Dodaj do ulubionych

Czy ktos tu jeszcze siedzi?

IP: *.ewave.at 25.06.02, 19:34
Obserwuj wątek
    • lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 19:43
      Hejka Vika jeszcze ja siedze ale niedługo będę musiała ruszyć dupsko:))
      • Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 19:46
        ja tu zawsze siedze
        • lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 19:49
          dzień i nocke?:)
          • Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 19:53
            > dzień i nocke?:)

czasami chodze do kuchni zrobic sobie frytek i polac je ketchupem
            • lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 19:58
              tylko fryty wcinasz? a kiedyś chyba musisz spać:)
            • Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 19:58
              A lubisz frytki z sosem czosnkowym:-)Tez dobre.
              Czesc Lenka:-)
              • Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:02
                > A lubisz frytki z sosem czosnkowym:-)Tez dobre.
                ej, a jak zrobic taki sos, bo brzmi super?
                z gory dzieki

ps - no dobra, czasami tez śpię... i do pracy chodze... i na zajecia... i do
                knajpy no ale tak to siedze caly czas na forum

• Gość: Vika Re: Sos czosnkowy IP: *.ewave.at 25.06.02, 20:09
                  Gość portalu: krayasny napisał(a):

> > A lubisz frytki z sosem czosnkowym:-)Tez dobre.
                  > ej, a jak zrobic taki sos, bo brzmi super?
                  > z gory dzieki
                  >
                  > ps - no dobra, czasami tez śpię... i do pracy chodze... i na zajecia... i do
                  > knajpy no ale tak to siedze caly czas na forum
                  >
                  Trzeba obrac duza glowke czosnku,wycisnac do miski przez praske,dodac okola
                  szklanke majonezu i tyle samo pasty pomidorowej,pol lyzeczki soli i
                  wymieszac.Najleprzy jest jesli postoi kilka godzin.Smacznego:-)

• lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:04
                ja nie lubię z czosnkowym, i w ogóle nie lubię majonezu brrr:)
    • lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:08
      to ja już musze spadac, zróbcie sobie frytyczki:)
      • Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:10
        > to ja już musze spadac, zróbcie sobie frytyczki:)

ale ja dalej nie wiem - mam czosnek, majonez i co?
        • Gość: krayasny dzieki IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:11
          > ale ja dalej nie wiem - mam czosnek, majonez i co?

o juz jest - wielki dzieki
    • matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:21
      Ja, ale nie jeszcze, lecz ponownie.

Czekam na ważne info od swojej ukochanej :)

• Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 20:43
        matrek napisał(a):

> Ja, ale nie jeszcze, lecz ponownie.
        >
        > Czekam na ważne info od swojej ukochanej :)
        To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do tego
        winko z sochkiem malinowym.
        • Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:46
          > To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do tego
          > winko z sochkiem malinowym.

a pesto, lubicie pesto?
          • Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 20:47

> > To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do te
            > go
            > > winko z sochkiem malinowym.
            >
            > a pesto, lubicie pesto?
            A co to??????????

• Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:50
              > > a pesto, lubicie pesto?
              > A co to??????????

w duzym skrocie spaghetti z bazylią i oliwą + parmezan i opcjonalnie oliwki.
              cudowne aaaa.......
              • Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 20:58
                Aha!
                A moze jajka faszerowane gzybkami...pycha.Robi sie tak:
                jajka gotuje sie na twardo.Obiera ze skorupek i przekrawa na pol.Wydlubujemy
                teraz zoltka do miseczki(polowki bialek maja zaczekac).Gotujemy pieczarki w
                osolonej wodzie.Siekamy drobniutko(moga byc inne grzybki,nawet
                suszone),dodajemy do zoltek,mieszamy z siekana zielona pietruszka i
                szczypiorkiem,dokladamy majonez i doprawiamy sola i pieprzem.Napelniamy polowki
                bialek farszem i zajadamy:-)
                • matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 21:01
                  Gość portalu: Vika napisał(a):

> Aha!
                  > A moze jajka faszerowane gzybkami...pycha.Robi sie tak:
                  > jajka gotuje sie na twardo.Obiera ze skorupek i przekrawa na pol.Wydlubujemy
                  > teraz zoltka do miseczki(polowki bialek maja zaczekac).Gotujemy pieczarki w
                  > osolonej wodzie.Siekamy drobniutko(moga byc inne grzybki,nawet
                  > suszone),dodajemy do zoltek,mieszamy z siekana zielona pietruszka i
                  > szczypiorkiem,dokladamy majonez i doprawiamy sola i pieprzem.Napelniamy polowki
                  >
                  > bialek farszem i zajadamy:-)

Zainteresowałaś mnie tym, ale jak mnie otrujesz, to nawet nie będziesz miała
                  szansy dowiedzieć się o tym :)
              • Gość: Chmurka Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.abo.wanadoo.fr 25.06.02, 21:03
                No i co ja tu slysze: frytki, sosy na majonezie, makaroniki z tlustym serkiem...
                Niech zyje cellulitis! :p

(Chmurka pozerajaca pyszna salatke ze swiezych warzyw z dodatkiem kropelki
                oleju z oliwek, soku z cytryny, swiezych ziol,startych orzechow, nasion
                piniowych i ziaren slonecznika)
          • matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:54

> > To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do te
            > go
            > > winko z sochkiem malinowym.
            >
            > a pesto, lubicie pesto?

Coś Ty, ja nie uczony, ja ze wsi ...
        • matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:53

> matrek napisał(a):
          >
          > > Ja, ale nie jeszcze, lecz ponownie.
          > >
          > > Czekam na ważne info od swojej ukochanej :)
          > To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do tego
          > winko z sochkiem malinowym.

Aaaa, z frytek chętnie bym skorzystał - dla mnie podwójną porcję proszę, a co do
          winka...
          Właśnie siorbię sobie Pernaca :)
          • Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 21:06
            matrek napisał(a):

> Gość portalu: Vika napisał(a):
            >
            > > matrek napisal:>
            > Aaaa, z frytek chętnie bym skorzystał - dla mnie podwójną porcję proszę, a co d
            > o
            > winka...
            > Właśnie siorbię sobie Pernaca :)
            No to siup!Matreczku kochany,pdwojna porcja frytek dla Ciebie juz wyslana.teraz
            jajeczka z grzybkami a pozniej kawal tortu:-)Jutro bedzie ogorkowa i kotlety
            schabowe...a deser wymysl sam.

• matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 21:10

> matrek napisał(a):
              >
              > > Gość portalu: Vika napisał(a):
              > >
              > > > matrek napisal:>
              > > Aaaa, z frytek chętnie bym skorzystał - dla mnie podwójną porcję proszę, a
              > co d
              > > o
              > > winka...
              > > Właśnie siorbię sobie Pernaca :)
              > No to siup!Matreczku kochany,pdwojna porcja frytek dla Ciebie juz wyslana.teraz
              >
              > jajeczka z grzybkami a pozniej kawal tortu:-)Jutro bedzie ogorkowa i kotlety
              > schabowe...a deser wymysl sam.
              >
              >

Ogrórkowa - dopiero niedawno ponownie nauczyłem sią jeść, po tym jak musiałem
              swojego czasu robić jakiejś lasce sztuczne oddychanie na pewnym kąpielisku we
              Wrocławiu.
              A deser... - moja ukochana, z szampanem, bitą śmietaną i truskawkami :)
              • Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 21:28
                No i tez fajnie.Sprobuje,ale ukochana to sobie konsumuj sam,OK?:-)Jako dodatek
                sobie dam mojego ukochanego...Co do grzybkow to u nas juz sa.Przedwczoraj
                nazbieralam kurek i prawdziwkow w Wienerwald.Serio.kurki zrobilam w sosie a
                borowiczki do sloiczkow.Bez grzybkow zimy przezyc sie nie da:-( a tak to
                uzbieram i bede sobie miec,zeby je zjesc w zimie.
                A Chmurka nie ma racji.celulitis to wymysl kosmetyczek naciagajacych na kase
                naiwne baby.Uwielbiam jesc:-)ale tylko to co dobre.
                • Gość: Chmurka Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.abo.wanadoo.fr 25.06.02, 21:30

> No i tez fajnie.Sprobuje,ale ukochana to sobie konsumuj sam,OK?:-)Jako dodatek
                  > sobie dam mojego ukochanego...Co do grzybkow to u nas juz sa.Przedwczoraj
                  > nazbieralam kurek i prawdziwkow w Wienerwald.Serio.kurki zrobilam w sosie a
                  > borowiczki do sloiczkow.Bez grzybkow zimy przezyc sie nie da:-( a tak to
                  > uzbieram i bede sobie miec,zeby je zjesc w zimie.
                  > A Chmurka nie ma racji.celulitis to wymysl kosmetyczek naciagajacych na kase
                  > naiwne baby.Uwielbiam jesc:-)ale tylko to co dobre.

Jesli cellulitis to wymysl kosmetyczek to moge ci przyslac zdjecie mojej kuzynki,
                  ktora lubi sobie czasem podjesc frytek :p
                  Zdjecie zostalo zrobione na plazy.

• Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 21:35
                    Ja tam wole tluste kotlety,flaczki na rosole,tatarka,sledzie z cebulka w
                    oleju,boczek wedzony,tlusta szynke,maselko i wszystkoto co niezdrowe ale dobre:-
                    )i zaden celulitis mi nie straszny.zycie jest piekne tylko przy suto
                    zastawionym stole:-)))zawsze zarlam za trzech i przy wzroscie 159 nie
                    przekroczylam nigdy wagi 49 kg.Nawet po urodzeniu dzieci.
                    • Gość: Chmurka Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.abo.wanadoo.fr 25.06.02, 21:50

> Ja tam wole tluste kotlety,flaczki na rosole,tatarka,sledzie z cebulka w
                      > oleju,boczek wedzony,tlusta szynke,maselko i wszystkoto co niezdrowe ale dobre:
                      > -
                      > )i zaden celulitis mi nie straszny.zycie jest piekne tylko przy suto
                      > zastawionym stole:-)))zawsze zarlam za trzech i przy wzroscie 159 nie
                      > przekroczylam nigdy wagi 49 kg.Nawet po urodzeniu dzieci.

Yyyyyy...Ja waze 50 kg, przy wzroscie 170. I tez mam dzieci :))

• Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 22:03
                        Gość portalu: Chmurka napisał(a):
                        >
                        > Yyyyyy...Ja waze 50 kg, przy wzroscie 170. I tez mam dzieci :))
                        >
                        To sie nie musimy martwic o tusze:-)ide zajrzec do lodowki......co my tu mamy...o
                        sucha kielbasa,dobrze uwedzona...mniam:-)))))))))i ogoreczek kiszony....

• lastka Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 26.06.02, 09:58
                matrek napisał(a):

> A deser... - moja ukochana, z szampanem, bitą śmietaną i truskawkami :)

Matruś jaki Ty romantyczny jesteś, i wciąż mnie kusisz:))))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka