martyna75 18.04.05, 22:21 czy na takie imprezy mozna zabierac swojego partnera? moze na szkolenia nie ale mam na mysli imprezy kilkudniowe organizowane przez firmy dla swoich pracownikow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wielo-kropek Re: szkolenia firmowe, imprezy 18.04.05, 22:45 Mysle ze to zalezy od polityki danej firmy. Z pewnoscia sa firmy ktore nie maja nic przeciw jesli ktos z pracownikow zaprosi sobie na impreze swoja najblizsza osobe do towarzystwa. Sa tez i takie, ktore robia to tylko i wylacznie dla swoich pracownikow. Odpowiedz Link Zgłoś
sammarina Re: szkolenia firmowe, imprezy 18.04.05, 22:56 nie radze Ci brac na takie imprezy faceta. Na ogół, mają one charakter intergacyjny i biarą w nich udział tylko pracownicy. Chyba, że twoje szefostwo przedstawi taką impreze jako rodzinna, to już inna sprawa. Najlepiej będzie, jak zapytasz o to organizatora. Miłej zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: szkolenia firmowe, imprezy 18.04.05, 23:21 No dobra, rozumiem ten charakter integracyjny, jednak nie rozumiem tutaj podstawowej sprawy. Z kim i do jakich granic ma tutaj ta integracja nastepowac? Facet ktory ma zone i jej nie zdradza z pewnoscia chcialby na takiej imprezie ja widziec. W niczym chyba nikomu by nie przeszkadzalo poznac zone swojego kumpla z pracy, porozmawiac z nia,pozartowac czy co tam jeszcze. Poprostu bawic sie nie mniej imprezowo. Jesli kobiecie takie imprezy sie np. nie spodobaja, ona na kolejne sie juz nie bezie chciala wybrac. Czy jej facet pojdzie sam na nie, by sie "integrowac", to juz bedzie jego sprawa. Uwazam, ze firma powinna dac szanse "rodzinna" w tym przypadku a nie widziec rodzine tylko po swojemu, separujac w ten sposob te prawdziwa rodzine. Taka firma wydaje mi sie byc troche dziadowska, bo jesli nie szanuje mojej zony (nie chce jej widziec) to mam prawo myslec ze nie szanuje tez mnie. Mysle tak, bo kto olewa moja zone olewa tez mnie, a niestety jestesmy malzenstwem Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: szkolenia firmowe, imprezy 18.04.05, 23:23 Mój koleś kiedyś mi odpowiedział na podobne pytanie: przecież to są qoorwokonferencje i narzeczonych się nie zabiera by nie stracili dla nas szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: szkolenia firmowe, imprezy 18.04.05, 23:27 moja siostre i jej kolezanke szef chcial na takiej imprezie podstawic dwóm Niemcom. Oczywiscie one wyrzucily tych facetów, a na nastepnych dzien szef do nich:" a myslalem ze jestescie porzadne dziewczyny". Dla mnie to normalne streczycielstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: szkolenia firmowe, imprezy 18.04.05, 23:32 Zalezy jak kto widzi te porzadnosc. W tym przypadku sprawa moze tez dotyczyc tych Niemcow, czyli zalezy co oni powiedzieli, jak naswietlili sprawe temu facetowi ze dziewczyny ich nie chcialy. Pewnie wyrzucily ich za nic, niewiniatek, bo oni chcieli tylko sobie po......ic Odpowiedz Link Zgłoś
marta.uparta Re: szkolenia firmowe, imprezy 18.04.05, 23:36 widzac szef ocenial je z punktu wlasnych doswiedczen:) Obie sa mlode, bez zobowiazan, wesole i rozrywkowe. Sadzil pewnie, ze maja ochote zabawic sie dwoma ustawionymi panami, i wszystko wskazuje na to, ze to on wprowadzil ich w blad, i zasugerowal ze dziewczyny sa latwe. A moze myslal ze uczynia to przez wzglad na szefa? A "porzadne" w jego ustach bylo z domieszka ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
wielo-kropek Re: szkolenia firmowe, imprezy 18.04.05, 23:45 Tu raczej prawidlowo czy trafnie opisalas sprawe. Biedne te kobiety. Nie daj zle. Daj tez niedobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
sekret_admin Re: szkolenia firmowe, imprezy 19.04.05, 17:18 u nas nie można ze względu na koszty ale jakby ktoś zapłacił za partnera to jasne że tak Odpowiedz Link Zgłoś