po 6 godzin dziennie > na icq. w koncu pojechalam do niego. jestem w 7 tygodniu ciazy, on ma zone. co > robic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Wiedziałam, że to tanie, ale chwyci... n/txt IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:07 zycie niestety przerasta nie tyslko scenariusze filmoze, ale i ciebie, jak widze! Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Re: Wiedziałam, że to tanie, ale chwyci... n/txt 25.06.02, 16:09 Moja droga, juz jeden big problem przez forum masz. Nie napytaj sobie kolejnej biedy... tyle Ci poradzę... :-P A przerasta mnie Twój infantylizm... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Minka, bo sie domyślę IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:11 men, cos ty pijany byl??? toz to twoje dziecko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Minka, bo sie domyślę 25.06.02, 16:11 o matko!!!!!!!!! to my z ojcem idziem sie na banicje skazac..... corka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Minka, bo sie domyślę IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:13 corko on mnie wykorzystal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Minka, bo sie domyślę 25.06.02, 16:17 tego bycia wykorzystana nie wybacze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Minka, bo sie domyślę IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:16 nie straszcie mnie!!! nie wolni mnie denerwowac w tym stanie!!! powiedzcie, co mam robic!!! ja naprawde jestem zrozpaczona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Minka, bo sie domyślę 25.06.02, 16:18 na poczatek 2 kraty piwa potem smorodina potem ziubrowka potem 10 litrow francuskiego wina potem smalec i obiecuje, przejdzie jak z bicza trzasnal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Minka, bo sie domyślę IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:20 a skad ja ci tu smorodine wezme, wariatko:))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Minka, bo sie domyślę 25.06.02, 16:21 hehe, widze ze masz kolejny temat na watek;)) ps. powiem Ci skad, niech sobie tylko przypomne kto to przywiozl do Czorta last time:) Odpowiedz Link Zgłoś
goonya Re: Minka, bo sie domyślę 25.06.02, 16:22 Nie wiem,jak wygladala sytuacja ,czy to prawda, bo sie tu co niektorzy smieja z tego .Jezeli to prawda co mowisz, to nie denerwuj sie i "przespij sie" z tym,moze jutro cos w glowie zaswita.No i nie mow mezowi Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Re: Minka, nie pitol :)) 25.06.02, 16:21 Byłem wtedy na delegacji zagramanicznej, ale nie w Belgii !!:)) Gość portalu: mina napisał(a): > men, cos ty pijany byl??? toz to twoje dziecko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume minka, Ty mężowi powiedz 25.06.02, 16:21 że to kojaka i ma się czuć zaszczycony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: minka, Ty mężowi powiedz IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:32 chuja, nie lyknie tego kojak nie zyje... chyba sie powiesze, bo nie wiem, co mam robic... aborcja jest wbrew mojemu swiatopogladowi, a men ma takie rh, ze maz sie kapnie, ze to nie jego, bo jest biologiem... to moj koniec... jedno o co was prosze: wystrzegajcie sie forum i icq!!! Odpowiedz Link Zgłoś
suzume Re: minka, Ty mężowi powiedz 25.06.02, 16:37 Gość portalu: mina napisał(a): > chuja, nie lyknie tego kojak nie zyje... to powiedz, że Cię napastował pośmiertnie - jako inkub jakiś, albo co albo mu powiedz, że to nie Twoje Odpowiedz Link Zgłoś
goonya Re: minka, Ty mężowi powiedz 25.06.02, 16:38 nie powinnam pytac,ale moze....a skad wiesz, ze to nie z mezem ta ciaza? p.s(nie na temat):te biale myszy to powinny miec ukrecone ogony....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: minka, Ty mężowi powiedz IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:40 bo maz byl w delegacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
men_ Nie mów Minka,że przypadkiem był łysy i miał pałkę 25.06.02, 16:34 policyjną made in usa ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum 25.06.02, 16:35 Gość portalu: mina napisał(a): > tu go spotkalam. byl czuly i rozumial mnie, rozmawialismy po 6 godzin dziennie > na icq. w koncu pojechalam do niego. jestem w 7 tygodniu ciazy, on ma zone. co > robic? Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum 25.06.02, 16:35 Gość portalu: mina napisał(a): > tu go spotkalam. byl czuly i rozumial mnie, rozmawialismy po 6 godzin dziennie > na icq. w koncu pojechalam do niego. jestem w 7 tygodniu ciazy, on ma zone. co > robic? Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum 25.06.02, 16:43 ze też mi się jeszcze nigdy nie udało wydymać żadnej panienki z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario2 Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 16:43 Mina. Proponuje koncowke telefonu 89, lub 90 wykrecic. nie bedzie sie facio mogl sianem wykpic! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:45 marys:))) nie rob mu tego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Nie wierzę (n/txt) 25.06.02, 16:53 Nie, to zbyt banalne, aby było prawdziwe. Masz wiadomość ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie wierzę (n/txt) IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 16:54 zycie jest banalne, stary. zebys ty wiedzial, jak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: Nie wierzę (n/txt) 25.06.02, 17:00 Gość portalu: mina napisał(a): > zycie jest banalne, stary. zebys ty wiedzial, jak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Min 25.06.02, 17:01 Gość portalu: mina napisał(a): > zycie jest banalne, stary. zebys ty wiedzial, jak bardzo... Na tym forum rodzi się wiele pozaforumowych przyjaźni, ale nie mogę uwierzyc że dzieci... Być może że piszesz prawdę, w końcu zdarzają sie najbardziej nieprawdopodobne rzeczy, ... ech, kurcze, jeżeli to prawda, to nie ma co pisać dyrdymałow. Bardzo Ci wspólczuję, ale jak zwykle w takich wypadkach, powinnaś porozmawiać z ojcem. I to nie wierualnie, powinniście razem zastanowic sie nad problemem. Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: ja ci matka cos powiem.... 25.06.02, 17:01 ty to stara glupia pinda jestes, i tyle... a nie bylo laska troche wczesniej sie o tego bachora postarac??? byly by swieta, wigilia, zamiast karpia by sie przyrzadzilo, a tak to bedzie trza sztuczne poronienie wywolac, i jakiegos niedorozwinietego byndziem zrec w tym roku!!!! no nie, szlag mnie trafia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: Nie wierzę (n/txt) 25.06.02, 17:01 Gość portalu: mina napisał(a): > zycie jest banalne, stary. zebys ty wiedzial, jak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie wierzę (n/txt) IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 17:03 matrek: moj ojciec juz nie zyje, co bede z duchem gadac? only: mowy nie ma. w tym roku kupujemy karpia, juz postanowione! Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: Nie wierzę (n/txt) 25.06.02, 17:02 Gość portalu: mina napisał(a): > zycie jest banalne, stary. zebys ty wiedzial, jak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
biale__myszy Re: Nie wierzę (n/txt) 25.06.02, 17:02 Gość portalu: mina napisał(a): > zycie jest banalne, stary. zebys ty wiedzial, jak bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: o shit! IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 17:11 jak kupke, to do kibelka, tylko szybko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ... IP: *.bwk.tue.nl 25.06.02, 17:14 to byla pierwsza reakcja a ze int. moze byc niebezpieczny, wiem z autopsji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ... IP: *.bwk.tue.nl 25.06.02, 17:18 nie ale przewalilam kawal realu na siec jestem prawie na poczatku twojej drogi (cholera, ciezko sie przyznac do takiego uzaleznienia) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: ... IP: *.turboline.skynet.be 25.06.02, 17:21 tylko nie daj sie nabrac na tekst, ze go zona nie rozumie i ze pragnie czulosci i bliskosci!!! Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_ No nie, ja nie wierze... 25.06.02, 18:40 ze sie na to (teksty stare jak swiat) jeszcze jakies nabieraja. A poza tym teraz sie mowi "milosci i cieplosci"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: No nie, ja nie wierze... IP: *.bwk.tue.nl 26.06.02, 14:40 takie zycie, zawsze sie ktos nabierze...:( i czasem nic nie poradzisz, shit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a psik Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum IP: *.zrpa.com / 192.168.1.* 25.06.02, 19:32 prawdopodobnie dziecko sie urodzi z logo "Gazety Wyborczej" na plecach i stalym podlaczeniem do internetu (ICQ wbudowane) z wyrazami szacunku Odpowiedz Link Zgłoś
oliwka_ mina zagrajmy w 20 pytan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 26.06.02, 14:43 pierwsze pytanie: czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
the_real_slim_shady PODPOWIEDZ 26.06.02, 16:35 dla zainteresowanych losem forumowych ciaz - watek "ide na kobiete bydlo porobic:)))" na forum "towarzyskie" buzaczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A28 Poczytajcie sobie wszyscy..... IP: *.proxy.aol.com 26.06.02, 16:57 Re: Minusiu, bądź kobietą, adres: *.turboline.skynet.be Gość portalu: mina 25-06-2002 15:57 odpowiedz na list odpowiedz cytując zrobimy tak: watek pt. jestem w ciazy z mezczyzna z forum! wlazcie i dopisujcie sie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A28 Przekopiowalam z Towarzyskiego. Dla latwowiernych. IP: *.proxy.aol.com 26.06.02, 17:00 Odpowiedz Link Zgłoś
agniecha27 Nie należę do łatwowiernych... 26.06.02, 17:04 ... jeżeli chcesz, to przeczytaj powyżej: "Wiedziałam, że to tanie, ale chwyci" Pozdrowionka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
desperado_ Re: jestem w ciazy z mezczyzna z forum 27.06.02, 13:50 Gość portalu: mina napisał(a): > tu go spotkalam. byl czuly i rozumial mnie, rozmawialismy po 6 godzin dziennie > na icq. w koncu pojechalam do niego. jestem w 7 tygodniu ciazy, on ma zone. co > robic? Nie być łatwodajką na przyszłość i rozbijaczką małżeństw. Trzeba facetów wykorzystywac nie dając. A potem rzucać jak już kasy nie mają.hihi:) d. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Minaa!!!!!!!!!!!!! IP: *.extern.kun.nl 28.06.02, 00:44 Mowilam Ci lachudro, ze sie tak skonczy, malo alimentow placisz???I na co Ci to bylo ??? Zdruzgotana Polcia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.extern.kun.nl 28.06.02, 00:55 jest taka, ze to ON jest w ciazy, wiem, bo znam Go osobiscie, chodzilismy razem do liceum, ostatnio go widzialam w spozywczym na rogu, jest w ciazy z mina.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 21:52 cholera, najgorsze, ze mnie skurwiel zlokalizowal i juz mnie szantazuje:((( i co ja teraz zrobie, biedna misia:((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.ewave.at 28.06.02, 21:57 Gość portalu: mina napisał(a): > cholera, najgorsze, ze mnie skurwiel zlokalizowal i juz mnie szantazuje:((( i > co ja teraz zrobie, biedna misia:((( Nie martw sie.Zrobimy zrzute na alimenty a potem bedziemy pyskowac ,ze wydaje pieniadze na swoje gaszyce a nie na dziecko.I bedziemy go po sadach wloczyc...niech ma za kare. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 28.06.02, 22:07 kochane jestescie, dziewczyny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.sympatico.ca 29.06.02, 00:39 Minka, Ty ten komputer wyrzuc przez okno tak zeby szczepy z niego polecialy. Wysoko mieszkasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.turboline.skynet.be 29.06.02, 10:01 a skad - parter! :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.sympatico.ca 30.06.02, 04:21 Najlepszym rozwiazaniem na parter byloby wystawic go w oknie, a zniknie Ci tak szybko ze nawet nie zauwazysz kiedy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.adsl.powered-by.skynet.be 30.06.02, 16:03 cos ty, tu sie ludzie boja do bramy zadzwonic, juz sie roznioslo to i owo na moj temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: Nie czytajcie, to klamczucha, prawda.... IP: *.sympatico.ca 01.07.02, 01:20 Co ty masz tam za ludzi? Boja sie, dlaczego? Czyzby bali sie przyznac do dzidziusia? A moze ty tam wszystkich chlopow za ojca tej ciazy obarczasz? Jezeli slusznie to zrob im nagonke i postaw ich na bacznosc w tym strachu ojcowskim. Jezeli nie - nie znecaj sie tak mocno nad chlopstwem, toz dwunozne, zywe. Odpowiedz Link Zgłoś