lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 19:43 Hejka Vika jeszcze ja siedze ale niedługo będę musiała ruszyć dupsko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 19:46 ja tu zawsze siedze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 19:53 > dzień i nocke?:) czasami chodze do kuchni zrobic sobie frytek i polac je ketchupem Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 19:58 tylko fryty wcinasz? a kiedyś chyba musisz spać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 19:58 A lubisz frytki z sosem czosnkowym:-)Tez dobre. Czesc Lenka:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:02 > A lubisz frytki z sosem czosnkowym:-)Tez dobre. ej, a jak zrobic taki sos, bo brzmi super? z gory dzieki ps - no dobra, czasami tez śpię... i do pracy chodze... i na zajecia... i do knajpy no ale tak to siedze caly czas na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Sos czosnkowy IP: *.ewave.at 25.06.02, 20:09 Gość portalu: krayasny napisał(a): > > A lubisz frytki z sosem czosnkowym:-)Tez dobre. > ej, a jak zrobic taki sos, bo brzmi super? > z gory dzieki > > ps - no dobra, czasami tez śpię... i do pracy chodze... i na zajecia... i do > knajpy no ale tak to siedze caly czas na forum > Trzeba obrac duza glowke czosnku,wycisnac do miski przez praske,dodac okola szklanke majonezu i tyle samo pasty pomidorowej,pol lyzeczki soli i wymieszac.Najleprzy jest jesli postoi kilka godzin.Smacznego:-) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:04 ja nie lubię z czosnkowym, i w ogóle nie lubię majonezu brrr:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena8 Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:08 to ja już musze spadac, zróbcie sobie frytyczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:10 > to ja już musze spadac, zróbcie sobie frytyczki:) ale ja dalej nie wiem - mam czosnek, majonez i co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny dzieki IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:11 > ale ja dalej nie wiem - mam czosnek, majonez i co? o juz jest - wielki dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:21 Ja, ale nie jeszcze, lecz ponownie. Czekam na ważne info od swojej ukochanej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 20:43 matrek napisał(a): > Ja, ale nie jeszcze, lecz ponownie. > > Czekam na ważne info od swojej ukochanej :) To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do tego winko z sochkiem malinowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:46 > To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do tego > winko z sochkiem malinowym. a pesto, lubicie pesto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 20:47 Gość portalu: krayasny napisał(a): > > To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do te > go > > winko z sochkiem malinowym. > > a pesto, lubicie pesto? A co to?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krayasny Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: 62.233.183.* 25.06.02, 20:50 > > a pesto, lubicie pesto? > A co to?????????? w duzym skrocie spaghetti z bazylią i oliwą + parmezan i opcjonalnie oliwki. cudowne aaaa....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 20:58 Aha! A moze jajka faszerowane gzybkami...pycha.Robi sie tak: jajka gotuje sie na twardo.Obiera ze skorupek i przekrawa na pol.Wydlubujemy teraz zoltka do miseczki(polowki bialek maja zaczekac).Gotujemy pieczarki w osolonej wodzie.Siekamy drobniutko(moga byc inne grzybki,nawet suszone),dodajemy do zoltek,mieszamy z siekana zielona pietruszka i szczypiorkiem,dokladamy majonez i doprawiamy sola i pieprzem.Napelniamy polowki bialek farszem i zajadamy:-) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 21:01 Gość portalu: Vika napisał(a): > Aha! > A moze jajka faszerowane gzybkami...pycha.Robi sie tak: > jajka gotuje sie na twardo.Obiera ze skorupek i przekrawa na pol.Wydlubujemy > teraz zoltka do miseczki(polowki bialek maja zaczekac).Gotujemy pieczarki w > osolonej wodzie.Siekamy drobniutko(moga byc inne grzybki,nawet > suszone),dodajemy do zoltek,mieszamy z siekana zielona pietruszka i > szczypiorkiem,dokladamy majonez i doprawiamy sola i pieprzem.Napelniamy polowki > > bialek farszem i zajadamy:-) Zainteresowałaś mnie tym, ale jak mnie otrujesz, to nawet nie będziesz miała szansy dowiedzieć się o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.abo.wanadoo.fr 25.06.02, 21:03 No i co ja tu slysze: frytki, sosy na majonezie, makaroniki z tlustym serkiem... Niech zyje cellulitis! :p (Chmurka pozerajaca pyszna salatke ze swiezych warzyw z dodatkiem kropelki oleju z oliwek, soku z cytryny, swiezych ziol,startych orzechow, nasion piniowych i ziaren slonecznika) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:54 Gość portalu: krayasny napisał(a): > > To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do te > go > > winko z sochkiem malinowym. > > a pesto, lubicie pesto? Coś Ty, ja nie uczony, ja ze wsi ... Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 20:53 Gość portalu: Vika napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Ja, ale nie jeszcze, lecz ponownie. > > > > Czekam na ważne info od swojej ukochanej :) > To zapraszamy na frytki z sosem czosnkowym albo z keczupem:-)Mniam,a do tego > winko z sochkiem malinowym. Aaaa, z frytek chętnie bym skorzystał - dla mnie podwójną porcję proszę, a co do winka... Właśnie siorbię sobie Pernaca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 21:06 matrek napisał(a): > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > matrek napisal:> > Aaaa, z frytek chętnie bym skorzystał - dla mnie podwójną porcję proszę, a co d > o > winka... > Właśnie siorbię sobie Pernaca :) No to siup!Matreczku kochany,pdwojna porcja frytek dla Ciebie juz wyslana.teraz jajeczka z grzybkami a pozniej kawal tortu:-)Jutro bedzie ogorkowa i kotlety schabowe...a deser wymysl sam. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 25.06.02, 21:10 Gość portalu: Vika napisał(a): > matrek napisał(a): > > > Gość portalu: Vika napisał(a): > > > > > matrek napisal:> > > Aaaa, z frytek chętnie bym skorzystał - dla mnie podwójną porcję proszę, a > co d > > o > > winka... > > Właśnie siorbię sobie Pernaca :) > No to siup!Matreczku kochany,pdwojna porcja frytek dla Ciebie juz wyslana.teraz > > jajeczka z grzybkami a pozniej kawal tortu:-)Jutro bedzie ogorkowa i kotlety > schabowe...a deser wymysl sam. > > Ogrórkowa - dopiero niedawno ponownie nauczyłem sią jeść, po tym jak musiałem swojego czasu robić jakiejś lasce sztuczne oddychanie na pewnym kąpielisku we Wrocławiu. A deser... - moja ukochana, z szampanem, bitą śmietaną i truskawkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 21:28 No i tez fajnie.Sprobuje,ale ukochana to sobie konsumuj sam,OK?:-)Jako dodatek sobie dam mojego ukochanego...Co do grzybkow to u nas juz sa.Przedwczoraj nazbieralam kurek i prawdziwkow w Wienerwald.Serio.kurki zrobilam w sosie a borowiczki do sloiczkow.Bez grzybkow zimy przezyc sie nie da:-( a tak to uzbieram i bede sobie miec,zeby je zjesc w zimie. A Chmurka nie ma racji.celulitis to wymysl kosmetyczek naciagajacych na kase naiwne baby.Uwielbiam jesc:-)ale tylko to co dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.abo.wanadoo.fr 25.06.02, 21:30 Gość portalu: Vika napisał(a): > No i tez fajnie.Sprobuje,ale ukochana to sobie konsumuj sam,OK?:-)Jako dodatek > sobie dam mojego ukochanego...Co do grzybkow to u nas juz sa.Przedwczoraj > nazbieralam kurek i prawdziwkow w Wienerwald.Serio.kurki zrobilam w sosie a > borowiczki do sloiczkow.Bez grzybkow zimy przezyc sie nie da:-( a tak to > uzbieram i bede sobie miec,zeby je zjesc w zimie. > A Chmurka nie ma racji.celulitis to wymysl kosmetyczek naciagajacych na kase > naiwne baby.Uwielbiam jesc:-)ale tylko to co dobre. Jesli cellulitis to wymysl kosmetyczek to moge ci przyslac zdjecie mojej kuzynki, ktora lubi sobie czasem podjesc frytek :p Zdjecie zostalo zrobione na plazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 21:35 Ja tam wole tluste kotlety,flaczki na rosole,tatarka,sledzie z cebulka w oleju,boczek wedzony,tlusta szynke,maselko i wszystkoto co niezdrowe ale dobre:- )i zaden celulitis mi nie straszny.zycie jest piekne tylko przy suto zastawionym stole:-)))zawsze zarlam za trzech i przy wzroscie 159 nie przekroczylam nigdy wagi 49 kg.Nawet po urodzeniu dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chmurka Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.abo.wanadoo.fr 25.06.02, 21:50 Gość portalu: Vika napisał(a): > Ja tam wole tluste kotlety,flaczki na rosole,tatarka,sledzie z cebulka w > oleju,boczek wedzony,tlusta szynke,maselko i wszystkoto co niezdrowe ale dobre: > - > )i zaden celulitis mi nie straszny.zycie jest piekne tylko przy suto > zastawionym stole:-)))zawsze zarlam za trzech i przy wzroscie 159 nie > przekroczylam nigdy wagi 49 kg.Nawet po urodzeniu dzieci. Yyyyyy...Ja waze 50 kg, przy wzroscie 170. I tez mam dzieci :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vika Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? IP: *.ewave.at 25.06.02, 22:03 Gość portalu: Chmurka napisał(a): > > Yyyyyy...Ja waze 50 kg, przy wzroscie 170. I tez mam dzieci :)) > To sie nie musimy martwic o tusze:-)ide zajrzec do lodowki......co my tu mamy...o sucha kielbasa,dobrze uwedzona...mniam:-)))))))))i ogoreczek kiszony.... Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: Czy ktos tu jeszcze siedzi? 26.06.02, 09:58 matrek napisał(a): > A deser... - moja ukochana, z szampanem, bitą śmietaną i truskawkami :) Matruś jaki Ty romantyczny jesteś, i wciąż mnie kusisz:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś